Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Próféta

Adómanó színre lép  :wtf:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-27, 00:30:31
Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 19:45:51
Nem igazán szoktak senkit megbuktatni autós eü-n. :)
Pedig lehet nem ártana...
Ja. Én sztorim: bemegyek, mondják lélegeztessem a babát. Kérdezem, hogy kaphatok-e hozzá gézt? (Azt mondták a tanfolyamon, kérjek, hogy ne kapjam el az előző vizsgázó betegségeit.) Géz most nincs, úgyhogy akkor inkább menjen, gratulálok, sikerült. Mindezt kb. egy óra sorbanállás után.

Szóval ez alapján én is egyet értek: lehetőleg a mentőket hívjátok, ha nekem valami bajom lesz. :D

Draconire

Moha

Quote from: Én on 2009-06-27, 00:12:42
"A pedofíliával gyanúsított személy arcát személyiségi jogaira való tekintettel részben kitakartuk."
"A pedofíliával gyanúsított személy csütörtökön, 50 éves korában elhunyt"

Member

Ezt sztem nem kellett volna.

Moha

Nyilván nem Kikura gondolok...

Member

Nyilván rájöttem. Végülis a pedo vádak kissé hazavágták Jacko életénak utolsó negyedét.

Moha

Ha nagy Jacko fan vagy, akkor elnézést kérek. Én úgy vagyok vele, hogy volt pár jó száma, de ennyi.

Member

A zenéi távol állnak tőlem (habár régen még rokkosabb volt), de ez kicsit úgy hangzott, mintha erre kéne emlékeznünk az életéből. Nem mindennapi léte volt a srácnak, mondjuk nem tudom, hogy volt-e valaha természetesen boldog. :confused:

.Attila

Moha: én sem értem, hogy mi célja volt ennek.

Egyébként attól, hogy nem hallgattam sokat pl. James Brown-t, még elismerem mint nagy zenészt. És még rengeteg példát fel lehetne sorolni.

Fazék

Megerősíteném az előttem szólók véleményét ez most egy ízléstelen, szar poén volt Moha.

Én

Én azt nem értem, hogy nem értitek.

Tényleg, volt még valami ügye folyamatban?

Moha

Oké. Hülyeség volt. Igazatok van.
De valahogy nekem ez jutott eszembe...

.Attila

Quote from: Én on 2009-06-27, 13:48:29
Én azt nem értem, hogy nem értitek.

A párhuzamot értem, a megjegyzés célját nem.

Én

Szigorú lett a fórum. Egy viccet már nem lehet csak úgy beposztolni. :D

.Attila

Quote from: Én on 2009-06-27, 13:54:59

0/10?

Én

Ezt rád mondhatnám, mi az, hogy nem érted a célját? Az volt a célja, hogy röhögjünk. Nem jött be (nektek).

Member

Freddy Mercury-ról sem volna jó ötlet halála után azt beposztolni, hogy "reméljük, egy b*zival kivételt tettek és a mennybe jutott".

Selmo

Quote from: Én on 2009-06-27, 14:07:33
Ezt rád mondhatnám, mi az, hogy nem érted a célját? Az volt a célja, hogy röhögjünk. Nem jött be (nektek).
Troll harder. :_piszka:

A tökéletesség unalmas.

Én

Quote from: Member on 2009-06-27, 14:08:54
Freddy Mercury-ról sem volna jó ötlet halála után azt beposztolni, hogy "reméljük, egy b*zival kivételt tettek és a mennybe jutott".
:lol:

Selmo: miért, szerinted mit akart Moha?

Zen

Csak én félek Selmotól amióta berakta a Berserkes avát?  :angyali:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Member

Remélem, ha Én ismét balesetet szenved és most meg is hal, a részeges képet elővesszük és csinunk még egy tucat mókás képet róla, amit átküldünk a családjának és a barátainak. ::)

Darkstar

Quote from: Zen on 2009-06-27, 14:12:40
Csak én félek Selmotól amióta berakta a Berserkes avát?  :angyali:
Nyugi, hamarosan vált Idolmasterre :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Member on 2009-06-27, 14:16:26
Remélem, ha Én ismét balesetet szenved és most meg is hal, a részeges képet elővesszük és csinunk még egy tucat mókás képet róla, amit átküldünk a családjának és a barátainak. ::)
Én is szeretlek ^^

motifator

Ez kezd egyre szarabb lenni, szerintem hagyjuk a témát...
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Jah, gyengék vagytok, mint az aszpirin. :C
[reserved]

chilip

Quote from: Member on 2009-06-27, 14:16:26
Remélem, ha Én is ismét balesetet szenvedek és most meg is halok, a részeges képet elővesszük és csínunk még egy tucat mókás képet rólam, amit átküldünk a családomnak és a barátaimnak. ::)

.Attila

Burritot rendeltem ebédre, remélem jó lesz.

Member

Quote from: chilip on 2009-06-27, 15:10:34

Csinálunk akart az lenni, csak a jó tesco technika billentyűzetem néha nem fogja a billentyűket, ne deportáljatok. :bruhuhu: