Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-09-12, 10:43:54
Ch 325

[spoiler]Findor is kilőve, újabb pillér megvédve. Viszont ez így egy elég érdekes fordulat, hogy Ikkaku bebukta a fájtot. Hmm, vajon küldenek a jelenlévő hadnagyok közül egyet oda supportnak, vagy jön egy új, beugró kari?[/spoiler]

[spoiler]Minek? Védeni egy már elpusztult pillart? Max majd valami kaptány beshumpozik, gyors lecsapja Po-t, azt kihozza Ikkakut onnan. Ennyi. Veszett pillart védeni már nem sok értelme van.[/spoiler]

LuckyDingo

SZtem Po megy tovább egy másik Pillarra :D A 3 Lieutenant fogja valahogy elintézni /bár ez nem valami okos gondolkodás/ Vagy jah, valami kósza kapitány lecsapja :S
AMúgy erről már BA-n beszéltek, hogy vejon most mi lesz, hogy egy pillar elveszett? Gondolom valami követkeménye csak lesz :/ Ikkakut nem sajnálom. Vagy megdöglik, vagy Pedig Zaraki után szabadon átmegy Undead-be és legyakja valamelyik Espadát /nem is fracciont XD/

SaiyaGin

Nem ájultam el ettől, Findornak még védekezni sincs esélye? Ez így túl egyszerű volt.

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2008-09-12, 16:20:33
Nem ájultam el ettől, Findornak még védekezni sincs esélye? Ez így túl egyszerű volt.

Jah, btw, ami a legérdekesebb volt, az az, hogy 90%-on Captain reiatsu-t kapott elvileg... Hisagi mégis egy shikai-al levégta, ergo, lehet hogy a már Captain-level? (max bankai-ja még nincs) Mert viselkedésben is elég érett volt, más szóval érdemes lenne akkor egy posztra, ha szerez egy bankai-t.

Btw, ha így vesszük, akkor lehetséges, hogy az "Elites of Soul Society" Yama részéről azt jelentette, hogy ők 4en olyan shinigamik, akik már közelebb vannak a kapitányi szinthez, mint a hadnagyihoz.(ami logikus lenne, lévén hogy 2 imba szar zampakuto képességgel tarol, a másik kettő meg imba puszta force úgy tűnik, és ebből 1-nek bankai-ja is van)

Bishop

Nem olvastam még semmit, de elég gáz lenne ha Ikkaku veszít, ő a legnagyobb fighting freak és erre ahoz amihez másoknak Shikai is elég neki bankai kelljen :lame: Nem érdekel hogy mennyivel erősebb mitn a többi Fraccion ha többieknek sikerül győzni shikaial, Ikkakunak miért kell bankai

blackronin

Dreamcleaver

Quote from: Chronus on 2008-09-12, 16:38:57
Quote from: SaiyaGin on 2008-09-12, 16:20:33

Jah, btw, ami a legérdekesebb volt, az az, hogy 90%-on Captain reiatsu-t kapott elvileg... Hisagi mégis egy shikai-al levégta, ergo, lehet hogy a már Captain-level? (max bankai-ja még nincs) Mert viselkedésben is elég érett volt, más szóval érdemes lenne akkor egy posztra, ha szerez egy bankai-t.

Btw, ha így vesszük, akkor lehetséges, hogy az "Elites of Soul Society" Yama részéről azt jelentette, hogy ők 4en olyan shinigamik, akik már közelebb vannak a kapitányi szinthez, mint a hadnagyihoz.(ami logikus lenne, lévén hogy 2 imba szar zampakuto képességgel tarol, a másik kettő meg imba puszta force úgy tűnik, és ebből 1-nek bankai-ja is van)

Meg amúgy is HISAGI OWNS! Bleach needz moar Hisagi in action!
Kell még: Hisagi bankai, Hisagi as 9th Division Captain, Hisagi killing Tousen, Hisagi whooping Aizen's ass etc.  :D

Srsly, Hisagi-t előtérbe kell helyezni, egy kis PR-ral x10 badass-szebb lehetne Kenpachinál.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Hisagi eddig se volt előtérbe helyezve és valszeg nem is lesz :D AZaz lehet hogy Tousen ellen villant majd egy ban-kai-t aki majd ezek után nemes egyszerűséggel kettészeli és Hisagi's Death szituáció lesz XD

Nem hiszem hogy a bleach storyját kihúzzák addig, hogy Ilyen Hisaginak, Kirának komolyabb szerepe legyen... :S

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-09-15, 21:49:22
Nem hiszem hogy a bleach storyját kihúzzák addig, hogy Ilyen Hisaginak, Kirának komolyabb szerepe legyen... :S
Gyorasbban is hoztak már fel karaktereket a nulláról. 40-70 Chapter bőven elég ahhoz, hogy egy karakternek "jelentős szerepe" legyen, annál meg még jóval több van hátra, főleg hogy Kubo állítása szerint még nem nincs betervezve semmilyen "vég" számára.

