Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Na majd meglátjuk. Ha a Hungária körúton ébredek három óra múlva úgy, hogy közben el sem alszom, asszem rámondhatom, hogy kimaxoltam a skillt. És mérges leszek, mert ott nem fogom tudni nézni a versenyt. :)

@Nakedape: A 82-es viszonylag forgalmas, bár ilyenkor azért nyugis. Mindegy, ha kifekszem mellé, csak elcsap csak hallgathatom a motorzajt reggel. :D

Nakedape

najó kitartást a startig! majd írd be mi lett a vége, én mivel rájövék, h nincs okom fentmaradni, húzék aludni vala
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lt. Simoan Blarke

jorg.

takarítás, haha. ezé jó elköltözni. amióta 3 éve elköltöztem, kétszer takarítottam. egyszer, amikor az első albiba beköltöztem, egyszer, amikor ebbe :D barátnőnél barátnő takarított. (na jó, ha szépen kért, segítettem neki.) SŐT! amióta elköltöztem, azóta a szüleimmel is csak egyszer balhéztam össze  :D did i win? :/

edit: ki ez az Eberinu hogy több ignorja van mint nekem?! (és hogy néz ki?!  :he: ilyen nincs  :lul: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

teraflare

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-16, 09:04:55
:D did i win? :/

Az én szüleim meg nem erőltették a dolgot. Nem is voltak ilyen vitáink. Tudják hogy ha megbeszéltünk valamit azt meg is fogom csinálni. (amikor még közös szobában voltam kiskoromban a nővéremmel akkor viszont volt ám harc emiatt hogy ki pakolt szét és ő pakoljon össze  :D)

edit: ki ez az Eberinu hogy több ignorja van mint nekem?! (és hogy néz ki?!  :he: ilyen nincs  :lul: )
Jól (már ha jól emlékszem hogy is néz ki), csak shiny knightjával néha nagyon beszólogattak másoknak. (bár mint megtudtuk a flamewaromból a memóriám elég szar ,így lehet ezt is csak kitaláltam :haha:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: teraflare on 2008-03-16, 09:49:17Jól (már ha jól emlékszem hogy is néz ki), csak shiny knightjával néha nagyon beszólogattak másoknak. (bár mint megtudtuk a flamewaromból a memóriám elég szar ,így lehet ezt is csak kitaláltam :haha:)
hát vaz. wiw, keresés, kapásból egy emo kép néz rám vissza, többi képen meg idióta fejek, egész csaj lehet 150 centi, felemásra festett körmök, WÁÁÁ HAGYJÁL ettől én rosszat fogok álmodni :D

jóhát én se örültem hogy el kellett költöznöm, meg enyhén nem bírom anyagilag, lusta geci vagyok hogy suli mellett még valami főmunkaidős melót is zúzzak, de 1. így várom a találkozásokat szülőkkel, mert aznap (és másnap) tuti lesz mit ennem :D, 2. tényleg senki nem baszogat (csak lakótárs megfenyeget hogy kitekeri a nyakam ha rágyújtok mégegyszer a lakásban, de egyelőre még nem megy a klíma a szobában  :haha: , és ha megteszi, akkor is jól jártam :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Látta vki mostanában őt meg a "shiny knight"-ot? :D

Én

Eberinu szokott lurkölni, multkor a japan/raw anime topicban volt asszem... Am visszaolvastam, sztem messze nem hordott össze annyi gyökérséget mint "shiny knight"-ja. :D

Lt. Simoan Blarke

valaki felhomályosíthatna mondjuk pmben hogy miről maradtam le, :sör:  :merci:

Member

Btw. honnan ez a rakás newbie a napokban?

minuszmiki

Randomgenerálódtak.

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2008-03-16, 16:07:01
Btw. honnan ez a rakás newbie a napokban?
az ftp&egyebek, halp, etc témákra gondolsz?
gondolom a sok naturo-leechelésük miatt leült szerver lassulását jöttek panaszkodni.
Sztem le kéne korlátozni 100kbps-ra azoknak a letöltését, talán megtanulnak t0rr3ntet
keresni...

Selmo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-16, 16:17:36
gondolom a sok naturo-leechelésük miatt leült szerver lassulását jöttek panaszkodni.
Sztem le kéne törölni, talán megtanulnak t0rr3ntet keresni...
Fixed.

A tökéletesség unalmas.

teraflare

Quote from: Selmo on 2008-03-16, 16:55:43
Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-16, 16:17:36
Sztem le kéne törölni, talán megtanulnak t0rr3ntet keresni...
Fixed.
Egyetértek. A múltkor unalmamban olvastam a "mik nem kerülnek fel"-t és ott volt egy olyan hogy 100+ neverending story-k. Ilyenekből meg több is van fenn.

.Attila

+1 szavazat a natúró törlésre.

Totally irrelevant: biciklizni jó, főleg a Petőfi és a Lágymányosi híd közötti úton, ill. a budai felső rakparton.

Én

Hehe, nekem van megszokott útvonalam: Kispest közepétől a Lágymányosi híd budai részéig :D Üllői mentén ki népligetig, ott balra, Lurdyig, onnan meg át. Ott általában leülök Duna partra pihenni vagy tovább Auchanba, aztán vissza.
De ez főleg akkor lenne jó, hogyha működne a váltóm, és nem kéne még a hídra is max fokozaton feltekerni, mondjuk asszem kezdem megszokni. :D

.Attila

Én még csak most kezdtem így kerekezni, úh. csak egy útvonalam van eddig :)
Baross utcai villamosmegálló - Petőfi híd - Lágymányosi híd, azon át - onnan fel a Margit hídig, át a hídon - onnan vhogy be a Deákra (pontos útvonal még kialakítás alatt :)) - Astoria - onnan haza

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-03-16, 17:05:39
+1 szavazat a natúró törlésre.

Totally irrelevant: biciklizni jó, főleg a Petőfi és a Lágymányosi híd közötti úton, ill. a budai felső rakparton.

Még jobb a Fülöpszállás Szabadszállás közötti pusztában. Friss levegő, kellemes illat. Szántóföld amíg a szem ellát.
Tényleg, valami Bicikli javítás/karbantartás for Dummies szerű anyagot nem tudtok? Szegény már alig él.

.Attila

Nagyjavításra szerintem vidd el szervízbe, lehet, hogy nem árt egy alapos pucolás, olajozás, esetleg fogaskerekek, lánc cserélése. Nekik vannak erre célszerszámaik.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2008-03-16, 17:38:49
Nagyjavításra szerintem vidd el szervízbe, lehet, hogy nem árt egy alapos pucolás, olajozás, esetleg fogaskerekek, lánc cserélése. Nekik van ezért pofájuk szép summákat elkérni
fix'd. Nem olyan bonyolult egy szerkezet a bicikli, hogy szervízbe kelljen
vinni, letisztítani, megolajozni, kereket pumpálni, stb

.Attila

Esetleg le is cseréled a fogaskerekeket, láncokat?
Nyilván nem a váz letisztítására gondoltam.

Kuroi Tenshi

Azt ne mondd, hogy annyi ezer km-t tekersz, hogy elkopnak a fogaskerekek
és a láncok. Valamint Tera karbantartást kérdezett, nem pedig x000km-es
nagyjavítást.

.Attila

Ezt írtam:

QuoteNagyjavításra szerintem vidd el...

Ha nem az kell neki, akkor nem kell elvinni. teraflare írta, hogy a bicaja már alig él, nem részletezte, hogy milyen állapotban van.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2008-03-16, 18:17:23
Egyébként mért ne? Mennyivel bonyolultabb meglazítani pár csavart, egy az egyben leemelni a helyéről a fogaskerék-blokkot, és feltenni egy másik ugyanolyat a helyére mint pl. egy PC-s alaplapcsere (ami megintcsak nem az a hűdenagy meló)? Aki meg egy láncot nem bír lecserélni az ássa el magát jó mélyre.

Én

Viszont üzletben ha valami gebasz van, egyből javítják, és alkatrészek is vannak. Általába nem szokott olyan sokba kerülni, sőt ahova én járok munkadíj tartalmazza, mondjuk biztos van akinek megéri hgy szétkapja, összerakja, és elviszi, hogy megint szétkapják. :P

Lt. Simoan Blarke

*ignored?* :tearslikewaterfall:

.Attila

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-16, 19:44:24

Quote from: Zsiga on 2008-03-16, 19:38:41
Quote from: .Attila on 2008-03-16, 18:17:23
Egyébként mért ne? Mennyivel bonyolultabb meglazítani pár csavart, egy az egyben leemelni a helyéről a fogaskerék-blokkot, és feltenni egy másik ugyanolyat a helyére mint pl. egy PC-s alaplapcsere (ami megintcsak nem az a hűdenagy meló)? Aki meg egy láncot nem bír lecserélni az ássa el magát jó mélyre.

Jó, én még nem vagyok benne, most voltam ötödszörre biciklizni, korábban meg kb. 11-12 évesen bicajoztam.

Kvikveg

En egy lanccseret meg bevallalnek, de ha mar a fogaskerekblokkot kene mozgatni, azt mar nem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Biciklit bütykölni szerintem még kifejezetten szórakoztató is tud lenni, szóval amit lehet, azt igyekszem megcsinálni. Szervízbe csak akkor szoktam vinni, ha nagyon nincs időm, vagy valamiért nem akarok vele foglalkozni. Gumitcserélni speciel nem szeretek, centíroztatni meg nem tudok itthon, szal avval kapcs is marad a szervíz. Pumpálásra meg ott a benzinkút :D
Én: hova szoktad vinni?

Én

18. kerület, Üllői út mellett... pontos címet nem tudok, mert azt sose néztem, csak mindig felismertem az üzletet. Még a nevét se tudom.  :D
Viszont nem az, amelyik a sorompónál van. Az drága és az eladó egy beképzelt pöcs.
Szal ezek inkább ilyen kis helyi üzletek a környéken...
Pumpálni én is benzinkútnál szoktam, egyszeű és nagyszerű. :D Gumit cserélni általában megcsinálom, ha csak az a gond. Taval kb 5 defektem volt, szóva tudtam gyakorolni... Eyébként ált. nem szokott baj lenni a bringámmal, pedig egy spáros szemét, vagy ha baj van vele, egyszerűen nem érdekel. Pl a féket már tapasztalatból 4 méterrel azelőtt meghúzom, hogy meg szeretnék állni.

Zsiga

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-16, 19:44:24
Te kérted, nem? Oo

.Attila : Én tizenpár éve nem voltam bicikli közelében, mégis tudnék láncot cserélni, és ha rászánsz fél percet hogy megnézd közelről a mechanikáját neked is menne egyből. :)