Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Hmm spoilerek alapján végre lesz valami mozgolódás XD [spoiler]Köbö annyi, hogy Rangiku, meg Soi Fong releasel és Omaeda vagy ki meg rövid úton, KOt kap... XD persze biztos lesz még valami érdekes, ennyi nem lehet egy chapter.. vagy igen? :P Mondjuk várom Már az Ukitake-Kyouraku vs Stark meccset :) Szerencsétlen 2es alkapitányt nem értem.. hogy kerülhetett abba a pozícióba? Még semmit se mutatott fel, amiért jogos a rangja :/[/spoiler]

NLZ

[reserved]

Junchi

>LuckyDingo

Köfi, nekem csak annyi kellett, hogy megtudjam, hogy maradunk e Karakurában, vagy sem... :D

Oomaeda meg remélem megdöglik... -__-

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2008-10-15, 17:05:38
Szerencsétlen 2es alkapitányt nem értem.. hogy kerülhetett abba a pozícióba? Még semmit se mutatott fel, amiért jogos a rangja :/[/spoiler]

Dehogynem.
[spoiler]Egy nagy kupac aranyat.[/spoiler]

Quote from: NLZ on 2008-10-15, 17:55:54
Oomaeda az tényleg egy vicc.

:tezsvir:
(Ezt már legkésőbb azóta tudjuk, hogy Ichigo pwnolta.)
Szerintem Dondochakkáékhoz képest egy kifejezetten jó vicc. :D

NLZ

Azt most az lesz, hogy nyom egy bankait és mindenkit lever. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2008-10-15, 19:07:26

Amitől Soi Fong azonnal elcsábul? :D 

Junchi

Quote from: SaiyaGin on 2008-10-15, 19:13:54

Nana, ez egy nagyon gonosz poén volt >:]

Btw, ha gombócka kikap a másik gombóckától, akkor vajon a statiszta ugrik a helyére, hogy lenyomja? o_O; Bár ezt erősen kétlem; eperke anno őt is egy ütéssel hazavágta... És ilyen nyomikat is idehozatott a vén kopasz, hogy harcoljanak... eszem megáll... -__-

NLZ

Neem, Soi Fong lezbikus. :F

Egyébként sztem azért jött a kisgömbőc, mert jött a kapitánya is. Minden kapitány mellett ott a segédje, még H&M-ben is.
[reserved]

KeLa

Quote from: NLZ on 2008-10-15, 19:20:33
Minden kapitány mellett ott a segédje, még H&M-ben is.
Azért páran hiányoznak... és talán jobb is h Kiyone és Sentaro nincsenek ott :D
Valamint Nanao + Yamáé is hiányzik..

NLZ

Jahm, pont Ukitake és Shunsui alkapitányai nincsenek ott, de hát kivétel erősíti a szabályt. :D
[reserved]

Junchi

Quote from: NLZ on 2008-10-15, 20:25:24
Jahm, pont Ukitake és Shunsui alkapitányai nincsenek ott, de hát kivétel erősíti a szabályt. :D

Most őszintén, Kotsubaki meg Kiyone mi értelmeset tudnának felmutatni? :D Köbö Oomaeda szintjén vannak...

Dreamcleaver

Ahhoz elég az arany meg az elég magas rang.

Amúgy Oomaeda mellett még egy rakat alkapitány sem mutatott semmit sem, kezdve pl Yama tatáéval.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

A hiányzó alkapitányok eléggé Kidou használók, lehet hogy ők segítenek a pillarok fenttartásában :O Vagy valami hasonló feladatuk van :/

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-10-15, 20:44:17
Most őszintén, Kotsubaki meg Kiyone mi értelmeset tudnának felmutatni? :D Köbö Oomaeda szintjén vannak...

Azért Nanao meg Momo szvsz tudna domborítani, mégsincsenek itt. Jó, Momo mondjuk még Aizen-crush-ban van, szóval tényleg gáz lenne iderángatni, de Nanao wtf csinál?

QuoteA hiányzó alkapitányok eléggé Kidou használók, lehet hogy ők segítenek a pillarok fenttartásában :O Vagy valami hasonló feladatuk van :/

Arra nem lenne elég a Kidou Corps? Elvégre csak nem szűntek meg Tessai meg Hachi lelépése után...

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2008-10-15, 21:58:16

QuoteA hiányzó alkapitányok eléggé Kidou használók, lehet hogy ők segítenek a pillarok fenttartásában :O Vagy valami hasonló feladatuk van :/

Arra nem lenne elég a Kidou Corps? Elvégre csak nem szűntek meg Tessai meg Hachi lelépése után...
lehet hogy kulcsfontosságúak :D Vagy a két legtapasztaltabb kapitány megengedheti, hogy megóvják fiatal alkapitányukat :D

NLZ

Shunsui tanult a multkoriból és már nem küldi veszélybe a titkárnőjét. :D
[reserved]

SaiyaGin

Lassan össze lehetne számolni, hogy az elmúlt egy év fejezeteiből hányban szerepelt a manga főszereplője...

NLZ

Annyira hiányzik Eperke? Szerintem azért nincs most egy ideig, mert Ulqu ellen fog harcolni, az meg kb bankai+maszk, aztán a szokásos kardcsattogtatás. Kell egy kis idő, hogy megint érdekesek és újszerűek legyenek a már látott dolgok. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2008-10-16, 20:01:09
Annyira hiányzik Eperke?

Annyira nem, de azért mégiscsak ő a fő- és címszereplő, vagy tévednék?

NLZ

Végülis nem az a manga címe, hogy Ichigo, hanem hogy Bleach. :D  Tényleg, miért az a címe, hogy Bleach?
[reserved]

blackronin

Olvastam a 330-ast az Onemanga oldalán és nagyon elégedett vagyok vele!
Halibel kardja telitalálat és fracciónjai eredetiek és örülök a sok humoros jelenetnek.  :D
Matsumoto nem a kedvencem, de jól áll neki ez a csata, bár egy kicsit el van szállva magától!
Hitsu barátunk pedig szívni fog, de nagyon!  :__devil:
Omeada pedig már szív is...  :D (egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szánalmas és gyenge az a fickó... Talán rá lehetne azt mondani, hogy: "Shinigami in name only.")

SaiyaGin

Ez a fejezet kifejezetten tetszett. Végre már nem csak időhúzásnak éreztem, ellentétben az előző néhánnyal.

Junchi

Ch 330

Soi Fong eksön ql  :whoah: Nem bánnám, ha úgy nyírná ki ezt az arrancart, hogy még csak releaselni se lenne ideje :];; Oomaedától meg pont ezt vártam... Halibel zanpakutou-ja kellően designos és persze egyetértek azzal, hogy Hitsugaya szívni fog, mint a torkos borz. Matsumoto meg egész jól állja a sarat 3 fracc ellen és a poénok is jók voltak. Yeey, SunSun :D

LuckyDingo

Jah egész jó volt a chapter :D Az előzőekhez képest. Halibel rulz ^^ De ha Kubo meg akarja lepni a fanokat, akkor Hitsugaya nem fog szívni :) Annyiszor vesztett már, most valahogy győznie kellene.. vagy valahogy majd félreállítják, de nem veszthet.
Halibel fraccionjai sokat bénáztak, köbö egy olyan jelenetet láthattunk, mint amikor Ichi-Grimm fightot nézték anno. A 3 közül egyértelműen SunSun a nyerő :D

NLZ

Persze hogy SunSun, a másik nigger, a harmadik meg randa fiús. :D
[reserved]

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-10-17, 11:15:22Annyiszor vesztett már, most valahogy győznie kellene.. vagy valahogy majd félreállítják, de nem veszthet.

Precízebben szólva, még csak egyszer nyert. Mióta megjelent a karaktere azóta folyamatosan törlik fel vele a padlót.

Gin unreleased játszadozott el vele, Aizen pwnolda -1sec alatt, Shawlongot ugyan leverte de ha Hime nem kezeli utána valszeg meghótt volna helyben, Yamit ne is említsük, úgy dobta le a shikai-át mint a port Lupi meg még bankaitól se pusztult meg, pedig az előbbi csak 10es volt, az utóbbi meg csak 6os.

Nem ártana neki egy kis sikerélmény végre. Amennyire túlhájpolt annyira gyenge is.

Nihilus

Quote from: NLZ on 2008-10-16, 20:33:25
Végülis nem az a manga címe, hogy Ichigo, hanem hogy Bleach. :D  Tényleg, miért az a címe, hogy Bleach?
Kubo Nirvana-fan, és a kedvenc albuma a Bleach.

Junchi

Quote from: NLZ on 2008-10-17, 19:11:40
Persze hogy SunSun, a másik nigger, a harmadik meg randa fiús. :D

Nekem Apache is szimpi volt ^^

Btw, akárhogyis nézem, Hitsugaya nem nyerhet Halibel ellen! Szal
QuoteGin unreleased játszadozott el vele, Aizen pwnolda -1sec alatt, Shawlongot ugyan leverte de ha Hime nem kezeli utána valszeg meghótt volna helyben, Yamit ne is említsük, úgy dobta le a shikai-át mint a port Lupi meg még bankaitól se pusztult meg, pedig az előbbi csak 10es volt, az utóbbi meg csak 6os.

Ezenkívül addig, amíg ő Karakurában bohóckodott, a többi kapitány SS-ben nyilván nem csak ült a babérjaikon és römiztek egymással, hanem igenis felkészültek Aizenék ellen és gyúrtak egy keveset az elkövetkezendő harcokra. DE, ha mégis leveri Hitsugaya Halibelt, akkor végképp szétbarmolódnak teljesen az erőviszonyok ebben a mangában...