Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Ezt ki szervezi és mennyire hivatalos?

Lássuk, ezt észreveszi-e...
Failure is the default option

minuszmiki

http://mig380.chez-alice.fr/up0/file/u1_001480.html
Annyira hivatalos, mit minden más internetes szavazás. :)

Lythis

hehh.. végre egyszer a nyár folyamán elalszom éjfél előtt (mármint nem éjfél után éjfél előtt, hanem simán - igen, meg van magyarázva), err fölkelek hajnali 2 óra kib*szott 40kor, és nem tudok aludni... óóóó igenn.... was life ever so shitty?
Mindegy, pótcselekvés gyanánt nekiálltam módszeresen kifosztani a frigót, mert miért ne... mit lehet ilyenkor csinálni?

Dreamcleaver

Én pl Star Wars maratont tartok.  :D Most épp szétröhögöm magam az ep IV Obi-Vader harcon.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Nézd meg hogy abban is van e árnyéka a fénykardnak, mint az ep3-ban... amennyit az ilm beleölt, simán kishoppolhatták volna, de neeeeem :D

ultimecia

Ugye ma munkanap van?
Itrógyanúsan üres a munkahelyem, gyak csak én vagyok bennt :eek:

sirtomi

Munkanap van! Én is dolgozom és nálunk mindenki más is bejött :D

Member

Olyan jó, hogy Vipmail-en most a homifesztivál hirdetése megy és gyk. sikerült megalázniuk rajta a magyar népi motívumokat. :ejj:

Nakedape

Quote from: Member on 2007-07-06, 12:46:38
Olyan jó, hogy Vipmail-en most a homifesztivál hirdetése megy és gyk. sikerült megalázniuk rajta a magyar népi motívumokat. :ejj:
a megalázás az, h merték használni? vagy mi van?
mert ha már a használáson kiakadsz azon kiakadok én (flame) mer őkis magyarok.
ha meg más volt akkor moar inf plz
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Quote from: Nakedape on 2007-07-06, 12:57:32
Quote from: Member on 2007-07-06, 12:46:38
a megalázás az, h merték használni? vagy mi van?
mert ha már a használáson kiakadsz azon kiakadok én (flame) mer őkis magyarok.
ha meg más volt akkor moar inf plz
Én is kiváncsi lennék mi az a megalázó dolog, mert a használatban nem látok semmi rosszat.

Lythis

magyar földre magyar buzit, hát persze...
amúgy valahol megértem Member-t. Ha nem utálnám a népi motívumokat, valszeg én is ki lennék bukva.

Zsiga

Valaki nem akarja belinkelni ezt a reklámot?

Darkstar

Quote from: Lythis on 2007-07-06, 14:28:13
amúgy valahol megértem Member-t. Ha nem utálnám a népi motívumokat, valszeg én is ki lennék bukva.
:tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Quote from: Darkstar on 2007-07-06, 14:43:07
Quote from: Lythis on 2007-07-06, 14:28:13
:tezsvir:

én az osztriga evéstől vagyok rosszul és hányok (de télleg.. nyálkás, beleszar a páncéljába stb), úgyhogy remélem eggyetlen magyar osztrigaevő se mer  magyar jelképet használni, és embertársaim megértenek ebben

Darkstar

Quote from: Nakedape on 2007-07-06, 15:19:34
én az osztriga evéstől vagyok rosszul és hányok (de télleg.. nyálkás, beleszar a páncéljába stb), úgyhogy remélem eggyetlen magyar osztrigaevő se mer  magyar jelképet használni, és embertársaim megértenek ebben
Megértjük
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

azt a takonyállagú valamit elvből nem eszem meg :D
egyébk a népi motívumok mégsem egyenrangúak a kajával imho (és abba ne menjünk bele, hogy a gulyásleves mennyire népi motívum :D [megj: azt is utálom :D] )

Nakedape

Quote from: Lythis on 2007-07-06, 15:31:46
azt a takonyállagú valamit elvből nem eszem meg :D
egyébk a népi motívumok mégsem egyenrangúak a kajával imho (és abba ne menjünk bele, hogy a gulyásleves mennyire népi motívum :D [megj: azt is utálom :D] )

osztriga evés nem volt a népimotívummal egyre hozva... sőt másra utalt, arra hogy van-e joguk osztrigaevőknek népi motívomot használni, vagy megérthető-e ha nincs

Kuroi Tenshi

Így a belinkelt reklám nélkül miről is vitatkoztok? :)
Minek kell egy faggot-fesztivált reklámozni is?
Bár annyira nem rossz, hogy együtt vannak, úgy könnyebb írtani: kill it
with fire!  :angyali:

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-07-06, 15:47:27
Így a belinkelt reklám nélkül miről is vitatkoztok? :)
Minek kell egy faggot-fesztivált reklámozni is?
Bár annyira nem rossz, hogy együtt vannak, úgy könnyebb írtani: kill it
with fire!  :angyali:
Valószínű ők látták a reklámot, csak én vagyok ilyen béna hogy nem találom. :)

Darkstar

Aki nem találja, olvasan el még1* Member postját.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-07-06, 16:18:05
Megnéztem a Vipmail főoldalát és a Vipmail-es postafiókomat is, egyikben se találom.

Lythis

Quote from: Zsiga on 2007-07-06, 16:48:58
Quote from: Darkstar on 2007-07-06, 16:18:05
Megnéztem a Vipmail főoldalát és a Vipmail-es postafiókomat is, egyikben se találom.
nem ez volt a lényeg. szerintem legtöbb részről csak elvi agymenés volt - nekem nincs is VIPMAIL fiókom to begin with :D

Member

VipMail-en kb. percenként más a reklám, nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek. :rolleyes:
A Magyar Népmesék "növénybenövős" intro-ját alakították át és a a csőréből virágokat éneklő madár farktollai szivárvány színűre voltak festve.
Semmi bajom nem lenne a "védjük azt aki más" programmal, ha pl. nem csinálnának sziványvány színű Magyaroszágos zászlót, meg ilyenek.

Lythis

Quote from: Member on 2007-07-06, 17:12:31

Semmi bajom nem lenne a "védjük azt aki más" programmal...
Conformist bitch.... :uzi:

Member

Nem vagyok anglikán... Vagy itt most nem azt jelenti? :D
Eddig is köztünk éltek, csak nem voltak ennyire büszkék ré. :rolleyes:

Baggio

vééééééége a vizsgaidőszaknak. Biokémia szigorlat 4es!! :D  tespedééés

minuszmiki

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-07-06, 16:48:58
10-20 frissítés után nekem behozta a fenti banner-ben.
semmi különös nincs sztem a reklámban.

amúgy meg amíg nem akarják kötelezővé tenni, hogy mindenki buz homoszexuális legyen, addig felőlem azt csinálnak, amit akarnak. ha ilyen fesztiválra van szükségük, hogy boldogok legyenek, és fontosnak érezzék magukat, hát tegyék.

Rounin

Mi lenne, ha felvonulgatás helyett csak élnének, a többiek meg csak hagynák békén őket a picsbe? "Ne piszkáld a szart, mert büdösödik!" - ez mindkét félnek megy. Jah, amúgy élni és élni hagyni...

Fubenalvo

OMG egy hetet nem vagyok itt és arra érek haza hogy az FTP-ről csak 20al jön minden!???  :wtf:
Másnál is ez van, vagy a kapcsolatommal van gáz?