Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-09-02, 21:08:06
Quote from: Bishop on 2007-09-02, 21:04:27
Inkább dolgoznék én. Egy valamit amihez értek és soha nem kéne új dolgot tanulni max a témán belül. És még pénzt is kapnék. Ezenkívűl ez évben éretségi,súlyosan el fogok vérezni érzem  :bruhuhu:
101szerre is: az érettségi, még emelt szinten is nevetséges (az irodalomat kivéve, az szánalmas - mi a faxnak kell xxx versből tudni idézni ill. idézetet felismerni...) max akkor szívsz, ha szemét biztost fogsz ki.
Én a matekra gondolok amiből még egy csimpánz is okosabb nálam. Irodalom annyiban zvar hogy köszönhetően a borzalmas tanáromnak és a kevés érdeklődésemnek átrajzoltam az elmúlt 3 évet és most kezdhetek el olvasni.

Kvikveg

minuszmiki: nem tudom miert lepodtel meg, ha szponzor vagyok elvarom, hogy ne kopjenek szembe. Nem vagyok mazohista, hogy fizessek egy rendezvenyert, ahol ezt kapom. Mas kerdes, hogy a szabalyozas mit mond. Igy viszont kikerult a netre es valoszinuleg tobben megnezik. Az otlet szerintem nem egy nagy durranas, es a kivitelezes sem.
Van valami szabalyozas a filmeknel is - ld animeken se Mcdonald's a felirat, hanem kicsit modositott valtozata. Ha nem egyezik bele a ceg, ez van. Ezert kertek kis logomodositasra.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: minuszmiki on 2007-09-02, 21:04:44
Szintén ehhez: Censorship in my XXI. century democracy? It's more likely than you think.
Ez meglepett, tavaly több támogatót is kifiguráztak, mégsem rinyált senki. A magyarázat meg: "Nem új gondolat" külön lol, az ARC-on elég kevés új gondolat van, pont az urban legendekre és a nagy, közismert problémákra megy rá. (pl: klímaváltozás, Gyurcsány, etc)
Jah és idén vannak telefonfülkék is, az tetszett. Meg volt egy reklámügynökség standja, ahol a ládába be kellett dobni kérdéseket és másnap kifügesztették a választ rá, ott volt sok jópofa :D

Manitu

Quote from: Bishop on 2007-09-02, 21:10:50
Én a matekra gondolok amiből még egy csimpánz is okosabb nálam.
Egyrészt nem olyan nehéz az, másrészt meg ha így is van, ezt a matektanárod is tudja, és nagyon feltűnően fogja olvasni a népszavát, amíg összepuskázod a kettest :D

minuszmiki

Quote from: Kvikveg on 2007-09-02, 21:20:48
minuszmiki: nem tudom miert lepodtel meg, ha szponzor vagyok elvarom, hogy ne kopjenek szembe. Nem vagyok mazohista, hogy fizessek egy rendezvenyert, ahol ezt kapom. Mas kerdes, hogy a szabalyozas mit mond. Igy viszont kikerult a netre es valoszinuleg tobbern megnezik. Az otlet szerintem nem egy nagy durranas, es a kivitelezes sem.
Van valami szabalyozas a filmeknel is - ld animeken se Mcdonald's a felirat, hanem kicsit modositott valtozata. Ha nem egyezik bele a ceg, ez van. Ezert kertek kis logomodositasra.
Persze, világos, de szerintem ezzel inkább csak öngólt lőnek. Mindenki tudja, hogy a Távol-Keleten kevés pézért szar körülmények közt dolgoztatnak, a plakát tényleg nem állít újdonságot, éppen ezért fölösleges is betiltani. Ha hagyják kirakni, legfeljebb azt mondanák rá a látogatók, hogy ilyet már láttunk, kicsit talán szellemes, de nem több. Így meg az jön le belőle, hogy hülye Nike, cenzúrázza a kiállítást.

Kvikveg

Ez mar mas kerdes. Aki hulye... :D pl en sem lattam volna, ha nem tiltjak le.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Hát igen, így több ember látta, mintha simán a kiállításon kirakják :)
A másik meg hogy inkább Nike cipőt varrjon a gyerek, minthogy a bányában vagy vegyi üzemben dolgozzon.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Nah, ezt is a nyakamba varrták... (Pontosabban anyám a nevemben elvállalta... :ejj: )
Szerintetek hogyan írjak pár óra alatt a családsegítővel történt gyerkőckirándultatásról úgy, hogy ne érezzék rajta a magánvéleményem, ne legyenek benne esetleg irónikus vagy szokatlan hasonlatokat tartalmazó megfogalmazások? :/

Bishop

Irasd meg mással :D

Én

Quote from: Member on 2007-09-02, 22:12:24
Szerintetek hogyan írjak pár óra alatt a családsegítővel történt gyerkőckirándultatásról úgy, hogy ne érezzék rajta a magánvéleményem, ne legyenek benne esetleg irónikus vagy szokatlan hasonlatokat tartalmazó megfogalmazások? :/
Te? Sehogy. :angyali:
Bár bishop ötlete se rossz

Member

Ilyenkor fel kellene csapnom a Galaxis Utikalauz Stopposoknak megfelelő mellékletét a "Rászoruló gyermekek strandoltatása" cikknél, de még nem hozta ki a futár.
Szerintem tömör leszek velük:
[spoiler]Jó volt. [/spoiler]
A lényeg benne van. :)

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-09-02, 22:37:43
Szerintem tömör leszek velük:
[spoiler]Jó volt. [/spoiler]
A lényeg benne van. :)

Majd írd már meg, hogy mi volt a reakciójuk.  :D

Én

Nem köthetnek bele :szemuveges:
Én műelemző fogalmazást írok így: fogok pár alapmondatot, és kiegészítem másfél oldalra, be szokott jönni.

Edina-chan

Én múltkor nővéremnek csináltam meg a főiskolai informatika feladatsorait..wikipedia is my friend.  :D

Member

Azt hiszem, előveszem azt a nyálas stílust, amitől az irodalomtanárom oda meg vissza volt, de én majdnem elhabzottam, amikor írtam. :D
Ha komolyan a falusi újságba szánják, én ugyan nem adom hozzá a nevem. O_o

.Attila

Quote from: Darkstar on 2007-09-02, 21:08:06
irodalomat

Sürgősen add vissza az érettségi bizonyítványodat :_piszka: ;)

Member

"Ellátási szerződés az Esélyegyenlőségért Jóléti Szolgálat Közalapítvány Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata"
Hogy a f*szba lehet valaminek ilyen hosszú neve?! :Eztneked:

Zsiga

Utálok DVD-t másolni.
Letöltöttem egy DVD9 iso-t, most éppen a Shrink szedi le róla a felesleges extrákat, aztán meg jöhet a Rebuilder + CCE hogy ráférjen egy DVD5-re. Kíváncsi vagyok milyen lesz. :) Remélem reggelig végez a 6-pass kódolás... :D
Különbenis a fene vinné el ezt a tetves CCE-t hogy van pofája 10+GB-t használni a munkakönyvtárban...

.Attila

Nők A Nőkért Az Erőszak Ellen Egyesület
Burkolt elnevezése a férfigyűlölők klubjának. Ez se rövid, gondolom szeretik a jó hosszút...

Solid Snake

Quote from: Edina-chan on 2007-09-02, 22:51:00
Én múltkor nővéremnek csináltam meg a főiskolai informatika feladatsorait..wikipedia is my friend.  :D

Wrong.

Google is your friend.
Wikipedia is your girlfriend.  :hehe:

Quote from: Member on 2007-09-02, 22:58:49
Ha komolyan a falusi újságba szánják, én ugyan nem adom hozzá a nevem. O_o

A falusi újságban mióta érdekesség az, ha egy lolicon elvisz a strandra pár gyerkőcöt?  :__devil: :D

Quote from: .Attila on 2007-09-02, 23:25:16
Nők A Nőkért Az Erőszak Ellen Egyesület
Burkolt elnevezése a férfigyűlölők klubjának. Ez se rövid, gondolom szeretik a jó hosszút...

Nekem a "kedvenc ilyen klubom" továbbra is a National Orginization of Men Against Amazonian Masterhood (NO MA'AM) marad.  :smile:

Én

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:25:21
Wrong.

Google is your friend.
Wikipedia is your girlfriend.  :hehe:
Nem volt kedvem beírni gondoltam vki úgyis megteszi :D

Attila, nem az az az egyesület, ami azokat a bizonyos rendkívül idegesítő plakátokat helyezte el a metrón meg minden egyéb helyen? Abban tényleg csak "csúnya, ronda, erőszakos férfiak, mindd az" volt a lényeg... :ejj:

.Attila

Nem tudom, milyen plakátokat raktak ki.
Egyik gimis osztálytársam tagja volt (vagy még mindig az, nem tudom), és egyszer egy ofő órán végig kellett hallgatni őket, elvileg beszélgetés lett volna, de vhogy amikor arra szerettünk volna kitérni, hogy mi van azokkal a férfiakkal, akik nők miatt vannak nehéz helyzetben, akkor az volt a válasz, hogy "de igen, ilyenek is vannak ,foglalkozunk velük, de majd óra után megbeszéljük". Magyarul "kuss, senkit sem érdekel".
Amikor már a lányok is rázzák a fejüket, hogy ez biza' márpedig férfigyűlölet, hiába mondják, hogy nem, akkor már tényleg gáz a dolog. A lányok sem tudták komolyan venni.

Próféta

Quote from: Member on 2007-09-02, 23:20:10
"Ellátási szerződés az Esélyegyenlőségért Jóléti Szolgálat Közalapítvány Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata"
Hogy a f*szba lehet valaminek ilyen hosszú neve?! :Eztneked:
Szó szerint ez a neve? Mert nincsenek a nyelvtani esetek illesztve... Kéne a végére egy "-val", "nevében", vagy valami. Ha szó szerint ez a szerződéstípus neve, akkor überLOL.

EDIT: Ja megvan.. (Ellátási szerződés az Esélyegyenlőségért) Jóléti Szolgálat Közalapítvány Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata értelmezéssel beparsolható. Csak úgy állatira értelmetlen. :D

Member

Valahogy nem lepődtem meg, hogy ezt a csoportnevet hoztad fel, Bonci. :D
Anno volt a híradóban egy férfi, akit az asszony addig vert, hogy teljesen eltorzult a feje és meg is vakult, de az szerette és nem hagyta el. A nők is tudnak, ha akarnak, elvégre az oldalbordánkból klónozták őket. :__devil:

Edina-chan

Quote from: .Attila on 2007-09-02, 23:32:37
Amikor már a lányok is rázzák a fejüket, hogy ez biza' márpedig férfigyűlölet, hiába mondják, hogy nem, akkor már tényleg gáz a dolog. A lányok sem tudták komolyan venni.
A férfiakat nem kell gyűlölni..nevelni kell őket.  :D
Amúgy meg,hülyeség az egész. Ettől nem lesz nekik se jobb, mármint aki tagja ennek... Ha pedig valaki erőszakos, tanuld meg megvédeni magadat.  :__devil:
@Member: a nők legtöbbje igen akaratos és erőszakos, kétszínű p*csa, ezt mindenki tudja nagyon jól, de a férfiak nem tudnak élni nélkülünk.
És ez fordítva is így van.  :D

Member

Nocsak, egy felvilágosult? Ez jólesett. :D
Az önvédelem hiányát én sem értem, elvégre minden férfinél lehet erősebbet találni, csak kicsit flörtölni kell egy ilyennel és összeveretni a kelletlen férjet. :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:25:21
...
Nekem a "kedvenc ilyen klubom" továbbra is a National Orginization of Men Against Amazonian Masterhood (NO MA'AM) marad.  :smile:
LOL
Azokat  a plakatokat en sem birtam komolyan venni.

A "rinyalas es allando keses" ellen ferfiegyesulet? XD Sajnos a lelki es idegi karosodast nehezebb merni. XD Meg az elol konnyebb elmenekulni.  :haha:

Ferfiegyesulet is van, de az az elvalt apakert, akiket tudtommal altalaban kitesznek a lakasbol es meg a tartasdijat is fizetheti+valas utan az ember tobbnyire padlon van.

Solid Snake

Quote from: Edina-chan on 2007-09-02, 23:40:18
a nők legtöbbje igen akaratos és erőszakos, kétszínű p*csa, ezt mindenki tudja nagyon jól, de a férfiak nem tudnak élni nélkülünk.
És ez fordítva is így van.  :D

Ezek szerint egyedül én vagyok szerény, érzékeny és őszinte f*sz?  :muhahah:

[spoiler]This is a conspiracy!  :uzi:[/spoiler]

Member

Hát a f*szt mi nem vállalnánk be, ha lehet. :D

Edina-chan

Quote from: Member on 2007-09-02, 23:43:02
Nocsak, egy felvilágosult? Ez jólesett. :D
Az önvédelem hiányát én sem értem, elvégre minden férfinél lehet erősebbet találni, csak kicsit flörtölni kell egy ilyennel és összeveretni a kelletlen férjet. :rolleyes:
Nekemis. :D
És nem egészen erre gondoltam, amikor az önvédelmet említettem. Van, amikor fordul a kocka, és tényleg a nő veri sz*rrá a férfit.  :__devil:

@Solid Snake:
[spoiler]THIS IS SPARTAAA!!
lol, le kéne már szednem a 300-at. o_O

amúgy meg..miért lenne itt conspiracy?  :angyali:
[/spoiler]