Main Menu

Ecchi !!!

Started by smash++, 2006-10-19, 23:29:21

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: smash++ on 2007-03-06, 13:27:23
Midori no Hibi(My days with Midori)

:tezsvir:

Egyik kedvenc "lazulós" animém. A zsörtölődő Sawamuratól kezdve a hiperaranyos Midorin keresztül a Marie-chanért-szélsőségesen-beteg-szemüveges-srácig (elfelejtettem a nevét :D), valamint Sawamura kegyetlen nővéréig bezárólag nagyon aranyos kis történet. Nem alapmű, de kikapcsolódásnak tökéletes.  :jee:


minuszmiki

Quote from: smash++ on 2007-03-06, 13:27:23
Maburaho: Nem is tudom miért vártam ilyen sokat ezzel az animevel.Valahogy ez is olyan,hogy nem nagyon tuttam leállni vele.Ebben a világban vannak olyan "kiválasztottak" akik mágiát tudnak használni.Meghatározott a mágiák használatának száma,ha az 0-ra esik nem túl szép dolog történik.A főszereplő Shikimori Kazuki,egy olyan iskolába jár, ahol a varázslók elitje tanul.Elég meglepő dolgok derülnek ki róla aminek hála 3 lány is a génjei-re pályázik.Mondjuk az egyik igazán szereti már az elejétől,később pedig a többi lány nézőpontja is megváltozik.Hagy ne kelljen mondanom mennyi próblémával jár ha több lány is egy pasit akar megszerezni.Szeritnem mindenki ismeri az efajta anime-ket és hogy mennyire viccesek tudnak lenni.A karakterek egyediek és nagyon tetszenek(rámenőstől kezdve a szerényig),a srácok pedig háát nem nagyon kedvelik a történtek után.Nagyon ajánlom!! Ha a végén [spoiler]Kazuki Yuuna-t( :jee: :jee: :jee: :jee: :jee:) választja nekem tökéletes,de van egy olyan érzésem,hogy őt fogja elvenni majd...Ez a sok Kazuki klón zavaró és nem tetszik,hogy ez a vége,megint ilyen gondold tovább ending[/spoiler] ,habár másnak lemerem fogadni pont az eredeti ending tetszett,tehát       10/9 ,de az én endingemmel 10/10

No, most végeztem vele és összességében nekem is tetszett. Volt egy-két dolog ugyan, amin húztam a számat, meg pár rész, amit untam kicsit, és a végéről is hasonló a véleményem, de jó érzéssel keltem fel a székből, úgyhogy egy nyolcast kap nálam is. :D Holnap meg asszem nekiállok a Yumeria-nak.
ps. Az én endingemmel a legtöbb anime nálam is 10/10... :D :lazza:

Prof. William

Ha valaki konkrétan összejövős romatikus echhit akar akkor...

Persze elsősorban a hentaik. :)

De... Onegai Teacher úgy a 7-8 rész tájékán nagyon konkrétan összejönnek, bár csak utalnak rá. :)

Shuffle! - Utalás szintjén. (Értsd... ha egy pár el kezd csókolózni aztán meg hirtelen váltás és az utcán mennek összekarolva boldog fejjel, nehogy azd hidd hogy a csóknál megáltak. :) )
Canvas 1-2
Wet Summer Days... van ahol animeének van ahol hentianak van írva... nem tudom... Henatinak túúl lightos, animének viszont túl szexes. :)
Futari Ecchi :)
Blue Grendel

Msot hirtelen több nem jut az eszembe.

ÉS az abszolút negatív csúcs az Oh My Godness S1-S2. Ha valaki 52 rész alatt egyetlen csókot, vagy legalább egy kedvellek szót nem bír összehozni azzal már valami komoly baj van. Stílszerű vég lenne ha Bell a végén Keichi pofájába vágná hogy "Impotens!" majd leépne valami más fiúval. :)

Darkstar

A Wet Summer Days egyértelműen H. :)
(Márha nem keverem be valamivel, majd otthon megnézem)
Az OMGben a még nekem is túl sok a nyáladzás, pedig azt általában el tudom viselni...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

smash++

#124
Nos most fejeztem be még egy ecchi anime-t.Habár...

Burst Angel (Bakuretsu Tenshi): Nos.Először is szerintem em annyira ecchi.Ebben az animeben egy igazi ecchi-s rész van az pedig a strandos rész,alapból az lehet még ecchi,hogy két szereplő igen szép keblekkel rendelkezik.Nem tartozik azon anime-k közé amit elkezdtem nézni és nem bírtam leállni vele.Ezt a 24 részt durván 2 hét alatt néztem meg.Elég akció dús anime ahol női főszereplők vannak.Szóval egy kicsit girl-power.Feltünik egy fiú szereplő,de nem sok minden lesz belőle.Aki szereti a mecha stílust annak valószinűleg nagyon élvezetes lesz.A részek nem nagyon függenek össze,végülis 1-2 részenként kapunk mindig egy új mission-t,de azért története is van a dolognak.A szereplők múltját is megismerhetjük a későbbiekben.Hmm.Szóval egy akció dús anime,női szereplőkkel,fegyverekkel,robotokkal.Számomra a vége elég érdekes... Összeségében nálam 10/7

ending[spoiler]Most akkor Sei is meghalt?????Nee mááár olyan szép csaj volt.Akkor ezután mi jön Burst Angel 2?Elég érdekes.Na és mi történt a kedves szakáccsal???!!!!!!Bazz.Hogy a fenébe lehet ezt így lezárni,miért nem lehet letisztázni a dolgokat.Maradt a káosz?Vagy minden helyre állt?Ezek a japánok... :ejj:[/spoiler]

Manitu

Hát, én szeretem a mecha műfajt, de ebben valami ocsmányul van megcsinálva. Ritka rossz CG, meg amúgy is egy gyenge NGE klón az egész (Jo = Rei, Meg = Asuka). Összességében egy gyenge közepes anime.
Ha annyira érdekel mi lesz a vége, mostanában jön... vagy jött ki a folytatás OVA... mintha TT-n láttam is volna. Eredetileg is úgy készült, hogy lesz OVA, de állandóan halogatták, már két évvel ezelőtt is lehetett hallani róla, hogy hamarosan megjelenik.


Draconire

#126
Quote from: Manitu on 2007-03-29, 15:34:23
Hát, én szeretem a mecha műfajt, de ebben valami ocsmányul van megcsinálva. Ritka rossz CG, meg amúgy is egy gyenge NGE klón az egész (Jo = Rei, Meg = Asuka).
Neked mi számít jó cg-nek? Szerintem BA-ben elég jól meg van oldva, egy-két jelenet kivételével talán.

+ NGE klón? O.o
Hát nem tudom, a történet se igazán hasonlít, nemhogy a karakterek.

Manitu

Hát nem ez. Az a mecha elég otromba volt, majd leugrott a háttérről, annyira nem illett bele a képbe. Jó CG pl.: Starship Operators, Simoun, Air, Noein, meg Fafner, Soukou no Strain hogy mechásat is említsek. Szerintem. Elég sokfélék, de mind igényesen, szépen van megcsinálva.

És igen, a karakterek nagyon NGE koppintásra hajaznak. Mind jellemben, mind kinézetben. A történet nem, mivel nem is nagyon van összefüggő történet, ha jól emlékszem. Csinálják a dolgaikat, aztán a végére összeáll valami. Az az igazság, hogy már régen láttam, és nem nagyon ragadott meg, úgyhogy nem is nagyon emlékszem rá.


Draconire

#128
Én inkább csak szimplán sztereotíp karaktereknek mondanám őket, bár kinézetben tényleg van némi hasonlóság.

Hát a felsoroltakból én csak az Air-t láttam, abban meg nem emlékszem, hogy annyira meghatározó lenne a CG, szóval nem nagyon tudom hozzá hasonlítani. Mondjuk ez főként ízlés kérdése, szóval nem érdemes rajta vitatkozni. Nekem tetszett, neked nem. :)

Cobra

BT (BA angolul :) ) -ben a CG elég gyenge volt, meg a mechek is elég furcsán néztek ki, de megszokható. Lightos kikapcsolódásnak jó, erre lett kitalálva. Ha egy filmben a hölgyek ilyen méretekkel rendelkeznek és ilyen ruhákat hordanak, akkor ne mély mondanivalót keressünk a történetben :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fubenalvo

Nos szerintem semmi gáz nem volt a CG-kkel benne és a NGE-hez annyi köze volt mint Korda Gyurinak Walkerhez... :P
Nekem kicsit CB utánérzetem volt helyenként... joh persze közel sincs az a hangulata, de valahogy a lényeges elemekben nekem arra hajaz.
Nem szeretem a túl mélyértelmű animéket, és nekem top5+1nek bekerült ezzel leszorította az Elfen Liedet az extra helyről, mert jól szórakoztam rajta.
Jah... igen mert nekem az a fontos egy animében. ^^
Persze már félek ilyet kimondani, mert ma már egyszer nem ismerték el, hogy szerethetem az új generációs animékat.... ezért mit fogok most kapni. :D

smash++

#131
Sikerült egy úja taggal bővítenem a listám:D

Kage kara mamoru (Protecting You from the shadows): Őszintén szólva kicsit elfogut leszek,mert nekem már az elő részben megtetszettek a főszereplők.A fiú karakter nekem nagyon bejött<-kinézet és a viselkedés,beszéde ellentétére gondolok.Nagyon jó...Nem egy hosszú anime,szóval nem kell egy nagy durranásra számítani történet szempontjából.Ecchi terén is nagyon visszafogott,de van benne romantika.A megszokott és én nagyon imádom 1fiú sok lány szindróma.Azt ne nagyon tárgyalgassuk,hogy melyik karakter honnan lett lekoppintva.A lényeg,hogy észre lehet venni benne hasonlóságokat :haha:.A "harc jelenetek" ált egyszerűek talán halkan mondva "gyerekesek",de számomra elég sok kivétel volt benne.Vagyis nagyon tetszik ez a "ninja" anime,de azért messzi áll a megszokott szamurájos,ninjás,harcművész animektól.De néha szerintem kimondottan jó.Hasonlóság azért van a Naruto és eme anime között,de azt más is biztos észre veszi(technikák).Legnagyobb érdeme az,hogy nem tudtam leállni vele és egy de megnéztem  :Kiraly:.A graf-ra hallottam panaszt,én nem vagyok szakértő,de azért lehetett volna jobb is(na de nekem nem ez az első).A vége pedig :wtf: :wtf: :rotfl: :rotfl: :oops:
Hogyan is mondjam.Végülis illik hozzá,na de ezzel lezárni amikor [spoiler]végülis egymásra találtak és elveszíti az emlékeket az elmúlt pár napról és annyiban marad minden,hogy folytatódik az élet mintha mi sem történt volna és benyomnak egy ilyet "na de azért változott vmi" ehh,pff és megint mint már nem először gondoljuk tovább a romantikus részt.[/spoiler].Szivem szerint a japán anime készítőknek adnák egy agymosást,hogy a végét ált ne így oldják meg ha már romantika is van.Komolyan ez jön be az embereknek????Mert akkor bennem van a hiba,hogy egy ilyen [spoiler]vidám,lights,romantikus,nem kell komolyan venni anime-től full happy end-et akarok.[/spoiler] Tehát.Nagyon ajánlom azoknak aki egy light-os kikapcsloódásra vágynak,nem pedig egy sokat mondó,elgondokodtató,komoly anime-re Nehéz osztályozni,de én úgy érzem ebből még kilehetett volna hozni egy kicsit többet is,de  :jee: 10/8

Modify: Ezt az animeaddicts-ról idézem."Összességében egy nagyon-nagyon átlagos anime. Mindenki csak a saját felelősségére nézze meg!". Mint fönt is írtam nem értek vele egyet,szerintem nem átlagos.A graf tényleg lehetne jobb mivel 2006 és a zene is.De a két főkari szerintem azért egyedi és ilyen  srácot se sokszor látunk szerintem (aki így viszonyul a csajokhoz)

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-04-02, 20:06:15
Modify: Ezt az animeaddicts-ról idézem."Összességében egy nagyon-nagyon átlagos anime. Mindenki csak a saját felelősségére nézze meg!". Mint fönt is írtam nem értek vele egyet,szerintem nem átlagos.
Én sem értek vele egyet, szerintem se átlagos, csak simán sz@r. Egy kezemen meg tudom számolni hány osszabb animét láttam nála.


