Main Menu

Death Note /Spoiler!/

Started by Sancho, 2006-10-08, 02:19:09

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-07-06, 00:14:16
Quote from: Liquid Snake on 2007-07-06, 00:05:48
Aki használta a Death Note-ot az nem megy se a pokolba se a mennybe... Belőlük lesznek a Shinigamik???[spoiler]Death Note - Second Series: Light Shinigami Appears  :lol:[/spoiler]
DN fake ending, lehet volt már, de most passzol ide. :D

ÁÁÁ ez nagyon nagy, jobb lett volna ez a befejezés az anime-ben is :D

Member

Nem, mert akkor Matsuda nem lőheti szitává, ami a legnagyobb poén volt az egészben. :rolleyes:

Liquid Snake

Quote from: Member on 2007-07-06, 00:45:47
Nem, mert akkor Matsuda nem lőheti szitává, ami a legnagyobb poén volt az egészben. :rolleyes:

Akkor az elejét töröljük, Matsuda sza**á lövi aztán Light meghal és utánna folytatódik a Shinigamik világában a fake ending szerint...
Na így már tetszik?  :D

Venom

Mivel nem tudjuk, hogy mi történik Light lelkével a halála után, ezért bőven jó a Fake Ending-féle magyarázat. Nekem legalábbis bejön. Főleg azért, mert így nem egyértelmű Light veresége. Csak átmeneti.  :3x3:

Egyébként befejeztem a sorozatot, és sajnos várható volt Light halála, azonban reméltem, hogy előbb még kinyírja Neart. Engem nagyon idegesített. Biztos az én hibám, de Light és L voltak a kedvenc szereplőim, és mivel L meghalt, csak Lightnak kellett drukkolnom. (Persze L halálát nagyon sajnáltam.) Mindegy, bennem nagyon jó emlékek maradtak meg a sorozattal kapcsolatban, egyszerűen imádtam Light gonoszságát.  :D

(Egy apróság: Valaki fel tudná rakni a hiányzó részeket? Csak 28-ig vannak fenn, véletlenül töröltem 29-30-at, és már nem lehet leszedni őket.)


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Member

Ha zso-val közlöm, hogy szívesen felrakom, kiröhög az ADSL miatt. :D
Szerintem Light-nak kellett meghalnia, egyértelmű, annak ellenére, hogy végig azt kívántam, hogy Near egyszer véletlenül a szemét csavarja ki. Annak örülök, hogy az anime írói annak ellenére, hogy Light végig gonosz volt, emberi befejezést adtak neki (sőt, ugyanúgy halt ki, mint L, lement pár flashback, majd lassított felvételben lehunyta szemeit). Araki hiányolta, hogy nem fordult ezután a világ totális káoszba és nem derült ki, hogy Light tisztogatása nélkül eljön a világvége. :D
De most gondold végig, Venom, akkor meghalt volna a Kira-Nyomozó csoport, Near és a csatlósai, és akkor megmaradt volna Misa, aki esetleg Light szexrabszolgája lett volna később, illetve Mikami, aki pedig egyfajta "igazságtevő", ha nyílvánosan szidni mered Light-ot, aki idő közben már megalapította Kira birodalmát. :D

Venom

Menet közben sikerült levadásznom pár ősöreg cacheből a fent említett két részt, úgyhogy ki tudom írni DVD-re. :)

Member: végig gondoltam, és azt kell, hogy mondjam: Igen, szerintem jó befejezés lett volna. :) Mondjuk ez egy objektív vélemény. Ha nekem lett volna lehetőségem használni egy Death Note-t, akkor én is valami hasonlót csináltam volna, mint Light. Innentől fogva nem tudom elítélni a fő indítékait. Az, hogy közben másokat is megölt, már kicsit necces, de a cél szentesíti az eszközt.


