Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

chilip

[spoiler]hát raikage megtudta hogy a rapper tesója lelépett szórakozni xD[/spoiler]

http://www.mangafox.com/manga/naruto/v49/c467/

NLZ

Anyám, borogass.
[reserved]

Zen

Time-space ninjutsu lol bazmeg. :lul: :lul:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Titkos

Ugye-ugye, mondtam én, hogy Kishi ismét bizonyítani fogja, hogy az ő mangája a gagyibb, gyorsan rátromfolt a heti Bleach fejezetekre. :D

De komolyan: Úristen, mit szed ez a pasas? Komolyan, az egy dolog, hogy messziről ordít, hogy valszeg 1-2 hete találta ki az egészet, amikor sikeresen összekeverte a létező legerősebb drogot egy abszint-vodka-viszki koktéllal, de még akkor is.... Egy dologban mindenképp elismerésem: sikerül még így 400 fejezeten túl is újra és újra alulmúlnia saját magát. Ekkora faszságot én nem tudnék kitalálni, de ő megtette. Space-Time Genjutsu, az összes szörny mixelt alakja, a legendás Tízfarkú, ami egyébként maga a Hold˙(és istenem, a szereplők még be is vágták hozzá, azt a "ZOMG, can't be!!!444" fejet, hogy végképp éreztetve legyen az olvasóval, hogy Kishi ezzel próbálja bizonyítani, hogy ez lenne a nagy super special awesome plottwist, ami annyira üt, hogy mindenkinek kötelessége magá alá csinálnia tőle. :lame:), olyan titkosírás, amit csak az tud elolvasni, akinek egyszerre van Sharin-, Mangekyo Sharin- és Rinennganja, noha ez utóbbi pl. olyan ritka, hogy egyetlen élő példa volt rá, az is meghalt már, de pl. a Mangekyou sem olyan, hogy mindenki azzal szaladgálna. (Jó tudom, azért titkosírás pont, de ennyi erővel lehetne az a követelmény, hogy legyen AIDS-e, rákja, meg szürkehályogja, de azért még annyira lásson, hogy el tudja olvasni.) És a végén az "ultimate plan": "a szemtechnikám a Hold felszínéről fog visszaverődni, azután pedig minden felszíni ember a rabszolgám lesz, és létrejön a béke." :falba: (Abba már bele sem megyek, hogy az egész fejezet alatt hányszor jött elő az az érzésem, hogy Kishi most épp a Gurren Lagann franchise-t "rabolja ki" ötletek gyanánt.)

Szóval ez most nagyon fájt, 19 oldal volt, de 16-nál már majdnem szétolvadt az agyam ettől a sok baromságtól, amihez akkora tl;dr magyarázatot fűzött Madara, mintha a DN-ben L most magyarázná el a zsaruknak a "how to catch Kira" tervet. Csak az legalább értelmes. Tudom, ez is elég hosszú post volt, fejezzük be egy részlettel egy interjúból, amit a Shounen Jump készített Kishivel:

SJ: Végezetül milyen tanácsot adna a rajongóknak, akik művészek szeretnének lenni?

MK: A manga készítés nemcsak arról szól, hogy jól rajzolunk, hanem kell egy jó történet is. Maradjon a művészeted és történeted reális, és nem veszíthetsz. És nézz sok hollywoodi mozifilmet! Aki a szórakoztató ipar ellen ágál, az szűkagyú.

Forrás

Bravó öcsém, erre tényleg büszke lehetsz... (Elnézést, de most tényleg felhúzott, pedig tényleg azt hittem, hogy már semmivel nem tud meglepni.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: Titkos on 2009-10-09, 02:09:20
Ugye-ugye, mondtam én, hogy Kishi ismét bizonyítani fogja, hogy az ő mangája a gagyibb, gyorsan rátromfolt a heti Bleach fejezetekre. :D

De komolyan: Úristen, mit szed ez a pasas? Komolyan, az egy dolog, hogy messziről ordít, hogy valszeg 1-2 hete találta ki az egészet, amikor sikeresen összekeverte a létező legerősebb drogot egy abszint-vodka-viszki koktéllal, de még akkor is.... Egy dologban mindenképp elismerésem: sikerül még így 400 fejezeten túl is újra és újra alulmúlnia saját magát. Ekkora faszságot én nem tudnék kitalálni, de ő megtette. Space-Time Genjutsu, az összes szörny mixelt alakja, a legendás Tízfarkú, ami egyébként maga a Hold˙(és istenem, a szereplők még be is vágták hozzá, azt a "ZOMG, can't be!!!444" fejet, hogy végképp éreztetve legyen az olvasóval, hogy Kishi ezzel próbálja bizonyítani, hogy ez lenne a nagy super special awesome plottwist, ami annyira üt, hogy mindenkinek kötelessége magá alá csinálnia tőle. :lame:), olyan titkosírás, amit csak az tud elolvasni, akinek egyszerre van Sharin-, Mangekyo Sharin- és Rinennganja, noha ez utóbbi pl. olyan ritka, hogy egyetlen élő példa volt rá, az is meghalt már, de pl. a Mangekyou sem olyan, hogy mindenki azzal szaladgálna. (Jó tudom, azért titkosírás pont, de ennyi erővel lehetne az a követelmény, hogy legyen AIDS-e, rákja, meg szürkehályogja, de azért még annyira lásson, hogy el tudja olvasni.) És a végén az "ultimate plan": "a szemtechnikám a Hold felszínéről fog visszaverődni, azután pedig minden felszíni ember a rabszolgám lesz, és létrejön a béke." :falba: (Abba már bele sem megyek, hogy az egész fejezet alatt hányszor jött elő az az érzésem, hogy Kishi most épp a Gurren Lagann franchise-t "rabolja ki" ötletek gyanánt.)

Szóval ez most nagyon fájt, 19 oldal volt, de 16-nál már majdnem szétolvadt az agyam ettől a sok baromságtól, amihez akkora tl;dr magyarázatot fűzött Madara, mintha a DN-ben L most magyarázná el a zsaruknak a "how to catch Kira" tervet. Csak az legalább értelmes. Tudom, ez is elég hosszú post volt, fejezzük be egy részlettel egy interjúból, amit a Shounen Jump készített Kishivel:

SJ: Végezetül milyen tanácsot adna a rajongóknak, akik művészek szeretnének lenni?

MK: A manga készítés nemcsak arról szól, hogy jól rajzolunk, hanem kell egy jó történet is. Maradjon a művészeted és történeted reális, és nem veszíthetsz. És nézz sok hollywoodi mozifilmet! Aki a szórakoztató ipar ellen ágál, az szűkagyú.

Forrás

Bravó öcsém, erre tényleg büszke lehetsz... (Elnézést, de most tényleg felhúzott, pedig tényleg azt hittem, hogy már semmivel nem tud meglepni.)
Tényleg nem tökéletes fejezet, de azért nem kéne a Bleach-hez hasonlítani...
Én nem vártam semmilyen mega,ultra plottwist-et, kb. valami ilyesmire számítottam.
Nem is okozott csalódást.

Egyébként, Titkos te mit vártál? Kérlek, írd le mert kíváncsi vagyok rá!
Érdekelne, hogy neked mi felelt volna meg...

Valóban fura ez a space-time ninjutsu, meg hogy egyszerre kell a Sharingan, Man. Sharingan meg Rinnengan hogy lefordítsák a Sennin üzenetét.

De nekem a Tízfarkú bemutatása, a Hold ötlet, meg a világ uralása egy MEGABRUTÁL genjutsu-val bejön.
1000 X jobb, mint Aizen "Beülök a trónba, s rögtön én vagyok az Isten" meg "Én állandóan azt mutatom, hogy ez így nekem jó, igaz hogy SS óta minden tervem szar,s befuccsolt, de nehogy már lássák rajtam."

Nyugodtan írja le más is, hogy mit szeretett volna látni, mi kellett volna legyen a "Szuper terv".
Én a részemről azt mondom, OK.

LuckyDingo

Nekem ezzel semmi bajom nem volt. [spoiler=hosszú]Juubi elég eredeti, hiszen ilyenről még nem volt szó sehol.. /max, valami demon-raep hentaiban.. de az más.. XD/
Kinézetre olya, mint Natúró kjúbi formája.. csak egy nagy szemmel meg egy plusz farokkal.. /nah ez lehetne kicsit másabb sztem, de még változhat, ha összehozza... márpedig fix, hogy össze fogja hozni XD/

Time-Space ninjutsu-genjutsu stb... már eddig is volt róla, szó, hogy azt használ.. nem tudom miért kell meglepődni? Valamilyen szempontból Kakashi mangekyou "fekete lyuka" is Time-Space cuccos.. csak még kezdetleges. Az nem OMG? :D

Maga a világmegváltó elképzelés... kicsit fura... de mivel már Madara qrvasok ideje él a földön, valószínű, hogy rájött, hogy másképpen nem teremthet békét, mert az ember egy idióta állat, ezért egyszerűsítette le a tervét ilyenre. /meg főleg azért, mert meg is tudja valósítani/ - Majd aztán jön Nárútó, aki megmutatja, hogy az amberek igenis élhetnek békében.. ééssss SZabadooonnnn!!! Dattebayoooo!! O.O

A Juubi maga a Hold? Nekem nem ez jött le a Holdas képből.. inkább az, hogy a Hold segítségével használná a technikát. AZ egy másik dolog, hogy hasonlított a kép a Juubi szeméhez.

Titkosírás /csak hogy erre is reagáljak/: Szerintem logikus, hogy csak azok legyenek képesek bizonyos tudáshoz hozzáférni, akiknek megvan a kellő ereje rá, hogy hasznosítani tudják a tudást. Azt nem tudom, hogy még a Rikudo Sennin mondta el Madarának, vaaagy éppen hogy Pain olvasta el neki... de megvolt rá a lehetősége, hogy elolvassa. /Szászkéj meg csak a sima Sharinganos változatot látta... szal lehet hogy majd lesz egy nagy WTF ha megpillantja Mangekyouval egyszer a falakat XD/

Összességében nem értem a felháborodást. Szerintem informatív, és egy jó bevezető fejezet volt a háborúhoz.

Apropó háború. Azt úgy látom mindenki elfelejtette, hogy hogy egy újabb ninja háború jön. És nagyjából már kaptunk róla egy kis bemutatót, hogy milyen szörnyű is az. /köbö, mintha megjelenne egy maszkos csávó a TV-ben és bejelentené, hogy nah gyerekek, elkezdődött a 3. világháború.. jó szórakozást../

Én spec, most kíváncsi lettem, hogy ezek után mi lesz.. remélem kevés Sasuke és több normális Ninja fight.. /végülis shounen, asszem egy ilyen elvárás jogos ^^"/[/spoiler]

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-09, 09:35:13
Nekem ezzel semmi bajom nem volt. [spoiler=hosszú]Juubi elég eredeti, hiszen ilyenről még nem volt szó sehol.. /max, valami demon-raep hentaiban.. de az más.. XD/
Kinézetre olya, mint Natúró kjúbi formája.. csak egy nagy szemmel meg egy plusz farokkal.. /nah ez lehetne kicsit másabb sztem, de még változhat, ha összehozza... márpedig fix, hogy össze fogja hozni XD/

Time-Space ninjutsu-genjutsu stb... már eddig is volt róla, szó, hogy azt használ.. nem tudom miért kell meglepődni? Valamilyen szempontból Kakashi mangekyou "fekete lyuka" is Time-Space cuccos.. csak még kezdetleges. Az nem OMG? :D

Maga a világmegváltó elképzelés... kicsit fura... de mivel már Madara qrvasok ideje él a földön, valószínű, hogy rájött, hogy másképpen nem teremthet békét, mert az ember egy idióta állat, ezért egyszerűsítette le a tervét ilyenre. /meg főleg azért, mert meg is tudja valósítani/ - Majd aztán jön Nárútó, aki megmutatja, hogy az amberek igenis élhetnek békében.. ééssss SZabadooonnnn!!! Dattebayoooo!! O.O

A Juubi maga a Hold? Nekem nem ez jött le a Holdas képből.. inkább az, hogy a Hold segítségével használná a technikát. AZ egy másik dolog, hogy hasonlított a kép a Juubi szeméhez.

Titkosírás /csak hogy erre is reagáljak/: Szerintem logikus, hogy csak azok legyenek képesek bizonyos tudáshoz hozzáférni, akiknek megvan a kellő ereje rá, hogy hasznosítani tudják a tudást. Azt nem tudom, hogy még a Rikudo Sennin mondta el Madarának, vaaagy éppen hogy Pain olvasta el neki... de megvolt rá a lehetősége, hogy elolvassa. /Szászkéj meg csak a sima Sharinganos változatot látta... szal lehet hogy majd lesz egy nagy WTF ha megpillantja Mangekyouval egyszer a falakat XD/

Összességében nem értem a felháborodást. Szerintem informatív, és egy jó bevezető fejezet volt a háborúhoz.

Apropó háború. Azt úgy látom mindenki elfelejtette, hogy hogy egy újabb ninja háború jön. És nagyjából már kaptunk róla egy kis bemutatót, hogy milyen szörnyű is az. /köbö, mintha megjelenne egy maszkos csávó a TV-ben és bejelentené, hogy nah gyerekek, elkezdődött a 3. világháború.. jó szórakozást../

Én spec, most kíváncsi lettem, hogy ezek után mi lesz.. remélem kevés Sasuke és több normális Ninja fight.. /végülis shounen, asszem egy ilyen elvárás jogos ^^"/[/spoiler]

+1

Jó, hogy megemlítetted Kakashit, már el is felejtettem, hogy ő is space-time ninjutsu szerű dolgot használt.

A titokírásos dolgot pedig jól elmagyaráztad.

Az biztos, hogy a Naruto legrosszabb fejezete sem tudott lesüllyedni a Bleach szintjére... Számomra.
Mindig volt valami, ami az esetleges rosszabb fejezeteket is elviselhetővé tette.

Zen

Sztem ez a space-time jutsu csak marha röhejes. A legvégén mi lesz, I WIN no jutsu? :D

Látom vmi keveredés van nálatok: A hold ténylegesen a Jubi teste http://www.onemanga.com/Naruto/467/15-16/ (unrelated: ezt az oldalt végigröhögtem a szinte teljesen CRPG-szerű kérdezz-felelek(de értelmes választ nem garantálok) miatt :lul:)

A titkosíráshoz meg nem kell 3 szemtech, elég egy, csak attól függően melyiket használod több/kevesebb infót tudsz leszűrni.

A plot twist: számomra fura volt h hirtelen Madara is nagy szamaritánus akar lenni, emlékeim szerint eddig mintha Naruto klánja miatt rinyált volna. Komolyan, amikor nála volt a 9farkú, mit csinált? Elment Konohát rombolni...

Ez az oldal meg a korona az egészre (a mangafoxos változat mégjobb, illusions are lies, no shit Gaara :lul:) a szar sablon beszólásokkal, olyanoktól akiknek nincs jobb dolga az állandó háborúzásnál.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-09, 10:24:25
Látom vmi keveredés van nálatok: A hold ténylegesen a Jubi teste http://www.onemanga.com/Naruto/467/15-16/ (unrelated: ezt az oldalt végigröhögtem a szinte teljesen CRPG-szerű kérdezz-felelek(de értelmes választ nem garantálok) miatt :lul:)

Hmm.. ez télleg kimaradt nállam. heh.. szerintem lulz.. bár ez a része tényleg fail. A többivel nincs gond.

