Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Kraivan

Quote from: Bishop on 2011-03-31, 12:22:15
Chouji can be badass if he want...a többire már nem is emlékszem annyira nem történt semmi. BTW az asspullal kapcsolatban, addig még el is hittem volna hogy lehetséges, amig nem szólal meg a fater hogy drog nélkül tolja és ez mekkora királyság már. Na mind1 ::)
Sztem jobb lett volna ha egyszerűen bevesz egy pirulát, kimutatva h megérett a feladatra.

Így végiggondolva csak rontja az egészet h kifingott egy imba techet.

chilip

istenem, és még Pain volt a nagyon durva  :lul: bezzeg most itt az utolsó suhanc is imbább, mint Pain valaha is  :rotfl: Chouji: "I am ending this battle now"  :lol: bazzeg

NLZ

Tyű, Narutó gyanút fog. Aztabetyár.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-04-07, 00:25:40
istenem, és még Pain volt a nagyon durva  :lul: bezzeg most itt az utolsó suhanc is imbább, mint Pain valaha is  :rotfl: Chouji: "I am ending this battle now"  :lol: bazzeg

Battle.. nem war :D Egyébként erősen kétlem, hogy képes lenne befejezni a csatát, mert már így is iszonyatosan lefogyott XD

blackronin

Nekem csak egy tetszik, de az nagyon:
A "suhancok" (Choji, Ino, Shika, stb.) még csak 15-16 évesek, de már mindenki el van ájulva tőlük.
Már "felnőttek", már méltók "mindenre" (család vezetése, hokage tisztség, stb.), már úgy beszélnek ők (és a többiek, a felnőttek róluk), mintha már ezer háborút, harcot megtapasztaltak volna...
Már a jövő generációról beszélnek állandóan, hogy milyen nagy felelősségük van meg hasonlók, igaz hogy ők 2,5 évvel ezelőtt még senkik voltak, ők voltak a "fiatalok"...
Azért elég nevetséges, hogy 16 évesen már elértek mindent, hiszen innen már csak lefelé van lehetőség menni...
De hát Kishi nem foglalkozik az ilyesmi "lényegtelen" dolgokkal.  :D

Ahogy chilip is fogalmazott:

Quote from: chilip on 2011-04-07, 00:25:40
bezzeg most itt az utolsó suhanc is imbább, mint Pain valaha is  :rotfl:

Bishop

Ez mindig is így volt Narutoba az új generáció túl szárnyalja az előzőt nem tudom miért most lepődik meg mindenki, ráadásul shounen manga mit mutasson hogy még 25 évesen is senkik lesznek?
Ami kicsit fura volt nekem hogy mindenki mondta mennyit fogyott chouji, csak én nem vettem észre? Azt hittem ha már így mondogatják akkor Kishi rajzol valami Cool vékony Choujit de igazából csak annyi volt hogy a Keze kicsit összébb ment ami el is vesztette az értelmét mikor újra megnőtt.
A Narutos dolog meg tetszett, már mint nem tudom hogy áll a trainingel de sokszor félig készen fejezi be a trainingeket szóval most se lennék meglepődve ha lelép. Az tetszene nagyon ha megpróbálná a sok Jounin megállítani ő meg simán átcsúszna rajtuk. DE mikor már reméltem hogy ez lesz jön Iruka hogy elbeszélgessen vele, aminek már nincs jó vége előre látom. ::)
De amit tényleg gáznak tartottam hogy milyen éles eszű Bee meg Hacshibi. "Naruto érzett Kyuubi chakrat, akkor ezek biztos a testvérek akiket valaki Orochimaru jutsujával felélesztettek" MERT EZ OLYAN GECI NYILVÁNVALÓ  :falba:

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 10:57:48
Ez mindig is így volt Narutoba az új generáció túl szárnyalja az előzőt nem tudom miért most lepődik meg mindenki, ráadásul shounen manga mit mutasson hogy még 25 évesen is senkik lesznek?
Kérlek akkor nézd meg az OP-t...
[spoiler]Ott láttál valaha olyat, hogy egy 15-16 éves kalóz (kitűnő példa lenne erre Shanks, amikor még Roger hajóján szolgált), már úgy beszélt magáról, mint aki mindent megtapasztalt már? Aki már a következő generációról beszélt?
Nézd meg a Supernovakat is! Nem tizenéves hülyegyerekek bandájából áll a legénységük, hanem jóval idősebbekből, mégis ők csak rookie-k egyelőre (persze timeskip előtti állapot, most ki tudja, hogy mi a helyzet).[/spoiler]
Ha 18-19 évesek lennének a ninják, akkor érthetőbb lenne, de egy tinédzser azért ne viselkedjen már így...  ^^"

