Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

Na nem is azt mondtam, hogy működni fog, csak azt, hogy ez a terv :D

Junchi

Spoilerz

[spoiler=Ch391]Hát ez nagyszerű... Aizen levág ebben a ch-ban gyak mindenkit, DE Hitsugaya még mindig megvan, sőt, be is visz Aizennek egy szúrást... Persze... Komolyan mondom, én még egyetlen karaktert nem akartam úgy a pokolra küldeni, mint ezt a retkes faszt! A nyáladzó fangörljeiről meg ugyanúgy megvan a véleményem...  ::)[/spoiler]

Chronus

Quote from: Junchi on 2010-02-03, 11:51:19
Spoilerz

[spoiler=Ch391]Hát ez nagyszerű... Aizen levág ebben a ch-ban gyak mindenkit, DE Hitsugaya még mindig megvan, sőt, be is visz Aizennek egy szúrást... Persze... Komolyan mondom, én még egyetlen karaktert nem akartam úgy a pokolra küldeni, mint ezt a retkes faszt! A nyáladzó fangörljeiről meg ugyanúgy megvan a véleményem...  ::)[/spoiler]

Úgyis csak illúzió...

Junchi

Quote from: Chronus on 2010-02-03, 12:06:29
Quote from: Junchi on 2010-02-03, 11:51:19
Spoilerz

Úgyis csak illúzió...

Ok, ezt én is tudom, de nem is ez, hanem, hogy Hitsugay volt eleve az első, aki támadt, ennek ellenére még mindig nem vágta le Aizen, SŐT, még csak meg sem próbálta. Lazán kikerülgeti az összes retkét és inkább lecsapkodja a többieket. WTF? Ha ez nem plot-shield, akkor semmi...

chilip

hitsu annyira szánalmas hogy levegőnek nézi :D

Junchi

Chronus

Quote from: chilip on 2010-02-03, 12:12:57

Viccen kívül, és is ugyanerre gondoltam.

Member

Quote from: Chronus on 2010-02-03, 13:00:42
Quote from: chilip on 2010-02-03, 12:12:57

Viccen kívül, és is ugyanerre gondoltam.
Viccen kívül én is. :D

Mondjuk ez vicces, hogy szép sorban levág mindenkit, Ichi meg néz, mint birka az új kapura.

Zen

Quote from: Member on 2010-02-03, 14:40:57
Mondjuk ez vicces, hogy szép sorban levág mindenkit, Ichi meg néz, mint birka az új kapura.
Célzás (Teljes Körös Cselekedet): minden Célzással eltöltött Körért kapsz +1-et a Támadó Dobásodhoz. Duh, ezt nem tudni. :gyagya:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Chronus

Quote from: Zen on 2010-02-03, 14:50:20Célzás (Teljes Körös Cselekedet): minden Célzással eltöltött Körért kapsz +1-et a Támadó Dobásodhoz. Duh, ezt nem tudni. :gyagya:

Kár, hogy Aizen megsebzéséhez +5ös fegyó kéne, és Ichié csak +2-es, más szóval olyan nagyon de mindegy, hogy céloz-e, vagy sem. Ráadásul legrosszabb esetben Aizen húz egy maszkot, és akkor baszhatják.

Zen

Quote from: Chronus on 2010-02-03, 15:25:41
Quote from: Zen on 2010-02-03, 14:50:20Célzás (Teljes Körös Cselekedet): minden Célzással eltöltött Körért kapsz +1-et a Támadó Dobásodhoz. Duh, ezt nem tudni. :gyagya:

Kár, hogy Aizen megsebzéséhez +5ös fegyó kéne, és Ichié csak +2-es, más szóval olyan nagyon de mindegy, hogy céloz-e, vagy sem. Ráadásul legrosszabb esetben Aizen húz egy maszkot, és akkor baszhatják.
Ez van, kasztolt volna inkább Wizardra aztán Disintegrate. ::)
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Chronus

[spoiler=oh god, what the fuck, and other rivering tales]credits to sheetz @ FLOL

背表紙、クインシー姿の石田
Spine picture is Ishida
散りゆく...ッ!!
Scatter!!
狛村斬られる
Komamura is cut down.
ローズ斬られる
Rose is cut down.
ラブ斬られる
Love is cut down.

一護『...嘘だろ...』
Ichigo: "...No way..."

bleach391 The Blazing Glaciers
表紙は、日番谷
Cover is Hitsugaya.
背後からの攻撃 交わす藍染
Aizen avoids the attack from behind.
藍染『虚化か 言った筈だ 君達は"不出来な仮面もどき"だと ――本来』
Aizen: "Hollowfication? I said so before. You all are poorly made pseudo-arrancar."
斬られるリサ
Lisa is cut down.
藍染『仮面達を従えた私に 仮面もどきが刃向かうべきではないんだ』
Aizen: "You pseudo-arrancar shouldn't face the arrancar that accompanied me."

ソイフォン、藍染の前へ
Soi Fon arrives in front of Aizen.
藍染『...血迷ったか? 隠密機動 それとも総司令官が敵の正面に立つとは
Aizen: "...Have you lost your mind? A secret ops maneuver, or the commander standing in front of the enemy.
戦いに美学を求めるな 死に美徳を求めるな 己一人の命と思うな 護るべきものを護りたければ 倒す敵は
Don't seek to fight for appearance's sake. Don't seek virtue in death. Don't think, "My life alone." If you
want to protect something, then strike down your enemy from behind. Even ordinary Shinigamis learn that in the academy.
背後から斬れ  只の死神でさえ霊術院でそう学ぶはずだ 隠密機動ならば尚のこと』
If you're Special Ops you should know even better."
ソイフォン『...裏切者風情が死神を語るとはな 笑わせる』
Soi Fon: "...A traitor giving a speech about Shinigamis...you make me laugh."
藍染『一度は教鞭も執った身だよ』
Aizen: "I once had a teaching position, you know."
ソイフォン『貴様に教鞭を執らせるとは ふざけた四六室だ そんな事だから裏切者に足元すくわ れる』
Soi Fon: "The one who let you be a teacher is that silly central 46. Because of that we
have traitors underfoot."
藍染『死者を悪く言うものではないよ 足元すくわtれたと言うのなら君達もそうだろう』
Aizen: "You shouldn't speak ill of the dead. Speaking of which you're all underfoot as well."
ソイフォン『驚いたな 足元すくった気でいるのか? この私の』
Soi Fon: "I'm surprised. You feel I'm underfoot?"
ソイフォン分身 (見えてるだけで13体 本体も含む)
Soi Fon makes bunshins. (Including herself you see 13 of them.)
藍染『...分身か 見世物としては良く出来ている』
Aizen: "...Bunshins? As an exhibition it's well done."
ソイフォン『お褒めに与るとは光栄だな 隠密機動は見栄えを褒められることが無い仕事だ 礼の 代わりに―
その見世物で 止めを刺してやろう』
Soi Fon: "It's an honor to receive such praise. Secret Ops is a job that can't receive praise. In return for
the honor, I'll finish things off."
藍染刀抜こうとするが、氷が・・・
Aizen tries to draw out his sword, but ice stops him (?)
ソイフォン『弐撃決殺』
Soi Fon: "Nigeki Kessatsu" (2 attack kill)
ソイフォン、もう一発弐撃決殺する。
Soi Fon strikes one more time.

