Hardver/Szoftver vegyes topic

Started by Fazék, 2006-10-13, 16:37:31

Previous topic - Next topic

Xzone

Quote from: Fazék on 2011-10-06, 12:47:34
Quote from: Darkstar on 2011-10-06, 12:33:45
^Nem vicces.
oké, én nem vagyok apple imádó, de lelki békéd további fölkavarása érdekében megjegyezném, hogy olyan ember post-olta másik fórumra, aki mellesleg apple-hívő, szóval maradjunk annyiban, hogy a vélemények megoszlanak

amúgy persze nyugodjék békében

Nekem tetszett. :mittomen:

NLZ

[reserved]

Moha

Quote from: Cloud on 2011-10-06, 21:01:04
Filatorigátnál készült:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/315883_10150347006712692_253300077691_8152496_156243821_n.jpg

RIP.
Ezt valaki így septében csinálta? Nem semmi...

Amúgy Jobs halálával nem tudom, merre fog menni az Apple. Az egész "kultusz" rá volt alapozva, nincs még egy olyan prominens személyiség a cégnél, mint Jobs volt.

NLZ

[reserved]

Fazék

Én

Quote from: Fazék on 2011-10-07, 21:27:25
http://gawker.com/5847338/steve-jobs-was-not-god
Quote from: commentsGates and IBM put a computer in every office.

Steve Jobs put a computer in every home.

THAT is modern computing.
Wrong on so many levels.

Bár szerintem nincs semmi baj azzal, hogy sokan gyászolnak azért, mert a kedvenc kütyüjeik keresztapja meghalt. Én is biztos szomorú lennék ha a budafoki úti kínaiban meghalna a szakács vagy valamelyik kiszolgáló, pedig bizonyára ugyanolyan kaját adnának utána is.

Fazék

Quote from: Én on 2011-10-08, 00:37:01
Quote from: Fazék on 2011-10-07, 21:27:25
http://gawker.com/5847338/steve-jobs-was-not-god
Quote from: commentsGates and IBM put a computer in every office.

Steve Jobs put a computer in every home.

THAT is modern computing.
Wrong on so many levels.

Bár szerintem nincs semmi baj azzal, hogy sokan gyászolnak azért, mert a kedvenc kütyüjeik keresztapja meghalt. Én is biztos szomorú lennék ha a budafoki úti kínaiban meghalna a szakács vagy valamelyik kiszolgáló, pedig bizonyára ugyanolyan kaját adnának utána is.
Nem a gyásszal van baja, hanem a "brühühü miért istenem miért most hogyan tovább?!" és társai gyászt érzi (ő is) enyhe túlzásnak. De persze ez nem olyan meglepő reakció az igazi apple őrültektől, de fura módon nem csak ők viszik nagyon túlzásba.
(Szerencsére itt senkire sem érvényes a cikk, csak gondoltam linkelem.)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Engadgeten, indexen és youtubeon nem olvasok commenteket. Agykárosodás. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2011-10-10, 21:55:19
Hm. ezek szerint a többségnek bejött :D
http://www.engadget.com/2011/10/10/apple-iphone-4s-pre-orders-exceed-one-million-in-first-24-hours/
ugyan már, ha kiraknának egy adag gőzölgő ishit-et, arra is összejönne a 10millió
el kell ismerni, hogy az Apple-nek sikerült elérnie egy olyan fanatikusan márkahű tömeget, akik akkor is megveszik a legújabb apple hülyeséget, ha semmi szükségük rá, de meg kell legyen a legfrissebb, mert különben lenézik, vagy nem teljes az élete, vagy fogalmam sincs mit él meg magában szerencsétlen

Darkstar

Minden márkának vannak zombijai. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Válogatás "Shit no one cares about" rovatunkból:

Az egyre terjedő 10bit faggotry miatt kénytelen voltam letölteni és lefordítani az mplayer2-t, ami állítólag viszi ezt a legújabb csodát, és ha már lefordult, kipróbáltam a jól ismert x264_killa_sample.mkv-n. A régi, "gyári" mplayerrel a CPU-használat 100% fölött volt, és akadt a videó. Ezzel 30% alatti (xv-vel, nem vdpauval), és teljesen sima a lejátszás. :eek: Mire nem képesek ezek a fiatal szovjet mérnökök...

