Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Itachi

Quote from: Devian on 2007-04-21, 08:13:37
Hát gondolom elindulnak Itachit vadászni .....  Narutóék utánnuk
Nagyon pofára fognak esni...EMO-gang sztem nem fogja tudni Itachi t lenyomni. :lame:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Bishop

ez jó rész volt :jee:
Sasuke csinált egy élethú Laokon szoborcsoportot. Azért Suigetsu-ban és Juugo-ban csalódtam enyire nem lehet Sasuke-chan erős. Persze elismerem erős lett de azért Suigetsu és Juugo elvileg erős shinobi-k :ejj:
Itachi ellen nem hiszem hogy van esélye de tovább fog tartani mint a legutóbbi alkalommal.

smash++

Sasuke-nak attól több esze van,hogy nem kezd el egy eleve vesztes csatát...
Itachi majd akkor jön ha már ő is úgy érzi,hogy tuti nyer.
Azért Sasuke messze megelőz most sok karaktert minden téren és ebbe a gondolkodás is bele tartozik.
Nem rég néztem meg megint azt a biznyos Noname Ninja írtását.Akár hogyan is nézem azért jó páran fegüdtek ott...Ajánlom más figyelmébe a részletes megtekintését.Még Oro is meglepődött és mondta,hogy őt tartották genius-nak,de most Sasuke megelőzi akkori énjét...
Szóval Sasuke sokat fejlődött minden téren ezért nem fog ilyet csinálni,hogy Itachi meg Akatsuki ellen megy biztos győzelem tudta nélkül...

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-04-21, 15:28:12
-
Szóval Sasuke sokat fejlődött minden téren ezért nem fog ilyet csinálni,hogy Itachi meg Akatsuki ellen megy biztos győzelem tudta nélkül...
Akkor vajon most hová készülnek?  :confused: talán edzőtáborba?  :muhahah:

smash++

Quote from: KeLa on 2007-04-21, 15:46:51
-
Akkor vajon most hová készülnek?  :confused: talán edzőtáborba?  :muhahah:
Lehet:D
De én kicsit nehezen hoszem,hogy most Itachinak rontanának.De könnyen lehet,hogy tévedek.A lényeg,hogy Oronak is mondta,hogy még nem elég erős.Attól hogy összegyűjtött egy ilyen csapatot nem lett erősebb.Szóval könnyen lehet,hogy most még vmi más az uticél.
Itachit lehet azért harangozták be a mangaban,mert ugyebár 3 Tail Demon-t már elfogtak és most jön Naruto...

Devian

és azzal mivan mikor csak egy chidorival rárohant amikor elősször találkoztak :)

smash++

Quote from: Devian on 2007-04-21, 17:52:45

és azzal mivan mikor csak egy chidorival rárohant amikor elősször találkoztak :)
Na de ez mikor volt... :ejj:
Azért ne hasonlítsuk már össze az akkori Sasuket a mostanival :ejnye:,szerintem.Még aki nagyon nem akarja elfogadni az is láthatja,hogy a mostani Sasuke nem ugyanaz.Marha sokat fejlődött és sokkal higgadtabb,megfontoltabb (vagy magabiztos :D) lett.
Látod Naruto még 2,5-év után is "csett" ilyen könnyne elveszíti a fejét és nem tud uralkodni magán.Az erőt meg nem nagyon tudta megtanulni okosan használni(egy bizonyos szinten maradni ahol még nem veszíti el az eszméletét).Sasuke ilyen szempontból most az ellentéte.
Oro is megmondta,hogy egy kicsit messzi van tőle jelenleg...

Bishop

Elösször is nehogy már összehasonlítsuk Sasuke meg Naruto jellemét mert ég és föld :ejj: . Kinek milyen jelem jön be az megint más, nem tudom de ez a cool személyiségek olyan egyszerűek és sablonosak  :_piszka: . Azt én is látom hogy Sasuke fejlődött, de legbelül még mindig neki rontana Itachi-nak. Aztán megint elverik, elkezd nyavajogni hogy nem elég erős erre megint elmegy valami über shinobi-hoz(Uchiha Madara). Kiképzi magát aztán megint neki ront.
Naruto meg türelmetlen alkat, ez még nem hiba. A Kyuubi-t meg csak úgy uralni nem egyszerű. A kyuubi szándékosan hajt arra hogy kihasználja az ilyen alkalmakat, ezt Naruto is tudja és ha lehet el akarja kerülni. Milyen Hokage is lenne ha a Kyuubi erejével érné el.

smash++

Én most biztos nem nézem ki Sasuke-ből amit leírtál függetlenül attól,hogy tetszik-e vagy sem...
Azért a Cursed Sealt is sikerült neki egész szépen kezelni<- és ez sem egyszerű...

Azért ha Naruto megtudná állni,hogy csak egy bizonyos szintig engedi a kyuubi chakráját az azért nem rossz.Itt gondolok a vörös szem efektusra és talán még a körülötte levő chakrá-ra,de ez már talán farkas állpot.Talán még az 1farkú állapot elmegy.
Engem nem különösebben érdekel,hogy a kyuubi erejével lesz Hokage vagy sem.Valamilyen szinten az élete része és ha igazán jól kitanulná akkor elég korrektül legyőzhetetlen lenne <-vágom,hogy nem könnyű...
A lényeg,hogy azért 2,5 év és semmivel sem tudja kontrolálni jobban a forró fejűségét függetlenül Sasuketől...Legalábbis eddig nem nagyon mutatta meg.Kivéve amikor legutóbb edzett,na azóta talán más lett.

Akkor Gaara-t is lennézzük vagy mi,hogy úgy lett Kazekage,hogy nem a teljes erejéből...?Ő is megtanulta elnyomni a beast-et /már a filler allatt/ és kihasználja a démon erejét amennyire csak tudja.

Könnyű úgy okoskodni az "időseknek",hogy "ne hagyatkozz rá.A saját erőd sokkal erősebb...ect"<-amiket mondtak neki ,de azért majd összestek amikor meglátták Naruto átváltozott erejét... Azért 8-10 kaput tört át az a kis lövése.Kiba régen 1-nél is kifújt.

Itachi

Lássuk be.Itachi a naruto univerzum istene kb. (ha yondaime t leszámítjuk ofc)

KeLa

Quote from: Itachi on 2007-04-21, 23:05:07
Lássuk be.Itachi a naruto univerzum istene kb. (ha yondaime t leszámítjuk ofc)
Én ezt azért kétlem. Ha lenne egy képzeletbeli ranglista az Akatsukiban, akkor talán az első 3-ba saccolnám, de biztos h a Leader erősebb nála különben már Itachi régen kinyirta volna :smile:

Bishop

Quote from: smash++ on 2007-04-21, 20:23:22
Én most biztos nem nézem ki Sasuke-ből amit leírtál függetlenül attól,hogy tetszik-e vagy sem...
Azért a Cursed Sealt is sikerült neki egész szépen kezelni<- és ez sem egyszerű...

Azért ha Naruto megtudná állni,hogy csak egy bizonyos szintig engedi a kyuubi chakráját az azért nem rossz.Itt gondolok a vörös szem efektusra és talán még a körülötte levő chakrá-ra,de ez már talán farkas állpot.Talán még az 1farkú állapot elmegy.
Engem nem különösebben érdekel,hogy a kyuubi erejével lesz Hokage vagy sem.Valamilyen szinten az élete része és ha igazán jól kitanulná akkor elég korrektül legyőzhetetlen lenne <-vágom,hogy nem könnyű...
A lényeg,hogy azért 2,5 év és semmivel sem tudja kontrolálni jobban a forró fejűségét függetlenül Sasuketől...Legalábbis eddig nem nagyon mutatta meg.Kivéve amikor legutóbb edzett,na azóta talán más lett.

Akkor Gaara-t is lennézzük vagy mi,hogy úgy lett Kazekage,hogy nem a teljes erejéből...?Ő is megtanulta elnyomni a beast-et /már a filler allatt/ és kihasználja a démon erejét amennyire csak tudja.

Könnyű úgy okoskodni az "időseknek",hogy "ne hagyatkozz rá.A saját erőd sokkal erősebb...ect"<-amiket mondtak neki ,de azért majd összestek amikor meglátták Naruto átváltozott erejét... Azért 8-10 kaput tört át az a kis lövése.Kiba régen 1-nél is kifújt.
Engem nem zavar hogy kyuubi-t használja, én csak azt mondom amit Naruto gondol kb. Azért régebben sokkal könnyebben előjött a kyuubi mint most.
Gaara más helyzet függetlenül attól hogy engem nem zavar, ő alapból is erős mert a homok irányítást nélküle is tudja csak a Shukakkuval sokkal többet és gyorsabban tudta használni.
Meg azért a Shukakku egy idióta magától soha nem szabadult volna ki, míg a Kyuubi-nak van essze és Naruto-t ahol tudja kihasználja

LuckyDingo

Sztem rengeteg erősebb Ninja van, mint Itachi :D a bloodlinelimitek egy kis részét ismerjük csak a világból..  azaz kijelenteni hogy ő az Isten, túlzás.
De mint S-fokozatú Missing Nin, valszeg ő is az ismertebbekhez tartozik :)
Amúgy Sasuke kezd úgy viselkedni mint Itachi.. legalább is nagyon úgy érzem.Egy akatsuki Rucit tegyünk rá és még 6-8 év és tessék Itachi 2 :D /ok Sasuke később hozta be a zseniséget :D Itachi hamar letudta az alap dolgokat../

Bishop

szerintem nem a leader a legerősebb épp hogy gyenge és valami titkos módszerrel veszi rá a többieket hogy beszerezzék neki a bijuu-kat erőt szerezve ezel. Én sokáig Sasori-t tartottam a legerősebbne, de aztán Kishi szemét módon kihúzta mert félt hogy legyőz mindekit :ejj:   :muhahah:
Sasuke télleg kezd úgy viselkedni mint Itachi,csak még Itachi-nak jól áll. Sasuke egyre idegesítőbb :__devil:
Itachi már csak azért sem lehet a legerősebb mert pont azért van az Akatsuki-ban hogy többet megtudjon az Ms-ről és az uchiha vérvonalról. Hogy miért? Mert lehet tart valakitől akitől az Ms gondolata is támadt. Talán Uchiha Madara

LuckyDingo

Madara elvileg már nem él.. nem hinném, hogy Uchiha az illető, ugyenis már csak 2 van /és sztem új se született-nem hinném, hogy Itachi nagyon szeretett volna apuci lenni XDD-/ Sasuke meg ott cseszte el a dolgot, hogy előbb akar meghalni, minthogy felélessze a klánt XD
Mellesleg már lehet  tudni, hogy mi lesz Itachi terve :D
[spoiler=Uchiha klán története ha igaz akkor Mayor Spoilergyanús]Madara apja egy démon volt /nah jó Konoha Tengu/ és Madara testét akarta elfoglalni, de ő erre rájött és legyőzte őt, azaz egy különleges seallel elzárta, amit csak 3 MSel rendelkező ember tud kinyítni és azok közül is egynek rendelkeznie kell a Kyuubi erejével. Itachi még erősebb akar lenni és szüksége van az elzárt démonra /aki ezután persze gondolom elfoglalná Itachi testét/.[/spoiler]

csacsa

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-22, 02:27:18
Madara elvileg már nem él.. nem hinném, hogy Uchiha az illető, ugyenis már csak 2 van /és sztem új se született-nem hinném, hogy Itachi nagyon szeretett volna apuci lenni XDD-/ Sasuke meg ott cseszte el a dolgot, hogy előbb akar meghalni, minthogy felélessze a klánt XD
[spoiler=Uchiha klán története ha igaz akkor Mayor Spoilergyanús]Madara apja egy démon volt /nah jó Konoha Tengu/ és Madara testét akarta elfoglalni, de ő erre rájött és legyőzte őt, azaz egy különleges seallel elzárta, amit csak 3 MSel rendelkező ember tud kinyítni és azok közül is egynek rendelkeznie kell a Kyuubi erejével. Itachi még erősebb akar lenni és szüksége van az elzárt démonra /aki ezután persze gondolom elfoglalná Itachi testét/.[/spoiler]
[spoiler]hááááá lol...és ki a harmadik??? Kakashi???[/spoiler]
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

Quote from: csacsa on 2007-04-22, 02:35:52
Jó kérdés.. elvileg lehet ő is, de sztem rá nem gondolt Itachi anno, szóval lehet hogy még van egy Uchiha valahol eldugva XDDD Amúgy érdekes dolgokat írnak le ebben a forrásban :D És valszeg nem csak bemagyarázák :D jó kis olvasnivaló :D
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=106576

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-22, 02:38:18
Quote from: csacsa on 2007-04-22, 02:35:52
Jó kérdés.. elvileg lehet ő is, de sztem rá nem gondolt Itachi anno, szóval lehet hogy még van egy Uchiha valahol eldugva XDDD Amúgy érdekes dolgokat írnak le ebben a forrásban :D És valszeg nem csak bemagyarázák :D jó kis olvasnivaló :D
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=106576

majd vesz magának egy cilindert és abból húzza elő a 3. uchiha tagot, mint vmi nyulat... mekkora marhaság már ez? uchiha klán története? mayor spoilergyanús? ugyan már... [spoiler=nagyon kemény uchiha spoiler]sztem meg superman  volt az uchiha klánalapító. a fia viszont csak a lézer szemét örökölte, erre gondolt eggyet és egy transform-eye-laser-to-copy jutsuval megalapította a klánt és egy kryptonite jutsuval legyőzte az apját, mer olyan kedve volt...[/spoiler]

LuckyDingo

Jó akárki akármit mond, a gyerek rendesen összepakolta a storyt :D Még bizonyítékai is vannak :D Szal már csak ezért megéri elolvasni  :appl:

Devian

ez a Madara cucc engem is megfogott xD meleolvasgattam a theory utáni hozzászólásokba és mégtöbb bizonyíték (vagy egybeesés) - t mutatnak stb érdekes lenne egy ilyen sztori a jövőben ...

[spoiler]és mivan ha Hinata és Narutó összejön lessz még egy Madara ? XDDDDD   vaj újraéled a Sharingan??[/spoiler]

KeLa

Tényleg érdekes kis olvasni való, a srácnak jó képzelőereje van :appl:
Meglepően sok egybeesést sikerült találnia, és bizonyítékokat is mutatott az elmélete "bebizonyításhoz". Biztos h nem így van ahogy leírta, de lehet h van pár dolog amire rátapintott és tényleg mégis igaz.

Quote from: Devian on 2007-04-22, 16:31:34
[spoiler]és mivan ha Hinata és Narutó összejön lessz még egy Madara ? XDDDDD   vaj újraéled a Sharingan??[/spoiler]
Ez nem valószínű, sztem a Kyuubival más a helyzet. Meg abból amúgy sem sharingan lenne, hanem byakuganos-kyuubis "izé"  :D

[spoiler]egy vak rókakölyök XDDDDDDD :muhahah: :rotfl: :rotfl: :lul: :lul:[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-04-22, 17:28:25
Ez nem valószínű, sztem a Kyuubival más a helyzet. Meg abból amúgy sem sharingan lenne, hanem byakuganos-kyuubis "izé"  :D

[spoiler]egy vak rókakölyök XDDDDDDD :muhahah: :rotfl: :rotfl: :lul: :lul:[/spoiler]
[spoiler]Hát akkor születnének Narutó hajstílusú /csak fekete sérójú/ piros szemű egyedek, akik tudják használni az Akagant, ami minden szemet hazavág :D [/spoiler]

KeLa

Biztossá vált amit mindenki sejtett már:

Sasuke-ék menyét vadászatra mennek... :D

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-04-27, 21:54:12
Biztossá vált amit mindenki sejtett már:

Sasuke-ék menyét vadászatra mennek... :D
Pont úgy mint Narutoék :D
Itachinak visszajött a régi hajstílusa, vagy csak a ruha miatt volt olyan fura?

smash++

Nahát.Azért én ezt hittem volna,úgy gondoltam Sasuke még valamit elakar intézni mielőtt Itachi ellen mennek.Met azt mondta a csapattal megvan a tervem első része...Na ne már,hogy a 2. rész,hogy megölik Itachit.Nem értem mit ér 3 tag akik gyengébbek tőle,ő meg nem elég Itachi ellen.De majd NAruto-val...

Én már inkább nem is jósolgatok,mert ugyse jön be nekem...Naruto-ról még mindig nem sokmindent tudni.A karja reméljük rendbe jött.Csak azt sajnálom,hogy csak a Futo-nal megy Itachi ellen...Remélem tanult pár cool summoningot.

Itachi

Az a két kis tejfölösszájú csökevény ketten kevés,hogy Itachi t lenyomják.Pff.

LuckyDingo

Én azt bírom, hogy Suigetsu milyen kis kardgyűjtő :D
Juugo storyja meg nagyon lapos lett :S Nah mindegy :D
Sasuke meg egyre inkább hasonlít  Orochimarura :D Érdekes /bár még mindig nem hiszem ebben a skizo Sasukében XD/

Arról meg már beszéltünk, hogy Itachi nem Isten, szal akár meg is verhetik :P /meg is fogják mert miért ne? : XDD/

Itachi

Sztem meg pont az.Mindegy, én elfogult vagyok.

Bishop

Amugy sok esélyük van főleg Naruto és Sasuke együtt. Mert azt már tudjuk hogy ők ketten valahol Kakashi felett vannak. Szal az esély meg van rá, főleg ha Sasuke kifejlesztett valami anti-MS sharingan-t akkor már majdnem hogy 80% esély meg van

LuckyDingo

Quote from: Itachi on 2007-04-28, 02:02:18
Sztem meg pont az.Mindegy, én elfogult vagyok.
Nem kicsit lol.. az FWA a jó.. Ott már csak arra jó itachi hogy tűzhelyként szolgáljon és lerombolja az Akatsuki TVjét és WC ülőkéjét  XD