Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Shuhants

Noob vagyok, wtf is pancaek  ???

Eberinu

Nekem a pancake ugrik be róla :D Fincsi palacsintaaaa

RE@L

I'm looking for a rope, do you have any? Or maybe I shouldn't speak languages that I don't know well. Maybe I just need some sleep...

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Kuroi Tenshi

/r/ mod >>4058-4066. No px. Raed rulz. :hehe:

Lythis

Draconire

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-22, 23:25:07
"IMG-ként pedig csak max 640x480 és max 600 kbyte méretû képeket postoljatok"

[spoiler=just in case][/spoiler]

Lythis

Quote from: Gmer on 2007-01-22, 23:56:16
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-22, 23:25:07

:lol: :lol: :lul: :lul: ROTFLMAO... :lul: :muhahah:

Kuroi Tenshi

affene... Last Edit: 2006-03-22, 01:40:15 by Shadowolf

Darkstar

[spoiler]

(Nem találtam jobban, épp nem érem el a C-n lévő kép mappáimat -.- De már dolgozom rajta)
[/spoiler]
:bruhuhu: :bruhuhu:

[spoiler=BTW] :lol:  :lol: :lul: [/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Shuhants

Quote from: Darkstar on 2007-01-23, 00:33:56
[spoiler]

(Nem találtam jobban, épp nem érem el a C-n lévő kép mappáimat -.- De már dolgozom rajta)
[/spoiler]
:bruhuhu: :bruhuhu:

[spoiler=BTW] :lol:  :lol: :lul: [/spoiler]

It's over 9000!!!

chilip

ez marha jó :D

Próféta

Quote from: Fazék on 2007-01-23, 00:48:16egyszerűen a megvalósítás nehézsége/időigényessége miatt lett dismiss-elve anno a dolog. bárki aki értett volna hozzá, hogyan lehetne megcsinálni (te is), elfoglalt volt. mostanra megvalósult. ne gyere a "prófétaszöveggel", hanem inkább örülj, hogy megvalósult :)
Hééékás!  :ejnye:

Fazék

Quote from: Próféta on 2007-01-23, 00:49:33
Quote from: Fazék on 2007-01-23, 00:48:16egyszerűen a megvalósítás nehézsége/időigényessége miatt lett dismiss-elve anno a dolog. bárki aki értett volna hozzá, hogyan lehetne megcsinálni (te is), elfoglalt volt. mostanra megvalósult. ne gyere a "prófétaszöveggel", hanem inkább örülj, hogy megvalósult :)
Hééékás!  :ejnye:
úúúúúgy tudtam, hogy kiemeled :haha:

Yaten

Sziasztok! Lehet hogy h*lye off téma, de próbált már valamelyikőtök csináltatni animés bankkártyát a K&H-nál vagy a Raiffeisen banknál? Én még csak most kezdtem próbálkozni a K&H-nál de az elsőt elutasították -.- Remélem csak azért mert a minőség tényleg nem volt elég jó (mármint jó de nem az a kitűnő... -.-) Még próbálkozom más képpel is (tök normális kép volt egyébként), de nem tudom... Legfeljebb a Raiffeisennél is megpróbálom csak ott a szerkesztő felület egy nagy sz*r... >.<  (lehet, tényleg a szerzői jogvédelem miatt szórakoznak...? de miért nem indokolnak...? így honnan tudjam....-.-)
" border="0

Fazék

Quote from: Yaten on 2007-01-23, 15:02:12
Sziasztok! Lehet hogy h*lye off téma, de próbált már valamelyikőtök csináltatni animés bankkártyát a K&H-nál vagy a Raiffeisen banknál? Én még csak most kezdtem próbálkozni a K&H-nál de az elsőt elutasították -.- Remélem csak azért mert a minőség tényleg nem volt elég jó (mármint jó de nem az a kitűnő... -.-) Még próbálkozom más képpel is (tök normális kép volt egyébként), de nem tudom... Legfeljebb a Raiffeisennél is megpróbálom csak ott a szerkesztő felület egy nagy sz*r... >.<  (lehet, tényleg a szerzői jogvédelem miatt szórakoznak...? de miért nem indokolnak...? így honnan tudjam....-.-)
valamelyik topic-ban már valamennyire át lett rágva a téma, Darkstar próbálkozott, és az ő képeit szintén visszautasították.
mindjárt előkeresem hol volt erről szó. talán "általános kérdések"?

szerk: megtaláltam: request/igénylések topic-ban volt az utóbbi pár oldalon elszórva ez a téma :)

Darkstar

A request topikban volt/van. De nemsokára úgyis be kell mennem a bankba, majd előszedem az ügyfélszolgátot, hogy mi bajuk volt a képekkel... Szerintem is a jogvédelem, majd az igénylésem mellé csatolok valami kamut, h egy haver rajza, vagy akármi. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yaten

Quote from: Darkstar on 2007-01-23, 15:05:52
A request topikban volt/van. De nemsokára úgyis be kell mennem a bankba, majd előszedem az ügyfélszolgátot, hogy mi bajuk volt a képekkel... Szerintem is a jogvédelem, majd az igénylésem mellé csatolok valami kamut, h egy haver rajza, vagy akármi. :D

Köszi az infot ^^ Hát, ha ezt is visszadobja, akkor megpróbálom a Raiffeisennél is... (de amilyen semleges volt a képem, annál semlegesebb már nem is tudom mi lehetne xDDDD LOL) Csak a franc, a Raiffeisennél előbb nyitnom kéne számlát, utána tárgyalnak csak velem okos kártyáról >.<

Ha meg jogvédelem, keresek majd legfeljebb fekete-fehér képet, ami inkább ceruzásab... -.-""" (vagy átmosom pps-sel XD)
" border="0

Darkstar

Oh yeah, a már 8Mb-s a net.  :hopp:

Yaten, ha ott eredménnyel jársz, szólj (bár nekem sincs R-es számlám...) énis beszámolok majd a KHBs eredményről. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yaten

Quote from: Darkstar on 2007-01-23, 15:58:54
Oh yeah, a már 8Mb-s a net.  :hopp:

Yaten, ha ott eredménnyel jársz, szólj (bár nekem sincs R-es számlám...) énis beszámolok majd a KHBs eredményről. :)

Ok :) Próbálkozom aztán megyek be oda (Raiffeisen), lehet nyomtatok pár képet és megkérdem helyből, ne kelljen ott is várnom sokat ^^"

Egyébként ezt az egy grafikusat fogadták el eddig csak a K&H-nál ha jól látom: https://www.enkartya.tervezes.kh.hu/allaboutme/designer/express/kandh/GetPublicDesign.ashx?web_design_id=91cbc7ca-989b-4bbd-9fac-6047eb463d26
" border="0

Rounin

Trollszakértő kerestetik!

Az ott a nemi topicban már trollság? :lul:

Darkstar

Az. ^^

Ha a 4chan tudna magyarul, benyomnék oda pár shotot, hogy Anonymous mit mond, de ennyit nem vagyok hajlandó fordítani. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Már megijedtem, hogy tényleg én vagyok a fúj és izé.  :Kiraly:

Szerintem Anonymus is hozná a popcornt :redface:

Darkstar

Egy a lényeg: INTERNETFIGHT:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Paaar-teeeeeh ^____^

Darkstar

:whoah:

Wow, kb fél órája most tudtam úgy az unread posts gombra kattintani, hogy üres volt a lista. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Elmentem virslit főzni, azé' :_piszka:

Nakedape

a pénzügyekehez értő nép hogy választ bankot: hol lesz animés bankártyája:
you are just made my day :haha:
különben jogos, s nem kötözködok, de kkor is teccik nna
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Yaten

Quote from: Nakedape on 2007-01-23, 17:02:43
a pénzügyekehez értő nép hogy választ bankot: hol lesz animés bankártyája:
you are just made my day :haha:
különben jogos, s nem kötözködok, de kkor is teccik nna

:lol:

DE mié' ne  :D Nagyn szupi lenne egy animés bankkártya  :3x3:
" border="0

HVp213

Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 19:01:01
Quote from: HVp213 on 2007-01-23, 18:58:13
Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 18:22:39
Hát ennek az összemixelése felesleges volt, mivel másnak mondtuk ezeket , ráadásul mi nem is igy ismertük meg egymást :D De felőlem...ha ennyi a szabadidőd...
szoval attol függ a véleményetek hogy épp kivel beszéltek! értem!

:wtf: nem irtam semmit :p leirnád h szerintem hogyan találkoztatok?

igen most van! köszönöm az engedélyt   :merci:
A-a,csak te nem érted miről volt szó, egyáltalán miből indult ki, aztán közben kik csatlakoztak be...szóval nem értem milyen jogon nyulsz bele abba, ami nem ugy történt,ahogy te itt összevágtad. Mellesleg,nem csak egy dologrol folyt a vita, szal erről ennyit :)
1 nem értem? lehetséges
2 azse érdekel ha a pápa csatlakozik be, akkor is marad a véleményem
3 jog? ez egy forum! és asszem ismerem a szabályait nagyjábol (ha rosszul akkor majd moderálnak)
4 nem vágtam össze! postok érintetlenek! igy irtátok le öket! (legközelebb akko oda kell figyelni...)
5 igy van! több dologrol... de ez nem változtat azon amit leirtatok

felesleges már oda offolni

Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 19:08:45
Te okostalan,ennyi erővel az egész eddigi beszélgetést nézhetted volna,nem csupán két emberét....
magyartalan
egészet néztem...
Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 19:13:23
Quote...
Itt kezdődött a dolog..
ügyi

öné a jutalom falat
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

kisvirag

HVP, szerintem felesleges erőlködnöd, akkor sem fog rájönni, mit akartál mondani, vagy akkor is kitalálja, hogy te vagy a hülye, ha még esetleg fel is fogja. Én értem mit akartál kihozni belőle, és én a csaj helyében igencsak elszomorodnék a dolgon, de legalábbis feltennék egy két kérdést a barátomnak...

Eberinu: az amit mondunk, általában akkor is ugyan az, ha másnak mondjuk. mármint, az igazságtartalma. ha meg nem, akkor meg végighazudoztátok a fél délutánt, és ugyanúgy szánalmasak vagytok.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.