Szerintem ez a "ó már méltó vagy/ó már milyen magas szintre jutottál/stb." féle kijelentések, amiket MINDENKI átvesz, inkább egy olcsó húzás a character-development letudására.

És egyébként is: Miért baj, ha néhányuk senki lesz/marad? Remek példa erre már most Tenten. Ő egy rakás nulla.
És miért kell mindekinek "fejlődnie"? Miért lehetne néhány olyan ninja, pl. Shino, aki csak később lesz "valaki"?

Még a régi korszakokban (ókor, középkor, felivlágosodás), persze voltak született zsenik és tehetségek akik valóban fiatalon elérhettek mindent, is furán hatna ez a "generációsváltásos" cucc.

kada

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 10:57:48De amit tényleg gáznak tartottam hogy milyen éles eszű Bee meg Hacshibi. "Naruto érzett Kyuubi chakrat, akkor ezek biztos a testvérek akiket valaki Orochimaru jutsujával felélesztettek" MERT EZ OLYAN GECI NYILVÁNVALÓ  :falba:
Lehet hülyeséget mondok, de azonos faluból van a 8as meg a két testvér, és tudják hogy Oro szórakozott ilyesmivel (mert valamiért mindenki tudja hogy Oronak milyen imbasecret jutsui vannak), akkor nem is annyira elrugaszkodott következtetés. Mert kb más variáció nincs.

Chouji szárnyakat is szinte sikerült plot-no-jutsuról levelupra mérsékelni a rész elején.

Ez úgy hangzik mintha védeném a Naruto mangát, jobb lesz ha átgondolom az életem *jobbra el*.  :rotfl:

LuckyDingo

Az se normális, aki a Narutot hasonlítgatja az OP-vel..  [spoiler]:angyali:[/spoiler]
Tudod a Godzilla házakat tud rombolni... bezzeg a hangya.. hát az nem képes erre, mert az egy rakás szar. Köbö ilyen volt, amit írtál.

Basszus nem értem, de tényleg nem :D Aki csak azért olvassa a Narutot hogy azt nézze, mivel lehet fikázni éppen, az mé olvassa? :D Tudjuk, hogy Kishishi egyre szarabbá teszi a cuccot, nem kell minden héten kiemelni, hogy miért.

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2011-04-07, 12:17:07
Az se normális, aki a Narutot hasonlítgatja az OP-vel..  [spoiler]:angyali:[/spoiler]
Tudod a Godzilla házakat tud rombolni... bezzeg a hangya.. hát az nem képes erre, mert az egy rakás szar. Köbö ilyen volt, amit írtál.

Basszus nem értem, de tényleg nem :D Aki csak azért olvassa a Narutot hogy azt nézze, mivel lehet fikázni éppen, az mé olvassa? :D Tudjuk, hogy Kishishi egyre szarabbá teszi a cuccot, nem kell minden héten kiemelni, hogy miért.
Értem, hogy szeretsz kötekedni, de az általam írt dolognak éppen semmi köze nem volt az aktuális fejezethez...  ^^"
A dolog amiről írtam már korábban is előjött.
Meg egyébként is ez a "minden héten szar a Naruto, de minek állandóan emlegetni" dolog se volt most.

Szóval ne drámázz már állandóan, kérlek...  Légyszi. :P

Bishop

Már bocs de az OP egy teljesen más kategória, azzal hogy mindkettő shounen nem kell egyformának lenni. A shounen lényege szerintem hogy a fiatal srácoknak adjanak egy irányt egy hozzáállást az élethez. Legalább is Japánban tuti. Ráadásul Narutoba nincs nagy kor különbségek mint OPbe. Mindig is azokról szólt ez akik Narutoval egy időben végeztek, az idősebb tagok azok csak addig vannak még ezek el nem kezdődnek felnőni a feladatra. Kakashiék is háborúban tanulták meg a frankót, lehet mondani hogy ez minden csak nem háború, de azt hiszem ez nem von le semmit abból hogy Choujiék mit értek el. Zsenik vannak ez nem teszi őket magas szintre. Azért Chouji most sincs egy Naruto vagy Sasuke szinten, inkább mondanám hogy most érte el a Lee szintet.
Remélem a többi csapat is kap valami harcot, és nem azért mert ez jót tenne a manganak, de most már kíváncsi vagyok a többiekre is. Elég régóta szeretnék már egy komoly Lee harcot látni.

Lehet hogy Bee ezeket tudta de olyan gyorsan összerakta mint ha csak azért jött volna rá mert mi már tudtunk róla ezért tök fölösleges erőltetni kicsit is azt hogy nem mindenki van tisztában azzal hogy mi a helyzet a háborúban. Ha mi még nem tudjuk akkor fogadok nem jön rá ilyen könnyen.

És blackronin, lehet szeretni az OP-t, én nekem is a kedvencem, sőt a Narutot is lehet utálni, szerintem is sok minden rosszul van megoldva. De akár mennyire is szeretnéd ez most ha nem is úgy ahogy szerettük volna de hű volt az eredeti Naruto koncepcióhoz.

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 13:46:25
És blackronin, lehet szeretni az OP-t, én nekem is a kedvencem, sőt a Narutot is lehet utálni, szerintem is sok minden rosszul van megoldva. De akár mennyire is szeretnéd ez most ha nem is úgy ahogy szerettük volna de hű volt az eredeti Naruto koncepcióhoz.
Ok, beleillik a koncepcióba. Elfogadom.
De attól még nem jön be.
És én csak ezt az egy arc-ot nem szeretem (mondhatjuk: utálom), s ennyi.

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2011-04-07, 12:20:28
Értem, hogy szeretsz kötekedni, de az általam írt dolognak éppen semmi köze nem volt az aktuális fejezethez...  ^^"
A dolog amiről írtam már korábban is előjött.
Meg egyébként is ez a "minden héten szar a Naruto, de minek állandóan emlegetni" dolog se volt most.

Szóval ne drámázz már állandóan, kérlek...  Légyszi. :P
Nem szeretek kötekedni, de a hozzászólásaid sajnos ezt váltják ki belőlem. Nem az aktuális fejezet a lényeg, hanem az, hogy akárhányszor beugrassz... "hát ez mekkora baromság volt, milyen csalódás, fú hát ennek sem volt értelme"... stb. Most meg még hasonlítod egy teljesen más cucchoz..

Nincs itt dráma. Inkább tragikomédia.

Vajon miért "drámázok" egyfolytában? Talán mert az információ megakad valahol az dó és a vevő között és így semmi hatása nincs.. XD

edit:
QuoteÉn nem a Naruto sorozatot utálom, hanem ezt az arc-ot.
Azt akarom, hogy minél hamarabb vége legyen és kész. Pont.
Nem látom a különbséget.. Ha a mostani arcot utálod, akkor a Narutot utálod. Az arc a sorozat része, ha egy részletét utálod, akkor már nem szeretheted feltétlenül az egész sorozatot, amelynek ez az arc a része :D Főleg úgy nem, hogy egy olyan cuccba kötsz bele, hogy túl fiatalok a szereplők a nagy tettekhez. Eddig nem zavart?

A szerezzük vissza Gaarat arc után (Shitpoodentől) már csak erről szól az összes arc. Sorra verik le az imba ninjákat, Naruto lecsapja Paint, Sasuke lecsapja Itachit (okok handicappel), Sasuke vs Danzou... A háborús arc meg teli van ilyenekkel. Ez már ilyen lesz. De szerintem Kakashi és a Yondaime se volt annyira nagyon öreg, amikor háborúba mentek. És ha megnézed kakashi még fiatalabb volt. Tehát ha ebbe a részébe kötsz bele, akkor mondhatni a Shippuden után nem szereted a Narutot? Így már pontos? :D

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2011-04-07, 14:10:30
edit:
Nem látom a különbséget.. Ha a mostani arcot utálod, akkor a Narutot utálod. Az arc a sorozat része, ha egy részletét utálod, akkor már nem szeretheted feltétlenül az egész sorozatot, amelynek ez az arc a része :D Főleg úgy nem, hogy egy olyan cuccba kötsz bele, hogy túl fiatalok a szereplők a nagy tettekhez. Eddig nem zavart?

