Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Member on 2009-09-19, 22:22:25
És mi volt ez a koreai vallás? Templars of Xel'Naga?
ROFL.
Erről jut eszembe, vittünk pár napja egy koreai származású de magyar srácot aki rosszul lett úszás közben, és nagyon vissza kellett fognom magam hogy az adatai felvétele közben ne kérdezzek rá hogy Terran/Zerg/Protoss? :D

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-09-19, 22:24:14
ROFL.
Erről jut eszembe, vittünk pár napja egy koreai származású de magyar srácot aki rosszul lett úszás közben, és nagyon vissza kellett fognom magam hogy az adatai felvétele közben ne kérdezzek rá hogy Terran/Zerg/Protoss? :D
Ez a zergeseg miert is kotodik koreaiakhoz? A jatek onnan van vagy mi? Me nem jatszani vele.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-09-19, 22:27:04
Quote from: Zsiga on 2009-09-19, 22:24:14
ROFL.
Ez a zergeseg miert is kotodik koreaiakhoz? A jatek onnan van vagy mi? Me nem jatszani vele.
StarCraft. A legtöbb "pro" játékos koreai. Ott szinte nemzeti sport, van chips is belőle, és van, hogy tévében közvetítenek meccseket.

Kvikveg

Aha!
Also: kifogytam a neznivalokbol, ittragadtam nemetben egy kollegaval aki vagy a haverjaval log aki idejott, vagy nem tudom mit csinal, de en unatkozom az tuti. Valami fesztival van es a melynyomok meg a zene idaig hallatszik, de semmi kedvem egyedul kimennem. Es jon a holnapi nap ami hasonlo dogunalom lesz es utana jon a hetfo megint stresszel, ááááá. :/
De legalabb mosoporom van.
Az a baj, hogy nincs kedvem sehova se menni egyedul.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

Member

Hány álmatlan éjszakán át gondolkozhattak a néven. :lazza:

Kvikveg

Pok:  :lul:
Szegeny Bowie, milyen mar ez? Ha rolam neveznenek el egy ilyen szamomra sikitanivaloan BRRRR izet, eleg furcsa lenne.

Member

Kvikveg

Xzone

Stephen Colbert ki is akadt a dolgon: róla korábban neveztek el pókot (Aptostichus stephencolberti), David Bowie pedig csak leutánozta :D

http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/249082/september-16-2009/figgy-moonpowder

Kvikveg

Most elkepzeltem, "nagyszorospokusz kvikii"  :lul:
A nemetek atvaltottak a 80as evekre egy ideje.

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2009-09-19, 22:06:26
légzéselégtelen tüdőembóliás bácsit,
meg is dugtuk le is szívtuk, mindenvót,

:zomg: xcuse me but wtf r u doin  :zomg:
ezekután elgondolkozok azon, hogy zsebembe teszek
egy pisztolyt és egy cetlit, "ha súlyos sérülést
szenvednék, kérem lőjenek helyben agyon"...

:haha:

Gondolom nem lehetett valami kellemes.

A koreai sráctól meg már csak azért is megkérdeztem
volna, hogy z/t/p :D

Quote from: noriko on 2009-09-19, 22:11:13
került-e végül meztelen nő a poszterre :D

Ezek a mai fiatalok, mindig csak a meztelen nőkön jár
az agyuk.
De várjunk csak, hisz ezt noriko írta... hmm... tehát
ebből a logikus következtetés... ööö  :angyali: :lazza:

Quote from: Kvikveg on 2009-09-19, 22:34:40

Az elet apro oromei.

Lythis

Aha!
Also: kifogytam a neznivalokbol, ittragadtam nemetben egy kollegaval aki vagy a haverjaval log aki idejott, vagy nem tudom mit csinal, de en unatkozom az tuti. Valami fesztival van es a melynyomok meg a zene idaig hallatszik, de semmi kedvem egyedul kimennem. Es jon a holnapi nap ami hasonlo dogunalom lesz es utana jon a hetfo megint stresszel, ááááá. :/
Az a baj, hogy nincs kedvem sehova se menni egyedul.
simán kimászna veled innen pár ember, csak tudod mi nem vagyunk németben.... :)
Quote from: noriko on 2009-09-19, 22:37:11

huhh, akkor már nagy baj nem lehet!  :D

also, neked ajánlva: http://borsa.hu/20090918/david_bowie_nevet_viseli_egy_uj_pokfaj/david_bowie-rol_nevezetek_el_egy_ujonnan_felfedezett_pokfajt/

Ja a vallás meg Chuch of God :D
istenem.. ha valamit is elneveznek rólam, az ne egy rohadt pók legyen... brrr.... nyolc lábuk van és nyolc szemük... fujj

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-20, 00:02:56istenem.. ha valamit is elneveznek rólam, az ne egy rohadt pók legyen... brrr.... nyolc lábuk van és nyolc szemük... fujj

Lehetne rosszabb is. :angyali:

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-20, 00:39:39
Quote from: Lythis on 2009-09-20, 00:02:56istenem.. ha valamit is elneveznek rólam, az ne egy rohadt pók legyen... brrr.... nyolc lábuk van és nyolc szemük... fujj

Lehetne rosszabb is. :angyali:
állítottam ennek az ellenkezőjét? Nyílván nem csak ezért nem a szívem csücskei.... :D

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-19, 23:42:54
Quote from: Zsiga on 2009-09-19, 22:06:26
légzéselégtelen tüdőembóliás bácsit,
meg is dugtuk le is szívtuk, mindenvót,

:zomg: xcuse me but wtf r u doin  :zomg:
ezekután elgondolkozok azon, hogy zsebembe teszek
egy pisztolyt és egy cetlit, "ha súlyos sérülést
szenvednék, kérem lőjenek helyben agyon"...

:haha:

Gondolom nem lehetett valami kellemes.

A koreai sráctól meg már csak azért is megkérdeztem
volna, hogy z/t/p :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Intubation
+
http://en.wikipedia.org/wiki/Suction_(medicine)
:)

Előtte azért megkérdeztük hogy kívánja-e igénybevenni a segítségünket, de mivel a másik lehetőség kb. a kardiogén sokk és a hullatakaró lett volna ezért nem nagyon tiltakozott. (Természetesen el lett altatva előtte.)

Fazék

háh! elfogytak a topic-ok. szerencse, hogy ennyi hülyeséget hordtatok össze, gyorsan át lehetett ugrani párkapcsolatok topic-ot is, pedig elsőre megijedtem a 8+ oldaltól...

Moha

Miért, Fazék? Nem volt túl érdekfeszítő a nők romboló tevékenységét fejtegető rész?  :muhahah:

Én

rage
A holnapi laborra megtanultam egy kalibrációs egyenes ábrázolásához kellő egyenleteket, erre most olvasom, hogy azt majd az excel megcsinálja nekünk mérési eredmények alapján... :facepalm:

kikuchiyo

Ha Excellel akarják veletek a laborméréseket csinálni, akkor rúgd pofán a laborvezetőt és jelentkezz át egy másik szakra.
Failure is the default option

Én

Mérni mérünk, csak aztán bepötyögjük a mért adatokat és csinál belőle egy trendvonalat, és azon van a "számított nyomás". Amúgy nem értem ezt a labort, megtanultatják velünk rá az egész jegyzetet beugróra, aztán az előre megírt jegyzőkönyvben benne van minden egyenlet meg tudnivaló.

Lythis

El kéne olvasnom az ENSZ alapítóokiratát - amiből miniZH is lesz fákkjee - és az 1990/23-as AB határozatot a halálbüntetésről... és jelenleg SOK KEDVEM VAN HOZZÁ. Mázli, hogy keddre kell, és nem holnapra...

EDIT: "Az emberi élethez és méltósághoz, mint abszolút értékhez való jog korlátot jelent az állam büntetőhatalmával szemben."  Ezen szakadtam, aztán rájöttem, hogy hogy értik... de akkor is lol :D

Próféta

kikuchiyo

Majd nézz be a könyves topikba, meg lettél szólítva.
Failure is the default option

Lythis

sikeresen megvágtam magam, és nem akart vérezni. what gives? laza 5 perc volt, mire rájöttem, hogy pontosan hol van...
Olyan nincs, hogy megint besűrűsödött a vérem, arra figyelek (nem hiányzik megint 2 liter intravénásan -.- )

Kvikveg

Jelentem ma kimozdultam, felig kollegaval, aztan sokat nelkule. A nemet kisvaros begolyozott, lepesenkent ketto rezesbanda van, a helyi toban makettcsonakokat usztatnak (az egyik meg vizet is tudott kiloni), a varban meg lancinget csinal egy lelkes fapapucsos pasi. Ja es talalkoztam Roberttel aki angliusfoldrol koltozott nemetbe es szorakozasbol kozepkori mucsihipuhiban vesz reszt. Mondta, hogy a nemetek toklelkesek, meg tokeletesen utanozzak a kozepkori piacot, csak a bunyoban a biztonsagi kovetelmenyeket meg lehetne javitani. Jolesett valakivel angolul dumalni ugy, hogy nem volt nemet akcentusa. Sajnos bunyozni mar nem lattam. Viszont ajanlgattam neki Opusztaszert meg a lovasijaszainkat. :)
Egyebkent tipikus: vegigmasztam az egesz bazaron, aztan bementem egy uzletbe es vettem 3 bugyit, aztan visszamasztam a hotel fele, tovabbmentem es egy hasznaltruhasnal vettem egy inget. Kviki falubulin van.  :lul: Ja es a vegen kajat vettem. Tehat a bodeknal semmit sem vettem. LOL
Viszont vegre nyitva volt a gitarbolt, bementem, ott tenferegtem egy kicsit aztan megkerdeztem az eladot, hogy nincs-e valami kezdoknek szolo fuzetuk, de asszem a 20EUR kicsit sok. Pedig aranylag jonak tunt. Azt mondta, hogy egy nagyon jo nemet gitaros irta.
Amugy meglepett, hogy a polok itt is ugyanabbol a f*s vekony szinvonaltalan sz*r anyagbol vannak, mint otthon. Borzalom.  :ejj:

.Attila

Ha könyvből akarsz tanulni, akkor nem az árát kell nézni, hanem hogy jó-e a könyv. Egy-két ezer Forint megéri, hogy jobb anyagból tanuljon az ember.
Egyébként neten fent van pár könyv, torrenten letölthetők.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2009-09-20, 19:30:04
Egyebkent tipikus: vegigmasztam az egesz bazaron, aztan bementem egy uzletbe es vettem 3 bugyit, aztan visszamasztam a hotel fele, tovabbmentem es egy hasznaltruhasnal vettem egy inget. Kviki falubulin van.  :lul: Ja es a vegen kajat vettem. Tehat a bodeknal semmit sem vettem. LOL
Viszont vegre nyitva volt a gitarbolt, bementem, ott tenferegtem egy kicsit aztan megkerdeztem az eladot, hogy nincs-e valami kezdoknek szolo fuzetuk, de asszem a 20EUR kicsit sok. Pedig aranylag jonak tunt. Azt mondta, hogy egy nagyon jo nemet gitaros irta.
Amugy meglepett, hogy a polok itt is ugyanabbol a f*s vekony szinvonaltalan sz*r anyagbol vannak, mint otthon. Borzalom.  :ejj:
Erről az jut eszembe amikor az átlag magyar turista eljut Egyiptomba (de lehetne bármi más hasonlóan jelentéktelen kultúrával és történelemmel rendelkező ország is), leszáll a repülőről, aztán két hétig ül a szállodában, napozik, úszkál, iszik-eszik, néha bemegy a közeli városba shoppingolni, meg este disco...
Én meg 12 napos körúton voltam, mentünk majdnem minden nap reggeltől estig (1-2 tengerparton penészedős nap nekünk is volt, de akkor meg elmentem inkább lovagolni, quadozni, búvárkodni), és a felét nem láttam annak amit akartam, nemhogy annak amit lehetne.

.Attila

Quote from: Zsiga on 2009-09-20, 20:26:53
Quote from: Kvikveg on 2009-09-20, 19:30:04
Erről az jut eszembe amikor az átlag magyar turista eljut Egyiptomba (de lehetne bármi más hasonlóan jelentéktelen kultúrával és történelemmel rendelkező ország is), leszáll a repülőről, aztán két hétig ül a szállodában, napozik, úszkál, iszik-eszik, néha bemegy a közeli városba shoppingolni, meg este disco...
Én meg 12 napos körúton voltam, mentünk majdnem minden nap reggeltől estig (1-2 tengerparton penészedős nap nekünk is volt, de akkor meg elmentem inkább lovagolni, quadozni, búvárkodni), és a felét nem láttam annak amit akartam, nemhogy annak amit lehetne.

Ez eszembe juttatja azt a típust, aki azért megy külföldre, hogy elmondhassa, mennyi mindent látott is ő. A dolog tkp. úgy néz ki, hogy alanyunk kiutazik, aztán gyakorlatilag átrohan mindenen ahelyett, hogy a kevesebb néha több elvnél maradva kevesebb dolgot nézzen meg, de azt alaposabban és nem rohamtempóban. Ennek egyik alfaja, aki gyakorlatilag csak a kamera keresőjén keresztül látja a dolgok 80%-át, mert elfelejt felnézni és a saját szemével hosszabban megcsodálni.
A dolog valódi célja ugyanis az, hogy hazatérvén boldog-boldogtalannak a képeket mutogassa, hogy ő milyen király helyen volt. Így a külföldi utazás is státuszszimbólummá degradálódik.

Kvikveg

:D
En meg a harmadik, kint dolgozo  tipus vagyok, aki raadasul otthonfelejtette a fenykepezogepet. De nem hianyzik.