Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

A PM-ignorelistbe beírt tagok fórumos postjai se látszanak, lehet azt használni: http://usteam.hu/forum/index.php?action=profile;area=pmprefs

Ramiz : A kilencvenes években is voltunk többször Horvátországban, és akor se volt a biztonsággal soha semmi gond a tengerparti részeken, pedig akkor még bőven háború volt. Teljesen biztonságos a déli rész is.
Pálmákért le kell menni Splitig vagy még délebbre.

Makos

Ha azt a 8ast kiszedi valaki ami az én bicajomban van akkor komolyan veszek neki egy sört :D

katz

Quote from: Makos on 2009-04-08, 15:39:05
Ha azt a 8ast kiszedi valaki ami az én bicajomban van akkor komolyan veszek neki egy sört :D
Hozd el hozzam. Kalapaccsal es a ragasztoszalaggal mindent meg lehet javitani. ;)
:kocc:-t elore kerem ^^

Quote from: Zsiga on 2009-04-08, 14:32:39
A PM-ignorelistbe beírt tagok fórumos postjai se látszanak, lehet azt használni: http://usteam.hu/forum/index.php?action=profile;area=pmprefs
Thx. Fixed.

Draconire

Quote from: chilip on 2009-04-08, 11:42:58
draco, már kérdeztem korábban is, de elfelejtettem és lusta vagyok annyi postot végigtúrni a válaszért. honnan szerzed az aváid?

Innen-onnan.

.Attila

Quote from: katz on 2009-04-08, 18:35:58
Quote from: Zsiga on 2009-04-08, 14:32:39
Thx. Fixed.

Are you sure?

Makos

Quote from: katz on 2009-04-08, 18:35:58
Quote from: Makos on 2009-04-08, 15:39:05
Hozd el hozzam. Kalapaccsal es a ragasztoszalaggal mindent meg lehet javitani. ;)
:kocc:-t elore kerem ^^

Drágább az utazás odáig mint egy másik kerék :D

chilip

Quote from: Draconire on 2009-04-08, 19:09:53
Quote from: chilip on 2009-04-08, 11:42:58
draco, már kérdeztem korábban is, de elfelejtettem és lusta vagyok annyi postot végigtúrni a válaszért. honnan szerzed az aváid?

Innen-onnan.

ez aztán a kielégítő válasz :D tyűha

Kvikveg

Tetszik ez a kep:
http://www.imdb.com/media/rm542149376/tt0381798
Photos from Rescue Me - Denis Leary
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Álmos vagyok.  ^^"

Rounin

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-08, 23:20:48
Álmos vagyok.  ^^"

... Aludj?
Brit tudósok megállapították, hogy ez segít.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2009-04-08, 23:28:55
Quote from: Rounin on 2009-04-08, 23:24:24
Quote from: SaiyaGin on 2009-04-08, 23:20:48
Álmos vagyok.  ^^"

... Aludj?
Brit tudósok megállapították, hogy ez segít.

már megállapították. irodalom:
Journal of Human ethology: motives fos sleepings, 2004 p:224-248

De rég is olvastam már a Négyszögletű kerek erdőt...  :merci:

Kvikveg

En is regen, foleg mert nem tetszik.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-04-08, 21:25:54
Quote from: noriko on 2009-04-08, 19:43:29
(és ne, ne vonjuk össze, mert az special, és külön kell.  :haha: )
Ha már megemlítetted, mért ne?

mikor jön majd el az a pillanat amikor valaki felveti,  v agy zsiga magától összevonja az anime boardot a  az animációs filmek topiccal  :D

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-04-09, 00:37:02
mikor jön majd el az a pillanat amikor valaki felveti,  v agy zsiga magától összevonja az anime boardot a  az animációs filmek topiccal  :D
Biztos jó az neked ha ötleteket adsz? :D

Kvikveg

Help.
Gyulolom az evente egyszer kitoltendo adoivet.
Foleg mert nem talalom melyiket kene kitoltenem. 0853?! Mezei alkalmazott vagyok, nix extra.
Az APEH lapjan meg minden van, csak olyan info nem, hogy Jozsi, ezt kell kitoltened ha alkalmazott vagy.

Moha

[spoiler=Ma esti rant]Eh... szülők már megint. Apám fogta magát és elrakta a közös pénzt (amiből anyám a csekkeket meg a kaját fizeti) valahova. Most persze megy a veszekedés. Egyre gyakrabban van ilyen. Komolyan nem értem, anyám miért tűr még mindig és mi a francért nem váltak el már réges régen...[/spoiler]

Nakedape

Draconire

katz

Quote from: Kvikveg on 2009-04-09, 00:50:01
Help.
Gyulolom az evente egyszer kitoltendo adoivet.
Foleg mert nem talalom melyiket kene kitoltenem. 0853?! Mezei alkalmazott vagyok, nix extra.
Az APEH lapjan meg minden van, csak olyan info nem, hogy Jozsi, ezt kell kitoltened ha alkalmazott vagy.
Összetett keresés funkció:
http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany?complex=true&param1=1.+Mag%C3%A1nszem%C3%A9ly&param2=3.+(M2)+Ad%C3%B3sz%C3%A1mmal+rendelkez%C5%91%2C+%C3%A1fafizet%C3%A9sre+nem+k%C3%B6telezett&param3=1.+SZJA&param4=1.+Alap&param5=1.+Bevall%C3%A1s&param6=7.+2009&x=87&y=22
Nem beszélni Apeh nyelv, nem lenni jó állampolgár, Apeh menni és adni dá-dá.  :ejj:
Igen, a 0853 kell neked ;)

Mezei alkalmazottaknak vezették be idén az egyszerűsített bevallást, amikor az Apeh tölti ki a papírt és neked csak alá kell írni. Vmi gyökér reklám is ment róla. Asszem február végéig lehetett benyújtani rá a kérvényt.

Quote from: Moha on 2009-04-09, 01:11:33
[spoiler=Ma esti...]Komolyan nem értem, anyám miért tűr még mindig és mi a francért nem váltak el már réges régen...[/spoiler]

[spoiler=általános, tönkrement családban a szülő válasza]"Csak a gyerekek érdekeit tartja szem előtt, nehogy rossz legyen nektek."[/spoiler]
No comment.

Flaser

Quote from: Draconire on 2009-04-09, 09:43:14

TITS (too) please! (Úgy látom egész alakos kép volt).
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Draconire

Moha

Quote from: katz on 2009-04-09, 10:22:20
Quote from: Moha on 2009-04-09, 01:11:33
[spoiler=Ma esti...]Komolyan nem értem, anyám miért tűr még mindig és mi a francért nem váltak el már réges régen...[/spoiler]

[spoiler=általános, tönkrement családban a szülő válasza]"Csak a gyerekek érdekeit tartja szem előtt, nehogy rossz legyen nektek."[/spoiler]
No comment.
Ja, anyámnak mindig is birka türelme van. Hárman vagyunk testvérek, húgom 21, öcsém 15 éves. Kibírnánk.

Xzone

Quote from: Flaser on 2009-04-09, 11:12:35
[spoiler]

TITS (too) please! (Úgy látom egész alakos kép volt).[/spoiler]

Flaser szakértő szemei azonnal a felszín alá látnak :lol:

Kvikveg

Quote from: katz on 2009-04-09, 10:22:20
...
Nem beszélni Apeh nyelv, nem lenni jó állampolgár, Apeh menni és adni dá-dá.  :ejj:
...
:lol: :lul:
Aha, hogy a nyomtatvanyok is a nyomtatvanykitolto programok alcim alatt bujtak el.
Koszi az infot. Kozben megnyugtattak, hogy Majus 20 a hatarido.

Moha: huzzatok el otthonrol amint lehet, mert a pocsek hazassaghoz ket ember kell. Es eselytelen helyettuk megjavitani a dolgokat.

Flaser: LOL, nem tagadod meg onmagadat. XD

.Attila

Quote from: Flaser on 2009-04-09, 11:12:35
http://i58.photobucket.com/albums/g279/Gmer/nice_day/d63b6b6e8cdd12e13fe.jpg

TITS (too) please! (Úgy látom egész alakos kép volt).

Hát hallod, ha te ennyiből megmondod, hogy egész alakos, akkor respect!

Moha

Quote from: Kvikveg on 2009-04-09, 11:49:52
Moha: huzzatok el otthonrol amint lehet, mert a pocsek hazassaghoz ket ember kell. Es eselytelen helyettuk megjavitani a dolgokat.
Azt én is látom, hogy ez javulni már nem fog. Viszont anyámat nem akarom otthagyni, mert még jobban szenvedne.

katz

Quote from: Moha on 2009-04-09, 12:53:58
Azt én is látom, hogy ez javulni már nem fog. Viszont anyámat nem akarom otthagyni, mert még jobban szenvedne.
Akkor meg te is szívni fogsz...

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-04-09, 12:53:58
Quote from: Kvikveg on 2009-04-09, 11:49:52
De pont ez az, hogy nem a te feladatod ilyen szinten segiteni.
Ha latnad, hogy megprobal valtoztatni az mas, de igy kb o szivat teged.
Na pszichologus OFF.