Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Junchi

LOL, tényleg ez a chapter? Mi ez a nigga szöveg, amit Tousen levág ott az elején? Meg WTF, cím? o_O Teh Bestial...

(Komolyan, odaadnám a kisujjamat valakinek, ha ez fake spoiler lenne...)

Junchi

Double post...

[spoiler=Tousen rilíz][/spoiler]

A szemem, A SZEMEM!!!!44

LuckyDingo

#5612
Hát ez durva.. Bleach karaktertől ilyen szinten még nem kaptam hányingert.. télleg instant halált érdemelt... azok a szemek.. istenem.... >_<

.. kész ez a chapter egy böszme FAIL volt... de nagyon..kész.. a fantáziátlanság netovábbja, egy kész hányinger... ez a Kubo már jó ideje ízlésficamos.. És lehet mondani, hogy megy a mangaka bashing, de most igazán megérdemli... Jézusom.. most Gintől, meg Aizentől mit várjak?

Member

Dehát ez egy hatalmas légykobold! :gyagya: Meg ha tényleg ebbe belehal. Már nem azért, de hol marad az a brutális reflex, ami minden karira jellemző errefele? Ráadásul Tousen Assasin, vagy mi.

Dub-zero

az ok, h starrk-ot megölte shunsui shikai-al, de tousen-t 1 hadnagy.. miez??
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

LuckyDingo

Quote from: Dub-zero on 2009-12-16, 22:16:12
az ok, h starrk-ot megölte shunsui shikai-al, de tousen-t 1 hadnagy.. miez??
Nem hagyhatom ki: This is blasphemy... THIS IS MADNESS!!!

Kassh

nem hiszem el hogy ennyire süllyed a színvonal

Bishop

Hát ez valami förtelmes, Tousent így elbaszni, sokan utálták, én tényleg kedveltem, mert bejött a karaktere az abszolút Justice-al meg mindennel, egyik legjobb shikaia is neki volt. Amikor mindenki fikázta hogy Aizen seggnyalója lett még akkor is bírtam. Erre mikor lehetett volna valami fejlődés vagy méltó halál, Kubo ad neki maszkot, igaz hogy úgy nézett ki mint egy f*sz de még mindig elviseltem, erre most EZ  :zomg: Egyszerűen teljesen semmi köze Tousenhez, egy RONDA undorító Bögöly legyet kapott, hányinger kerülget ha a szemét mutatják, aztán kiderül hogy szart az egész justicera csak a csaj miatt csinálta.  :ejj: Komamurat meg így elintézni, nevetséges, aztán meg Hisagi :facepalm: De már leszartam a végére csak ölje meg valaki mert nézni se bírom. Ritkán fikázom nyíltan Kubot vagy a Bleachet, de EZ a legalja volt mondhatni az eddigi manga eseményeinek
-10/10

Chronus

5/10.

Az art most borzalmas volt még szerintem is. Sok fekete és fehér blokk, rengeteg kihasználatlan hely. Tousen nice fly guy.

A powerlevel rage-et mondjuk nem értem. Le lehetne már szállni a "minden shounen DragonBall" bandwagonról.
Ennyi erővel fikázzuk azt is, hogy Kenpachi anno levert egy kapitányt bankai nélkül.
Hány csatának kell még lezajlania, hogy az emberek észrevegyék, hogy nincs powerlevel?
Skill van. Elemental rock-paper-scissors van. A reiatsu huszadrendű. A veresége érthető volt. Elbízta magát.
Megesik. Lsd.: Zommari, Aariniero, Barragan. Ne tegyünk már úgy, mintha az ez nem lenne szerves része a mangának.


Meg randa release ide vagy oda, én még vártam volna vagy 2 fejezetet ezzel a véggel. Egy fejezetbe release-t bemutatni és ugyanabban ki is nyírni az adott karaktert azért egy kicsit túl gyors. Valamit még mutathatott volna. Okyan gyorsan vége lett, hogy még reactionface-t se láttunk a környező népektől, ami azért ritka.

Bishop

Engem csupán az zavart hogy Komamurat már megint lealacsonyította, Tételezzük fel hogy Komamura egy tapasztalt kapitány szintű Shinigami, és  Tousen oneshotolta, egy tapasztalt shinigamitól elvárom hogy nem csak csapkodni tud a Bankaiaval mint Renji hanem valami védekezést is tud produkálni.

Dreamcleaver

#5620
Wow...és akkor még azt hittük, hogy a top 3 Espada halála volt elsietve és elcsépelve.  :wtf:

Mellesleg én sem tudok mást hozzátenni:
- Tousen resurección iszonyat. Bár annyiban pozitív, hogy legalább tényleg szörnyeteg jellege van. Csak ezt a szőrös légy izét nem tudom semmilyen aspektből azonosítani Tousen-nel. A többi arrancar ressurección és lehetett volna egy ilyen fokkal brutálisabb (*cough* Halibell *cough*).
- Komamura ismételt porba alázása. A bankai-ja teljesen használhatatlan. Kidou-ban sem nagy szám. Nem is gyors. Csak egy nagy darab mamlasz, aki bírja a gyepát. Renji v2.0? Ezek után hogy a francba nevezzem tájcsónak?

Kubo ezzel sikeresen elbaszta az SS arcból a 2 kedvenc tájcsómat (Byakuga csak a harmadik). Köszike Kubo, én is szeretlek!  :fuk-u:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Junchi

3/10.

Ezt a fejezetet úgy érzem, NAGYON gyorsan el kell, hogy felejtsem, ugyanis az egyik legrosszabb ch volt, amit valaha olvastam mindenféle túldramatizálás és egyebek nélkül. Tousen resurrección nevetséges, az egész fejezet alatt konstans röhögőgörcsben voltam, mikor azt a súlyosan idétlen fejét mutatták. Ehh, tisztára olyan, mint a légyemberke az azonos című filmből. A másik: "Hisagi képes leszúrni egy tájcsót" dolgon már túltettem magam, a fejezet olvasása alatt már nem volt olyan nagyon zavaró, viszont visszatérve Tousenre: ÁÁÁÁÁH, mi volt ez, amit ebben a fejezetben levágott? Abszolút OOC volt az egész. Jó, nem mintha különösebben érdekelne, hogy mit csinál, tesz, gondol, de azért nah. Art meg jah, borzalmas...

All in all, ilyet többet soha, Kubo!

LuckyDingo

#5622
Nah várjatok... még van két ilyen húzásra lehetősége Kubonak :D Gin majd egy szőrös vigyorgó majom lesz, Aizen meg... Valami 8 fejű sárkánymutánst.. mindegyik fején más maszk.. és egyik randább mint a másik XDD Az lesz a spec, hogy minden ellenfele elokádja magát.

Amúgy tegnap még volt egy olyan gondolatom, hogy indítványozzam a topic törlését és a Bleach szó tabuvá tételét/cenzúrázását a fórumon, mert súlyosan áttörte a legalsó színvonalbeli határt... de az kicsit durva lett volna XDD

Viszont várom a jövőhetet. Mit reagál majd Aizen meg úgy mindenki :D Mondjuk az előbbitől annyit várok..
Aizen: Hmph.. ez is meghalt.. még az Espadák is jobban bírták, sebaj, ő csak az első kísérleti alanyom volt a Shinigami->Hollow próbálkozásban... ami úgy ahogy sikerült is.. XD

Member

Abban biztos vagyok, hogy Aizen Tousent csak azért vette be a csapatba, mert a kettő kevés. Mit kezdjen egy beszűkült bosszúállóval, aki vakok személyi járadékára jogosult?

Következő hét: Aizen és Shinji harcol, megy a mindgame, erre egy hosszú penge átdöfi Aizent. Gin: That's another one down.

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-12-17, 09:17:27"Sebaj, ő csak az első kísérleti alanyom volt a Shinigami->Hollow próbálkozásban... ami úgy ahogy sikerült is.."

Ebben viccen kívül 200%-ig biztos vagyok.
Amekkora seggnyaló volt, Aizentől teljesen kitelik, hogy kapva-kapva az alkalmon kísérleti nyúlnak használja.
Az az idióta még büszke is volt magára, hogy "Aizen-sama megáldotta ezzel az erővel".

LuckyDingo

#5625
lol most hogy lefordítva is meglesem: Komamura feje mekkora már... XD
http://www.onemanga.com/Bleach/386/06/
Mintha azt gondolná: Néztél már tükörbe? XD

+
http://www.onemanga.com/Bleach/386/21/
a színes oldal nem lenne rossz és érdekes, hogy Gin van leghátul XD a Végén télleg ő lesz az egyik végső ellenség. A teóriám szerint ugye a legutolsó Urahara lenne.. :D

Christian

#5626
Már látom a következő chaptert ahol a visszaemlékezés következik Tousen hollowizációjáról.

[spoiler]
Aizen:
-Now Tousen, walk in that transformator, and just wait a little bit.
Gin:
-Oh, Aizen taicho, there is a little problem. A fly got into the transformator. What should we do?
Aizen:
-We cant stop now...

20min later
Aizen:
-How are you, Tousen?
Tousen Goldblum:
-I've never ever felt this good before. This power, this refreshing feeling. Its awesome Aizen - sama!

