Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Goa? Fukkin 4/4 meg Infected Mushroom, és tsai? omg noez! :D

Rounin

Quote from: Pirula on 2006-10-26, 16:44:43
Értem. Akkor üdvözlök mindenkit Virtual Goa-n! Flower Power, miegymás!  :poszthippi: Ki nyit "Szeretkezz ne háborúzz!" topikot?

Elfen Liedet leszarozom, akkor az EL rajongók mondanak olyat, hogy ízlések és pofonok. De ha mondjuk én x pártos vagyok és y pártot leszarozom, abból az életben nem lesz "hát ez van, nem tetszhet mindenkinek, amit y csinál".  :ejj: Ne utopistázz le :hehe:

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-10-26, 16:53:53
Pedig a Mushroom az jó. :P

Pirula

Quote from: Rounin on 2006-10-26, 16:54:10Elfen Liedet leszarozom, akkor az EL rajongók mondanak olyat, hogy ízlések és pofonok. De ha mondjuk én x pártos vagyok és y pártot leszarozom, abból az életben nem lesz "hát ez van, nem tetszhet mindenkinek, amit y csinál".  :ejj: Ne utopistázz le :hehe:
Lemaradt egy szmájli nálam ami elvette volna a cinikus élt. ;):)

Rounin

Quote from: Pirula on 2006-10-26, 17:09:44
Quote from: Rounin on 2006-10-26, 16:54:10Elfen Liedet leszarozom, akkor az EL rajongók mondanak olyat, hogy ízlések és pofonok. De ha mondjuk én x pártos vagyok és y pártot leszarozom, abból az életben nem lesz "hát ez van, nem tetszhet mindenkinek, amit y csinál".  :ejj: Ne utopistázz le :hehe:
Lemaradt egy szmájli nálam ami elvette volna a cinikus élt. ;):)

Ah, akkor vissza az egész :) Nem szóltam semmit, azt is csak lábujjhegyen gépeltem.

Lythis

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 17:04:21
Mármint az Infected (goa/psytrance)? Hja, de a második 8 perces szám után már kicsit monoton :D

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-10-26, 17:16:38
Mármint az Infected (goa/psytrance)? Hja, de a második 8 perces szám után már kicsit monoton :D
Ja. Ugyan csak egy albumukat ismerem, de azon nem hallottam kétszer ugyanazt (még egy számon belül sem), nem mondanám monotonnak... Sőt, egészen változatosnak érzem.

Lythis

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 17:22:28
Quote from: Lythis on 2006-10-26, 17:16:38
Ja. Ugyan csak egy albumukat ismerem, de azon nem hallottam kétszer ugyanazt (még egy számon belül sem), nem mondanám monotonnak... Sőt, egészen változatosnak érzem.
melyiket?

Bishop

[spoiler]Kár hogy végleg be lett tilttva ez a téma mert most a nagy és okos tanárom :D(egész értelmes álláspontja van) mondot olyyanokat ezzel a gyűlekezés jogai témával ami talán meggyőzné a kételkedőket hogy mi volt jogos és mi nem[/spoiler]

Anime-sek megszállják a politikai fórumokat OMG  :D

Rounin

Nekem elég zsibbasztó volt most X_x

SaiyaGin

Grrr.... A Fogarasi Árpi úti Tescóban se kapható FMP!-dvd. :ejj: (Meg meggyes Sport szelet se. :oops:) Viszont megtaláltam azt a Lego számítógépes játékot, amit 5-6 éve meg akartam venni, csak nem volt kapható, úgyhogy most gondolkozom, hogy megvegyem-e.  :haha:

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-10-26, 17:23:18
melyiket?
A Converting Vegetarians-t. Főleg a második CD-t tudom ajánlani, de az első is köröket ver a Tiesto-féle mainstream elektronikus zajokra.

Carfanatic:
Egyrészt a meggyőzés nem nagyon menne szerintem, győzködtük már egymást ezer-meg-egy érvvel minden látható eredmény nélkül, másrészt meg ha feltétlenül szükségét érzed hogy megoszd velünk, akkor neked is azt tudom tanácsolni hogy írd meg priviben azoknak akiknek szánnád, az még :D nincs betiltva.

Kvikveg

Quote from: carfanatic on 2006-10-26, 17:30:42
[spoiler]Kár hogy végleg be lett tilttva ez a téma mert most a nagy és okos tanárom :D(egész értelmes álláspontja van) mondot olyyanokat ezzel a gyűlekezés jogai témával ami talán meggyőzné a kételkedőket hogy mi volt jogos és mi nem[/spoiler]

Anime-sek megszállják a politikai fórumokat OMG  :D
pm please, kivancsi termeszetem nem hagy nyugodni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: SaiyaGin on 2006-10-26, 17:37:16
Grrr.... A Fogarasi Árpi úti Tescóban se kapható FMP!-dvd. :ejj: (Meg meggyes Sport szelet se. :oops:) Viszont megtaláltam azt a Lego számítógépes játékot, amit 5-6 éve meg akartam venni, csak nem volt kapható, úgyhogy most gondolkozom, hogy megvegyem-e.  :haha:
Én melóhelyen büfében veszem a meggyes sportszeletet és most meggy darab is volt benn :)

Portástól meg kinai szabadidőt vettem :D

Lythis

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 17:38:26
melyiket?
A Converting Vegetarians-t. Főleg a második CD-t tudom ajánlani, de az első is köröket ver a Tiesto-féle mainstream elektronikus zajokra.
anno megvlt ez is, csak ahoz össze kéne raknom a régi gépet, hátha még megvan. Max le 70rr3n7-elem megint...
egyébk a goa ált köröket ver az olyasmire, de egy idő után télleg marha unalmas tud lenni - meg nem is mindenki tud annyira, mint az IM. Egyébként azért érdekes, h pl izraelben a rádióban simán ilyen számokat tolnak...

SaiyaGin

Quote from: sirtomi on 2006-10-26, 17:41:20
Portástól meg kínai szabadidőt vettem :D

:lol:

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-10-26, 17:42:19
melyiket?
anno megvlt ez is, csak ahoz össze kéne raknom a régi gépet, hátha még megvan. Max le 70rr3n7-elem megint...
egyébk a goa ált köröket ver az olyasmire, de egy idő után télleg marha unalmas tud lenni - meg nem is mindenki tud annyira, mint az IM. Egyébként azért érdekes, h pl izraelben a rádióban simán ilyen számokat tolnak...
Annyit még nem hallgattam hogy megunjam, akkor meg majd letöltöm egy másik albumukat. :D
Az izraeliek meg majdnem olyan furák mint a japánok, engem nem lep meg. :) Nameg asszem inkább psytrance szóljon mint Bódiguszti meg Kozsó mint nálunk...

Bishop

melyiket?

Carfanatic:
Egyrészt a meggyőzés nem nagyon menne szerintem, győzködtük már egymást ezer-meg-egy érvvel minden látható eredmény nélkül, másrészt meg ha feltétlenül szükségét érzed hogy megoszd velünk, akkor neked is azt tudom tanácsolni hogy írd meg priviben azoknak akiknek szánnád, az még :D nincs betiltva.
PM elküldve
remélem érthetően írtam le és megérted

Yakumo

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 17:53:51
Quote from: Lythis on 2006-10-26, 17:42:19
melyiket?
Annyit még nem hallgattam hogy megunjam, akkor meg majd letöltöm egy másik albumukat. :D
Az izraeliek meg majdnem olyan furák mint a japánok, engem nem lep meg. :) Nameg asszem inkább psytrance szóljon mint Bódiguszti meg Kozsó mint nálunk...
Szerintem a Goa indiai. Or am I wrong?

Rounin

Mondott valaki mást?

Zsiga

Quote from: Yakumo on 2006-10-26, 17:59:32
You're right and you're wrong at the same time. :)
Goa egy indiai körzet/megye/állam/nemtomhogyhívjákarrafelé, onnan származik ez a zenei irányzat, de az Infected Mushroom pl. izraeli. Izrael kb. olyan a goa/psytrance világban mint a metálosoknak Finnország vagy a technosoknak Ibiza. :)

Yakumo

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 18:03:54
Goa egy indiai körzet/megye/állam/nemtomhogyhívjákarrafelé, onnan származik ez a zenei irányzat, de az Infected Mushroom pl. izraeli. Izrael kb. olyan a gos/psytrance világban mint a metálosoknak Finnország vagy a technosoknak Ibiza. :)
/me is fully informed by Zsiga. Thx. ;)

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 18:03:54
Quote from: Yakumo on 2006-10-26, 17:59:32
Goa egy indiai körzet/megye/állam/nemtomhogyhívjákarrafelé, onnan származik ez a zenei irányzat, de az Infected Mushroom pl. izraeli. Izrael kb. olyan a goa/psytrance világban mint a metálosoknak Finnország vagy a technosoknak Ibiza. :)
a mai nap tanultam valamit :D (persze tehettem volnaa ezt valami szakdolgozatombavágóan is de már mindegy.. :) ) ráadásul  Infected Mushroom-om van is vhol asszem..

Real: next pénteken lehet h elmegyek sörözni, bár sört nem iszom:) mindenesetre elpirulok itten..remélem h a nagy arc nem a nagyképű szinonímája mert akkor meg éghetnék most.. :muhahah:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Azzal egyetértek, hogy a politika nagyon meg tudja osztani az embereket.

Ezért csak egy gondolat: a vallás is (-> vallás, filozófia, ezoteria topic). Csak egy gondolat.

Yakumo

Quote from: .Attila on 2006-10-26, 18:47:03

Ezért csak egy gondolat: a vallás is (-> vallás, filozófia, ezoteria topic). Csak egy gondolat.
Szerintem azért van különbség. Nézd meg mennyire látogatott az a topic pl.
Valaki vagy vallásos vagy nem. Aki vallásos, az nem fogja "irtani" azt aki nem az és fordítva. Valláson belül persze vannak viták, de ugye mindenki érzi,h nem olyan szélsőségesek? Szintén egy gondolat. ;)

Zsiga

Quote from: Yakumo on 2006-10-26, 18:53:54

Valaki vagy vallásos vagy nem. Aki vallásos, az nem fogja "irtani" azt aki nem az és fordítva. Valláson belül persze vannak viták, de ugye mindenki érzi,h nem olyan szélsőségesek? Szintén egy gondolat. ;)
Én speciel nagyon szélsőségesen is tudok vitatkozni vallási témákban. ;) (Mondjuk miben nem... :D) Szóval szerintem nem a témán múlik hogy mekkora flame lesz valamiből, hanem a vita résztvevőin.

Yakumo

We know. We see the signature under your Ava. :D

.Attila

Quote from: Yakumo on 2006-10-26, 18:53:54

Aki vallásos, az nem fogja "irtani" azt aki nem az és fordítva.
Sajnos erre konkrét ellenpéldát tudok, erről a fórumról.

Kuroi Tenshi

Nálunk az egyetemen folyik nagyban politológus-képzés.
Nagyon simán el lehet beszélgetni és értelmesen, érvekkel vitázgatni a politikáról.
Csak ahhoz olyan hozzáállás kell, amilyen sokaknál nincs. Hogy a tájékozottságról,
nyitottságról, visszafogottságról, stb ne is beszéljek :)
Ja meg a politológiai alapok se ártanak. Ha azt mondanám, hogy társadalmi és
gazdasági síkon a parlamenti pártok közül a Fidesz a hagyományos értelemben
vett "legbaloldalibb" párt, míg az MSZP mindkét síkon kifejezetten jobboldali a
programja és tevékenysége alapján, így az egész "baloldali-jobboldali vita" értelmét
vesztette, sztem itt pislognátok rám páran. Pedig így van. :)

RE@L

Ez a jobb és Bal oldal kicsit régi beállítás... Nem értem miért van még mindig fenn a Francia Forradalom óta....
Ez igaz, nagyon igaz amit mondtál Kuro_Tenshi! Emlékszem töri tanárom is mondta 3 évvel ezelőtt... (jelben megjegyezném, Fideszes jelölt volt mind2 választáson elmúlt 4 évben)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.