Kraivan

Valahol lehetene már jéghegy csúcs...
A manga elején kivételes uchiháknak volt sharinganja.

Majd eddig összesen 3-4 uchiha volt akinek megnyílt egyáltalán a mangekyo sharingan.
Azóta a sharingan már vagy 3 szintet is ugrott.

Megjelent a Rinnegan, akiről eddig 1 ember volt akiről tudtak h rendelkezik ilyennel, majdan kiderült h Pain a 2. személy.

És kapunk egy übermagawtfpwnzor1337gigamegaterabrutálomggodlike személyt, aki egyenesen könyvet ír ennek a népes 2-3 embernek, amivel meg lehet szerezni a übermagawtfpwnzor1337gigamegaterabrutálomggodlike- its over 9 taiiiiiiiiiiiiiiiils beastet, amit ha bebörtönzöl magadnak akkor meglesz a

übermagawtfpwnzor1337gigamegaterabrutálomggodlike-its over 9 pupiiiiiiiiiiiiiiil szemtech with the help of the its over 9 taiiiiiiiiiiiiiiiiiiled beasttől

El nem merem már képzelni a ninja wart
A régi narutoban még ok. Vannak ninják meg jobb ninják.

Most meg vannak 1shotolok mindenki masszív aoe-vel, meg a statiszták.

Dreamcleaver

Pozitív dolog:
- Jubi: Nekem tetszik az ötlet, hogy egy tízfarkú lény felosztásából jöttek létre a tailed beastek.
- Rikudo sage táblája: Logikus, hogy több eye tech kell a dekódolásához, hiszen a Rikudo sagénak megvolt mind. Az már más kérdés, hogy minek hozzá alap sharingan meg mangekyo sharingan is? Sztem az alap sharingan byakugan akart lenni.

Negatív dolog:
- Ez a Moon Eye plan egy faszság.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Moon Eye plan 4chan szerint a final fantasyból lett koppintva erősen.
[reserved]

Titkos

Quote from: blackronin on 2009-10-09, 09:10:24

Nekem fele ennyi is. Pont ez a gondom, Kishi megfogadhatná "a kevesebb néha több" mondást, ahelyett, hogy "hálivúdi" mintára mindig valami még nagyobb hülyeséggel rukkoljon elő, ami tökmindegy, hogy mennyire illeszkedik a történetbe, a lényeg, hogy a sok fanboy ájuljon el, hogy "úristen, mekkore plottwist!". Nekem bőven elég lett volna az eddig 100 fejezet óta vázolt terv, hogy Madara szépen begyűjti a tailed beasteket, aztán mivel az übertáp sharinganja még rájuk is hat, szépen ráereszti őket 1-1 faluállamra, és kész is a world domination. (Főleg, hogy ahogy már itt írta valaki, ez inkább lett volna egy "Madarás" terv, mint megint ez a papolás az "abszolút békéről". :ejj:) Mellesleg izgibb is lett volna látni, hogy mondjuk egyszerre van támadás alatt az összes ismert ország (fire country, wind country, stb.), csak amíg Kishinek az is gondot okoz, hogy mondjuk két szálnál többen fusson a cselekmény, és ne folyton valamelyik Team 7-es legyen a főszerepben, addig nem csodálom, hogy egy ilyet nem vállalt be. (Már néztem az első színes képeken, hogy "Wow, Rock Lee szerepel kemény két képkockáig, elkényeztetsz minket, Kishi...") De persze nem bírta ki, így most megkaptuk a 4chan szerint FF-ből lenyúlt "nagy tervet", ami persze véletlen sem plotkai.

Azon már meg sem lepődtem, hogy Ninja Világháború is lesz, Kishinek nem elég rá 50x flashbackelni a manga alatt, muszáj a jelenben is megrajzolnia. Csak sajnos ez tényleg olyan lesz, hogy a régi Naruto alapján egy izgi összecsapásos "Chuunin vizsga nagyban" fightokat várna az ember, ehelyett majd megint olyan "érdekfeszítő" harcok lesznek, mint amilyen az Itachi vs. Sasuke volt (egymás genjutsuzása, + "it's over 9000" dögök idézése), aztán ha Kishi megunja, akkor valamelyik random nyer, és persze a hallottak miatt sem kell aggódni, a Disney no jutsu mintájára majd megint feltámadnak. (Végülis kétszer már használta a manga során.)

Kakashi Space-Time genjutsuja: Jó, de azt eddig egyszer használta mindössze, utána kórházban volt szép hosszú ideig, és azzal nem a teljes embert rakta át máshová, hanem csak Deidara karját szakította le. Persze rá lehet mondani, hogy a vérvonalosan Uchiha Madara ezt már simán profi módon tudja, de akkor is röhej, és "over 9000", megint csak.

Kishinek meg üzenem, hogy tudom, hogy a DB-ben is bolygókat reggeliztek, de már van egy mangaka, aki képes volt úgy "felújítani" a DB "eszméjét"/mondanivalóját, hogy még szórakoztató és egyedi is lett, úgy hívják, hogy Eichiro Oda. Inkább szakadjon el Hollywoodtól, és legyen csak "over 5000". (Kezdem azt hinni, hogy Sóskát is magáról mintázta: a hülyegyerek, aki mindenkinél jobb akar lenni, de a végén rendszeresen beég.)

(Aizen meg nem lett azért Isten, csak HM vezérét golyózta ki a helyéről, de ezt lehet inkább a Bleach topicba kellene, meg eleve úgy látom nem volt jó ötlet belekevernem a "Bleach vs. Naruto" témát.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: Titkos on 2009-10-09, 21:58:52
Quote from: blackronin on 2009-10-09, 09:10:24

Nekem fele ennyi is. Pont ez a gondom, Kishi megfogadhatná "a kevesebb néha több" mondást, ahelyett, hogy "hálivúdi" mintára mindig valami még nagyobb hülyeséggel rukkoljon elő, ami tökmindegy, hogy mennyire illeszkedik a történetbe, a lényeg, hogy a sok fanboy ájuljon el, hogy "úristen, mekkore plottwist!". Nekem bőven elég lett volna az eddig 100 fejezet óta vázolt terv, hogy Madara szépen begyűjti a tailed beasteket, aztán mivel az übertáp sharinganja még rájuk is hat, szépen ráereszti őket 1-1 faluállamra, és kész is a world domination. (Főleg, hogy ahogy már itt írta valaki, ez inkább lett volna egy "Madarás" terv, mint megint ez a papolás az "abszolút békéről". :ejj:) Mellesleg izgibb is lett volna látni, hogy mondjuk egyszerre van támadás alatt az összes ismert ország (fire country, wind country, stb.), csak amíg Kishinek az is gondot okoz, hogy mondjuk két szálnál többen fusson a cselekmény, és ne folyton valamelyik Team 7-es legyen a főszerepben, addig nem csodálom, hogy egy ilyet nem vállalt be. (Már néztem az első színes képeken, hogy "Wow, Rock Lee szerepel kemény két képkockáig, elkényeztetsz minket, Kishi...") De persze nem bírta ki, így most megkaptuk a 4chan szerint FF-ből lenyúlt "nagy tervet", ami persze véletlen sem plotkai.

Azon már meg sem lepődtem, hogy Ninja Világháború is lesz, Kishinek nem elég rá 50x flashbackelni a manga alatt, muszáj a jelenben is megrajzolnia. Csak sajnos ez tényleg olyan lesz, hogy a régi Naruto alapján egy izgi összecsapásos "Chuunin vizsga nagyban" fightokat várna az ember, ehelyett majd megint olyan "érdekfeszítő" harcok lesznek, mint amilyen az Itachi vs. Sasuke volt (egymás genjutsuzása, + "it's over 9000" dögök idézése), aztán ha Kishi megunja, akkor valamelyik random nyer, és persze a hallottak miatt sem kell aggódni, a Disney no jutsu mintájára majd megint feltámadnak. (Végülis kétszer már használta a manga során.)

Kakashi Space-Time genjutsuja: Jó, de azt eddig egyszer használta mindössze, utána kórházban volt szép hosszú ideig, és azzal nem a teljes embert rakta át máshová, hanem csak Deidara karját szakította le. Persze rá lehet mondani, hogy a vérvonalosan Uchiha Madara ezt már simán profi módon tudja, de akkor is röhej, és "over 9000", megint csak.

Kishinek meg üzenem, hogy tudom, hogy a DB-ben is bolygókat reggeliztek, de már van egy mangaka, aki képes volt úgy "felújítani" a DB "eszméjét"/mondanivalóját, hogy még szórakoztató és egyedi is lett, úgy hívják, hogy Eichiro Oda. Inkább szakadjon el Hollywoodtól, és legyen csak "over 5000". (Kezdem azt hinni, hogy Sóskát is magáról mintázta: a hülyegyerek, aki mindenkinél jobb akar lenni, de a végén rendszeresen beég.)

(Aizen meg nem lett azért Isten, csak HM vezérét golyózta ki a helyéről, de ezt lehet inkább a Bleach topicba kellene, meg eleve úgy látom nem volt jó ötlet belekevernem a "Bleach vs. Naruto" témát.)
Le a kalappal!

Végre egy ember, aki nem csak "Hülyeség az egész, szar az egész, epic fail! Ja egyébként fogalmam sincs, hogy miként lehetett volna megcsinálni máshogy, de az ne érdekeljen." dumát mondja, hanem LEÍRJA hogy ő mit akart volna látni.
S amit leírtál az tetszik.

Figyelni foglak!  :P

Bishop

Én már régóta nem szólalok meg a topicba mivel általába csak ellenállásba ütközöm. Én még nem mondom hogy Fail a Naruto ez a rész se volt rossz, de sajnos nem is olyan amilyennek szeretném, kb úgy érzem magam mint ichigo ulquiora harcnál Bleachbe, megnéztem a chaptert és ennyi. Már a bleachre nem tudok így tekinteni csak azt hogy már megint mekkora ökörséggel rukolnak elő. De ez most nem a bleachről szól.