A szerezzük vissza Gaarat arc után (Shitpoodentől) már csak erről szól az összes arc. Sorra verik le az imba ninjákat, Naruto lecsapja Paint, Sasuke lecsapja Itachit (okok handicappel), Sasuke vs Danzou... A háborús arc meg teli van ilyenekkel. Ez már ilyen lesz. De szerintem Kakashi és a Yondaime se volt annyira nagyon öreg, amikor háborúba mentek. És ha megnézed kakashi még fiatalabb volt. Tehát ha ebbe a részébe kötsz bele, akkor mondhatni a Shippuden után nem szereted a Narutot? Így már pontos? :D
Kellemesen elferdítetted a dolgokat, az egyszer biztos...  ^^"

Lássuk:
[spoiler]0. "Nem szeretek kötekedni, de a hozzászólásaid sajnos ezt váltják ki belőlem. Nem az aktuális fejezet a lényeg, hanem az, hogy akárhányszor beugrassz... "hát ez mekkora baromság volt, milyen csalódás, fú hát ennek sem volt értelme"... stb. Most meg még hasonlítod egy teljesen más cucchoz."
Szeretsz kötekedni.  :P Ne tagadd.  :__devil:
De az sem teljesen egészséges, hogy állandóan csak a "jó", vagy semleges, nagyon enyhe kritikai hozzászólásokat tűritek meg.
Mert ilyen formán, akár berakhatnánk egy skálát, amin szavazni lehetne a heti fejezetről, s akkor még beírni se kellene semmit.
És mi a gond azzal, hogy egy másik cucchoz hasonlítom? Már az is tiltott dolog lenne?  :confused:

1. "Ha a mostani arc-ot utálod, akkor a Naruto-t utálod"
Bocs, de ez szimplán baromság. Nem akarom magyarázni, szerintem te is tudod, ha újra elolvasod amit írtál.

2. "nem szeretheted feltétlenül az egész sorozatot..."
Ez így igaz. Nem szeretem az egész sorozatot.

3. "olyan cuccba kötsz bele, hogy túl fiatalok a szereplők a nagy tettekhez."
Nem az a gond, hogy a fiatalok nagy tetteket hajtanak végre, hanem az ha MINDEN egyes fiatallal akarják ezt eljátszani.
És itt megint egy kicsit másról van szó, olvasd el az ezen az oldalon található hozzászólásaimat, mert megint csúsztatsz.

4. "De szerintem Kakashi és a Yondaime se volt annyira nagyon öreg, amikor háborúba mentek. És ha megnézed kakashi még fiatalabb volt."
Kakashi és Minato pont beleesik abba a kategóriába, amiről beszéltem (zsenik). Erről is írtam.

5. "Tehát ha ebbe a részébe kötsz bele, akkor mondhatni a Shippuden után nem szereted a Narutot? Így már pontos? :D"
Megint csúsztatsz, szóval nem pontos.

LuckyDingo:
Én azt látom alapvető gondnak veled kapcsolatban, hogy fogsz egy konkrét problémát, amit éppen felvetek, ráhúzod az egész sorozatra, s addig csűröd-csavarod a dolgokat/szavakat, hogy abból csak az látszódik végül, hogy én összességében utálom az egészet, s csak köpködni jövök ide. Ami nem igaz.
És azt is látom, hogy NAGYON felületesen olvasod el a hozzászólásaimat, a válaszaidból ez nagyon kitűnik.
[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2011-04-07, 14:23:42
Quote from: LuckyDingo on 2011-04-07, 14:10:30
edit:

Kellemesen elferdítetted a dolgokat, az egyszer biztos...  ^^"

Lássuk:
[spoiler]0. "Nem szeretek kötekedni, de a hozzászólásaid sajnos ezt váltják ki belőlem. Nem az aktuális fejezet a lényeg, hanem az, hogy akárhányszor beugrassz... "hát ez mekkora baromság volt, milyen csalódás, fú hát ennek sem volt értelme"... stb. Most meg még hasonlítod egy teljesen más cucchoz."
Szeretsz kötekedni.  :P Ne tagadd.  :__devil:
De az sem teljesen egészséges, hogy állandóan csak a "jó", vagy semleges, nagyon enyhe kritikai hozzászólásokat tűritek meg.
Mert ilyen formán, akár berakhatnánk egy skálát, amin szavazni lehetne a heti fejezetről, s akkor még beírni se kellene semmit.
És mi a gond azzal, hogy egy másik cucchoz hasonlítom? Már az is tiltott dolog lenne?  :confused:

1. "Ha a mostani arc-ot utálod, akkor a Naruto-t utálod"
Bocs, de ez szimplán baromság. Nem akarom magyarázni, szerintem te is tudod, ha újra elolvasod amit írtál.

2. "nem szeretheted feltétlenül az egész sorozatot..."
Ez így igaz. Nem szeretem az egész sorozatot.

3. "olyan cuccba kötsz bele, hogy túl fiatalok a szereplők a nagy tettekhez."
Nem az a gond, hogy a fiatalok nagy tetteket hajtanak végre, hanem az ha MINDEN egyes fiatallal akarják ezt eljátszani.
És itt megint egy kicsit másról van szó, olvasd el az ezen az oldalon található hozzászólásaimat, mert megint csúsztatsz.

4. "De szerintem Kakashi és a Yondaime se volt annyira nagyon öreg, amikor háborúba mentek. És ha megnézed kakashi még fiatalabb volt."
Kakashi és Minato pont beleesik abba a kategóriába, amiről beszéltem (zsenik). Erről is írtam.

5. "Tehát ha ebbe a részébe kötsz bele, akkor mondhatni a Shippuden után nem szereted a Narutot? Így már pontos? :D"
Megint csúsztatsz, szóval nem pontos.

LuckyDingo:
Én azt látom alapvető gondnak veled kapcsolatban, hogy fogsz egy konkrét problémát, amit éppen felvetek, ráhúzod az egész sorozatra, s addig csűröd-csavarod a dolgokat/szavakat, hogy abból csak az látszódik végül, hogy én összességében utálom az egészet, s csak köpködni jövök ide. Ami nem igaz.
És azt is látom, hogy NAGYON felületesen olvasod el a hozzászólásaimat, a válaszaidból ez nagyon kitűnik.
[/spoiler]

Ahh w/e.  ::) Csak arra válaszolnék, hogy a "Ha a mostani arc-ot utálod, akkor a Naruto-t utálod" Ha a logika szabályait nézed, akkor nem hülyeség.. éppen az utána jövő magyarázat miatt XD Egyébként tényleg az.. de hát senki sem tökéletes :D

edi: amúgy még mindig nem tudtad elmagyarázni, hogy miért olvasod az arcot, ha utálod :) MOndd azt, hogy mazochista vagy és nem kérdezgetem.  :P

blackronin

LuckyDingo:
Oké.  :smile:

edi: mazochista vagyok természetesen, hát még nem tűnt fel!?  :D
Olvasás közben vagdosom magam (oldalanként egyszer) a borotvámmal és szögeket nyelek minden egyes képkocka elolvasása után. 
Amikor jó a Naruto, akkor élménypótlásként helyette "Gondos bocsokat" és "Én kicsi Pónim..." sorozatokat nézem, s közben forró vízben állok, míg bőrszíjjal vernek.  :P