smash++

Quote from: Manitu on 2007-04-02, 21:09:21
Quote from: smash++ on 2007-04-02, 20:06:15
Modify: Ezt az animeaddicts-ról idézem."Összességében egy nagyon-nagyon átlagos anime. Mindenki csak a saját felelősségére nézze meg!". Mint fönt is írtam nem értek vele egyet,szerintem nem átlagos.
Én sem értek vele egyet, szerintem se átlagos, csak simán sz@r. Egy kezemen meg tudom számolni hány osszabb animét láttam nála.
:D
De neked mi nem tetszett benne?Mert a grafot és a zenét megértem és azt,hogy kicsit gyenge copy-k a karakterek.De szerintem ha nem veszi vki túl komolyan simán jó.Azért rosszabb anime-t tudnék mondani jó párat ;).Na de izlések... :tezsvir:
Te is jó sok ecchi-t láttál már nem?Úgy egyébként,mert szinte majdnem mindet láttad már amit leírtam(csak nemrég néztem meg) és vonatkozik ez a romantikus anime-kre is.

Manitu

Ja, láttam már egy párat...  :lazza:

Mi nem tetszett benne? Gyakorlatilag majdnam minden. Grafika pocsék, zene szintén. A banana-songtól a falat kapartam. Yuuna egész karakterétől szintén. Az a csaj annyira sötét, hogy már fizikailag fáj. A másolásokkal végülis nincs bajom, mi eredeti má manapság? Viszont a sztorik banálisak, a kenguru-box stílusnál (vagy minél) már a fejemet vertem a falba, hogy hogy lehet ilyet csinálni...
Ami jó volt benne, az egyedül talán a srác. Nagyon idétlen volt azzal a szemüveggel, pozitív értelemben. Meg az egész stílusa, hogy gyakorlatilag magas ívben tett mindenre, semmivel nem foglalkozott :D


smash++

Quote from: Manitu on 2007-04-03, 00:46:05
Ami jó volt benne, az egyedül talán a srác. Nagyon idétlen volt azzal a szemüveggel, pozitív értelemben. Meg az egész stílusa, hogy gyakorlatilag magas ívben tett mindenre, semmivel nem foglalkozott :D
Na igen.Ezért írtam,hogy atlán elfogult vagyok az anime-vel szemben.Mert a srác már az elején megfogott mint karakter.Idióta kinézett és cool stílus párosul.Azért Yuuna aranyos volt,de sötét :D

smash++

Sikerült szerintem még egy kiváló ecchi anime-t befejezni.

Inukami: Nem egészen erre a kezdésre számítottam miután elolvastam az animeaddicts-on az ismertetőt.Végülis kimaradt a bevezető rész.Szeritnem ez olyan anime ami vkinek kimondottan tetszik és van aki csak azt mondja rá,hogy nézhető vagy jó.
Szóval a főhős egy Keita nevű srác akinek van egy segítője Youko.Ezeket a segítőket nevezik Inukamiknak,talán "kutya démonok" vagy vmi ilyesmi,szerintem jobban hasonlítanak a farkasokra na de mind1.Láttam már egy pár anime-t mondjuk még nem eleget,de nekem ez egy egyedi anime hatását mutatta.Tehát nem éreztem azt a koppintós dolgot.A főhős perverz méghozzá nem kicsit :D.Ecchi egészséges mértékben van jelen  :hehe:,főleg ilyen utalós mondatokban.Nagyon ajánlom mindenkinek!!!!!!Aki szeret nevetni.Nem az az anime aminek minden részét végig neveted,de nagyon sokat nevettem.Nálam egy egyedi anime.Tényleg nagyon jó.Nem tudok többet mondani róla.Megkell nézni :D!Na és a lényeg,hogy azért a vége is tetszett Nálam 10/10
Lassan jön a movie.Szertetném minél előbb leszedni majd az f.p-ről.Remélem Zso-nak is fog tetszeni és felteszi.

