Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Akár... de akkor készülj fel, hogy lehet, hogy megint ott üt be a belassulás :D

Darkstar

Duhh... Nevar again... Többet nem akarok annyi koffeint egyszerre magamhoz venni. Inkább lefexek.
(Bár még nyomok pár F5-öt, lehet, hogy kapok saucet valamihez, ami érdekel ^^)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

As you wish :D Nekem még van egy egész pizzám, ami most hül fogyasztható hőmérsékletűre, és közben hallgathatom, ahogy valami részeg fazon telitorokból azt ordibálja kinn az utcán, hogy "a kurvaéletbeee!!"  eddig kétszer spékelte meg egy-egy "bassza meeg!!"-gel, szóval senki ne jöjjön nekem azzal, hogy a klasszikus zene nem fejlődik.... ehh...

Darkstar

Azt a pizzát át akarod hozni és meg akarod osztani. Én tudom, te még nem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

blackman

Quote from: Lythis on 2007-07-02, 03:54:41
ahogy valami részeg fazon telitorokból azt ordibálja kinn az utcán, hogy "a kurvaéletbeee!!"  eddig kétszer spékelte meg egy-egy "bassza meeg!!"-gel, szóval senki ne jöjjön nekem azzal, hogy a klasszikus zene nem fejlődik.... ehh...
Ez nem inkább népzene?  :D  :lul:

Lythis

Quote from: Darkstar on 2007-07-02, 03:56:24
Azt a pizzát át akarod hozni és meg akarod osztani. Én tudom, te még nem.
u fail @ jedi mind trick.... egyébként is:
1. addig kihül
2. ilyenkor? hogy a retekbe?

Quote from: blackman on 2007-07-02, 03:57:28
Ez nem inkább népzene?  :D  :lul:
post-lakodalmas folkmetál, ha engem kérdezel...

blackman

Quote from: Lythis on 2007-07-02, 04:19:16
amikor a vokál mellett megszólal az üvegcsörömpölés, mint népi hangszer...  :lul:

Baggio

Quote from: blackman on 2007-07-02, 04:36:27
Quote from: Lythis on 2007-07-02, 04:19:16
amikor a vokál mellett megszólal az üvegcsörömpölés, mint népi hangszer...  :lul:
vokál hangját pedig egy-egy jó hangos hányás adja  :D

Lythis

Az üvegcsörömpölés megvolt, de pocsék volt a hangosítás, ezért a hányásról lemaradtam...

Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-07-02, 02:41:57
Quote from: Lythis on 2007-07-02, 02:38:02
(magyarán sok sikert!)
:merci:
Hogy milyen lesz? Nem olyan vészes:
Defek/tételek:
1. Az elsorendu logikában a kötött változó fogalma
2. Függvény mikor szürjektív, injektív, bijektív, példák
3. Hányadoshalmaz (Talán)
4. Részbenrendezés és szigorú részbenrendezés kapcsolata
5. Algebra alaptétele
7. Mikor mondjuk hogy egy halmaz véges, végtelen
8. Redukált maradékosztály definíciója
9. Számrendszerek
10. Möbius-függvény

Tételek bizonyítása:
1. Számelmélet alaptétele
2. Ismétléses permutáció: definíció, kiszámítás, stb
A régi szép idők  :redface: Én ezt már mind rég elfelejtettem :D

Kvikveg

Hm, en csak Mobius-szalagra emlekszem. Melyik a fv?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Győrben villámlik és dörög. Esni még nem esik asszem.

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2007-07-02, 22:36:20
Hm, en csak Mobius-szalagra emlekszem. Melyik a fv?
Az egy μ-vel jelölt multiplikatív számelméleti függvény, és mindenféle gyönyörű tétel volt vele, mert szépen kombinálódik össze a többi számelméleti függvénnyel.
Viszont mi az a hányadoshalmaz (Talán)?

Kuroi Tenshi

Itt bezzeg még mindig fülledt, dög meleg °_°"

minuszmiki

Zircen két irányból közelít a vihar, villámlik és dörög, de még nem esik.

Darkstar

Quote from: Próféta on 2007-07-02, 23:25:36
Az a talán csak annyi, hogy nem volt biztos benne az illető, hogy az lesz (copypasta ftw). A sima hányadoshalmazt meg sztem úgyis tudod.
BTW 4es lett. Ilyenekbe belekötött, hogy a "x minden előfordulása" helyett "x valamennyi előfordulása"-t írtam... Pedig sztem a jegyzetben is így volt, de már nem keresem meg.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-07-02, 23:53:39Ilyenekbe belekötött, hogy a "x minden előfordulása" helyett "x valamennyi előfordulása"-t írtam...
Esküszöm nem látom a különbséget a két megfogalmazás jelentése között. Az analízis professzorok mifelénk is egy kukacoskodó állatfajta, de ez azért túlzás :eek:

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-07-02, 23:53:39
Az a talán csak annyi, hogy nem volt biztos benne az illető, hogy az lesz (copypasta ftw). A sima hányadoshalmazt meg sztem úgyis tudod.
BTW 4es lett. Ilyenekbe belekötött, hogy a "x minden előfordulása" helyett "x valamennyi előfordulása"-t írtam... Pedig sztem a jegyzetben is így volt, de már nem keresem meg.
Pedig nincs is annál nagyobb WIN mint amikor a vizsgán mondasz valamit, a tanár kijavít, te meg magadraerőlteted a legkomolyabb pókerarcod, előtúrod a táskádból a tanár által írt tankönyvet/jegyzetet, leteszed elé az asztalra, majd mondasz egy oldalszámot. Eddig ezt kétszer játszottam el, az egyik megsértődött és kivágott egyessel (xD), a másik beírta az ötöst a következő félévre is.