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Member

Szerinted én nem használnék egy DN-t, ha lenne? :)
Annyi lenne a különbség, hogy napi 5 embernél többet biztosan nem tennék el láb alól.

kelvor

Az a Fake-ending üt, nagyon jót röhögtem rajta :D Az benne a legjobb, hogy simán elképzelhető. Light amilyen kis rohadék, a shinigami királyt is megdumálná.

Kvikveg

Quote from: Member on 2007-07-06, 10:12:53
... hogy Near egyszer véletlenül a szemét csavarja ki. ...
Itt rohogok...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Elkezdtem a Live Action-t (megszakítottam Azumanga okán), eddig túljátszásból 5-ös. :rolleyes:
Sayu robbanó-szemű tekintetét nem lehet komolyan venni. :D
Ryuk meg miért nem kancsal? :confused:

Soul

#1450
[spoiler=Live Action tapasztalatok]Én is meg néztem a 2 live action-t.Szóval eddig nem sok japán filmet láttam, mert nekem mindíg is silányok voltak, ezt úgy értem, volt valami  bennük amiért sose jött be a japán élő szereplős film, mindíg azt mondtam maradjanak az anime-nál mert ahoz értenek  :smile:.De kellemes csalódás volt a DN Live Action.Az első rész még kicsit gyengécske de elmegy, a 2. rész viszont sokkal jobb és jó hosszúra is sikeredett.Persze mindenek előtt lekell szögezni a live action nyomába sem ér az anime minőségének, de érdemes megnézni ha valakinek tetszett a dn anime.A női szereplőkre panaszunk se lehet Sayu,Misa nagyon helyesek ( :redface:), de Takada nagyon nagyon dögös, képes lennél érte kibontani a falat is mikor a kanapén fekszik  :smile:.A shinigamikat nagyon jól megcsinálták, érdekesség hogy Rem-nek férfi hangja volt ezen mosolyogtam kicsit :smile:.
Márcsak azért is megéri megnézni mert máshogy lesz vége mint az anime-nak, bár sok dolog ugyan úgy történik, de van jó pár amin mégis csak variáltak a készítők, nehogy megszólják őket hogy csak másoltak.Nekem egyedül L alakítása nem jött be, kinézetre hasonlít, de nekem inkább fogyatékosnak tűnt mint zseninek(animeba is furcsa szokásai voltak de ott valahogy ,másképp jött át) ,amikor pl hadonászik azzal a nagy nyalókával majdnem lefordultama székről  :smile:.[/spoiler]

Én

Nem tudom volt e már, de:Bleach-es DN op
Szerintem egész jó :D
Egyébént a sorozathoz illik a 2. op? Mert ha igen, akor elkezdem nézni... :D

Member

Szerintem illik, bár ne számíts mellkasról lefröccsenő vérre és ádáz 5részes bunyókra. :D
(Kicsit fáj, hogy a 2. OP megy a 31-35-ös részek alatt is)

Én

Jah gondoltam hogy ez nem egy nagy fightos sorozat, inkább ki-tudja-a-másikat-jobban-átb*szni-nak képzelem elmondások alapján (de hamarosan úgyis meglátom). Lassú a torrent  :D

Venom

Akik megnézték a DN Liveot, lennének olyan kedvesek és elárulnák spoilerben, hogy mégis miben volt más a vége, mint a sima animének?


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Member


Venom



The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Solid Snake

Quote from: Venom on 2007-07-14, 12:13:18
Akik megnézték a DN Liveot, lennének olyan kedvesek és elárulnák spoilerben, hogy mégis miben volt más a vége, mint a sima animének?

Valamennyivel ötletesebb és drámai szempontból ütősebb a live action lezárása. Misora Naomi animés halála is rendkívül jól megszerkesztett, a filmben megváltoztatott események azonban Light-ot még nagyobb szemétládának állítják be, talán ezért is jobb egy fokkal.

Én

#1458
Elkezdtem nézni, tiszta jó. Most fejeztem be a 17. részt, ez az első rész nekem ami  :wtf:
edit: huh 17-24 részekig teljesen wtf voltam, a 24. nél meg rendesen vertem a fejem a falba. L-t meg sajnálom, nagyon bírtam :(

ReLax18

Befejeztem...
Hihetetlen egy anime volt. Nagyon tetszett az egész...kár hogy vége :frown:
L-t én is sajnáltam nagyon. Kedvenc karakterem volt, bármennyire is érdekesen nézett ki, vagy hülyén viselkedett. Ő volt a legjobb :bruhuhu:
Már csak ezért is rohadjon meg Light :smile: Már elejétől fogva unszimpatikus volt, bármennyire is ötletes módokon sikerült megmenekülnie a lebukástól, illetve ölte meg az embereket. Örültem, hogy meghalt...
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Soul

Lehet majd 1szer másképp fogsz gondolkodni Light-ról ;).

Member

Én valamiért még most sem hiszem el egyikükről sem, hogy végük. Olyan furcsa érzés.

Soul

Igen hihetetlen, a mai napig is mindíg eszembe jut a dn (mondjuk a dnes háttér és a Light-os winamp skin eléggé eszemben tartja  :smile:, köszi Member még1szer a skint ;)), és azon elmélkedek hogy lehetne folytatni meg ilyenek.

Member

Én egy ütős Fighting Game-nek örülnék nagyon, L milyen vadul felskillezhető már! Ha pedig Mikami/Misa beírja a neved, van még 40 sec-ed, hogy nyerj. :D

Soul

Sztem ha igazi dn játékot akarsz akkor point&clikk jöhet szóba  :smile:.De mondjuk 1 FF féle feldolgozás vinné sztem a pálmát  :rotfl:.

Solid Snake

Quote from: Soul on 2007-07-20, 17:33:51
Lehet majd 1szer másképp fogsz gondolkodni Light-ról ;).

-mondta az ultimate Light fanboi  :__devil:

Quote from: Soul on 2007-07-20, 18:08:00
Sztem ha igazi dn játékot akarsz akkor point&clikk jöhet szóba  :smile:.

Fahrenheit-féle kezelőfelülettel és gyakorlatilag magad által alakítható történettel lehetne a top notch.  :whoah:

Soul

Quote from: Solid Snake on 2007-07-20, 20:11:03
-mondta az ultimate Light fanboi  :__devil:

Igen, 1szer valaki írta mindenkiben ott van Light  :smile:
Tudod melyik részből van az avám?
[spoiler]Hát amikor L meghal, és Light a karjaiban tartja, na akkor vágja ezt az őszinte ábrázatot ;)[/spoiler]

Lehet már volt róla szó korábban, de valaki nem tudja miért nevezték át Raioto-ról Light-ra az animében és a live action-ben?

Solid Snake

Quote from: Soul on 2007-07-21, 01:28:06
Lehet már volt róla szó korábban, de valaki nem tudja miért nevezték át Raioto-ról Light-ra az animében és a live action-ben?

Ahogyan én tudom:

1. Mivel a Light engrisül Raito-t jelent.
2. A mangaka külön kérése volt az, hogy Light legyen a név. Találóbb, hogy egy Fény nevű illető kezébe kerül a hatalom kulcsa egy DN formájában (plusz L valódi neve L Lawliet, ami "low light"-ot is jelent, így képezve az ellentétpólus másik oldalát).

Rage

Quote from: Soul on 2007-07-21, 01:28:06
Lehet már volt róla szó korábban, de valaki nem tudja miért nevezték át Raioto-ról Light-ra az animében és a live action-ben?
Ezt senki sem tudhatja, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem "nevezték át" soha. ;) Mindig is Light volt (afaik a mangában is a 月 kanjit "Light"-ként furiganázták), csak valami random scanlator group kitalálta, hogy hát az valójában Raito - ami a Light fonetikus leírása.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Solid Snake

Quote from: Rage on 2007-07-21, 01:47:58
csak valami random scanlator group kitalálta, hogy hát az valójában Raito - ami a Light fonetikus leírása.

Akkor mégsem jártam messze az igazságtól az 1. pontommal.  :szemuveges: