Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

... én úgy értettem, hogy igen, persze a levélben írtak hülyeségek, és régi hoax meg minden, de van apropója, hogy előkerült :rolleyes:

és igen, sikeres, de csak úgy egy picit gondolkodjunk multiként. ha neked vannak termékeid, amik már ott vannak a piacon, és ezeknek konkurenciát jelent egy másik cég birtokában lévő magyar termékeket gyártó üzem, akkor amennyiben megveszed, miért ne tehetnéd meg azt, hogy abban a gyárban elkezded a saját termékeidet gyártani, hogy még sikeresebbé tedd a sajátjaidat, és szép lassan elkezded kiszorítani a piacról a másiakt. persze ha a piac egy ilyen lépésre agresszívan reagál és bojkottba kezd, akkor persze nem valószínű, hogy megéri. és persze miért szűntetné meg, ha úgyis nyereséges, és innentől már azért is ő kapja a zsét, de franc tudja, csak az a kérdés, hogy az amerikai cég hogyan látja a helyzetet.

sztem.

na jó végülis miért zárná be... de a félsz meglehet az emberben, hogy újabb átalakuláson megy át, mondjuk kijön a juharszirupos vaníliás karika... már azt az édescsokis változatot is a pokolba kívánom... már minden családtagom elkövette egyszer, hogy figyelmetlenségből ilyet rakott a kosárba. közelébe sem ér az eredetinek

motifator

Bármi, amit tovább kell küldened, 99%-ban kamu, vagy legalábbis erős túlzás, de mindenképp minimum elferdített valóság. A maradék 1%, amit esetleg tévesen nem hiszek el... ha tényleg fontos dolog, akkor máshonnan is értesülni fogok róla, ha meg nem, akkor így jártam. De hogy hoaxok továbbküldésével hülyét csináljak magamból... na azt már nem.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Selmo

Barátnőm minden lánclevél küldőjének ír egy féloldalas levelet, melyben kielemzi az illető értelmi képességeit, birkaösztönét, stb. Általában nem szokott kapni másodikat. :D
Mondjuk én is úgy vagyok vele, ha valami úgy kezdődik, hogy küldd tovább, már megy is a kukába.

A tökéletesség unalmas.

Fazék

én szimplán felhívom szíves figyelmét erre az oldalra :D
általában abba szokták hagyni utána a lánclevelek küldését :haha:
persze ha folytatják, akkor a homo debilis-nek tiltólista jár :)

kikuchiyo

...arról nem is beszélve, hogy ez a hálózati erőforrások pazarlása, az egyetemen az ilyenek továbbküldözgetéséért nagyon haraptak a rendszergazdák.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2007-07-23, 22:00:45
én szimplán felhívom szíves figyelmét erre az oldalra :D
általában abba szokták hagyni utána a lánclevelek küldését :haha:
persze ha folytatják, akkor a homo debilis-nek tiltólista jár :)
Oh, igen, en is ezen oktattam egy korustagot. Meg is sertodott. Mire emlekeim szerint kozoltem, hogy nincs min megsertodnie, mert o a hulye. Csak kicsit finomabban.
kiku: honnan van ez a varazsbeka?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2007-07-23, 22:12:56kiku: honnan van ez a varazsbeka?
Futurama, ha jól rémlik :D

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Meg valami honlapon is fent volt.

Mmm, nemreg, 1 honapon belul az emo kialakulasarol volt szo valahol es be volt linkelve egy klip, amit nem talalok. Grrr. Valakiiii.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manitu

Quote from: Kvikveg on 2007-07-23, 22:34:14Mmm, nemreg, 1 honapon belul az emo kialakulasarol volt szo valahol es be volt linkelve egy klip, amit nem talalok. Grrr. Valakiiii.
Több klip is akad itt, nem tudom konkrétan melyiket keresheted

Quote from: Fazék on 2007-07-23, 21:48:03és igen, sikeres, de csak úgy egy picit gondolkodjunk multiként. ha neked vannak termékeid, amik már ott vannak a piacon, és ezeknek konkurenciát jelent egy másik cég birtokában lévő magyar termékeket gyártó üzem, akkor amennyiben megveszed, miért ne tehetnéd meg azt, hogy abban a gyárban elkezded a saját termékeidet gyártani, hogy még sikeresebbé tedd a sajátjaidat, és szép lassan elkezded kiszorítani a piacról a másiakt.
Vagy ha már megvette, onnantól a konkurens termék is a sajátja, és szvsz tökmindegy, hogy milyen név alatt fut a termék, amiből a pénz jön. Na mindegy, eddig se ettem túl sok danon joghurtot meg győri kekszet, ezután sem fogok.

Fazék

Quote from: Manitu on 2007-07-23, 23:17:10Vagy ha már megvette, onnantól a konkurens termék is a sajátja, és szvsz tökmindegy, hogy milyen név alatt fut a termék, amiből a pénz jön. Na mindegy, eddig se ettem túl sok danon joghurtot meg győri kekszet, ezután sem fogok.
??? ezt mintha én is mondtam volna, csak pont lehagytad az idézetből :)
Quote from: Fazékés persze miért szűntetné meg, ha úgyis nyereséges, és innentől már azért is ő kapja a zsét

Manitu

:redface: Ezen valahogy átsiklottam... bocs...

