Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Ja igen, szóval gratula innen is! :appl:

Quote from: Solid Snake on 2007-06-19, 19:33:18
Ma kint voltunk edzeni a strandon a csapattal, szó szerint elsőfokú égési sérüléseket szenvedett a talpam a forró homoktól.  :frown:
Ezért kell legalább bokáig érő vízben - még az esést is tompítja

Solid Snake

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-19, 19:36:41
Ma kint voltunk edzeni a strandon a csapattal, szó szerint elsőfokú égési sérüléseket szenvedett a talpam a forró homoktól.  :frown:

Nálunk sajnos csak homokos strandröplabdapálya van a strandon, nem is próbáltam még bokáig érő vízben játszani.  :ejnye:

Én

Egyszer próbáltam papucsban röpizni, majdnem kiment a bokám :D

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2007-06-19, 20:19:53

Nálunk sajnos csak homokos strandröplabdapálya van a strandon, nem is próbáltam még bokáig érő vízben játszani.  :ejnye:
Nem is lehet, nem tudsz rendesen mozogni a vízben, röplabdázás közben viszont ugye elég gyakran van szükség hirtelen és gyors helyváltoztatásra, főleg ha ketten-hárman vagytok (asszem ennyien játsszák a strandröpit, én csak a hagyományoshoz értek).

Solid Snake

Quote from: Én on 2007-06-19, 20:33:18
Egyszer próbáltam papucsban röpizni, majdnem kiment a bokám :D

Inkább zokniban játssz akkor.  :smile:
(nem vicc, egyik érzékeny talpú csapattársam mindig zokniban játszik a homokon)

Quote from: Zsiga on 2007-06-19, 20:38:51
Nem is lehet, nem tudsz rendesen mozogni a vízben, röplabdázás közben viszont ugye elég gyakran van szükség hirtelen és gyors helyváltoztatásra, főleg ha ketten-hárman vagytok (asszem ennyien játsszák a strandröpit, én csak a hagyományoshoz értek).

Jól tudod, a strandröplabdát 2 fős csapatokban játsszák.

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2007-06-19, 20:44:11
Gondolom a pálya is kisebb mint a hagyományos, ugye? Mert van hogy hatan is kevesek vagyunk (illetve voltunk, mert évek óta nem játszottam már... :() arra a pályára, el se tudom képzelni hogy két ember mit tudna kezdeni egy ekkora területtel. :)

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2007-06-19, 20:50:56
Quote from: Solid Snake on 2007-06-19, 20:44:11
Gondolom a pálya is kisebb mint a hagyományos, ugye? Mert van hogy hatan is kevesek vagyunk (illetve voltunk, mert évek óta nem játszottam már... :() arra a pályára, el se tudom képzelni hogy két ember mit tudna kezdeni egy ekkora területtel. :)

Strandröpinél és teremröpinél a pályaméret megegyezik: 8X16 m-es (egy térfél 8X8m).
A kétfős játék a strandon valóban nehezebb, mivel ugyanazon területet kevesebb embernek kell lefednie. Azonba a vetődés homokon könnyebb, valamint az eredményes sáncolással az ellenfél ütőjátékosának hatékonyságát 80%-ban le lehet csökkenteni.  :smile:

Kuroi Tenshi

Nem is lehet, nem tudsz rendesen mozogni a vízben, ...
Úgy látszik mégiscsak kellett volna smilyt belerakni, van, aki komolyan vette :o :D
Vagy: az az igazi edzés, hozzáadva a víz ellenállását, plussz még két súly a karra
kötve! Sőt, forró vízben, hogy járjon a lábatok, és azonnal felpattanjatok vetődés
után! Az ám az igazi edzés  :__devil: jó edző lennék, mi? :D

kikuchiyo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-19, 21:27:50
Nem is lehet, nem tudsz rendesen mozogni a vízben, ...
Úgy látszik mégiscsak kellett volna smilyt belerakni, van, aki komolyan vette :o :D
Vagy: az az igazi edzés, hozzáadva a víz ellenállását, plussz még két súly a karra
kötve! Sőt, forró vízben, hogy járjon a lábatok, és azonnal felpattanjatok vetődés
után! Az ám az igazi edzés  :__devil: jó edző lennék, mi? :D
Ja, 400 g-s edzőkamrával, mint a Dragon Ballban.
Failure is the default option

Solid Snake

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-19, 21:27:50
Az ám az igazi edzés  :__devil: jó edző lennék, mi? :D

Jó, szadista edző.  :__devil: :ejnye:
Mondjuk a miénk is csinált már olyat, hogy adogatás során dobálta ránk a labdákat és vizsgálta, hogy milyen gyorsan reagálunk rá.  :D

Kuroi Tenshi

Szadista és mazochista találkozik:
- üss meg!
- nem :)
(jut eszembe, kéne vigyorgó ördög smily...)

mán megint pangás.

unom már ezt a meleget.
meg azt is, hogy nem tudok rendesen aludni melegben.
Nem mintha máskor tudnék, de az más kérdés :)
Jósolnak vmi időjárás-változást?
Bár legutóbb hőségriadót és rekordokat emlegettek... jó kilátások :D

Darkstar

Jah, jósolnak, holnap még melegebb lesz...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Sirály...

dio-party holnap nem a forró Keleten lesz, már nem kell addig mennünk :D

kelvor

Ebben a melegben nem is nagyon lehet aludni. Pont azon gondolkozom, hogy megnézem Haibane Renmei-t, még nem láttam. Holnapra 35 fokot mondanak, jó lesz úgy vizsgázni, már alig várom.

Darkstar

Quote from: kelvor on 2007-06-20, 04:10:49
jó lesz úgy vizsgázni
Akárcsak én, 4-kor kezdek. Bár az egész egyetem légkondis, az oda és visszautat meg fogom szenvedni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Én meg 6kor  :tezsvir:
Nálunk viszont nincs légkondi az egyetemen :(

A Haibane Renmei jó :jee:

kelvor

Jah, én is 4kor. Még Pestre az út még nem is vészes, a 40-50 perces tömegközlekedés az, ami mindig kinyír.

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-20, 04:20:12
Nálunk viszont nincs légkondi az egyetemen :(

Nálunk sincs.  :smile:

A Haibane Renmei jó :jee:

Mentem is nézni :smile:

minuszmiki

Mostanában mikor vagyok már olyan álmos, hogy el tudnék aludni, jó idő van, csak az a baj, hogy világosodik meg a madarak is nekiállnak hupákolni. ::)

hargharg

hogy egyes embereknek mijen problemaik nincsenek, csicseregnek a madarak, vilagosodik...
LOLROTFL X D
tessek megtanulni aludni!
rofl

sirtomi

Én tudtam aludni a melegben. Kellett hozzá egy kemény edzés (jól tökön is rúgtak), utána pár pohár bor és jó társaság. Simán elaludtam éjjel! :)

csacsa

Én is jól aludtam az éjjel, de a reggellel már voltak gondok, ugyanis 8tól volt vizsgám...meg az is belejátszik, hogy a 26-iai vizsgáról azt hittem ma van :haha:

get 10000  :jee:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-06-20, 04:14:04
Akárcsak én, 4-kor kezdek.
Quote from: kelvor on 2007-06-20, 04:24:28
Jah, én is 4kor.
Én meg 6kor  :tezsvir:
:eek: Hova jártok ti? Én már azon is teljesen ki voltam akadva, ha egy vizsga 2-kor kezdődött. Mikor van annak vége?
Ha meg ezek hajnali időpontok, akkor meg duplán  :eek:

Quote from: sirtomi on 2007-06-20, 09:18:58
Én tudtam aludni a melegben. Kellett hozzá egy kemény edzés (jól tökön is rúgtak), utána pár pohár bor és jó társaság. Simán elaludtam éjjel! :)
Ouch... asszem kihagyom a módszeredet, inkább nem alszok :D

sirtomi

Haverom is közgázon este vizsgázik mindenből, meg a zh-ik is mind este voltak vagy hétvégén :p

Módszeremből a fájdalmas részt ki lehet hagyni, csak ügyesebbnek kell lenni :D

Lythis

Ebben a rohadt időben nem tudok rendesen aludni, pedig itt benn még nincs is meleg... grrr..

sirtomi

Kib@...tt meleg van kint. Buszon tök jó érzés volt, ahogy a gerincemen folyt végig az izzadság. Legszívesebben lezuhanyoznék!

Kvikveg

Mondtam, hogy a munkahelyemen legkondi van, tehat en nem megsulok, hanem majdnem-megfazok a huzattol?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: sirtomi on 2007-06-20, 13:51:36
Kib@...tt meleg van kint. Buszon tök jó érzés volt, ahogy a gerincemen folyt végig az izzadság. Legszívesebben lezuhanyoznék!

De a légkondikra nincs szükség ám, mert a megállókban bejön a meleg, és így nincs értelme! Az csöppet sem zavarja őket, hogy 3 fokkal melegebb van bent a járműben, mint kint.
Csak azt nem fogják fel végre, hogy az emberek csak akkor fognak átszállni a kocsiból a buszba/villamosba, ha a szolgáltatás színvonala elfogadható, és megfelelő áron kínálják. A +3 fok az hol színvonal nyáron? Megy a mellédumálás, közben rakják zsebre a pénzt, mint a mávos szakszervezetisek a bruttó 700ezret.

Kvikveg

Szinvonal? Hol?
Megj: nekem London utan tunt fel, hogy az 56os villamos hangos, a 63as busz zajszintjerol eddig is megvolt a velemenyem. Mondjuk a villamosnal a zaj nagy resze a visszaverodo-ablakon-bejovo csattogas.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

ok, de Londonban nem is nagyon van villamos - legalábbis nekem nem volt szerencsém egyhez sem...

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2007-06-20, 15:01:32
ok, de Londonban nem is nagyon van villamos - legalábbis nekem nem volt szerencsém egyhez sem...
Villamos nem nagyon, de az altalanos zajszint sokkal alacsonyabb, es a buszon se suketul meg az ember. Itthon nagyjabol egy az egyben hallja az ember a motort. :ejj: