Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:32:45
amugy ha már moderáció jo h csinál itt sok marhaságot(nem csak ő más is) de legyél egy kicist objektívebb vele szemben......
Gondoltam nem szólok bele, de mégiscsak. Úgy látom, NLZ folyamatos színvonaltalan alakítása elég sok rendszeres fórumlátogatónal kicsapkodja a biztosítékot időről időre. Az, hogy Zsiga (vagy más modi) időnként erélyesebben szól, hogy ezt nem kéne, vagy töröl ezt-azt a maximum, amit a fórum törzsközönsége és a társalgások folyamatossága érdekében tehet.

Bicskei

tudom h untatlak titeket de pofázok még egy darabig

Quote from: minuszmiki on 2009-02-27, 20:53:07
Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:32:45
amugy ha már moderáció jo h csinál itt sok marhaságot(nem csak ő más is) de legyél egy kicist objektívebb vele szemben......
Gondoltam nem szólok bele, de mégiscsak. Úgy látom, NLZ folyamatos színvonaltalan alakítása elég sok rendszeres fórumlátogatónal kicsapkodja a biztosítékot időről időre. Az, hogy Zsiga (vagy más modi) időnként erélyesebben szól, hogy ezt nem kéne, vagy töröl ezt-azt a maximum, amit a fórum törzsközönsége és a társalgások folyamatossága érdekében tehet.

ez eddig ok (habár nem folyamatosan szinvonaltaltalan hszei vannak...vannak hülyeségei talán több mint az átlagnak..), de gondolj arra h sokan nagyon csúnyán(trágárkodva stb) neki ugaranakőket általában evésbé gyorsan éri utol a moderáció hatalmának súlya mint NLZ-t én erre is gondoltam..
Ultras liberi

Draconire

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:58:09
ez eddig ok (habár nem folyamatosan szinvonaltaltalan hszei vannak...vannak hülyeségei talán több mint az átlagnak..), de gondolj arra h sokan nagyon csúnyán(trágárkodva stb) neki ugaranakőket általában evésbé gyorsan éri utol a moderáció hatalmának súlya mint NLZ-t én erre is gondoltam..

Először poénosan, aztán unottan lett megkérve, hogy fejezze be az állandó szenvedéseit.
Nem tette, ezután ne csodálkozz, hogy baszogatva lesz amint mond valami újabb hülyeséget.

Ennél a "no-life" is jobb volt, annak legalább vége lett.

NLZ

Bicskei, ne próbálj meg engem védeni, mert te is úgy jársz, hogy mindenféle jött-ment hülye beléd fog kötni. :D

Draco, neked meg a kurva anyád, ha azt hiszed ez a szólásszabadság. :)  Pedig nem így van, az "anyád egy kurva" az rágalom, a szólásszabadság az lenne, hogy "szerintem az anyád egy kurva". Kis különbség, mégis nagy. :)  Érted a példát?
[reserved]

minuszmiki

@Bicskei: Na nemá, hogy ez nem színvonaltalan... ::) Vagy inkább :zomg:

Draconire

Én írtam, hogy a VÉLEMÉNYEM az, ami. Vagy ne nézzek a postjaidra és ne foglalkozzak a problémával amit jelentesz? Ki fog csöveseket rugdosni akkor?

Kvikveg

Huha, latom kitort a vilaghaboru.

Quote from: Member on 2009-02-27, 20:32:25
...
QuoteEmiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról,
Lehet, hogy a nappali melegedőből megy át a népkonyhára és a szálló mellett titokban tartja, hogy hajléktalan, mert kirúgnák az állásából. Mondjuk minden 5. ilyen, de ne légy előítéletes.
Ezt most kicsit nehezemre esett ertelmezni.

Jelentem elmentem fodraszhoz, es jot vidultunk az sk vagott frufrumon. Kiderult termeszetesen, hogy nem csak en vagyok ilyen onjaro, es hogy mar sokszor sokan megigertek neki, hogy megegyszer nem, aztan de.
Kozben baratnom es a fodrasz szepen elbeszelgettek a hasonlo koru kisgyerekeikrol en meg rajottem, hogy ha a leendo gyerekem megeri a felnottkort, akkor az vagy csoda lesz, vagy bebisinternek koszonheto lesz. Merthogy nincs az az isten, hogy en huzamosabb ideig napi 5 orakat aludjak, raadasul reszletekben.
Az anyak napja pedig uj ertelmet nyert: a nap, amikor valaki mas foglalkozik a gyerekkel, tehat anyukanak van ideje olyan aprosagokra, mint hajmosas, eves, alvas. :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: Kvikveg on 2009-02-27, 21:27:02
Merthogy nincs az az isten, hogy en huzamosabb ideig napi 5 orakat aludjak, raadasul reszletekben.
Pedig meg lehet szokni :D

Kvikveg

Quote from: Én on 2009-02-27, 21:29:26
Merthogy nincs az az isten, hogy en huzamosabb ideig napi 5 orakat aludjak, raadasul reszletekben.
Mint a cigany szamara a kaja nelkuli letet?  :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Eh, erre nem válaszolhatok, mert Zsiga most osztott ki minket miatta :hehe:

Nakedape

Quote from: Én on 2009-02-27, 21:29:26

azért ez emberen is múlik,  nagyon jó barátnőm eddig  nem tudott leszokni a napi 9 óráról, mondjuk , most el is kezdtem aggódnia  jövőbeli gyerekeiért :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

...
Lehet, hogy a nappali melegedőből megy át a népkonyhára és a szálló mellett titokban tartja, hogy hajléktalan, mert kirúgnák az állásából. Mondjuk minden 5. ilyen, de ne légy előítéletes.

Member vsz. arra utal, hogy  sokan ugy kerulnek utcara, hogy  a valas utan a haz es minden a felesege lesz. Ezek egy darabig kuzdenek az arral, probaljak fenntartani a latszatot, bejarnak a munkahelyukre.

Failure is the default option

NLZ

Quote from: kikuchiyo on 2009-02-27, 21:55:46

...

Member vsz. arra utal, hogy  sokan ugy kerulnek utcara, hogy  a valas utan a haz es minden a felesege lesz. Ezek egy darabig kuzdenek az arral, probaljak fenntartani a latszatot, bejarnak a munkahelyukre.
Ez mind szomorú, de nehogymár bárki azt mondja nekem, hogy szívesen eltűri, hogy a busz túlvégén szagló csöves miatt nem tud levegőt venni.
[reserved]

Member

Én gyakran vagyok most a nappali melegedőben, és hidd el, meg lehet szokni. Csak akkor van gáz, ha összevesznek, sokukról le sem rí, hogy csöves.
Quote from: Kvikveg on 2009-02-27, 21:31:35
Azzal pont soha nincsen semmi bajuk, megoldják. :)

chilip

egyvalamit nem értek, valaki magyarázza már el. hogy működik ez válásnál? mikor a feleségé minden férj megtarthat mondjuk egy kanapét és kikerül az utcára? állambácsi ilyenkor mit művel? nincs elötte valami vizsgálat hogy esetleg kinek lehet alternatív (értsd szülő) lakása és kinek nem?

amúgy volt egy számomra vicces élményem hazafele még pár éve a régi 85ösön :D első sor csuklós buszon késő este, második sorba mögöttem horkolt a csöves. annyira nemzavart, szagát alig lehetett érezni. mikor épp fordult be a busz a sarkon annál a megállónál ahol épp le kellett szállnom a csöves AKKORÁT FINGOTT ÁLMÁBAN  :lol: ÉS OLYAN BÜDÖSET hogy a csuklós busz hátuljában is leszálltak az emberek  :lul: én persze jót röhögtem rajta :D és azon az 1 db szerencsétlenen aki legesleghátul fennmaradt...  :rotfl:

Nakedape

Quote from: NLZ on 2009-02-27, 22:02:48

...

Ez mind szomorú, de nehogymár bárki azt mondja nekem, hogy szívesen eltűri, hogy a busz túlvégén szagló csöves miatt nem tud levegőt venni.
jaj, ja , ja de  kívánkozik egy párhuzam felhívás :D

jó de most akkor nem beszólósan, szóval sztem van itt sok sok különböző ember, pl K_T meg én se biztos, h közösen hozunk létre iskolát ifjaink oktatására :D (csak példa volt nna:) )
de sztem azért elég értelmesen kommunikálunk egymással, és  ha valaki sok-sok -sokszor konfliktusba keveredik , azért végül is az is lehetne egy hipotézis, hogy ez nem teljesen az összes többi hibája.

chilip: lakás  gyerekes szülőnél, gyerek 99% anyánál. aztán h  fél alkás  eladás stb megoldható-e.. mondjuk ez  egy picit már változóban, ha jól tudom, de vkli aki ért hozzá írhatna ( member? )

NLZ

Quote from: Nakedape on 2009-02-27, 22:16:50
Quote from: NLZ on 2009-02-27, 22:02:48

...

jaj, ja , ja de  kívánkozik egy párhuzam felhívás :D

jó de most akkor nem beszólósan, szóval sztem van itt sok sok különböző ember, pl K_T meg én se biztos, h közösen hozunk létre iskolát ifjaink oktatására :D (csak példa volt nna:) )
de sztem azért elég értelmesen kommunikálunk egymással, és  ha valaki sok-sok -sokszor konfliktusba keveredik , azért végül is az is lehetne egy hipotézis, hogy ez nem teljesen az összes többi hibája.
És hogy jön ez a hipotézis a hajléktalanokhoz? :P
[reserved]

Member

Mivel a gyermeket az anyánál helyezik el, hacsak nem alkalmatlan a nevelésre vagy nem folytat olyan életet, ami a gyerek erkölcsi, értelmi, érzelmi és testi fejlődésére ártalmas volna, az anya magkapja a ház használati jogát szinte teljes egészében, még ha a tulajdonjog a tiéd is marad. Elvileg a közös lakás eladható volna és mindkét fél a ház tulajdonjog-részesedés szerinti értékét megkaphatná ebből, de nem valami gyakori megoldás.

Nakedape

csak annyi: hát hogy itt számonkéred, h hajléktalant se rugdossák le a buszról,  azt az  álláspontot követve, hogy  személyes problámja az egy dolog de ugye zavarja a busz utazóit. és ugye van egy közösség ahol  sokan zavarva érzik magukat, és ugye te meg nem tartod szépnek ha...

de az előző írásom talán építőbb, arra tessék figyelni

member: nna is így gondoltam

NLZ

Nem kérem számon, csak megemlítettem, hogy ilyen az általános mentalitás. És mivel általános, ezért természetes, hogy itt is megtalálható. :)
De tény, rossz dolog ez a horgászás a részemről, csak nem könnyű leszokni róla. :(
[reserved]

Member

A csöves azért büdös, mert nem mosdik. Ez egy külsődleges valami, egy passzív skill. A trollkodás aktív, főleg ha jobb klikkel auto-ra rakod. Nem ugyanaz.

Nakedape

na, csak, h pont nem mennek el itt mellette, mert rugdosnak.

de amúgy hajrá, a horgászmentes élethez, ha jól, értelmeztem a képet

(megállapítom, h egyikünk se drhouse, ami a metaforáink felfogását illeti :) )

Zsiga

Quote from: Member on 2009-02-27, 22:34:03
A csöves azért büdös, mert nem mosdik. Ez egy külsődleges valami, egy passzív skill. A trollkodás aktív, főleg ha jobb klikkel auto-ra rakod. Nem ugyanaz.
A nemfürdéses csövesszag is inkább aktiválós aura, mint pl. witchdoctor healje.

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-02-27, 22:07:54
Én gyakran vagyok most a nappali melegedőben, és hidd el, meg lehet szokni. Csak akkor van gáz, ha összevesznek, sokukról le sem rí, hogy csöves.
Aha, most jottem ra, hogy az ekezetmentes irasnak vannak hatranyai.
Helyesen:
"Mint a cigány szamara a kaja nélküli létet?"
Tehát nem "számára".
En kerek elnezest. :lul:

Member

Quote from: Zsiga on 2009-02-27, 22:36:26
Ahhoz túlzottan is nehéz váltani rajta, pl. a buszon. Meg a manát sem szívja.

Quote from: Kvikveg on 2009-02-27, 22:37:54
Tehát nem "számára".
:haha:
Lótartó népség volt, amíg vissza nem vonták a Horthy-korszakban az engedélyeiket, azóta szamaruk volna? :he:
(Esetleg Lada Samara :D)

Nakedape

Quote from: Member on 2009-02-27, 22:07:54
Aha, most jottem ra, hogy az ekezetmentes irasnak vannak hatranyai.
Helyesen:
Tehát nem "számára".
:facepalm: :rotfl:

Próféta

Tehát nem "számára".
:aaa:  :haha:
Igen, így már beugrik az a bizonyos vicc :)

kikuchiyo

Lassan már nyithatnánk egy Hall of Fame-et Kvikveg éktelenségeinek :)

(Régóta akarok egy olyan szkriptet írni, ami egy ékezettelen szöveget ékezetessé alakít. Visszafelé triviális, de odafelé szótár, kontextus-figyelés és még ki tudja még mi kell hozzá, hogy az ilyen eseteket is kezelje :))
Failure is the default option

NLZ

Quote from: Nakedape on 2009-02-27, 22:34:37
(megállapítom, h egyikünk se drhouse, ami a metaforáink felfogását illeti :) )
Jó, hogy szólsz, itt van letöltve az új rész, azt még nem néztem meg. :D
[reserved]

Makos

Quote from: Member on 2009-02-27, 22:43:08
(Esetleg Lada Samara :D)
Mercedes, BMW...

Én meg már megint lemaradtam NLZ vs Zsigáról :D
Így utólag olvasva amúgy Zsigának van igaza. (ha ez nem így lenne, akkoris ő a modi, nem NLZ :D )
(bocsi NLZ de szinte az összes hozzászólásod trollkodásnak számít :angyali:)
1-2 beszólás még elviselhető, de folyamatosan már fárasztó.

Quote from: Member on 2009-02-27, 22:43:08
Quote from: Zsiga on 2009-02-27, 22:36:26
Ahhoz túlzottan is nehéz váltani rajta, pl. a buszon. Meg a manát sem szívja
Ismétcsak: CUBE :D
Csövessel miskolci helyijáraton még szerencsére nem találkoztam. Bár egrin már igen és bírtam kb 1 megállót ::)