[spoiler]Már csak az érdekelne,hogy most mi lesz Keita és Youko szerelmével,végülis Keita csak max 90 éves korig élhet.Szerintetek Keita is démon lesz majd?Remélem vmi ilyesmi,mert az túl szomorú,hogy csak addig lennének együtt.Azért sikerült a végét nem full romantikus befejezésnek elkésziteni.Végre volt csók,bevallották,hogy szeretik egymást.De azért az a kis vita nem maradhatott el a készítők szerint :D.[/spoiler]

kelvor

Romantikus vígjáték, vagy inkább csak vígjáték? Azért kérdezem, mert már rég láttam egy jó ecchit és ha van benne szerelmi szál, akkor lehet leszedem :smile:

Fubenalvo

Quote from: smash++ on 2007-04-11, 21:19:53
Sikerült szerintem még egy kiváló ecchi anime-t befejezni.

Inukami: Nem egészen erre a kezdésre számítottam miután elolvastam az animeaddicts-on az ismertetőt.Végülis kimaradt a bevezető rész.Szeritnem ez olyan anime ami vkinek kimondottan tetszik és van aki csak azt mondja rá,hogy nézhető vagy jó.
Szóval a főhős egy Keita nevű srác akinek van egy segítője Youko.Ezeket a segítőket nevezik Inukamiknak,talán "kutya démonok" vagy vmi ilyesmi,szerintem jobban hasonlítanak a farkasokra na de mind1.Láttam már egy pár anime-t mondjuk még nem eleget,de nekem ez egy egyedi anime hatását mutatta.Tehát nem éreztem azt a koppintós dolgot.A főhős perverz méghozzá nem kicsit :D.Ecchi egészséges mértékben van jelen  :hehe:,főleg ilyen utalós mondatokban.Nagyon ajánlom mindenkinek!!!!!!Aki szeret nevetni.Nem az az anime aminek minden részét végig neveted,de nagyon sokat nevettem.Nálam egy egyedi anime.Tényleg nagyon jó.Nem tudok többet mondani róla.Megkell nézni :D!Na és a lényeg,hogy azért a vége is tetszett Nálam 10/10
Lassan jön a movie.Szertetném minél előbb leszedni majd az f.p-ről.Remélem Zso-nak is fog tetszeni és felteszi.

[spoiler]Már csak az érdekelne,hogy most mi lesz Keita és Youko szerelmével,végülis Keita csak max 90 éves korig élhet.Szerintetek Keita is démon lesz majd?Remélem vmi ilyesmi,mert az túl szomorú,hogy csak addig lennének együtt.Azért sikerült a végét nem full romantikus befejezésnek elkésziteni.Végre volt csók,bevallották,hogy szeretik egymást.De azért az a kis vita nem maradhatott el a készítők szerint :D.[/spoiler]


Egyetértek teljes mértékben, másodjára nézem jelenleg a sorozatot. Történeti szempontból nem sablonos, romantikus, ecchi, és kegyetlen sok poén. Nem szabad kihagyni. ;)

[spoiler]Hát nemtom, hogy mi lesz. Ilyen szomorú véget már láttunk a Green Green-ben, majd itt biztos beujjítanak. Az egészséges csépelés meg hozzájuk tartozik. Túl romantikus befejezés nem is illett volna a sorozathoz. :)[/spoiler]

smash++

Quote from: kelvor on 2007-04-12, 02:00:13
Romantikus vígjáték, vagy inkább csak vígjáték? Azért kérdezem, mert már rég láttam egy jó ecchit és ha van benne szerelmi szál, akkor lehet leszedem :smile:
Alapjában véve vígjáték+ecchi+romantika :D
Ebben van szerelmi szál és szeritnem jó a vége.Ajánlom.Ha nem jönne be bocs,de ettól annyira nem félek :D
Quote from: Fubenalvo on 2007-04-12, 08:18:30
[spoiler]Hát nemtom, hogy mi lesz. Ilyen szomorú véget már láttunk a Green Green-ben, majd itt biztos beujjítanak. Az egészséges csépelés meg hozzájuk tartozik. Túl romantikus befejezés nem is illett volna a sorozathoz. :)[/spoiler]
[spoiler]A green green nálam full happy ending,mert én annak a lánynak szurkoltam akivel végül összejött.De azért egy kicsit tényleg szomorú volt.Az igaz,hogy nem lehetett kihagyni azt a vitát a végén,mert akkor nem illet volna hozzá.De attól függetlenül romantikusabb befejezése volt az Inukaminak mint más igazi romantikusoknak[/spoiler]

Baggio

Amaenaide yo és Katsu:
nekem nagyon tetszett. Ha jól emlékszem a sztorit már korábban körvonalazta valaki, úgyhogy most én nme irnám le mégegyszer. Szerintem nagyon poén az egész, ha lazulni akarsz akkor ideális választás. A főhös gyerek végig nagyon fenyitve van, és azokon a fejeken amiket vág azokon mindig  :lol:, de nagyon. És ecchi is van benne bőven, a részek több mint fele ezzel telik el. Az utolsó rész totál fanservice, van látnivaló :) Nekem eddig a kedvenc ilyen témájú animém. 10/10

Guri Guri:
ez sem rossz, bár nekem az Amaenaide jobban tetszett. Ebben azért előfordulnak néha elég beteg poénok (pl. amikor a medve és Bacchi-gu...  :eek: ) és azért egy fokkal durvább az egész. Az utolsó részben meg aztán minden elszabadul, és már szinte átér a sorozat a hentáj kategóriába. Amúgy ez is elég vicces.
10/8

Fubenalvo

Quote from: Baggio on 2007-04-14, 20:35:55

Guri Guri:
ez sem rossz, bár nekem az Amaenaide jobban tetszett. Ebben azért előfordulnak néha elég beteg poénok (pl. amikor a medve és Bacchi-gu...  :eek: ) és azért egy fokkal durvább az egész. Az utolsó részben meg aztán minden elszabadul, és már szinte átér a sorozat a hentáj kategóriába. Amúgy ez is elég vicces.
10/8

Az a bizonyos utolsó rész nem része a hivatalos sorozatnak. A sorozatnak ott van vége amikor a csajok elmennek a suliból. A téli már nem a sorozathoz tartozik, nekem nem is tetszett.

Baggio

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-14, 20:53:39
Az a bizonyos utolsó rész nem része a hivatalos sorozatnak. A sorozatnak ott van vége amikor a csajok elmennek a suliból. A téli már nem a sorozathoz tartozik, nekem nem is tetszett.
nekem sem, szerintem elronotta az utolsó rész keserédes hangulatát (hmm, elég költői vagyok  :rotfl:)

smash++

Quote from: Baggio on 2007-04-14, 20:35:55
Amaenaide yo és Katsu:
nekem nagyon tetszett. Ha jól emlékszem a sztorit már korábban körvonalazta valaki,
Ja ja.Én szoktam írogatni ilyen kedvcsináló szerű leírást amatőr módon.Mindig leírom egy új általam látott ecchis-s anime tartalmát/kedvcsinálóját.
Teljesen egyetértek veled!!!Az első is nagyon jó volt,de az inkább csak bemelegítő volt.A másodikban már jobban tetszett,hogy a főhős nagyobb szerepet kapott olyan téren,hogy nem egy balfék,hanem tényleg erős.Kár,hogy a végére indult be igazán az akció.A lányok+ecchi  :angyali: .Szeritnem tiszta egyedi anime volt.A kedvncem amikor "fölébred" a srác és ami utánna jön  :bsd: :D <-gonosz vigyor

Quote from: Baggio on 2007-04-14, 20:35:55
Guri Guri:
ez sem rossz, bár nekem az Amaenaide jobban tetszett....
Green Green
Pedig ez is nagyon állat volt<-néha szó szerint :).Az a bizonyos utolsó nem hivatalos rész nélkül,pedig nekem nem tetszett volna  a vége!!!!!Szóval nekem az kellett ;)
Szerintem nagyon jól megcsinálták a romantikus szállakat benne.

Baggio

Quote from: smash++ on 2007-04-15, 11:08:14
A kedvncem amikor "fölébred" a srác és ami utánna jön  :bsd: :D <-gonosz vigyor
a "perverted rebound"? :D az nem semmi. Nekem az volt a kedvencem amikor a Katsu valamelyik részébén (már a vége felé volt) elment mindenki az erdőbe agyagfigurákat gyűjteni. Ott szegény gyereket még a fiú osztálytársai se kimélték :D Na azon a részen még most is röhögök ha eszembe jut...

Briza

GreenGreen rulez :)
"These monsters dare to enter this house built on blood and honor. I will see them all roast in the deepest pits of Hell!" - Hellsing, Sir Integral Wingates Hellsing
"I will send you to the deepest pits of hell, while you're there you can make the devils' ass, Incognito!" - Hellsing, Alucard

Norboy

#146
Most néztem meg én is az Inukami-t és úgy egészében tetszett. Csak talán kicsit túl sok benne a "túlöltözött" férfi meg az elefánt!

Az Amaenaide yo meg totál ott van! Főleg a végén, amikor a srác fölébred+amikor már nem hagyja, hogy elverjék a csajok! Kár, hogy ott abbahagyták, mert nagyon kíváncsi voltam, honnan is van az ereje, meg hogy mi is ez az egész+szóval én elviselnék még egy pár részt. A fanservice meg nekem nem tetszett.

...My minds unrest struggling with me,
Recalling the past who I could be,
Gotta Rise and be strong,
Gotta be tough but not lose the person I am.
Two lives I have,
One live I live,
One life I dream.
In dreams I rember the better in me...

smash++

Quote from: Norboy on 2007-04-16, 10:08:55
Most néztem meg én is az Inukami-t és úgy egészében tetszett. Csak talán kicsit túl sok benne a "túlöltözött" férfi meg az elefánt!

Az Amaenaide yo meg totál ott van! Főleg a végén, amikor a srác fölébred+amikor már nem hagyja, hogy elverjék a csajok! Kár, hogy ott abbahagyták, mert nagyon kíváncsi voltam, honnan is van az ereje, meg hogy mi is ez az egész+szóval én elviselnék még egy pár részt. A fanservice meg nekem nem tetszett.
Az Inukami nagyon perverz ilyen téren.De az elefánt néha marha jó volt :D.Az inkább érdekes,hogy a csaj hagyta,hogy Keita úgy szaladgáljon fel-alá,főleg a többi inukami előtt.Amikor annyira féltékeny...

Amaenaideyo: Én nagyok bízok egy folytatásban!Végülis a fanservice talán azzal lett vége,hogy "nehogy azt gondoljuk,hogy ez a vége".Szóval remélem folytköv!!!!

Fubenalvo

Quote from: smash++ on 2007-04-16, 11:59:18
Quote from: Norboy on 2007-04-16, 10:08:55
Most néztem meg én is az Inukami-t és úgy egészében tetszett. Csak talán kicsit túl sok benne a "túlöltözött" férfi meg az elefánt!

Az Amaenaide yo meg totál ott van! Főleg a végén, amikor a srác fölébred+amikor már nem hagyja, hogy elverjék a csajok! Kár, hogy ott abbahagyták, mert nagyon kíváncsi voltam, honnan is van az ereje, meg hogy mi is ez az egész+szóval én elviselnék még egy pár részt. A fanservice meg nekem nem tetszett.
Az Inukami nagyon perverz ilyen téren.De az elefánt néha marha jó volt :D.Az inkább érdekes,hogy a csaj hagyta,hogy Keita úgy szaladgáljon fel-alá,főleg a többi inukami előtt.Amikor annyira féltékeny...

Amaenaideyo: Én nagyok bízok egy folytatásban!Végülis a fanservice talán azzal lett vége,hogy "nehogy azt gondoljuk,hogy ez a vége".Szóval remélem folytköv!!!!

Nekem még van 3-4 rész hátra, de két dologban egyetértek:
1. Kell folytatás, mert nagyon megkedveltem mind a karaktereket mind a történetet.
2. Ecchi kategória címén én se számítottam ennyi elefántra... de az tényleg poén hogy féltékeny Youoko mint atom, de egyébként ha meztelen mászkál más nő vagy inukami elött akkor meg heló semmi. Ne mind1, apró botlás. attól még nagyon jó anime. ^^

Baggio

Quote from: smash++ on 2007-04-16, 11:59:18
Amaenaideyo: Én nagyok bízok egy folytatásban!Végülis a fanservice talán azzal lett vége,hogy "nehogy azt gondoljuk,hogy ez a vége".Szóval remélem folytköv!!!!
hát én is remélem hogy csinálnak még egy evádot. hiányzik már Ikkou fenyítése :) Most néztem meg megint azt a bizonyos részt amikor agyagfiguragyűtés van, és megint szakadtam. nagyon ott van