Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Mit kéne látni? Vagy a kategória?

ed.: ja már látom, amikor én néztem, ki volt törölve a szöveg...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

72.2%
1.65 Hz
72%

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Érdekes a Forma1-es döntés, én a McLaren helyében nem indítanám el a versenyzőket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: Kazenokizu on 2007-08-05, 02:27:56
Na ez azért már túlzás. Lehetne humorosan írni róla, de ez nem az. :mad: Most csak én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg merő ócsárolás vicces elemek nélkül? Pfff...
ha azt nem is mondhatom, hogy jókat nevettem rajta, de azért néha elmosolyodtam. sztem unciklopedia-ra teljesen jó leírás, nem kell minden szócikknek fergetegesnek lennie. néha elég ha földühíti a cikk témájának rajongóit, és mint látható erre nálatok tökéletesen alkalmas volt :haha: :__devil:

Member

Látszik, hogy vagy kezdők vagy csak fikázók, azért a hentai-on mosolyogtam. :D

Usteam támadást indít és beírja a saját f@szságati! :whoah:

.Attila

Quote from: noriko on 2007-08-05, 01:59:40
Quote from: .Attila on 2007-08-05, 00:01:01
Én meg nem tudom, hogy ebből a szempontból bal- vagy jobbkezes vagyok. Nálam mindig az adott tevékenységtől függ, hogy melyik kezemet használom. Balkezesnek azért mondanak, mert balkézzel írok.
írni balkézzel írok, meg pálcikát is azzal fogom, balkezes ütővel floorballoztam, de pl. minigolf a jobbkezes ütővel ment jobban és a gitárral sem volt gondom ilyen szempontból.

Írás balkéz, pálcika már jobbkéz, ping-pong ütő jobbkéz, olló jobbkéz, labdadobás balkéz stb.
Az evőeszközöket vegyesen összekevertem, jobbkéz kanál és villa, kés balkéz.

Kazenokizu

Az egeret hogy használjátok? (Balkezes vagy jobbkezes?)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

.Attila

Jobbkéz. De hogy ez természetesen így van-e, vagy csak azért, mert amikor először volt gépünk, akkor csak jobbkezes egér volt, azt már nem tudom.
Már nem is igazán emlékszem arra, hogy a C64 joystickjánál melyik kézzel játszottam (valszeg jobb). Most érzés szerint a jobbkezemet használnám.

noriko

Quote from: Fazék on 2007-08-05, 11:38:21
néha elég ha földühíti a cikk témájának rajongóit, és mint látható erre nálatok tökéletesen alkalmas volt :haha: :__devil:
hát, én még csak dühös sem lettem tőle... inkább csak erőltetettnek éreztem. mondjuk nem tudnék helyette jobbat írni, a poénos fikázás nem az én stílusom :P

Attila, akkor te is jól meg vagy keveredve kézügyileg! Evőeszköz nálam bal, csak a kés jobb. Sima szeletelésnél is jobbal vágok.
Tetszik ez a téma! :D Fogkefét melyik kézben fogod? És a telefont, ha telefonálsz? Én balos vagyok ilyen téren is. :) Ha sokat telefonálok, utána tiszta piros a balfülem... barátnőm meg közben cserélgeti, úgy könnyű! :D

Kíváncsi lettem: a jobbkézzel írók is balkezesek bizonyos dolgokban?

szerk.: egeret én is jobbkéz. de lehet, hogy én is csak mert alapból így szoktam meg.
"I wish I could, but I don't want to."

motifator

Az első teszt 86.1%, a második 1.35Hz.
A harmadikhoz most nincs kedvem. Azért néhány dallam az elsőben meglepően nehéz volt, még így 15 év zenélés után is.
Ja, és érdekes adat, hogy rohadt másnapos vagyok, és kb. 20 perce ébredtem fel. Még kávét se ittam. Kiváncsi vagyok, hogy hogy teljesítenék normális állapotban.

Az unciklopédia szócikkel meg csak annyi a baj, hogy nem vicces. De nehogy támadást indítson valaki, az sokkal nagyobb égés.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Fogkefe jobbkézbe. Telefon szintén, de ez nem kéz kérdése, hanem hogy a balfülemmel vannak gondok.

Kazenokizu

Én jobbkezes vagyok, de ballal szoktam sms-t írni meg bagózni. Azt hiszem mást nem szoktam ballal. A telefont meg ugyanazon okoból tartom a jobb kezemben, mint .Attila. :haha:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Nakedape

és aki kézbalkazes?.. mint pl én..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lythis

Nem számítottam volna rá, hogy ilyen nyugodt "reggelem" lesz mint ez... wow... biztos az időjárás vagy mifene.
Oh, és persze most elkezdett fájni a torkom is... mindenesetre legalább csend van...

Member

Fazék: Csak benézel a "Mit tanultam a legutóbbi animéből?" vagy milyen topicba, ott le van írva az összes klisé, ami valóban jellemzi, a jelenlegi "cikk" csak a DBZt jutattja eszembe, szerintem mást nem is láttak. :)

Jobbulás, Lythis.

.Attila

Gregory

A zenei témához:
8 évig tanultam dobolni, idén hagytam abba, mert anyagiak miatt gyakorlatilag biztos, h nem fogok saját szerelésen gyakorolni/játszani.
Gitározni 1 éve próbáltam a nagybátyám régi akusztikus gitárján, esténként gyakorolgattam[szintén Beck hatására :D], de aztán elszakadt az egyik húr, 2x próbáltam újat rakni rá, mind2 elszakadt, még húrozás közben, azóta nem nagyon erőltetem, bár valószínűleg bennem volt a hiba. Egyébként pedig előbb-utóbb át akartam volna térni elektromos gitárra, ami anyagiak miatt megint nem lett volna megvalósítható.

Egeret jobb kézzel használom, mert már eleve jobb kezes az egér[Logitech mx 518].

És welcome back Solid Snake

Fazék

Quote from: Member on 2007-08-05, 15:55:37
Fazék: Csak benézel a "Mit tanultam a legutóbbi animéből?" vagy milyen topicba, ott le van írva az összes klisé, ami valóban jellemzi, a jelenlegi "cikk" csak a DBZt jutattja eszembe, szerintem mást nem is láttak. :)
ööö ezt biztosan nekem szántad? mire volt ez válasz? ???

Member

Hülye vagyok, megzavar, hogy téged quote-olt noriko, neki szólt volna. :redface:

Kuroi Tenshi

Quote from: Gregory on 2007-08-05, 16:24:08
anyagiak miatt
anyagiak miatt
Logitech mx 518
Ezt csak én érzem kissé ironikusnak? :)
Anyagiakra hivatkozni, miközben egy majd' tizenezres egered van :)
sztem 8 év már túl sok ahhoz, hogy csak úgy abbahagyja az ember... de a te
döntésed.

Lythis

thx Member!

jahm, btw: Hamilton nyert...nemmintha ez olyan váratlan lett volna mondjuk.

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-08-05, 17:35:18
anyagiak miatt
anyagiak miatt
Logitech mx 518
Na igen, ez nekem is feltűnt. :)

Fazék

anyagiak miatt
anyagiak miatt
Logitech mx 518
sztem 8 év már túl sok ahhoz, hogy csak úgy abbahagyja az ember... de a te
döntésed.
egér: felső középkategóriás minőségi kényelmes egér 10k-ért
jó dobszerkó/elektromos gitár cucc=?

egér könnyen lehet munkaeszköz is és nem árt, ha nem görcsöl a kezed fél óra használat után

Selmo

Hmmm... az én egerem is drágább, mint a bill+joy+speaker. :angyali:

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Az MX518 egyrészt csúcskategóriás gamer egér (és bár már nem ez a csúcsmodell, de még mindig a létező legjobb a Logitech kínálatában, a G5 borzasztó szar egér...), másrészt meg közel sem olyan kényelmes mint azt sokan gondolják... Én pl. mindig szenvedek tőle hosszabb lanpartykon, a végefelé amikor már úgyis mindenki teljesen le van lassulva a fáradtságtól és nem számít annyira a jó egér, át is szoktam váltani az MX1000-re.

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-08-05, 17:52:33
Az MX518 egyrészt csúcskategóriás gamer egér (és bár már nem ez a csúcsmodell, de még mindig a létező legjobb a Logitech kínálatában, a G5 borzasztó szar egér...), másrészt meg közel sem olyan kényelmes mint azt sokan gondolják... Én pl. mindig szenvedek tőle hosszabb lanpartykon, a végefelé amikor már úgyis mindenki teljesen le van lassulva a fáradtságtól és nem számít annyira a jó egér, át is szoktam váltani az MX1000-re.
ok én nem ismerem az egeret, csak úgy tippeltem, hogy nem lehet rossz :)

részemről még nem találtam sajnos olyan egeret, amit hosszú ideig is kényelmes lett volna használni... bár az is tény, hogy 6e-nél többet eddig nem voltam hajlandó egérre költeni :redface:

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazék on 2007-08-05, 17:40:06
egér: felső középkategóriás minőségi kényelmes egér 10k-ért
jó dobszerkó/elektromos gitár cucc=?

egér könnyen lehet munkaeszköz is és nem árt, ha nem görcsöl a kezed fél óra használat után
Már feleennyiért is lehet jó, kényelmes egeret kapni, max nem lesz ráírva, hogy
GAMER, nem lesz 2000dpi és 8 gomb. (vagy mégis, pl Genius koppintása)

Ez csak annak a kérdése, hogy ki mennyit (nem) sajnál rá.
Én pl sajnálnék egérre 10k+, viszont a kedvenc húrkészleteim annyiba kerültek.
És akkor még a megrendelésre készült hangszerek árait nem is említettem :haha:

Dobszerkó tényleg drága cucc, párszázezret rá kell költeni, ha az ember nem
akar gagyit venni, ami gyorsan tönkre is megy; olcsó, de jó e-gitárokat viszont
már 60k körül lehet találni. És persze lehet használtan is venni dolgokat, majd
eladni is: itt nem olyan drasztikus az értékcsökkenés, mint pl a hw-nél.

Gregory

anyagiak miatt
anyagiak miatt
Logitech mx 518
Magát az egeret ajándékba kaptam, szóval nem én választottam ki, hogy melyik legyen[attól függetlenül, hogy maga az egér jó, még pl. a hardverek nagyrésze árulkodik róla, hogy nem állunk olyan jól anyagilag. Persze sztem is jobb lett volna egy másik hardvert[pl. memória, videokártya, processzor és merevlemez is kéne a gépbe újabb], de ha ajándékba kapja az ember, akkor csak nem adja vissza, h neki ram kell, nem egér[legalábbis én nem teszek ilyesmit]. Egyébként egy ilyen egér még mindig jóval olcsóbb, mint pl 1 dobszerelés, vagy egy elektromos gitár.

8 év dobolás és hosszas előkészítés után felvetettem a dobszerelés megvételének ötletét, ha már járattak ennyi ideig zeneiskolába, ekkor kaptam azt a választ, h vesznek nekem egye[n?]lőre egy pergődobot, "mert annak elégnek kell lennie, hogy gyakorolj". 
A kevés pénz, amit összegyűjtök magamnak, az egyrészt nincs annyi, mint amennyi kéne rá, másrészt pedig általában mindig van olyasmi, amihez szintén pénzre van szükségem [pl. a biciklimen is elég gyakran kell cserélni az alkatrészeket, vagy ha a gépben elromlik valami, akkor is nekem kell megvennem az újat].

Quote from: Zsiga on 2007-08-05, 17:52:33
Én kellőképpen kényelmesnek találom napi kb. 6 óra használattal.

Kuroi Tenshi

Nekem is marha nehezen és lassan jött össze a pénz az első
hangszereimre. Nyári munkák meg az az ebédpénz, amit inkább
félretettem e célra, mint elkajáltam (látszik? :haha: ), kín-keser-
vesen jött össze, de meglett. Utána a szüleim is feladták, látták,
hogy tántoríthatatlan vagyok, és emelték az ebédpénzem,
stb.
Sztem: ne add föl ilyen könnyen, csak tedd későbbi célnak, és
addig gyűjtsél még rá. Ilyen idősen én is marha nehezen szereztem
pénzt, később már könnyebb lesz.

Selmo

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=5&MNO=RP-649Z ez szolgál itt, októberben 3 éves lesz. :D 14 órás használatnál is csak néha fájdul meg a kisujjam, főleg ha sokat FPS-ezek.

A tökéletesség unalmas.