Vész esetén gondolj Soul Eater jelentős példájára. Az egész közepén behozni kb 5-6 új karaktert és kb 4-5 chapter alatt felépíteni őket főszereplői szintre? (Ox, Harvar, a witch bitch technican) LoL. Új death scytheokról és ellenségekről nem is beszélve. Semmi se lehetetlen.

balu01

326. chapter
[spoiler]Komamura fog harcolni PO-val, szóval úgy néz ki hogy Ikkaku kifeküdt teljesen.[/spoiler]

KeLa

[spoiler]LOL, azért egy csöppet meglepődtem h egy kapitány került oda... :confused:[/spoiler]

LuckyDingo

[spoiler]Pffft.... nah erre nem számítottam :D Legalább látjuk kutyapofit harcolni kicsit :S Shikai-ára úgyse emlékszem.. sztem még nem is láttuk XD Mindig rögtön bankaiba ment :/ De a spoiler kép aranyos.. mekkora maflást kap Po XD[/spoiler]

Junchi

WTFHAX?? o__O; [spoiler]Egy tájcsó fog harcolni egy fracciónnal? Hát ez baromi érdekes lesz, remélem nem azért gyűrték ide a többi kapitányt is, hogy nyamvadt fracciónokkal kellejen csak megküzdeniük... (amúgy ez már megint a pofátlanság netovábbja. Byakuyáék HM-ben ESPADA ellenfelet kaptak és 4-5 ch-t a harcra, erre Komamurát odanyomják egy ilyen csicskához... :lame: A tököm tele, hogy csak az agyonhájpolt karaktereknek van állandóan esélye szerepelgetni/harcolni).[/spoiler]

Chronus

Yay! Furball fights! :D

[spoiler=and ownz (kép)][/spoiler]

blackronin

Az a tipikus maflás, amelytől az ember taknya-nyála kicsordul!  :D
Jó lesz ez a fejezet, Komamura régen volt már...

Dreamcleaver

Quote from: blackronin on 2008-09-18, 16:49:57
Az a tipikus maflás, amelytől az ember taknya-nyála kicsordul!  :D
Jó lesz ez a fejezet, Komamura régen volt már...

Komamura itt villant egyet, aztán legközelebb majd akkor látjuk, mikor Tousen beledöngöli a földbe...sajnos. :/

Amúgy remélem megmagyarázzák, hogy mekkora táp ez a Po különben szegény Ikkaku image-e igen csak oda. Eddig amit tudott, hogy bevillantot egy bankai-t a 6-os Espada fracciónja ellen, mert az sem ment nélküle, aztán meg Bara papa fracciónja megfekteti. Ennél lassan már Renji is jobb, Rukia meg pl kinyírta a 10-es Espada-t, Chad meg az egyik volt Espada-t...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-18, 19:25:25
Eddig amit tudott, hogy bevillantot egy bankai-t a 6-os Espada fracciónja ellen, mert az sem ment nélküle, aztán meg Bara papa fracciónja megfekteti. Ennél lassan már Renji is jobb, Rukia meg pl kinyírta a 10-es Espada-t, Chad meg az egyik volt Espada-t...

Nah jah nem tom mit keménykedik Fraccion ellen, mikor a múltkor se ment bankai nélkül, pedig az valszeg gyengusabb volt. Renji se nagyon ölt még Espadát, szal Ikkaku szint környékén van, mivel Il Fortét csak limitless bankaiial csapta le. Rukia espada gyilok elég plot-kill volt :D Chad meg a királycsászár :D Nem nyírta ki a Privariont, hanem leütötte és a végére összehaverkodott vele :)

Egyébként olyan lol, hogy Ciruccin kívül a Privarion Espadák tök haverkodósak voltak :D A Mostani espadák nagy része meg egy merő kíngörcs, ha kapcsolatépítésről van szó XD

NLZ

Meg azért a Privarion Espadák elég gagyik, ha egyszer gyergyábbak, mint Yummi. :D
[reserved]

Bishop

Azért az akkora baromság hogy ha már van Bankaia akkor biztos hogy használnia is kell. Renji is bankaiozik már mindenki ellen, pedig azért Ichigo harc elött még elég tehetséges kardforgató volt. Ikkaku meg főleg, sztem ez úgy ahogy van el lett cseszve, Ráadásul pont Kumamurat küldi Kubo hogy aztán már ne keljen rókapofát rajzolnia.  ::) Ikkaku vagy valami nagy plottal veszített, vagy az a fraccion valami nagyon hax skillel rendelkezett.

Junchi

Komamura itt villant egyet, aztán legközelebb majd akkor látjuk, mikor Tousen beledöngöli a földbe...sajnos. :/

Én ebbe nem lennék ennyire biztos! :D Legalábbis Komamurát csípőből tápabbnak érzem, mint Tousent, szal a magam részéről neki szurkolok (már ha lesz egyáltalán kettejük közt valami fájt... A plot megkívánja btw, de argh, Kubo dönt úgyis...).

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-18, 19:25:25Rukia meg pl kinyírta a 10-es Espada-t

Kilencest akartál írni, ugye? ^^

A Priv espadákról meg annyit, hogy ők leginkább azért kellettek, hogy Ishida, Renji meg Chad ki legyenek zárva a további eseményekből. Amúgy Ciruccit nem bántam volna, ha többet szerepel. Márcsak a drúúúl hangú Houko Kuwashima miatt is *_*

Amúgy Po inkább skilles fraccnak tűnik, mint plotkai "wtfdeimba" karinak...

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2008-09-18, 21:28:30

Én ebbe nem lennék ennyire biztos! :D Legalábbis Komamurát csípőből tápabbnak érzem, mint Tousent, szal a magam részéről neki szurkolok (már ha lesz egyáltalán kettejük közt valami fájt... A plot megkívánja btw, de argh, Kubo dönt úgyis...).

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-18, 19:25:25Rukia meg pl kinyírta a 10-es Espada-t

Kilencest akartál írni, ugye? ^^

A Priv espadákról meg annyit, hogy ők leginkább azért kellettek, hogy Ishida, Renji meg Chad ki legyenek zárva a további eseményekből. Amúgy Ciruccit nem bántam volna, ha többet szerepel. Márcsak a drúúúl hangú Houko Kuwashima miatt is *_*

Amúgy Po inkább skilles fraccnak tűnik, mint plotkai "wtfdeimba" karinak...

Igen, kilencesre gondoltam; Aroeionerraiefukkenstupidname-re.

Én is kedvelem Komamura-t, de sajna eddig nem túl erős kapitánynak volt beállítva, Tousen meg gondolom fejlődött mint állat. Azt sem tudjuk, hogy a trio (Aizen, Gin, Tousen) milyen erővel, skillekkel bírnak jelenleg. Sztem már nem is kategorizálhatóak shinigamiként.

Privadon espadak azért gondolom tápabbak a legtöbb Fraccion-nál. Mondjuk Bara bá elég magas rangú, szal az ő Fraccion-jai lehet erősebbek, de a legtöbb nem hiszem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Aizen és Gin banjaiját se ismerjük. De ha vizard erőket szereztek, akkor tudhatjuk, hogy kb mire számítsunk.
[reserved]

Christian

Meg ne felejtsük el,hogy van Aizen és Gin alapból durcább mint a legtöbb shinigami. Aizen nem tudni miért, Gin pedig genius volt már kiskorában. Tousen pedig csipőből levágta GJ karját, akit az elején még Ichigo megkarcolni sem tudott, pedig azzal a powerrel már levágta Byakuyát is:P

NLZ

Jó, azért az erőviszonyok nem következetesek egy shounenben, főleg nem itt. GJ esete sem mérvadó, mert GJ akkor nem védekezett (nem vitt reiastut a bőrébe, hogy azzal megkeményítse - pl Yammy is ezzel okozott kellemetlenséget Yoruichinek, pedig tudjuk Yammy mennyit ér).
Gin egyébként nem mutatott sokat, csak mendemondák voltak az erejéről az animében. Néhányszor láttuk a longcat shikaiját, de semmi egyéb.
[reserved]

Junchi

>Dreamcleaver

Na de azt se felejtsük el, hogy miután Aizenék elhúztak, nyilván a többi kapitány sem volt tétlen, hanem ők is táposodtak rendesen :D Szal a magam részéről nagyon remélem, hogy Komamura még a lelket is kiveri majd Tousenből.

Ami a Grimmjow karlevágást illeti: az abszolút surprise attack volt, semmi több. Grimm nem számított rá, Tousen meg a háta mögött támadta meg és csapta le a karját. Ez mindössze csak egy aljas húzás volt;; ennyi erővel Hanatarou is megtehetné ezt Yamatatával  :hopp:

Ichimarut meg (többek közt) nagyon remélem, hogy előkaparásszák végre az ignore listáról, mert az SS saga óta semmit nem csinált... -___-

ETA (majdnem elfelejtettem)

Ch 326

[spoiler=Punch!]Jéé, van Komamuránál magasabb karakter ebben a mangában (Grand Fisher, meg a Gillianok nem számítanak)? Az az ütés rulzott, amit Po bekapott a randa fejébe :D Viszont a release... Csak engem emlékeztetett ez elsőre a Gantzból megismert idétlenebb élienek ábrázatára? o_O; Mindegy, gondolom rókakoma nem használ egy ilyen gyökér ellen bankait, de shikai az possible.[/spoiler]

smash++

Elég szánalmas volt ez a rész. "Így kell egy 5-öskének beszélnie"  :zomg:
"Nincs semmim és még ha lenne akkor sem rád pazarolnám"  :zomg:
Inkább azt mondanám Ikkaku gyengus karakter és Bankai-ra van szüksége, hogy komoly ellenfél ellen tudjon harcolni.

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2008-09-19, 10:15:29

1. Ami a Grimmjow karlevágást illeti: az abszolút surprise attack volt, semmi több. Grimm nem számított rá, Tousen meg a háta mögött támadta meg és csapta le a karját. Ez mindössze csak egy aljas húzás volt;; ennyi erővel Hanatarou is megtehetné ezt Yamatatával  :hopp:

2. Ichimarut meg (többek közt) nagyon remélem, hogy előkaparásszák végre az ignore listáról, mert az SS saga óta semmit nem csinált... -___-

1. Véleményem szerint ilyen annak, hogy surprise atk nem nagyon van értelme a Bleach-ben. Aki táp, annak olyan reflexei meg érzékei vannak, hogy a a másodperc töredéke alatt blokkol vagy húz fel magára reiatsu (vagy mi van a hollowknak) pajzsot miközben lenéző pillantásokat vet és mond valami coolosat.  :D Aki meg gyenge annak levágják a kezét és néz gülü szemekkel. ^^ Nem tudni Tousen mennyire erős, de valószínűleg eléggé. Ettől függetlenül picit plot szaga volt annak a karlevágásnak.

2. Épp Gin ilyen hosszú hiánya gyanús nekem is. Tipre azt mondanám, hogy nem Aizen a főgonosz... :D

Mostani rész:
Bírom az ilyen csata felvezetéseket. Kicsit se nyilvánvaló, hogy Po támadása sz@rt se ér Koma ellen. Annyira gyér, hogy nem is érte meg blokkolni.  :D

Amúgy nem értem Kubo (most az anime fillert leszámítva) miért nem hoz be legalább egy új kapitányt a 3 renegát helyére. Illetve lehet, hogy még fog, ha nem a WW a vége a sorozatnak.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

balu01

[spoiler]Hát meglepett hogy Po csak úgy kiütötte Komamurát, remélem azért felkel Komamura és lecsapja majd azt az állatot  :eek:[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2008-09-19, 10:15:29

Ami a Grimmjow karlevágást illeti: az abszolút surprise attack volt, semmi több. Grimm nem számított rá, Tousen meg a háta mögött támadta meg és csapta le a karját. Ez mindössze csak egy aljas húzás volt;; ennyi erővel Hanatarou is megtehetné ezt Yamatatával :hopp:

Ezen ót röhögtem... Yama papával ezt nagyon kevés shinigami tudja eljátszani.. vagy egy se :XD Nem hiába ő a főkapitány lol :) Persze ő sem tökély, de reflexei a toppon vannak :D

NLZ

Azért most az anime fillerek uccsó részében nézett, mint rozi a moziban. :F
[reserved]