Shit even less people care about:

Megcsináltam az épp aktuálius elemzést R+Sweave-vel úgy, hogy mindig a szűrési és egyéb paraméterek aktuális értékeinek megfelelő számok kerülnek a TeX gyógyszövegbe, a táblázatokban pedig aszerint színezi a sorokat, hogy hol és mennyire erős szignifikancia van.
> senkise értékeli a zsenialitásomat
Failure is the default option

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2011-10-12, 23:06:43
Megcsináltam az épp aktuálius elemzést R+Sweave-vel úgy, hogy mindig a szűrési és egyéb paraméterek aktuális értékeinek megfelelő számok kerülnek a TeX gyógyszövegbe, a táblázatokban pedig aszerint színezi a sorokat, hogy hol és mennyire erős szignifikancia van.
> senkise értékeli a zsenialitásomat
Te már nem is írod, hanem egyenesen generálod a cikkeidet!  :borul:

kikuchiyo

A végcél valahol itt lenne:
http://pdos.csail.mit.edu/scigen/

de itt még nem tartok.
Failure is the default option

Próféta

Xzone

Az egyre terjedő 10bit faggotry miatt kénytelen voltam letölteni és lefordítani az mplayer2-t, ami állítólag viszi ezt a legújabb csodát, és ha már lefordult, kipróbáltam a jól ismert x264_killa_sample.mkv-n. A régi, "gyári" mplayerrel a CPU-használat 100% fölött volt, és akadt a videó. Ezzel 30% alatti (xv-vel, nem vdpauval), és teljesen sima a lejátszás. :eek: Mire nem képesek ezek a fiatal szovjet mérnökök...

Köszönöm szépen, a lakótársimnak megemlítettem, és már vagy egy órája ilyen videókkal nyúzzuk a gépeinket különféle lejátszókon. :D

Kuroi Tenshi

mplayer2

hát ez pont nem az :)
Ezelőtt nem is hallottam róla, downloadan', thx
Pár hónapja gondolkoztam épp ezen, hogy az mplayert már mióta
nem fejlesztik, mi lesz így vele, meg velünk, mint ahhoz szokott
felhasználókkal.

Selmo

Revision 34118 már viszi a 10 bitet is. MPlayer2-nél meg oldják meg, hogy ne a letöltésekhez rakja a font cache-t, és majd akkor szóba állok vele.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Próféta

Quote from: .Attila on 2011-10-15, 17:28:09
[spoiler][/spoiler]
Azért nem teljesen ignored, a kocka ismeretségi körömből jött mindenféle RIP Ritchie úrnak is. Talán a legszebb:
{ // 1941
} // 2011

Jobs védelmében azért azt is megjegyezném, hogy a mai iKütyük előtt is élt és tevékenykedett már, igenis volt haszna a működésének.

.Attila

Eladó 3 méteres displayport kábel.

Cloud

Kinek mi a véleménye a neten látható Bulldozer tesztekről?

NLZ

Hogy AMD már megint olyan rendszert csinált, ami a jövőben lehet hasznos, nem a jelenben. Meg hogy elszálltak azzal a fogyasztással. De ha jóárúsítják, akkor lehet helye.

Kiváncsi vagyok, miként fognak teljesíteni a Trinity APU-ban (notikban, jövő év első felében).
[reserved]

Cobra

Majd a 2 meg 3 modulos chip teszt után megmondom. Mondjuk a csúcskategóriás darab nem sikerült túl jól.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

A tökéletesség unalmas.

.Attila

http://index.hu/tech/2011/10/26/az_apple_levedetett_egy_ujjmozdulatot/

Ez már nevetséges.
Az a paródia, amit az Apple művel, szánalmas. Most már csak azért is bojkottálom a termékeit.
Nem mintha amúgy vennék ilyen túlárazott fanboy cuccokat.

Más: Spherical Flying Machine Developed by Japan Ministry Of Defense