Another 20min later:
Tousen Goldblum:
-Look Aizen-sama! I can climb on the wall!
[/spoiler]

Member


Dreamcleaver

A Hisagi pwns Tousen dologra visszatérve. Ha belegondoltok ez itt nem is annyira hihetetlen. Tousen a resurrección-nal látást kapott. Egész eddigi harci technikája arra alapult, hogy vak, és az egyéb érzékszervei voltak finomra hangolva. Egyszerűen annyi történt, hogy az újonnan kapott látó érzéke elnyomta a többit. Maga Hisagi is megjegyezte, hogy a vak Tousen simán kivédett volna egy ilyen szintű támadást. Ergo Tousen gyak kiszúrt saját magával. Épp ezért még lesújtóbb Komamura one-shot-olása.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS


Member

Quote from: Dreamcleaver on 2009-12-17, 19:22:15
Épp ezért még lesújtóbb Komamura one-shot-olása.
Ha az elméleted igaz (bár sztem Kubo agya feleennyire nem pörög), jogos Komamura veresége, böhöm dög a bankai-ja, de semmiféleképpen sem gyors. Nem is értem, miért a harcosnak esnek és nem rókakomát vágják le.

Prof. William

Remélem azért Tousen még kínlódik egy kicsit a köv chapterben. Kicsit túl gyorsan nyomták le...

Bishop

Nem is kellet volna kikerülnie a támadást, egy olyan böhöm nagy páncélozott mechatól elvárom hogy nem csak csapkodni tud de védekezni, Komamuraból kinéztem volna hogy nem Renji szinten van és ismer pár jó trükköt.

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-12-17, 20:20:49
Remélem azért Tousen még kínlódik egy kicsit a köv chapterben. Kicsit túl gyorsan nyomták le...
Jah majd ketté válik és lesz belőle két Tousen légy :D 1-1 szemmel :) Allon is képes volt ilyesmire, Tousennek is menni fog XD

SaiyaGin

Quote from: Bishop on 2009-12-17, 21:40:49
Nem is kellet volna kikerülnie a támadást, egy olyan böhöm nagy páncélozott mechatól elvárom hogy nem csak csapkodni tud de védekezni, Komamuraból kinéztem volna hogy nem Renji szinten van és ismer pár jó trükköt.

Ennél még Renji is több trükköt ismer.

Amúgy szerintem nagyjából rendben volt ez a fejezet, bár a légy tényleg :wtf: volt, meg Róka koma gyors veresége is.

Alkyra

Nekem ez a véleményem:

[spoiler]


[/spoiler]


Titkos

OK, most olyat írok, amit eddig nem tettem, és egyébként is ritkán: Kubo most még a "jó öreg" Kishit is sikeresen alulmúlta. (Még úgy is, hogy Naruto a héten kapott epilepsziás rohamot. XD) Komolyan, szerintem ez az eddigi leggázabb Bleach chapter, amit valaha rajzolt. Miért egy bazi nagy bögöly? Miért pont Tousen az? De komolyan, Kubo szerint ez komolyan vehető? És úgy egyáltalán: WTF? (És valóban, mintha a formájával együtt még személyiséget is váltott volna.) Felőlem alázza le Komamurát, tápolja fel Hisagit, de ez a légy... :zomg: Komolyan, most már aztán tényleg haljon is bele ebbe a szúrásba, épp elég szánalmas volt nézni egy fejezet erejéig is. :/ Engem nem érdekelt, hogy mit művel Kubo az espadákkal, mivel eleve arról szólt, hogy Aizen összeszed pár hollowot, akiket feltápol vagy ranggal lát el, de bazz, Tousen azért mégis a jelenlegi TOP 3 főgonosz egyike. Igen, egy Aizen talpnyaló, de ha már folyton a justice-ről papol, akkor lássunk már valamit, amivel indokolja. De...Jeff Goldblum?

Komamura: Ez a te igazságod???
Tousen: Nem, azt most fogom megmutatni... *fly mode on*
Komamura: Egy....légy? Hol itt az igazság?
Tousen: Ne mond, hogy nem ismered a mondást a szarról, illetve a legyek tévedhetetlenségéről...I HAVE THE ULTIMATE JUSTICE ON MY SIDE!!!
Komamura: ???
Kubo: Profit!

(Arra volt csak jó, hogy miután a múlt héten a f*szmaszkon röhögtük halálra magunkat, és egy hétig azon viccelődtünk, az eheti "menü" A Légy lesz. :D)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


LuckyDingo

#5638
Csak azért, hogy megpróbáljak értelmes választ adni a kérdésre, hogy miért "légy":
Tousen zanpaktouja azaz shikaia - Suzumushi
->
http://www.timwerx.net/misc/suzumushi/index.htm

Bishop

Akkor sem kellet volna ilyen rondára csinálnia, kaphatott volna valami ilyet:
[spoiler][/spoiler]
A személyiségét meg úgy lerombolta Kubo, hogy rá se lehet ismerni. Én tényleg hittem hogy valami mélyebb háttértörténete lesz, és hogy még lesz jövője. Lassan Kubo átmegy ilyen Ganz szintű népirtásba, és a legtöbb karaktert vagy kihajítja a kukába vagy le se szarja