A chapter nekem annyiban nem tetszett hogy Madara csak fogja magát és elárulja a tervét, mint ha Kishinek ez valami utolsó kétségbeesett tette lenne hogy megtartsa azt a kis rajongó tábort amilye van azzal hogy elárulja a plotot.
A többi oké a holdasnál kicsit húztam a számat de az legyen a legkevesebb. Overall az ötlet nem rossz csak nagyon hirtelen jött, Madara múltját tudjuk ugyan de hogy ez benne milyen érzelmi nyomokat hagyott azt nem akárhányszor feltűnik hidegnek és nyugotnak tűnik. Még Yahikon mindig látszott a szenvedések jelei a kétségbeesett próbálkozás hogy valami változás legyen.
Én ha tehetném vissza mennék Naruto vs Painhez és onnan változtatnám meg a plotot. Elösször is Sasuke emozásából vissza kéne venni egy kicsit Naruto world peace jelleme nekem bejön, de ez a Sasuke buzulás már nem. Akkor ami jó lett volna ha kage meetingen Sasuke nem hogy legyőzve de teljesen esélytelenül kellet volna kikapnia, mondható hogy nem volt semmi esélye de azért kellet a 4 kage hogy menekülnie kelljen. Gaara nélkül Raikage ott hal meg az Amaterasuba.
A másik hogy Narutonak kellet volna megmentenie Sasuket elrángatnia, egyrészről jó lett volna hogy Danzou Naruto ellen állítsa Konohat. Sasuke kapott volna egy majdnem akkora pofont mint anno a tetőn rasengan vs chidorinál. Sasukenek le kellet volna nyelnie hogy Naruto menti meg. Madara eljött volna Sasukeért Naruto megpróbálja megállítani de nem sikerül és ekkor Madara elkogyogja a tervét.
Na jó nem írok semmit mert egy teljes sztorit írhatnék  ^^"
Lényeg hogy az egész Naruto vs Pain után lett elbaszva. És az a baj hogy a többi kagek belevonása sem segít az egészen.

blackronin: honnan az avatar mindenhol egy ilyen kizarusat keresek de nem találtam :P

chilip

Quote from: Titkos on 2009-10-09, 21:58:52
...
Kezdem azt hinni, hogy Sóskát is magáról mintázta: a hülyegyerek, aki mindenkinél jobb akar lenni, de a végén rendszeresen beég.
...

ez nagyon tetszik  :muhahah:

Titkos

Quote from: blackronin on 2009-10-09, 22:19:39
Le a kalappal!

Végre egy ember, aki nem csak "Hülyeség az egész, szar az egész, epic fail! Ja egyébként fogalmam sincs, hogy miként lehetett volna megcsinálni máshogy, de az ne érdekeljen." dumát mondja, hanem LEÍRJA hogy ő mit akart volna látni.
S amit leírtál az tetszik.

Figyelni foglak!  :P

Köszönöm. :) Írtam is már itt valahol korábban, hogy sosem voltam híve az "it's a shit, because I say it" indoklásoknak, szóval inkább írok tl;dr postokat, de normálisan alátámasztva a véleményem. Amúgy vicces, mert a Narutót anno többek között pont azért kezdtem el, mert a sok fan azzal jött, hogy "persze, hogy szidod, még nem láttad a 5438495-tödik részt, ahol majd jó lesz". XD Nem lett jobb, de legalább már tényleg érdemben tudok hozzászólni, hogy szerintem miért gáz. XD

blackronin

Quote from: Bishop on 2009-10-09, 23:02:39
Én már régóta nem szólalok meg a topicba mivel általába csak ellenállásba ütközöm. Én még nem mondom hogy Fail a Naruto ez a rész se volt rossz, de sajnos nem is olyan amilyennek szeretném, kb úgy érzem magam mint ichigo ulquiora harcnál Bleachbe, megnéztem a chaptert és ennyi. Már a bleachre nem tudok így tekinteni csak azt hogy már megint mekkora ökörséggel rukolnak elő. De ez most nem a bleachről szól.

A chapter nekem annyiban nem tetszett hogy Madara csak fogja magát és elárulja a tervét, mint ha Kishinek ez valami utolsó kétségbeesett tette lenne hogy megtartsa azt a kis rajongó tábort amilye van azzal hogy elárulja a plotot.
A többi oké a holdasnál kicsit húztam a számat de az legyen a legkevesebb. Overall az ötlet nem rossz csak nagyon hirtelen jött, Madara múltját tudjuk ugyan de hogy ez benne milyen érzelmi nyomokat hagyott azt nem akárhányszor feltűnik hidegnek és nyugotnak tűnik. Még Yahikon mindig látszott a szenvedések jelei a kétségbeesett próbálkozás hogy valami változás legyen.
Én ha tehetném vissza mennék Naruto vs Painhez és onnan változtatnám meg a plotot. Elösször is Sasuke emozásából vissza kéne venni egy kicsit Naruto world peace jelleme nekem bejön, de ez a Sasuke buzulás már nem. Akkor ami jó lett volna ha kage meetingen Sasuke nem hogy legyőzve de teljesen esélytelenül kellet volna kikapnia, mondható hogy nem volt semmi esélye de azért kellet a 4 kage hogy menekülnie kelljen. Gaara nélkül Raikage ott hal meg az Amaterasuba.
A másik hogy Narutonak kellet volna megmentenie Sasuket elrángatnia, egyrészről jó lett volna hogy Danzou Naruto ellen állítsa Konohat. Sasuke kapott volna egy majdnem akkora pofont mint anno a tetőn rasengan vs chidorinál. Sasukenek le kellet volna nyelnie hogy Naruto menti meg. Madara eljött volna Sasukeért Naruto megpróbálja megállítani de nem sikerül és ekkor Madara elkogyogja a tervét.
Na jó nem írok semmit mert egy teljes sztorit írhatnék  ^^"
Lényeg hogy az egész Naruto vs Pain után lett elbaszva. És az a baj hogy a többi kagek belevonása sem segít az egészen.

blackronin: honnan az avatar mindenhol egy ilyen kizarusat keresek de nem találtam :P
Ez se rossz! Van benne egy-két jó ötlet.
Azt szerencsére látom, hogy a Naruto vs Pain harc mindenkinek bejött, s nem akar változtatni rajta.  :P Nekem az a kedvenc csatám.

off-topic:
Bishop, az avatar erről az oldalról való:
http://nankano.shisyou.com/topp.html
Érdemes gyakran látogatni, mert nekem ez az art NAGYON bejön, s sokszor frissül.
A Kizaru-s képet csak tegnap rakták fel, s valószínű hogy a többi Admiral is felkerül majd.
A banneremben található képek is onnan vannak.
Van eddig kép az összes ST-ról, Schicibukai-ról és Supernova-ról is.
Láttam Garp-ot, Perona-t, Ace-t is.

edit2: egyébként akkor én is leírom majd az én elképzelésemet, a Pain vs Naruto csatától kezdve.
De nem most.  :P
Kb. olyan hosszúságban, mint amilyen a tiétek volt.

Bishop

[spoiler]Source: NF
Credits: Vered
Verification: Confirmed

Madara leaves the battlefield
The six countries form an alliance (The Iron Country also participates)
As supreme commander of the alliance, Gaara recommends Hatake Kakashi
The Tsuchikage and Raikage agree
The Tsuchikage wonders "Should we make the jinchūriki fight at the front-most lines?"
Raikage: "I don't know what Bee would do"
Gaara: "The same goes for Uzumaki Naruto"
They discuss that the two should be restricted and guarded.
The Kage discuss how they lost their faith in Danzō after he deserted them
The Raikage signs a document making Danzō loose his standing wherever he is known
Chōjūrō talks about Kisame

"Kisame-san has the ability to merge/unite? with his sword Samehada and turn into a monster. His power is like the Tailed Beasts, excluding the Nine-Tails. That's why all my senpai feared him."
Bee is studying enka under Sabu-chan

Sakura arrives at Naruto's location and goes to have a talk with him...

Kisame arrives at Bee's location

Next time: Bee VS Kisame

It ends with this. No less than three parts show us Naruto's thoughts
And the second spoiler:
I also somehow thought of Kakashi, but the Tsuchikage feels something like "The White Fang's son... I wonder if he has enough experience".[/spoiler]
Hmm bárki bármit szól nekem tetszenek a fejlemények  :Kiraly:

chilip

blackronin

Miazhogy! Nagyonis!  :D

edit: ha már itt vagyok, akkor leírom a story általam elképzelt verzióját is, hiszen ez még be lett ígérve... :P De elég tömör leszek.

1. Pain vs Naruto harc utántól kezdődik, Naruto megérkezik Konoha-ba, mindenki örül, stb.
2. Tsunade kómában, Danzo kinevezésre kerül.
3. A 5 Kage meeting meg a Land of Iron cucc helyett jönne egy újabb 2-2,5 éves időugrás!
Megmondom hogy miért lenne ez király:
(azon kívül, hogy szerintem ennél jobb alkalomkor nem is lehetne volna berakni. Véleményem szerint)
[spoiler]a, Pain küzdelem jobban ki lenne emelve, mondhatni a Part 2. lezárása lenne, anno mint Sasuke vs Naruto.
b, Naruto Konoha hőse, s nem lenne rossz ha kis is tudná élvezni egy ideig. Elismernék végre Sage-ként + rájönnének, hogy talán ez a Hokage dolog se egy olyan elvetélt ötlet.
c, Danzo egy ideiglenes Hokage lenne az eltelt idő alatt, mindenki tudná hogy Naruto az igazi kedvenc, Danzo kicsit meghúzná magát, ki akarja élvezni az új hatalmát. Ha eddig várt, akkor egy kis vakáció nagy teher lenne számára?
d, Naruto végre elvégezhetné a Chunin vizsgát (talán a Jonin-t is), a többiek is ugorhatnának Jonin szintre.
e, Mindenki megkomolyodna még egy kicsit, ezzel is jelezve hogy hamarosan jön a Part 3. vagyis a végső küzdelmek.
f, Sasuke elég dolgot tett Pain-ig, az eltelt idő alatt (Taka-val együtt) Madara-val edzenének.
Ezáltal valóban képes lenne Sasuke és a Taka legyőzni a Kage-kat majd.
g, Konan mint Amegekure vezető is ismerté válna.
h, Új Akatsuki tagok jöhetnének, de nem kötelező.
i, Naruto és a többiek végre csinálhatnák a küldetéseket, vagyis építhetnék a karrierjüket, hiszen Sasuke után is van élet.
j, Hinata és Naruto, Naruto és Sakura kapcsolata tisztázásra kerülne, jelenben kiemelve, vagy visszaemlékezések formájában.[/spoiler]
4. A Timeskip után jönne a 5 Kage meeting arc, de előtte mutatnák be a Kisame vs Bee küzdelmet, Bee halálával követelné a Raikage a gyűlés összehívását.
5. Land of Iron események, azzal a különbséggel, hogy Sasuke ereje már nem lenne érthetetlen, hiszen edzett mint az állat. Le is győzhetné mondjuk a Raikage-t + a Mizukage-t.
6. Madara terve jó, de annyiban módosulna, hogy az elmondása után közölné, hogy a Tailed Beast-eket már rászabadította az országokra, s így kezdődne a 4. Ninja Háború.

Bishop

Anno nekem is volt egy Timeskip ötletem, de az úgy hangzott hogy Naruto és akik úgy a Sandaime hagyatékát követik nem tudnak Konohaba maradni és Narutoék lázadókként élnének és itt ott szabotálnák az Akatsuki és Danzou terveit. Kishi tenne bele valami fordulatott hogy új imba canon fodder ninjakat behozzon, esetleg a Samurai ötletet úgy megvalósítani hogy ellenfelek és nem csak ilyen semmik mint mangaba hanem technológiailag fejledt felszerelésük van alap jutsuknak lazán ellenáll a páncéljuk.
És akkor lennének kisebb mini arkok amibe a fatanstic 11 tagjai kapnának fényt hogy mennyit fejlődtek. Sasuke kap egy arcot amibe megöli danzout és Madaraval átveszik a hatalmat Konohan. (Danzou karakterét mindig is fölöslegesnek tartottam) Háborúznának a többi országokkal kisebb országokat fel is emésztenének. Narutoék Gaaraéknál találnának menedéket és ott lenne egy battle royal pár új karakterrel. És akkor innen még lehet tovább fejleszteni. Közben többször is történne kisebb összecsapás Naruto és Sasuke között de nem tudják egymást legyőzni és valami mindig történik ami miatt félbe kell szakítaniuk.

blackronin

468: minden rendben van, nem tudok belekötni.

Zen

&fmt=1

Pr3d4k1ng

Quote from: Zen on 2009-10-16, 13:53:56
http://www.onemanga.com/Naruto/468/07/
Temari és Kankuro feje pure WIN :lol:
:tezsvir:  :lol:

De lássuk be, van igazság abban amit Gaara mond :D. Amint mondtak Kisameról, hogy jinchuuriki mérető charkraja van,  :he: ugyan Pain is modtan, hogy neki van legtöbb, no de ennyire, és a nem gyenge kardja.

Next CH:
Killer Bee VS Kisme !
Remélem jó kemény harc lesz

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

NLZ

Quote from: Pr3d4k1ng on 2009-10-16, 14:53:33
De lássuk be, van igazság abban amit Gaara mond :D. Amint mondtak Kisameról, hogy jinchuuriki mérető charkraja van,  :he: ugyan Pain is modtan, hogy neki van legtöbb, no de ennyire, és a nem gyenge kardja.

Next CH:
Killer Bee VS Kisme !
Remélem jó kemény harc lesz
Má anno asszem Byakuga vagy ki mondta, hogy Kisame chakrája a legtöbb amit valaha is látott, leszámítva Naruto rage-t. Meg Sasu vizes haverja mondta, hogy az a fegyó egy imbaság, és egy nap majd meg akarja szerezni.
[reserved]

smash++

Ha Danzo mindezek után még Hokae marad -> Fail
Burn Konoha, burn... :)

Egyébként Én inkább azt szeretném, ha Sasuke megkapná ami neki jár. Sasuke kinyírja a sok köcsög politikust...és drámai halált halna Naruto "véres" kezei között  :rotfl:

Etza Hold-szem terv inkább egy nagy Fail. A többi Madara tervéből viszont teljesen ok.

NLZ

Miért, madarának van más terve is? :D
[reserved]

Titkos

Quote from: NLZ on 2009-10-16, 18:45:36
Má anno asszem Byakuga vagy ki mondta,

Akartam is kérdezni, hogy ki ez, mert szerintem nincs ilyen szereplő a mangában. Bár lehet valami huszadrangú mellékkari, és csak nem emlékszem rá.

Bishop

Quote from: smash++ on 2009-10-17, 18:39:34
Ha Danzo mindezek után még Hokae marad -> Fail
Burn Konoha, burn... :)

Egyébként Én inkább azt szeretném, ha Sasuke megkapná ami neki jár. Sasuke kinyírja a sok köcsög politikust...és drámai halált halna Naruto "véres" kezei között  :rotfl:

Etza Hold-szem terv inkább egy nagy Fail. A többi Madara tervéből viszont teljesen ok.
Az eredeti hogy rászabadít a világra egy méga 9 bijunál is erősebb lényt és az godzilla módjára írtja an épet, mint hogy az egész  világot irányítja illuzióval, úgy hogy ő dönti el ki él és hal, mondjuk erős mátrix szaga van de még mindig jobb mint a godzilla  :D