Lythis

ok, akkor bojkottáljuk a danone-t, mert francia....

Én

(Ha lesz csigás joghurt, veszek)

motifator

Nem tudom melyikőtök ismeri a Líbiában 8 évig raboskodó, egyébként már többször is halálraítélt bolgár ápolónők sztoriát. Azért írok, mert már megint olvastam róla az indexen(most úgy néz ki, hogy mind kiszabadult), és újra hihetetlenül felb*sztam magam rajta.
Csak én érzem úgy, hogy rohadt gáz, hogy egy ország gond nélkül zsarolhat egy másikat és az egész EU-t 400 millió dollárra? És végül meg is kapja a pénzt gond nélkül? És nem történik semmi?
Ok, tudom én, hogy ennél sokkal szarabb dolgok is történnek a világban, de valahogy akárhányszor olvastam erről az esetről, hihetetlenül felidegesített.
Csak én vagyok egy naiv hülye, vagy más is így gondolja, mint én?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Nakedape

Quote from: motifator on 2007-07-24, 10:31:48
Nem tudom melyikőtök ismeri a Lí...

ismerem, télleg gáz

elvileg bulgáriában ülniük kell( aLíbiaik halálról mondtak le s megengedték, hogy  az életfogytot bulgáriában üljék le) mmint biztos kapnak majd kegylemet később, hope

Líbíába meg lehet h nem utazom
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cobra

Annyira nem mélyedtem bele, de akkor most valójában bűnösök, vagy nem? Mert ha igen, akkor mire föl kellett őket kivásárolni?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Én sem tudom, hogy valójában bűnösök-e. De életfogytot kaptak halálbüntetés helyett és leülhetik Bulgáriában, de gondolom kegyelmet kapnak majd.

Nakedape

líbia szerint valóban bűnösök, jóeséllyel meg abszolút nem (nemzetközi orv vélemények, másfjata vírustörsz régebbi jelenlét stb stb)

ja és alapból halálraitélték őket

ezér

Bishop

Ezaz huzat van! Ha jó idő nincs is de végre egy kis levegő. :hail:

Próféta

Na sziasztok, holnap* Próféta >> Svájc. Amíg vissza nem jövök, viselkedjetek jól.

*Illetve csak holnapután érek oda, de ez igazán részletkérdés.

Rounin

Quote from: Próféta on 2007-07-24, 14:51:05
Na sziasztok, holnap* Próféta >> Svájc. Amíg vissza nem jövök, viselkedjetek jól.

Max. szobatisztaságot vállalok. Jó utat, meg have fun és ilyesmisségek.

Nakedape

Quote from: sirtomi on 2007-07-24, 11:06:19
Én sem tudom, hogy valójában bűnösök-e. De életfogytot kaptak halálbüntetés helyett és leülhetik Bulgáriában, de gondolom kegyelmet kapnak majd.

megkapták

sirtomi

Quote from: Nakedape on 2007-07-24, 15:09:09
Quote from: sirtomi on 2007-07-24, 11:06:19

megkapták
Gondoltam, hogy ez lesz.

Jó utat Próféta! Mész igét hírdetni?  :haha:

Kvikveg

Most olvasom az origon, hogy Libia mit kap cserebe az elengedett foglyokert. Ez nem semmi.
Quote...
Az EU mind a 438 gyerek családjának közel 1 millió dolláros (180 millió forint) kártérítést fizet. Az Unió vállalta a kapcsolatok "teljes normalizálását" Tripolival. Az EU megnyitja az európai piacot a líbiai mezőgazdasági és halászati termékek előtt, technikai segítséget nyújt az archeológiai emlékek restaurálásához és EU ösztöndíjat ad a líbiai diákoknak.
...
A gyerekek csaladjai meg tudjatok mikor kapjak meg azt a penzt. Perszepersze. :Eztneked:
Azert az anyjuk kinja.  :Eztneked:

motifator

A zindex azt írta, hogy a ~400 millát adósságelengedésként kapja meg Líbia, szal a gyerekek családjai semmit se fognak látni az egészből.

Kvikveg

Quote from: motifator on 2007-07-24, 15:34:16
A zindex azt írta, hogy a ~400 millát adósságelengedésként kapja meg Líbia, szal a gyerekek családjai semmit se fognak látni az egészből.
Libia tud valamit.

Selmo

Ja, EU-s túristákat várhatják nyugodtan...

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: Próféta on 2007-07-24, 14:51:05

Hát akkor holnap Próféta >>, holnapután Próféta >>Svájc. :)
Jó utat és kellemes időtöltést!
A propos, kellemes idő... hűvös hegyi levegő... hmm...

9kor úgy feküdtem le, hogy a napközbeni 32 fokról sikerült a kinti 25 fokkal  kb 29
fokra "lehűteni" a lakás. Erre most arra ébredek, hogy már megint rohat meleg van,
30-31. Pedig ahogy látom, nem is sütött ma olyan sokat és erősen a nap, és még
szél is volt. Utálom ezt a meleget.

Fazék

itt most tök jól lehűlt a levegő és még egy enyhe rövid zápor is kialakult :) (Bp, XXII.)