藍染『..."弐撃決殺"か  ...面白い技だ だが 届かない』
Aizen: "... Amusing technique, but it didn't reach me."
ソイフォン『なっ..................』
Soi Fon: "What..."
藍染『死神の戦いは霊圧の戦い 君如きの技の能力など 私の霊圧で全て抑え込んで見せよう』
Aizen: "Shinigami fights are reiatsu fights. As you see my reiatsu completely blocked the technique of someone such as yourself ."
斬られる藍染
Aizen is cut.
藍染『... 何...』
Aizen: "...What the..."
享楽『迂闊だねえ "氷"に"影"が出来てるよ』
Kyouraku: " Careless...There's a shadow coming from the ice..."
藍染『享楽...  貴様...』
Aizen: "Kyouraku...Why you..."
日番谷『...終わりだ 藍染』
Hitsugaya: "...It's over, Aizen."
突っ込む日番谷
Hitsugaya takes a stab.
見切る藍染(やはり若い 勝機と見れば 謀り無く斬りかかる それが君の最大の欠点だ 日番谷 隊長)
Aizen sees him. (As expected of youth, if you see a chance of winning, you swing away without any plan
That's your greatest weakness, Captain Hitsugaya.)
藍染、目線を左に。。。。笑う平子。。。 逆撫で
Aizen glances to the left...Hitako is smiling...he's using his 'Counterstroke' technique.
藍染(しまった―― 逆だ)
Aizen: (Dammit!...It's the opposite side!)
後ろから刺す日番谷
Hitsugaya stabs him from the rear.

ついに終止符が...!?
Is it finally over...!?
終わり★サーセイ
The end. [/spoiler]

LuckyDingo

Kyouraku cool... Shitsugaya meg milyen láma már.. [spoiler]kétlem hogy tényleg seggbeszúrja Aizent.. de a Shinjis vigyorgós jelenet érdekel :D[/spoiler]

Chronus

RAW: http://s121.photobucket.com/albums/o238/duolacilang/bleach391/

Art megint ott van a szeren, főleg ez:
[spoiler][/spoiler]

Csak Aizen reakciója az utolsó hátbaszúrós képen furcsa egy kicsit.

LuckyDingo

Én ezen röhögtem egy jót... meg ahogy Aizen visszanézett a következő oldalon :D
[spoiler]
Kész poén ahogy Ichigo ott bekészülve ledöbbenten áll.. XDDD[/spoiler]

Amúgy valszeg az lesz:
[spoiler]Kinyírja Hitsu Aizent, aki lezuhan... aztán mikor mindenki Ginre ugrana, az vigyorogva mutogat lefelé és akkor jön valami iszonyatnagy reiatsu, meg hörgés... Aizen Ungája elszabadult.. persze hiper gyógyulás alap, meg letépi mindenkinek az arcát.. egyszerre :D

De ha nem akarunk ennyire akciózni.. akkor ahogy már mondtátok.. höhö genjutsu.. AIzen arca csak a cliffhanger kedvéért lett olyan :P[/spoiler]

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2010-02-03, 21:49:09
Én ezen röhögtem egy jót... meg ahogy Aizen visszanézett a következő oldalon :D
[spoiler]
Kész poén ahogy Ichigo ott bekészülve ledöbbenten áll.. XDDD[/spoiler]

Azon én is dőltem. :D Amit Aizen produkált ebben a fejezetben... Teljesen kész az ürge.

chilip

QuoteNext week in bleach : Aizen looks at Shinji. He smiles, but it's a rather forced smile.
"Shinji, things have changed haven't they?"
Some pages about how shinji used to treat Aizen like shit.
"I'm tired of that shit. I have power. I am god. I'll crush you"
Aizen pull a hollow mask whit his hand. it's a perfect circle, with a smile, and it's half red half white.
Aizen "I'll get that key and you'll all pay for that! But you are next!"
Aizen brand his sword in the sky.
"BAN-"
last page of the chapter is a double spread. You see Gin's cutting Aizen's head, simply and clearly.
a 3 month Hiatus is announced for Kubo. End of chapter.

Dreamcleaver

Ez az egész jelenleg csak időhúzás. Semmi érdekes nem fog történni, Aizen mindegyik kapitányt és Vaizard-ot pwnelni fogja egy mosollyal meg a kisujjával. Uncsi.

Aztán valószínűleg fog történni valami, talán Urahara egy húzása, és a Kyouka Suigetsu-t sikerül majd deaktíválni. Erre két okból gondolok:

1. A Kyouka Suigetsu egy nagy plotkai. Kubo azért találta ki, hogy bemutassa mennyire ZOMG HAX Aizen ereje. Amíg létezik, addig senki semmit nem tud tenni Aizen ellen. Most már inkább akadályozza a plot fejlődését mintsem segítené.

2. Gin elmondja, hogy még ha nem is lenne Aizen-nek a Kyouka Suigetsu, akkor is annyira isteni erejű a többi techje, hogy senki nem tudja megállítani.

Szal majd valahogy eltüntetik. Mindenki örül egy nagyot és nekiesik Aizennek. Ezután jön az Aizen pwns All Round #2. Nagy elkeseredettség. Ichi majdnem meghal -> hollow release.

Természetesen ez is kevés lesz Aizen-hez, de legalább majd visszavonul. Next Arc.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2010-02-04, 01:04:43tl;dr

Kitalálom. Még nem is olvastad a heti fejezetet...

[spoiler]
[/spoiler]

Prof. William

Most tényleg belegondolva Aizennek akkora volt az arca hogy el se nyomta az illúzió techet eddig. Mindenkit izomból nyom le mert hát bemutatja hogy mekkora arc ő így is. Ezzel meg lehet fogni.

Végül is hiába az űbertech ha nem hagynak időt rá hogy használd. Ha Pl Aizent egy ilyen trükkel fognák meg ( arra persze gondolni sem merek hogy megölni de legalább elzavarni ) na ez tisztességes lenne.

Junchi

Hm, az 5. oldalon elég érdekes az a jelenet, mikor Aizen elhajol Lisa lándzsája elől. Csak mert magát a rudat jól kikerüli, de ha tényleg csak ennyire tért ki, akkor kábé már az elején leszakadt volna a fél feje... Érdekes. :D

Member

Ha Aizen itt harcképtelenné lesz, akkor elégedett vagyok (őszintén nem érdekel, hogy mi a bankai-ja, valszeg ölhetetlenebb, mint a shikai, uncsi). De ha ezt követően is hülyére ver mindenkit, akkor nagyon dühös. De mivel Ichigo nem csinált még itt semmit, kötve hiszem, hogy ez ennyi volt.

Dreamcleaver

Is this finally the end?

Oh the tension is killing me.  :haha:

Shinji vigyori arca a végén tetszett.

Amúgy Aizen már lenyomta Komamura-t + 3 Vaizard-ot Shinji megfordítós techje alatt szal...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Ezen most kifeküdtem...

[spoiler]Note an earlier scene.

The 2 vizard are coming at aizen

Whip guy gets smashed down
Next panel shows the mace guy wrapped in the whip.

Both see Aizen beat the other.

They're all killing each other, and just see aizen as the one doing it.[/spoiler]

És tényleg.

Zen

Quote from: Chronus on 2010-02-04, 20:18:59
Ezen most kifeküdtem...

They're all killing each other, and just see aizen as the one doing it.[/spoiler]

És tényleg.
[spoiler]Haha, szarügy.
Ichigonak meg persze nincs esz-....hoppá, ezt megszívta.[/spoiler]
&fmt=1

Member

[spoiler]Akkor most kit döftek le? Oo[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2010-02-04, 20:18:59
Ezen most kifeküdtem...

És tényleg.

Hmm.. de akkor mi volt Gin szövege, hogy nem kell oda kyouka suigetsu?

Amúgy, hogy kit döftek le?.. szerintem vagy Ichigot, vagy Kyourakut.. XD Vagy a fene tudja.. :D

Prof. William

Épp hogy eddig nem használta az illúzió techet mert nagy volt az arca. Akkor kezdte mondani a releaset amikor már bekapta az első szúrást mert látta hogy most megfogták. Szóval az első szúrás mindenképpen talált. Most hogy volt e ideje elnyomni a techét mielőtt Shota tájcsó leszúrta az majd csak a következő fejezetben derül ki.

Végre 400 chap óta először nem vágott menpő fejet Aizen. Már csak ezért megérte.  :smile:

Chronus

Chronus

Csak egy röpke gondolat, de nem is kell, hogy Aizen részéről ez most illúzió legyen.

Way of the Omnitsu, 3rd of the Shihou: Utsusemi.

Byakuya is egy ugyanilyen szituban lőtte el. Majd pont Aizen ne ismerné, aki "minden techet megtanult".