Bishop

Nagy valószínűséggel nem fogom tudni megértetni veled, de megpróbálom.....Az a baj hogy mindig mindenhez akkora hevességgel állsz neki, ha OP van akkor kb 1 oldalt írsz hogy milyen király ez meg milyen meg hú Oda így hú Oda úgy mint valami  fangril. Ha Naruto van akkor meg minden rosszat úgy veszel mint ha itt lenne a világ vége, mert nem úgy van ahogy azt te kitaláltad. Nem fogadod el ha valaki ellene megy az akaratodnak és ennek mindig oldalas qoute elemzésekben adsz hangot. Olyan vagy néha mint egy hiperaktív kis gyerek akit nem lehet lelőni :D És már néha sokan itt nem tudjuk mit kezdjünk ezzel, vagy nem foglalkozunk vele, és akkor mi vagyunk a rosszak mert nem értjük meg amit akarsz mondani, vagy próbáljuk megmagyarázni neked hogy mi mit hogy látunk és akkor az csak ilyen qouteolásba fog átmenni hogy minden egyes részét a mondanivalónknak kiragadd és kielemezhesd. Ilyenkor már látva hogy ha azt mondjuk neked 10en is hogy a fal fehér te feketét mondasz már nem tudunk mit tenni és leállunk vitatkozni veled egy tök fölösleges dolgon hogy x miért csinálja ezt és miért így és ezt nem így kéne és de lásd ez így csinálja. Ő miért nem úgy csinálja? És ha végleg nem látod a kiutat azzal jössz hogy te csak a véleményedet mondod el, de a miénk téged ritkán érdekel ha az nem egyezik.

Ezt ne vedd támadásnak csak szeretném ha tisztán látnál. Jó dolog a lelkesedés de nem kell így túlzásba vinni, nem mi írjuk a mangakat így még ha nekünk nem tetszik akkor se fog változni, nem érdemes minden chaptert az utolsó betűig kielemezni. Ha vége van egy arcnak vagy történik valami olyan ami kibeszélést érdemel akkor oké, de most egy ilyen chaptert mint ami ez volt nem kell ennyire kritizálni tök fölösleges.
Előre szólok hogy ebből nem akarok oldalakon menő vitát tartani, mint te én is leírtam a véleményem, meg védheted magad de próbálj kicsit a mi nézőpontunkat is figyelembe venni.

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 15:19:08
Nagy valószínűséggel nem fogom tudni megértetni veled, de megpróbálom.....Az a baj hogy mindig mindenhez akkora hevességgel állsz neki, ha OP van akkor kb 1 oldalt írsz hogy milyen király ez meg milyen meg hú Oda így hú Oda úgy mint valami  fangril. Ha Naruto van akkor meg minden rosszat úgy veszel mint ha itt lenne a világ vége, mert nem úgy van ahogy azt te kitaláltad. Nem fogadod el ha valaki ellene megy az akaratodnak és ennek mindig oldalas qoute elemzésekben adsz hangot. Olyan vagy néha mint egy hiperaktív kis gyerek akit nem lehet lelőni :D És már néha sokan itt nem tudjuk mit kezdjünk ezzel, vagy nem foglalkozunk vele, és akkor mi vagyunk a rosszak mert nem értjük meg amit akarsz mondani, vagy próbáljuk megmagyarázni neked hogy mi mit hogy látunk és akkor az csak ilyen qouteolásba fog átmenni hogy minden egyes részét a mondanivalónknak kiragadd és kielemezhesd. Ilyenkor már látva hogy ha azt mondjuk neked 10en is hogy a fal fehér te feketét mondasz már nem tudunk mit tenni és leállunk vitatkozni veled egy tök fölösleges dolgon hogy x miért csinálja ezt és miért így és ezt nem így kéne és de lásd ez így csinálja. Ő miért nem úgy csinálja? És ha végleg nem látod a kiutat azzal jössz hogy te csak a véleményedet mondod el, de a miénk téged ritkán érdekel ha az nem egyezik.

Ezt ne vedd támadásnak csak szeretném ha tisztán látnál. Jó dolog a lelkesedés de nem kell így túlzásba vinni, nem mi írjuk a mangakat így még ha nekünk nem tetszik akkor se fog változni, nem érdemes minden chaptert az utolsó betűig kielemezni. Ha vége van egy arcnak vagy történik valami olyan ami kibeszélést érdemel akkor oké, de most egy ilyen chaptert mint ami ez volt nem kell ennyire kritizálni tök fölösleges.
Előre szólok hogy ebből nem akarok oldalakon menő vitát tartani, mint te én is leírtam a véleményem, meg védheted magad de próbálj kicsit a mi nézőpontunkat is figyelembe venni.
Csak egy dolog: ezt az egészet te most mire írtad? Melyik hozzászólásomra?
Meg miért?  :confused:
Mert kb. csak LuckyDingo-val foglalkoztam, senki mással.  ^^"

Szóval most inkább én mondom, hogy TE írsz hihetetlen hevességgel NEKEM, amikor hozzád se szóltam.
Meg úgy kb. a 80% a hozzászólásodnak teljes zűrzavar, olyanokat tulajdonítasz nekem, amit nem is írtam!
Meg mi ez a "mi" nézőpont? Tudtommal csak te írtál nekem, hogy bajod van, nem 10-en kezdték el gépelni egyszerre, hogy "Figyelj, blackronin..." kezdetű hozzászólást.

Bishop

Arra hogy LuckyDingo írta hogy nem szeret vitatkozni de ezt hozod ki, és ezt próbáltam megmagyarázni neked :D Meg úgy az egész vitád vele :D Csak már engem is zavar hogy kijönnek a mangak és mindig úgy végződik hogy blackronin vs mindenki más :D

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 15:32:32
Arra hogy LuckyDingo írta hogy nem szeret vitatkozni de ezt hozod ki, és ezt próbáltam megmagyarázni neked :D Meg úgy az egész vitád vele :D Csak már engem is zavar hogy kijönnek a mangak és mindig úgy végződik hogy blackronin vs mindenki más :D
Mi zavar? Én beírtam egy megjegyzést, aminek köze nem volt a fejezethez igazából, max érintőlegesen, és ennyi.
Neked kétszer írtam vissza és kész.
Utána pedig LuckyDingo-val más volt.

Szóval most nem tudom, hogy mi a fene bajod van.
Én nem akarok itt semmilyen vitát folytatni, de azért hülyeségeket se írjatok már rólam!

Bishop

Értsd úgy ahogy akarod, nem csak a mostanira értettem ezt hanem úgy általában ha valakivel vitába keveredsz az miért szokott lenni. Mondom nem fogok ebből vitát nyitni, én megpróbáltam az a lényeg ^^"

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 15:36:36
Értsd úgy ahogy akarod, nem csak a mostanira értettem ezt hanem úgy általában ha valakivel vitába keveredsz az miért szokott lenni. Mondom nem fogok ebből vitát nyitni, én megpróbáltam az a lényeg ^^"
Ez pedig egy teljesen más tészta.
Igen, volt pár hét, amikor tényleg csináltam a fesztivált.
De az lement, minek kell elővenni megint? Vagy akkor írd meg PM-be, hogy ne fárasszuk vele a többieket.
Mert amit írtál annak semmi köze a Naruto-hoz és a topic-hoz.

Bocsánat egyébként, mert felesleges dolgokkal töltöttük meg megint a topic-ot, nem ez volt a szándékom.

Pr3d4k1ng

Ignore funkció megoldja gondot :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

blackronin

Quote from: Pr3d4k1ng on 2011-04-07, 15:57:27
Ignore funkció megoldja gondot :D
Vagy egy PM üzenet...

Bishop

ÁÁ annyira azért nem vészes a helyzet, csak próbáltam segíteni hogy ne legyen ennyi értelmetlen vita de nem jött be :angyali:

blackronin

Quote from: Bishop on 2011-04-07, 16:16:02
ÁÁ annyira azért nem vészes a helyzet, csak próbáltam segíteni hogy ne legyen ennyi értelmetlen vita de nem jött be :angyali:
Kösz, ez jól esett.  :P
Ez a sok hülyeség kicsit feldobta legalább az unalmas munkanapomat!  :smile:

kada

Blackronin postolt a Naruto threadbe?
[spoiler][/spoiler]
[spoiler]Nem bántás akar lenni, bocsi, de Bishop se alaptalanul írta amit, más kérdés hogy a felénél picit belemelegedett a témába szerintem.[/spoiler]
És ez is offtopic volt  ^^"

blackronin

Bicskei

benéztem hátha lesz egy kis csámcsogás az aktuális fejezetről....
erre olyanaok vagytok mint kislányok itt rinyáltok ossze vissza
bassza meg uljetek le egy kibaszott sör mellett azt beszéljétek meg végre...
Ultras liberi

Kassh

Félelmetesek vagytok :D
Egyiknek az a baja hogy a másik leírja a véleményét egy olyan helyen aminek pont ez a szándéka hogy megosszuk egymással a saját véleményünket a másik meg megsértődik ezen  :rotfl: