Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Groven

Quote from: RE@L on 2006-11-02, 20:13:25
Whááá mit kaptam!
Csáth Géza: Mesék Amelyek Rosszul Végződnek.
Huh, mintha kicsit emo kid lennék,  a cím alapján de ez nem igaz ^^
:lazza:

Nem hiszem, h ez estimese lesz majd számodra... :__devil:

Lythis

ok, lehet kövezni, de Csáth Géza szerintem uncsi...

Szacsi

Hallottátok amit a reptéri szigorításokról mondtak?
Hát én eldobom az agyam -__- Elképesztő, ugyanakkor felháborító. Elkezdik, hogy 1 dl-nél több folyadékot nem lehet vinni a kézipoggyászban. De ami igazán kiakasztott az az, hogy ezek után mondják, hogy a tranzitban lehet majd továbbra is vásárolni. Namármost mi van akkor, ha én veszek a tranzitban egy üveg bort, bontatlanul felviszem a gépre, aztán eltöröm és az üveggel elnyiszálom valakinek a nyakát? Annyira abszurdum amit a repüléssel művelnek, hogy az avalami hihetetlen -_-

Member

Quote from: Lythis on 2006-11-02, 20:18:23
ok, lehet kövezni, de Csáth Géza szerintem uncsi...
Az. Kifejezetten egy kaptafára gyúrt és tömény agresszió egy-kettőt leszámítva.

Cobra

Ritka nagy baromság, ráadásul nem értem az Európán belüli járatokra minek ez. Ettől még ugyanúgy fel lehet juttatni a repülőre robbanóanyagot meg fegyvert. Folyékony robbanőszert nem az amatőrök használnak, a profik meg ezután is megoldják.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

RE@L

Quote from: Szacsi on 2006-11-02, 21:17:35
Hallottátok amit a reptéri szigorításokról mondtak?
Hát én eldobom az agyam -__- Elképesztő, ugyanakkor felháborító. Elkezdik, hogy 1 dl-nél több folyadékot nem lehet vinni a kézipoggyászban. De ami igazán kiakasztott az az, hogy ezek után mondják, hogy a tranzitban lehet majd továbbra is vásárolni. Namármost mi van akkor, ha én veszek a tranzitban egy üveg bort, bontatlanul felviszem a gépre, aztán eltöröm és az üveggel elnyiszálom valakinek a nyakát? Annyira abszurdum amit a repüléssel művelnek, hogy az avalami hihetetlen -_-
Önmagadnak mondasz ellent. Fentebb írtad 1dl nél több folyadékot nem lehet felvinni. Üveg bort akkor hogy vihetnél fel?

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Próféta

Quote from: RE@L on 2006-11-02, 22:05:46
Önmagadnak mondasz ellent. Fentebb írtad 1dl nél több folyadékot nem lehet felvinni. Üveg bort akkor hogy vihetnél fel?
Ezek szerint még nem repültél :)
A Duty Free shopok már a check-in után vannak, az már a tranzitterület. Egyrészt országon kívüli (ezért ott vannak a boltok), másrészt már túlestél a biztonsági ellenőrzésen, innen már a beszállókártya felmutatásával felengednek a gépre. Tehát az itt vásárolt folyadékot nyugodtan felviheted, valószínűleg nem robbanóanyag van benne.

De amúgy nem nagy hülyeség ez az intézkedés, hanem gigászi.

nyest

**** COMMODORE 64 BASIC V2 ****
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
READY... ..
(?!)

Lythis

Ráadásul a duty-free cuccok nagyrésze műanyag palackban van... legalábbis a bayleys amit legutóbb reptéren vettünk abban volt...
A robbanoanyag/savak miatt vannak oda, nem amiatt, hogy az üveggel fogsz vagdalkozni szerintem...
De perze kérsz a stewardess-től egy kis dobozos colát, és abból lazán farigcsálsz kést.. puff, ennyit erről...

kisvirag

ez azé jo, hogy ne a saját teád vidd fel, hanem vegyed meg drágán a gépen a cuccot.
a robbantosdi szerintem csak urugy volt, hogy vegre rakenyszeritsek az embert az ilyesmire
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

RE@L

Quote from: nyest on 2006-11-02, 22:16:43
zsongok o.O
:__devil: :hopp: :whoah: :muhahah: :bruhuhu: :angyali:

Mitől? Üdv újra itthon!  :szemuveges:

@Próféta ültem már repcsin, 1x 10 éves koromban.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Szacsi

Arról nem is beszélve, hogy a motozást egyesek nagyon nem veszik jó néven. Egyszer még oké, de amikor 2x-3x végigtaperolják az embert -_-  De! Ami most nyáron igazán felidegesített az nem is ez volt, hanem:
a jegyen feltüntetett gép helyett egy sokkal kisebbel mentünk. Már nem emlékszem, hogy indokolta a kedves pilóta, de a lényeg az volt, hogy kevesebb emberhez akkor kevesebb üzemanyag is elég, tehát elég egy kisebb gép. Az a gép viszont annyira kicsi volt, hogy még az én lábaim is alig fértek el, a társaságomban meg több langaléta ember is utazott, úgyhogy kényelem nulla. De a kicsi gép és a kényelmetlen hely miatt nem hőbörögnék, akkor, ha nem ilyen magas árakat kérnének érte! Ha már egy rakás pénzt kifizetek, igenis szeretnék kényelmesen utazni, viszont ha rosszak a körülmények akkor az áron is változtassanak  :ejj:
De legalább finom kávét adtak a lengyelek  :D

Próféta

Quote from: RE@L on 2006-11-02, 22:23:43@Próféta ültem már repcsin, 1x 10 éves koromban.
Akkor bocs a feltételezésért is :) :tezsvir:

Quote from: kisvirag on 2006-11-02, 22:22:29a robbantosdi szerintem csak urugy volt, hogy vegre rakenyszeritsek az embert az ilyesmire
Ennek némileg ellentmond, hogy emlékeim szerint tölcsérrel öntötték belénk a teát, ásványvizet és narancslevet. Aztán harmadszor is körbementek, hogy maradt még egy kis tea, biztos nem akarja valaki meginni? Persze simán lehet, hogy ezután majd változtatnak ezen. Meg a fapadosok versenyelőnyét is meg lehet próbálni így lefaragni  :_piszka:

Lythis

Quote from: Próféta on 2006-11-02, 22:38:28

Quote from: kisvirag on 2006-11-02, 22:22:29a robbantosdi szerintem csak urugy volt, hogy vegre rakenyszeritsek az embert az ilyesmire
Ennek némileg ellentmond, hogy emlékeim szerint tölcsérrel öntötték belénk a teát, ásványvizet és narancslevet. Aztán harmadszor is körbementek, hogy maradt még egy kis tea, biztos nem akarja valaki meginni? Persze simán lehet, hogy ezután majd változtatnak ezen. Meg a fapadosok versenyelőnyét is meg lehet próbálni így lefaragni  :_piszka:
megelőztél...
épp kérdeztem volna, hogy hol fizetett a repüön ilyesmiért, mert ott adják - roszabb esetben ráfekszem a hívógombra, és megkérem a kedves stewardessnénit, h hozzon.

nyest

Quote from: RE@L on 2006-11-02, 22:23:43
Quote from: nyest on 2006-11-02, 22:16:43
zsongok o.O
:__devil: :hopp: :whoah: :muhahah: :bruhuhu: :angyali:

Mitől? Üdv újra itthon!  :szemuveges:

@Próféta ültem már repcsin, 1x 10 éves koromban.

kajak nemjó a kontakt köztünk :D most is hívlak :D ...
mesélj :]
bárhol.
Zsongok mert áh, ilyen ember nincsmégeeeggggyyy  :lul:
imádom mint a sz'rt, irónikusan, nőiesen. deh tényleg...hihetetlen, már fáj is hogy ez a szitu, de úgy feldob mintha bélyeget nyeltem volna...pedig nem :ejnye: :Kiraly:
READY... ..
(?!)

RE@L

Na azért! Azt nem lenyelni kell hanem felhejezni nyelv alá :rotfl:
Fogadjunk a mobilszolgáltatódnál letiltottál  :szemuveges: Btw miért akarsz hívni?   :redface:
Mit meséljek? Elég görbe volt az az este =] kicsit jól éreztük magunkat a srácokkal jó sok mindent felfogtunk :) Iszonyat nagy arcok, van 1 srác akivel eléggé összebarátkoztunk már, csajok kedvesek bár nem olyan jók.. de még kitudja mi lesz.. :rolleyes:
Nővéremtől kaptam 1 Csáth Géza kötetet.
Valamit valamiért, akkor ezekszerint jól telt a hétvégéd  :lazza: ennek örülök.

Fazék

Quote from: Lythis on 2006-11-02, 22:40:04
Quote from: Próféta on 2006-11-02, 22:38:28

megelőztél...
épp kérdeztem volna, hogy hol fizetett a repüön ilyesmiért, mert ott adják - roszabb esetben ráfekszem a hívógombra, és megkérem a kedves stewardessnénit, h hozzon.
öööö he? :eek: ennyi gazdag embert...
én még csak fapadossal utaztam. ott majdnemhogy azért is fizetni kell, hogy levegőt vehessél... :haha:

kisvirag

jakerem, aki malevezik, meg muszendvicsel...
egyebkent a malevon is csak minimal kaja jar most, meg max 2deci ital hozza, ha tobbet akarsz, ott is venni kell. a fapadosokon meg semmi se jar ingyen.
a mas orszagok nemzeti repulotarsasagainal nem tom mivan
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazék on 2006-11-02, 22:50:05
én még csak fapadossal utaztam.
Mit vagy úgy oda?
Mondjam erre azt, hogy én még azon se, te burzsuj :hehe:

nyest

Quote from: RE@L on 2006-11-02, 22:49:58
Na azért! Azt nem lenyelni kell hanem felhejezni nyelv alá :rotfl:
Fogadjunk a mobilszolgáltatódnál letiltottál  :szemuveges: Btw miért akarsz hívni?   :redface:
Mit meséljek? Elég görbe volt az az este =] kicsit jól éreztük magunkat a srácokkal jó sok mindent felfogtunk :) Iszonyat nagy arcok, van 1 srác akivel eléggé összebarátkoztunk már, csajok kedvesek bár nem olyan jók.. de még kitudja mi lesz.. :rolleyes:
Nővéremtől kaptam 1 Csáth Géza kötetet.
Valamit valamiért, akkor ezekszerint jól telt a hétvégéd  :lazza: ennek örülök.

:angyali:
kösz édes vagy  :whoah:
hívni meg csak, mert valami nemjó...ugye.
akkor megvan az életelméletetek lassacskán ;D
Pénteken vonaton, mentem Záhony felé, olyan fű szag volt az egyik fülkénél :] néznek rám mosolyog, hát jó leülhetek jah :D
Aztán dnb élőkoncert;D fullkészen, 4órás alvással karöltve, jó volt ez a 4nap :D
hazajöttem átaludtam a szerdát, ma meló...uh. :D
Kolleganőm tud valamit, hozott gumicukrot nekem ;D

:whoah:
READY... ..
(?!)

csacsa

pénteken mikor mentél záhony fele? És le tudtál ülni? Ez a 2 vhogy nem igen szokott összejönni egyszerre... :D
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fazék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-02, 23:01:01
Quote from: Fazék on 2006-11-02, 22:50:05
én még csak fapadossal utaztam.
Mit vagy úgy oda?
Mondjam erre azt, hogy én még azon se, te burzsuj :hehe:
fapadossal is csak úgy utaztam, hogy akció volt és nem kellett repülőtéri illetéket fizetni, 5-6e Ft volt a retúrjegy Amszterdamba illetve Londonba is :) sztem ha valaki kíváncsi ezekre a városokra, akkor ennyit talán félre tud tenni máshonnan :)

RE@L

Kicsi a világ, jó emberek mindig megtalálják egymást :) Szépen érkezhettél meg totál fáradtan és 101% os vigyorral  :lul:
gumicukorból a legjobb a ribizlis (savanyú) zöldalmás (savanyú) és originál Haribo-k.
Én tul képpen még mindig nem csináltam semmit, tréning folyik orrba szájba, bár jövő héttől meg holnap már étteremben fogunk takarítani meg minden.

Van 1 ötletem! Csináljunk joghurtos poharakból és madzagból poharas telefont!!! Úgyis közel lakunk egymáshoz, vagy vegyünk walkie-talkie-t  :lazza:

Tényleg GITS premierre van kedved jönni? 1 ik haverommal megyünk, ha akarod foglalunk neked is jegyet.

Selmo

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 19:57:13
Hehe... Tudjátok az az idő, mikor én megtanulok sütni, az nem valószínű, h most lesz.:) De tortát már tudok.=)
Tanúsítom. Én a helyetekben bőszen imádkoznék, hogy sütő közelébe se menjen, és ezt halálosan rettegve mondom, pedig 120 km-re lakom tőle. És nem, ez nem vicc...

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Na hazaértem. Hát rég költöttem ennyit egy délután alatt... :)

Repülős téma: Nyáron a portugál légitársasággal mentünk Lisszabonba. A gépen borotvaéles alumíniumkéseket adtak az ebédhez... Meg is kérdeztem az egyik stewardesst hogy ugyan mi a jó francért szedik akkor el a körömvágóollókat a terroristagyanús 50-es háziasszonyoktól ha helyette adnak jobbat a gépen. Nem igazán tudott rá mit mondani.

Csáth Géza meg szerintem is jó, nekem is itt van a polcomon az a kötet. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Selmo on 2006-11-02, 23:17:26
Tanúsítom. Én a helyetekben bőszen imádkoznék, hogy sütő közelébe se menjen, és ezt halálosan rettegve mondom, pedig 120 km-re lakom tőle. És nem, ez nem vicc...
nem tudod, miket tudok megenni. ha magara gyujtja a hazat, legalabb hus is lesz. szenes? KIT ERDEKEL? ;D ehetetlen kaja nincs, max. nagyon rossz. megtanultam mindent megenni. xD
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Bishop

Quote from: Zsiga on 2006-11-02, 23:26:06
Meg is kérdeztem az egyik stewardesst hogy ugyan mi a jó francért szedik akkor el a körömvágóollókat a terroristagyanús 50-es háziasszonyoktól ha helyette adnak jobbat a gépen. Nem igazán tudott rá mit mondani.

Csáth Géza meg szerintem is jó, nekem is itt van a polcomon az a kötet. :)
erre kiváncsi vagyok hogy fogalmaztad meg,gondolom angolul
amugy jó nektek én nem hogy repülőn de még it ta szomszédságban lévő Romániába se voltam,nálam a nyaralás a sarki kisbolt,legalább olyan vegyes ebere szerü lényekkel :D

Lythis

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-11-02, 23:29:13
Quote from: Selmo on 2006-11-02, 23:17:26
nem tudod, miket tudok megenni. ha magara gyujtja a hazat, legalabb hus is lesz. szenes? KIT ERDEKEL? ;D ehetetlen kaja nincs, max. nagyon rossz. megtanultam mindent megenni. xD
jó, persze... "minden ehető...egyszer" de szerintem akkoris van egy bizonyos határ...

Darkstar

Ja, pl a korábban emlegetett igazi beles virsli meg a disznóhús. :D

Mi van a fórummal? hol bejön, hol semmi, néha meg a legváltozatosabb sqlhibákat dobálja.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

meg a "magyaros étvágyfalatok" (a.k.a. disznósajt...)

Edit: zsozso, mit haxolsz? a lehető legkreatívabb hibaüzenetekt vágja hozzám a fórum :D