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2007-07-03, 00:44:24
Quote from: Darkstar on 2007-07-02, 23:53:39
Pedig nincs is annál nagyobb WIN mint amikor a vizsgán mondasz valamit, a tanár kijavít, te meg magadraerőlteted a legkomolyabb pókerarcod, előtúrod a táskádból a tanár által írt tankönyvet/jegyzetet, leteszed elé az asztalra, majd mondasz egy oldalszámot. Eddig ezt kétszer játszottam el, az egyik megsértődött és kivágott egyessel (xD), a másik beírta az ötöst a következő félévre is.

Én az egyetemről is kivágtalak volna...
Failure is the default option

Manitu

Quote from: Zsiga on 2007-07-03, 00:44:24
Nem elég, hogy megtanulod azt a sok hülyeséget, amit a vizsgákon számonkérnek, de még az oldalszámokat is bemagolod hozzá? :confused: Te nem vagy normális :lol:

Zsiga

Quote from: Manitu on 2007-07-03, 00:55:58
Nem elég, hogy megtanulod azt a sok hülyeséget, amit a vizsgákon számonkérnek, de még az oldalszámokat is bemagolod hozzá? :confused: Te nem vagy normális :lol:
Dehogy tanulom meg, csak néha megmarad pár ilyen dolog, és néha előfordul hogy épp abba köt bele a tanár amiben egészen biztos vagyok, és még az oldalszámra is emlékszem. Nem ez a jellemző. :)

kiku : Mért? Ő volt a hülye, nem én, én tudtam az anyagot ő meg nem ismerte a saját könyvét.

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2007-07-03, 01:01:49
Quote from: Manitu on 2007-07-03, 00:55:58
Dehogy tanulom meg, csak néha megmarad pár ilyen dolog, és néha előfordul hogy épp abba köt bele a tanár amiben egészen biztos vagyok, és még az oldalszámra is emlékszem. Nem ez a jellemző. :)

kiku : Mért? Ő volt a hülye, nem én, én tudtam az anyagot ő meg nem ismerte a saját könyvét.

Csak tudod, a pofátlanságnak is van határa, és egyesek - köztük én is - nem viselik jól, ha így pwnolják őket ;)

Darkstar

Éjjeli vihar FTW. Sarkig nyitottam az ablakot, és hallgatom ahogy közeledik a dörgés + a szél fújja a fákat, és imádom a hangját. :D

Quote from: Manitu on 2007-07-03, 00:37:20
Esküszöm nem látom a különbséget a két megfogalmazás jelentése között. Az analízis professzorok mifelénk is egy kukacoskodó állatfajta, de ez azért túlzás :eek:
Szerintem is ugyanazt jelenti, de mind1. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soldier

Quote from: Darkstar on 2007-07-03, 01:21:24
Éjjeli vihar FTW. Sarkig nyitottam az ablakot, és hallgatom ahogy közeledik a dörgés + a szél fújja a fákat, és imádom a hangját. :D

en meg utalom hogy beesik az esö ha nyitva az ablak ... éjjeli vihar 2lose :)

Kuroi Tenshi

Itt már el is ült a vihar.
Alig tartott negyed órát.

minuszmiki

Itt meg nem volt, pedig nagyon rákészült.

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-03, 01:08:37
Csak tudod, a pofátlanságnak is van határa, és egyesek - köztük én is - nem viselik jól, ha így pwnolják őket ;)
Tudod mi a pofátlanság? Az hogyha egy tanár úgy tanít hogy nem ért hozzá.
Lehet hogy csak nálunk jellemző ez, de sajnos itt főképp az marad bent az egyetemen phd-re meg utána tanítani aki túl hülye ahhoz hogy egy jó állást találjon. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért van sok abból is.

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2007-07-03, 01:33:12
Lehet hogy csak nálunk jellemző ez, de sajnos itt főképp az marad bent az egyetemen phd-re meg utána tanítani aki túl hülye ahhoz hogy egy jó állást találjon. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért van sok abból is.

Ez szerintem mindenhol jellemző... illetve az ELTÉn ez azzal volt megfejelve, hogy a tanszékek kulcspozícióit olyan vén rinocéroszok foglalták el, akik még a cucializmusban nyalták be jól magukat, aztán azóta nem lehet őket kirobbantani, és csak terjesztik tovább a maguk tehteségtelenségből eredő frusztrációit.
Egyetem rulz.

Nakedape

Quote from: Soldier on 2007-07-03, 01:39:16
Quote from: Nakedape on 2007-07-03, 01:37:56
nem tudok editelni, ezért benne marad az összes elgépelés, mert nem olvasok át, elnézést. jah és floodért is, okok lásd fent

use modify ;)
btw nekem se ment az elöbb o.O
az nem működik.. egy gombot még megtalálok, végtelenségig loading felirat.. nektek jó?

oké

köszönöm

problem solved

láma vagyok ez van, további szép estét
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga