Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

#4950
Quote from: Chronus on 2009-09-02, 02:47:40
Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 02:02:20Meg mi az, hogy egyes hollow-k inkább lemondanak az emberi alakról (ergo több maszkot tartanak meg?), hogy nagyobb erőhöz jussanak. Nem pont arról volt szó, hogy az arrancarizáció során minél több erőt zárnak a kardba, annál erősebbek lesznek?

Ha minden maszkot letörne az nem azt jelentené, hogy minden hollow erejét elzárja?
I mean: Se Cero, se Sonído, se perqomwtfbbq (sic; az a valami amivel a reiatsut érzékelik, amiért Nnoitra is az ujját a homokba dugdosta) se Hierro, se semmi....

Az elzárt erők használathoz Ressurectionba kell menni. Az meg elég kockázatos, mert ha ott sérülsz meg az már nem nő vissza.

Igen értem mire célzol, de a resurrección ereje nem attól függ, hogy mennyi erő turbozódott fel az arrancarizáció során? Ráadásul exponenciálisan növekedve?

Szal nem erősebb lesz attól egy arrancar, ha több maszkot tart meg, csupán biztonságosabb, mert alap formában sem annyira láma. De ezzel szemben legyengül a resuja.

Also: Ha csak a VL-ek képesek letörni a teljes maszkjukat, akkor nekik (már ha letörték teljesen) folyamatosan resuban kell lenniük, hogy tudják használni a képességeiket?

Quote from: NLZ on 2009-09-02, 02:34:31
Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 02:02:20
És megint más:

Természetes arrancarizáció során (kurva hosszú idő alatt) szerintetek képes egy hollow elérni olyan erőszintet, mint  amit Aizen adhat neki a hógolyó kezeléssel? Ergo létezhet olyan vadon fejlődött VL, aki fel tudná venni a harcot Aizen (következő) Espadájával?
VL nem arrancarizációval jön létre. Ellenben az, hogy mi mivel veszi fel a versenyt, kérdéses. Valsz VL és VL között is olyan különbség van, mint adjucas és adjucas között (vagyis kurvanagy).

Sztem félreértettél. Arról beszélek, hogy egy VL képes e "vadon" (ergo Aizen hógolyója nélkül) átmenni olyan szintű arrancarizáción, hogy ne legyen szüksége Aizenre, mert magától is power up-olt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 03:20:25
Igen értem mire célzol, de a resurrección ereje nem attól függ, hogy mennyi erő turbozódott fel az arrancarizáció során? Ráadásul exponenciálisan növekedve?

Elvileg de.... viszont...

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 03:20:25Szal nem erősebb lesz attól egy arrancar, ha több maszkot tart meg, csupán biztonságosabb, mert alap formában sem annyira láma.

...azért érted, hogy ez is fontos dolog. Legalábbis szvsz egy Arrancar se választana hollow erők nélküli testet, kivéve ha az egész hátralévő Arrancar létét folyamatosan a resujában akarja tölteni, vagy Ichigo módra mindig resuval kezdeni minden harcot...

Szóval valamilyen szinten érthető a logika. Pl egy pesqwtfbbq technikát (ami gyk egy reiatsu riasztó/radar) annyira minek turbózni retsuval? Úgyis akkor jön jól, mikor pl hirtelen megtámadnak (ambush!!!), és akkor meg nem a resudban vagy, hacsak mint mondtam nem egyfolytában abban vagy (de az meg kockázatos ugye).

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 03:20:25Also: Ha csak a VL-ek képesek letörni a teljes maszkjukat, akkor nekik (már ha letörték teljesen) folyamatosan resuban kell lenniük, hogy tudják használni a képességeiket?

Szóval ja, elvileg pont ezért nem is törik le minden maszkjukat...

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 02:02:20
Sztem félreértettél. Arról beszélek, hogy egy VL képes e "vadon" (ergo Aizen hógolyója nélkül) átmenni olyan szintű arrancarizáción, hogy ne legyen szüksége Aizenre, mert magától is power up-olt.

Barragan a ressurection formájában volt, mikor Aizen meglátogatta, és akkor még nem volt se HG se semmi, szóval (hacsak az eredeti hollow alakja nem pont ugyanolyan volt mint a resuja, akkor) elvileg ő egy természetes Arrancar...

...szóval ha Harribel később jött, mint ő, akkor ez pl a tökéletes példa, hogy igen. Egy igazán imba hollowból lehet imbább természetes arrancar mint egy Hogyoukuval készítet gyengébb darabból.

Dreamcleaver

#4952
Az elmélet világos, csak nagyon homályosak a logikai fonalak. Ott volt például Zommari, aki rohadtul emberi volt kevés maszkkal alap formában. Ehhez képes unreleased neki volt a leggyorsabb sonido-ja. Olyan gyors, hogy még illúziókat is tudott vele csinálni. Persze gondolom sok múlik az hollow alap erején, de akkor is fura. (de az is lehet, hogy csak Zommari kérkedett a sonido-jával, és amúgy nem volt nagy cucc, az illúziók meg valami más tech voltak).

Viszont most már picit megértem, hogy miért is néz ki Hali úgy resben mint egy északai pillangó valami coolos női monsta helyett. Minél emberi alakúbb a resu, annál tápabb az arrancar. Sőt, Hali tulajdonképpen unreleased inkább hollow, released meg inkább emberi (eltűnik a szájmaszk). Ezzel egyedül van az espadában nem?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 04:32:01
Minél emberi alakúbb a resu, annál tápabb az arrancar.

Persze, mivel a resu mindig az emberi alak és a régi hollow alak közös nevezője, legalább is kinézetben.
[spoiler=ezt Shawlongékkal lehet a legjobban prezentálni]
Shawlong: régi, resu
Edorad: régi (bal szélső), resu
Illfort: régi (jobb szélső), resu[/spoiler]
Más szóval minél emberibb a resu, annál emberibb volt az alap Hollow is kinézetben = vagyis annál közelebb volt a VL szinthez (és persze az "emberibb resut" most nem úgy kell érteni, hogy "humanoid", mert mindegyik resu humanoid jellegű, hanem hogy mennyi hollow alkotóelemet kapott vissza a testére).

Ha megnézed, látható is a resuk egyre emberibb jellege, ahogy az Espada rangok mennek felfele.
Ruffles self explanatory, Szayel csápos szörnyület, Zommari tengeri uborka 50 szemmel, Grimm már csak teljes hollow testpáncél, Nnoi már csak kezek és szarv, Ulq már csak szarv és szárny (és itt véget is ért a testhez rögzített hollow elemes arrancar resuk esete), Harribel már csak csontbikini, Barra már csak egy egyszerű emberi csontváz, Starrk pedig már nem is kapott semmilyen plusz Hollow elemet és még a kinézete se válzotott meg, csak egy eyepatchra cserélte a nyakláncot, meg átvedlett egy vadnyugati göncbe dualwiealdes fegyverrel.

blackronin

Nem semmi, hogy 1-2 nap alatt összejött 1,5-2 oldal...   ^^"
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy itt Chronus viszonylag korrekt volt mindenkivel.
Mindent amit elmondott, azt alá is tudta támasztani.

Sajnos én is a múlt héten elkövettem azt a hibát, hogy gyorsan reagálni akartam Chronus válaszaira, ahelyett hogy inkább összegyűjtöttem volna elég mennyiségű érvet a megfelelő válaszhoz. Mert néhány válaszom elég nulla volt, ahogyan visszaolvastam.
De ugyebár ezt a hibát mindkét oldal elkövette, de hát úgy látom, hogy mindenki nagyon ráér osztani az észt!  :D

Quote from: Alkyra on 2009-09-01, 22:00:42

Kér még valaki esetleg?
[spoiler]
[/spoiler]
Köszi a popcornt, finom volt.  :P

chilip


Junchi

Magasról teszek rá, hogy mit csinál Stark, viszont valami itt nekem bűzlik. Barragan ugyebár halott és most Starkon a sor... Namármost WTF is that? Kinyiffan a kettes espada, őt követi majd (ha minden igaz) a primera és csak legvégül hullik ki a hármas? Ennek mi értelme? Legyakják a legerősebbet és utána bohóckodnak majd csak el a nála gyengébbel? Sok értelmét nem látom a dolognak, viszont ha Harry sacrafise stuffját előkaparásszuk, akkor mi van, ha képes lesz majd a halott Barryt és Starkot feltámasztani? o_O

[spoiler]Igen, tudom, shitty theory, de valamiért ez motoszkál most bennem... :D[/spoiler]

Chronus

Quote from: Junchi on 2009-09-02, 13:31:06Legyakják a legerősebbet és utána bohóckodnak majd csak el a nála gyengébbel?

Na nem mintha eddig nem lett volna tele így is kitekert, fejrefordított és szembeköpött klisék tömkelegével az egész. (Starrk No.1? Ichigo oktatja ki Ulquiorrát, hogy be kéne végre fogni és harcolni?)

Chronus

Confirnmed, BA

[spoiler=372]ハッチがバラガン倒したのみてラブたちもやる気だす。
Love and Rose, after seeing Hacchi defeat Barragan, also show eagerness to fight.

ローズはいちいちボケかましてる
Rose gets more and more bored looking/spacing out. (?)

ラブ、できれば俺たちが先に肩をつけたかった。
それは仲間を亡くしたあとの戦いは弔い合戦になるから。
Love: If possible, we would have liked to settle if firsthand. Since his (stark's) comrade died, this battle has turned into a battle for revenge.

(TN: yeah there was a typo for this part, it should be "先に片を付けたかった" instead of "先に肩をつけたかった" )

ローズ、でもスタークはそういうタイプに見えないというと、
Rose: But Stark doesn't seem to be that kind of person [who fights for revenge]

ラブ、みえねーから怖いのさ
奴が仲間が死んで揺らぐならそのスキを、仲間の死で怒るならそれをブチまける前に叩く
Love: It's only scary because you can't tell.
If he was shaken by the death of his nakama, then we should defeat him before he throws everything at us in his anger.

どのみち先手必勝と言って始解して戦闘、スタークを叩きつける。
"In any case, we should win on first strike", Love said and he shikais and starts the fight, striking at Stark.

動きがニブっている。揺らぐタイプだったかとラブ。
Love: (to stark) "Your movements are getting clumsy, were you the type to get shaken up?"

スタークと銃の子の会話
銃の子、ボーっとしてないで弔い合戦しろ!情けないと愚痴る。
スターク、ガラじゃないし、あいぜんサマも俺ら助ける気ねーよアレ、
あいつら強いし、戦ったらまた誰か死ぬからもうかえって寝よーぜとやる気なし。
銃の子、あんたは1っていう自覚持て!カッコつけて本気やろうとしない!あいぜんサマが1番く れたのはあん たの力信じてるからだろ!
仲間が死んで減るのが嫌ならあんたが戦うしかないだろ!っと叱咤する
その言葉に・・・それもそうだと応える。

Stark has a conversation with the gun-girl Lillinette

Lili: *complains miserably* Stop spacing out and make this a battle of revenge!

Stark: *Doesn't want to do it* I'm not good at this. Even Aizen-sama doesn't seem like he wants to help us. Those guys look strong, if we fight someone else might die. Let's just go back and sleep.

Lili: *scolds* You're Primera! Have some self-awareness! Stop acting all cool and serious! Aizen-sama made you Primera because he believes in your power! If you didn't like that our nakama died one by one then there's no other way except to go to battle yourself!

Stark: What you're saying...I guess you're right.

再び戦闘開始するとラブが仮面をだして火吹の小槌(ひふきのこづち)って技で叩きつける。
The battle began once more and Love, with his mask on, uses "Fire breathing small hammer" on Stark.

辺り一帯のビルやら地面がガレキの山に。
The buildings nearby turn into a mountain of rubble.

気配が消え、探してると上だ!とローズ
Rose: His presence disappeared, if you're looking for it, it's above!

上を見ると大量の狼を従えたスターク
When they looked up, Stark was accompanied by a huge number of wolves.

で次号
Until next week.

狼穴は確認できないというか正面からなのでわからない&虚っぽくないです
Can't tell where the wolve's holes are, but it's because they were facing forwards and they didn't look like hollows.

From 69 ruma
Credits to Zangetsu01
Quote:
Originally Posted by 69
69るま ◆KENseIuXK2 :2009/09/02(水) 16:35:35 ID:lEMyMHKl0
ラブローズスターク
Love Rose Stark
ラブ始解 「打ち砕け天狗丸」 鬼の持つでかいトゲつきこん棒(仮面と合わせると完全に鬼イメ ージしてるの がわかる)
Love Shikais, "smash, Tengumaru" His sword turns into a spiked club that fits with his hollow mask's image (his hollow mask is that of a Japanese 'Oni', those usually carry spiked clubs as weapons)

火吹の小槌 って技使用こん棒で叩くと火がでる??よくわからん
He says "Hifu no kodzuchi" (Fire-breathing small hammer) And it makes fire when you hit with the club? 69kuruma doesn't really get it either.

69るま ◆KENseIuXK2 :2009/09/02(水) 16:37:58 ID:lEMyMHKl0
あ、あと最後にスタークが大量の狼の群れ出してきて終了
It ends with Stark calling out a huge pack of wolves[/spoiler]

Lythis

Quote from: Junchi on 2009-09-02, 13:31:06
Magasról teszek rá, hogy mit csinál Stark, viszont valami itt nekem bűzlik. Barragan ugyebár halott és most Starkon a sor... Namármost WTF is that? Kinyiffan a kettes espada, őt követi majd (ha minden igaz) a primera és csak legvégül hullik ki a hármas? Ennek mi értelme? Legyakják a legerősebbet és utána bohóckodnak majd csak el a nála gyengébbel? Sok értelmét nem látom a dolognak, viszont ha Harry sacrafise stuffját előkaparásszuk, akkor mi van, ha képes lesz majd a halott Barryt és Starkot feltámasztani? o_O

[spoiler]Igen, tudom, shitty theory, de valamiért ez motoszkál most bennem... :D[/spoiler]
she stays for the boobs. need more reason?

Member

Nem akarom leírni a chaptert, de erősen "elmegy a semmire" érzésem támadt. Stark-ról eddig is tudtuk, hogy tojik mindenre, nem kell még oldalakon át bizonyítani ezt. Aztán a végén a farkasok meg... Hát lol. "STRAAAAAAAAAAAAAAAAY!!" és már jönnek is Wolf's Rain-ék?

Prof. William

Stark volt olyan kedves hogy könnyen lezúzható alelenmykről is gonsokodott amiken bemutatják a tájcsóink hogy menyire imbák. :)

Chronus

Átvezető chapternek tűnik...

Heh. Love zampakutoja valahogy pont az a fegyvertípus lett amit elképzeltem.
Nem, mintha ez vmi pozitívum lenne persze, mert szvsz ötlettelen.
(Bár ezt lehet igazából látni kéne a pontos megítéléshez)

Chronus

képek:

[spoiler]



[/spoiler]

Visszavonom. Nem ötlettelen, egész pofás release.
Starrk farkasai meg... kevesebbre számítottam.

Junchi


Member

Érdekesek ezek a farkasok, szerintem nem valódiak. A farkuk mintha valami láng volna.

Dreamcleaver


"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Lonliness=lonely wolf, bár az illuzióromboló a sok farkas ahelyett hogy 1 imbat idézne

blackronin

Love shikai jó, Stark "farkasai" még elég furcsák.
Sajnos az oldalak kihasználása megint borzalmas, hiába jó az art...

Liquid Snake

Love fegyvere WIN. Fasza kép a Stark-os is háta mögött a sok farkassal de könyörgöm miért pont a 2 oldal illesztésénél áll? xD Persze scannelve normálisan fogjuk látni, de így a kis mangafüzetben elég lame...

Chronus

Quote from: Member on 2009-09-02, 20:31:12
Érdekesek ezek a farkasok, szerintem nem valódiak. A farkuk mintha valami láng volna.

Szerintem is valami energia/láng/whatever tech a dolog. Nem önálló élőlények, sokkal inkább csak egy tech.

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 20:31:39
Egyre kevésbé vágom Stark aspect-jét.

Same here.

Lehet, hogy ez ezúttal nem lesz olyan egyértelmű, hogy "azért mert egyedül vagyok" vagy ilyesmi. Inkább vmi mélyen megbújó gond, vagy nem annyira exact dolog (legerősebb hollow, mindenki szart tőle, nem volt társasága. túl emberi -> emberi érzelmek -> félti a többieket -> ezzel ő az egyetlen)

Van egy sanda gyanúm, hogy hamarosan kiderül, hogy azért ilyen nemtörődöm, mert fél cselekedni. Ő volt az első aki a többi Arrancart, mert Barragant a "nakama" szóval illette. Szerintem nem arról van szó, hogy nem törődik senkivel.

Ha tippelnem kell, ő fejben már egyáltalán nem "hollow". És ezzel ő az egyetlen az egész fajában. Ettől függetlenül mag akar felelni a "sztereotípiának", hogy ne közösítsék ki. Más szóval vagy önmagát adja fel, vagy a társaságát.

Dilemma lol waddafak.

Member

El tudom képzelni róla, hogy belőle hiányzik a gyilkolási ösztön, elvégre shunsui-éknak sem akart kezdetben nekiesni, mondván, hogy nem szereti ő az ilyesmit. Viszont a bankai-jukra mégis kíváncsi volt.
Azt is el tudom képzelni, hogy csak azért lett ilyen szokatlan az ereje seal-elése, mert neki létszüksége volt, hogy vkit meg kelljen védenie, és ez most Liliette személyében jelenik meg. Egy farkasnak meg kell védenie a falkát.

Azt sem tartom kizártnak, hogy Harribel és Stark sztorija valahogyan összefonódik, azzal értelmet nyerne a "sacrifice". Mert Harribelnek már igazából nincs kiért áldoznia magát, Aizen, Gin és Tousen nagy ívből tojnak már az espadákra.

Persze ezek mind csak random spekulációk. :)

Dreamcleaver

#4972
Quote from: Chronus on 2009-09-02, 21:01:02
Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 20:31:39
Egyre kevésbé vágom Stark aspect-jét.

Same here.

Lehet, hogy ez ezúttal nem lesz olyan egyértelmű, hogy "azért mert egyedül vagyok" vagy ilyesmi. Inkább vmi mélyen megbújó gond, vagy nem annyira exact dolog (legerősebb hollow, mindenki szart tőle, nem volt társasága. túl emberi -> emberi érzelmek -> félti a többieket -> ezzel ő az egyetlen)

Van egy sanda gyanúm, hogy hamarosan kiderül, hogy azért ilyen nemtörődöm, mert fél cselekedni. Ő volt az első aki a többi Arrancart, mert Barragant a "nakama" szóval illette. Szerintem nem arról van szó, hogy nem törődik senkivel.

Ha tippelnem kell, ő fejben már egyáltalán nem "hollow". És ezzel ő az egyetlen az egész fajában. Ettől függetlenül mag akar felelni a "sztereotípiának", hogy ne közösítsék ki. Más szóval vagy önmagát adja fel, vagy a társaságát.

Dilemma lol waddafak.

Sztem is valami ilyesmi lesz, hiszen ez az "egyedül vagyok" dolog már az elején sem működött, mert együtt voltak Lilinette-tel. Ezek a farkasok meg valószínűleg a hollow reiatsujéből teremtődtek.

Viszont ez Stark-nak nagyon sok jellemfejlődési potenciált ad:
- ha ő a legemberibb és törődik másokkal, ha nem is érzi magát hollownak, akkor miért követi Aizen-t? Végül is akkor őt nem lehet beskatulyázni  az "ever higher & higher" szemléletbe. Tényleg kíváncsi lettem Stark indokaira. Inkább látszik olyan csávónak, aki jól kijönne Shunshui-vel és Ukitake-val, mint Aizen-nel.

Ettől függetlenül kétlem, hogy valaha is átállna a "jó" oldalra, de valami nagyon nagy dolognak kell Aizen oldalán tartania. Csak azt remélem, hogy minderre nem egy halál utána 1 chapteres flashbackben kapunk választ.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Jah, ebben lehet valami. Viszont még mindíg nem értem, hogy honnan van ez az "ever higher and higher" szemlélet. Nnoitra-nál ok. De Ulquiorra-ban nem láttam, Halibelnél sem emlékszem rá. Barragan csak ki volt bukva miatta, hogy második, de nem láttam semmit részéről ilyen irányba, hacsak azt nem, hogy beszólt Aizennek, hogy majd leveri. Stark meg aztán...
És egyébként a harc elején látszott, hogy Shunshui-val és Ukitake-val simán megtalálja a közös hangot, még csak nem is esett nekik azonnal, inkább nekiállt traccsolni, és harcolni is csak azért kezdtek, mert elkerülhetetlen.
Ha rajta múlna lehet, hogy nem is ment volna. Szóval valahol kicsit tényleg érthetetlen, hogy egyáltalán mit keres Aizen mellett. Kétlem, hogy az elég lenne hozzá, hogy ő is hógolyózva lett...

Egyébként volt már utalás, hogy WW miért csak kapitányokra izgul? Ha emlékeztek az elején is asszem Urahara-nak rontott neki, aztán legutóbb Ukitake-t nyúlta meg. A többiekkel viszont mintha nem lenne ennyire agresszív. Ráadásul Urahara akkor már nem volt hivatalosan kapitány. Lehet, hogy azért tudja, mert Aizen tudta, vagy csak adott fajta reiatsu-ra izgul?

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-02, 22:00:46
de valami nagyon nagy dolognak kell Aizen oldalán tartania

Ezzel egyetértek. Bennem az is megfordult, hogy Aizen zsarolja vmivel, de lehet tényleg csak azért van itt, mert odakint egyedül volt és minden Hollow félt tőle és Aizen társaságot ajánlott neki.

Ha már itt tartunk, úgy tűnik másokban is megfordult ilyesmi, mert épp azt imént olvastam BA-n egy fan chaptert, amit akár még Kubo is írhatott volna, annyira találó lett.

Én pl totál eltundék képzelni valami ehhez hasonló Starrk backtsoryt.

[spoiler]Starts with Starrk's flashbacks

He's alone walking in the endless deserts of HM. Everyone else keeps way from him, avoiding his mere presence....

He meets a group of Hollow. He tries talking to them, walks in their direction, but they flee at full speed.

"Hey! I'm not gonna eat you!!!". They don't listen. Presumptuous bastards.

Sigh.

This sucks.

I hate the desert. Hate the stupid full moon. Hate being different.

I hate being a Hollow.

I hate my power.

God, let me die already and leave this cursed place for all eternity....

He looks at the glistening sands. Sees three figures walking in his direction.

Is it a mirage? An illusion of some kind?

They come closer. He does not move at all...

"Hello." Aizen greets him. He does not reply.

....

....

"Are you alone?" The man with the chocolate hair and glasses asks him. What a stupid question. He would have thought the man has lost it weren't it for the fact that his eyes held intelligence of the highest order....

He gestures all around him. "Of course." He opens his arms wide, accommodatingly. "You see---" his eyes sharpen and his fangs are bared "---I own the place."

With a loud clack!, a pair of pistols suddenly appear on his hands. He points the weapons at them.

"And you, sirs, are trespassing." He opens fire. The twin shots raise a wide column of dust.

Did I get them?

"Tch," a voice behind him says, "that's no way to greet other people. You should be more careful next time," the voice added in warning. He looks, shocked, seeing the Hollows he encountered a while back scattered in many pieces by his Cero. But how did it happen?

.....!...........

This men are dangerous.

Aizen is there, holding out his sword. his companions stay back, evaluating the exchange. One has a perpetual smile plastered on his face. Another appears to be wearing an eyepiece of some sort. Now that he has a good look at them, he sees that they are shinigami. Starrk mentally labels them.

Glasses-kun. Smiley-kun. Shades-dono.

"That would be your first lesson." Glasses-kun says.

"What do you want?"

"Its not what I want, its what I have come here to offer you." Glasses-kun was being circumspect. He was powerful, after all, so that the three of them would have a hard time taking him down.

"Come to me. I will give you your heart's desire." Glasses-kun added. "You don't want to remain shunned by your own kind, after all, do you?

What? How'n in hell did he know that? Is he a mind reader?

"I need your answer. Now." Glasses-kun states, an edge to his voice.

....."Well, I guess I'll have to know more about that offer". I suppose it will be worth my precious time, he thinks. Anything to end this unbearable desolation.

-------(FLASHBACK ENDS)-------[/spoiler]

QuoteEgyébként volt már utalás, hogy WW miért csak kapitányokra izgul? Ha emlékeztek az elején is asszem Urahara-nak rontott neki, aztán legutóbb Ukitake-t nyúlta meg. A többiekkel viszont mintha nem lenne ennyire agresszív. Ráadásul Urahara akkor már nem volt hivatalosan kapitány. Lehet, hogy azért tudja, mert Aizen tudta, vagy csak adott fajta reiatsu-ra izgul?

Ösztön. Úgy lépnek szintet (Gillian->Adjuchas->VL) hogy egyre több erőt zabálnak be. Érthető, hogy a már legimbábbakra hajt az első menetben. WW nem olyannak tűnik akit a józan ész - sokkal inkább a hollow ösztönei vezérelnek.

Christian

Starrk karaktere egyre érdekesebb...és azt még mindig nem tudjuk mit lövöldözhet még ceron kívül. WW meg...hát valahogy olyan érzésem van,hogy amilyen debil unrealesedbe, annyira badass lesz releaselve.

Lythis

Quote from: Christian on 2009-09-02, 22:22:30
Starrk karaktere egyre érdekesebb...és azt még mindig nem tudjuk mit lövöldözhet még ceron kívül. WW meg...hát valahogy olyan érzésem van,hogy amilyen debil unrealesedbe, annyira badass lesz releaselve.
Shounen, meg klisék, jah. Vagy baromi badass lesz release-elve, vagy gyagyás és kiszámíthatatlan marad... mást egyelőre nem tudok kinézni belőle.

Christian

Quote from: Lythis on 2009-09-02, 22:25:06
Quote from: Christian on 2009-09-02, 22:22:30
Starrk karaktere egyre érdekesebb...és azt még mindig nem tudjuk mit lövöldözhet még ceron kívül. WW meg...hát valahogy olyan érzésem van,hogy amilyen debil unrealesedbe, annyira badass lesz releaselve.
Shounen, meg klisék, jah. Vagy baromi badass lesz release-elve, vagy gyagyás és kiszámíthatatlan marad... mást egyelőre nem tudok kinézni belőle.

A Gines reakciókból ítélve miután WW elengedi magát majd jön egy Aizen "Now its getting serious" beszólás és kész. Gondolom ezt még abból is, hogy annyira nagy gáz lenne már beszáltak volna a harcba. Mondjuk...azt is kinézem ebből az egész harcból, hogy Aizen elterelése arról ami valójában történik.

Lythis

Engem is inkább az idegesít, hogy fogalmunk sincs, hogy Aizenék milyen szinten állnak. Mert lehetnek marha táposak is - sőt, a hógolyós akció WW-vel egyértelmű utalás volt, hogy Aizen capt. class felett van. Ennek ellenére nem tudni semmit, mert bármi amit eddig láttunk lehetett akár a nyamvadt shikai-a is.

Dreamcleaver

Quote from: Chronus on 2009-09-02, 22:16:43
...One has a perpetual smile plastered on his face...

This reminds me that I really wanna see more Gin in action.


Quote
...Glasses-kun. Smiley-kun. Shades-dono...

:rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS