Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Ááááá a szemem. Azok a reklámok. Milyen idióta találta ezt ki.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-09-04, 17:19:07
Filozófia? Nevezik azt a tárgyat máshogy is, vagy nekem totál kimaradt? oO
Nekem is volt  :3x3:

Quote from: Edina-chan on 2007-09-04, 19:54:38
és anno kaptál tőlem egy bant is.  :__devil:
2 éve, narancsleves ava? Már több, mint két éve nem jártam ott ezek szerint?  :eek:
repül a zidő...

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-04, 21:28:20
Quote from: sok underage b&nyiff-nyaff

Gyerekek, nem is tudjátok, milyen jó dolgotok van, hogy még iskolába járhattok. Komolyan mondom.
lol so tru

Quote from: Manitu on 2007-09-04, 23:04:33
Kábé ugyanarról szólt, mint amit írtál. Eredeti verzióban a /b/tard könyveket/doksikat kér, meg akar tanulni japánul, de nem kell neki beszéd, meg a nyelvtan, csak tudjon kanjikat olvasni, meg animét fordítani.
Lol rly :D

Zsiga

Quote from: Manitu on 2007-09-04, 23:04:33
Kábé ugyanarról szólt, mint amit írtál. Eredeti verzióban a /b/tard könyveket/doksikat kér, meg akar tanulni japánul, de nem kell neki beszéd, meg a nyelvtan, csak tudjon kanjikat olvasni, meg animét fordítani. De van angollal, főzéssel, barkácsolással, meg tudjisten még mivel :)
Mivel nem gyűjtöm őket, ezért pontosabb leírással nem tudok szolgálni.
Igen így már emlékszem. És így már nyugodt szívvel írom hogy k@bbeaf@szom. :D
Nyelvtant pl. kifejezetten szeretek tanulni, sőt, csak úgy tudok nyelvet tanulni ha értem a nyelvtanát, a logikáját.

Selmo

Quote from: Darkstar on 2007-09-04, 23:22:33
Ááááá a szemem. Azok a reklámok. Milyen idióta találta ezt ki.
8) http://selmo.atw.hu/kepek/noad.jpg

A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Brrrr, de hideg van. Tegnap megállás nélkül szakadt az eső, reggelre pedig annyira lehűlt a levegő, hogy majd megfagyok. *hapci

sirtomi

Itt is esett egész nap és most nagyon hideg van, fúj a szél is.
Nem szeretem ezt az időjárást, főleg, hogy céges sportnapok lesz a hétvégén és jelentkeztem, hogy megyek. A sátrazást asszem kihagyom és csak sportnap lesz nekem :)

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomi on 2007-09-05, 09:51:41
céges sportnapok lesz a hétvégén
sátrazás
Oh lol pwnt :D
Perfect timing

sirtomi

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-05, 09:55:12
Quote from: sirtomi on 2007-09-05, 09:51:41
céges sportnapok lesz a hétvégén
sátrazás
Oh lol pwnt :D
Perfect timing
Még augusztus elején tűzték ki ezt az időpontot. Akkor én sem gondoltam volna, hogy augusztus után mindjárt tél jön egy kellemes ősz helyett :)

Cobra

Szombattól elvileg jobb idő lesz.
Most éppen 9 fokot mutat a külső hőmérő, még szerencse, hogy lefekvés előtt bekapcsoltam a fűtést :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Otthon még nincs fűtés. Takaró alatt jó idő van így is. Meg a gép is fűt egész nap :)

Fazék

brrrr

rühellem ezt az időt...

reggel lenyomtam az ébresztőórát, keltem volna föl, ekkor megcsapott a hideg, és gondoltam szúnyálok még egy percet, mert ez embertelen állapot. 1 perc múlva fölkeltem, kitereltem a jegesmedvéket a szobámból, majd természetesen kiderült, hogy a kényelmes visszaalvásom miatt, röpke 41 perces késésben vagyok...

és ez már csak rosszabb lesz...

szerk: fűtést sztem mi sem kapcsoljuk be még 1-2 hónapig...

sirtomi

Én is majdnem visszaaludtam, pedig sose szoktam. Alig bírtam felkelni ma. Ideje lenne aludni is végre :)

Darkstar

Én reggel bekapcsoltam a gépet és a riasztó 20 secig ordított, mert a 7-8 fokos borda addigra fevült úgy fel, hogy a procihűtő egyeltalán beinduljon.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Jégveremben laksz? :D

Darkstar

Egész éjjel sarkig nyitva volt az ablak. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-09-05, 12:19:15
Én reggel bekapcsoltam a gépet és a riasztó 20 secig ordított, mert a 7-8 fokos borda addigra fevült úgy fel, hogy a procihűtő egyeltalán beinduljon.
Ilyen coldbugról még nem hallottam :haha:

Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-09-05, 12:19:15
Mivan, újabban nem csak hűtés, fűtés is kell a gépekbe? :eek: :D

Darkstar

Egyszerűen úgy van beállítva, hogy a venti 0%on megy ha a proci 20 fok alatt van. Ilyenkor meg megszólal a riasztó, hogy nem forog. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Akkor miért van úgy beállítva? Nem nehéz élvezni az álló ventillátor csendjét a sípolás mellett?  :hehe:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Mert lusta voltam átállítani a gyári értéket :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Manitu on 2007-09-05, 13:55:43
Mivan, újabban nem csak hűtés, fűtés is kell a gépekbe? :eek: :D
/OT (végülis helyben vagyunk): kompresszoros hűtésnél a szigetelt proci mellett
van egy fűtőszál is, hogy a pára ne oda csapódjon ki és a kondenzvíz ne fagyjon
oda. Néha szárazjégnél és folyékony nitrogénnél is tesznek oda jobb érzésű
emberek, de a lapoknak úgy is jó eséllyel az az utolsó körük...

Én

:wtf:
Ma mentem volna utolsó két órára bioszfaktra, de sehhova sincs kiírva az hol van. Megyek biosztanárhoz megkérdezni, hol vagyunk: Fasztugatok, holnap reggel lesz bioszfakt. Igen ám, csakhogy én eddig úgy tudtam, hogy csütörtök reggel első két óra matekfakt - és nem is rosszul! Szóval az órarendemben az első 2 órában most egyszerre van matekfakt és bioszfakt. Megyek a titkárságra, hogy srsly, wtf? Most jelenleg úgy áll, hogy a faktos matekra fogok járni, viszont a csüt. reggeli első két órában meg bioszra, és az akkori matekot be kell pótoljam.
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
Viszont szerdán így csak 4 órám van :D
In b4 örüljek hogy még suliba járok

Kvikveg

A suli elb a szervezest. Erre csak ezt tudom mondani.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Én on 2007-09-05, 15:22:50
In b4 örüljek hogy még suliba járok

Hát igen, előfordulhatnak ilyen lényegtelen apróságok...  :haha:
(in b4 shitstorm)
Failure is the default option

motifator

Szerintem meg tök rendesek, hogy megpróbálnak még középsuliban felkészíteni arra a káoszra, ami egyetemen tárgyfelvétel címen történik :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Zsiga

Quote from: Én on 2007-09-05, 15:22:50

Ez szerintem mindenhol így van, bizonyos faktokat nem lehet felvenni egymás mellé mert ütik egymást. (Matek + biosz, srsly wtf?) Az már tényleg az ő hülyeségük hogy ezt elfelejtették közölni veled...

motifator

Amúgy nálunk is úgy volt, hogy az egyik csoportban volt asszem matek-magyar-biosz, a másikban meg fizika-töri-kémia, és a két csoportból lehetett egyet-egyet választani. Mondjuk velünk legalább előre tisztázták a játékszabályokat.

Én

Így van, mondták is hogy cinkes lesz, de mivel sokan vettek fel ilyet (én pl matek-biosz-kémia) fogták a fejüket, de aztán év végén kijelentették, hogy meg van oldva. Nem lett.

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2007-09-05, 15:29:52
(Matek + biosz, srsly wtf?)
Nincs benne semmi extra, nálunk is volt több ilyen az évfolyamon. (Btw az én matek + művészettörténet faktomra akkor mit mondasz? :D)

Darkstar

Nem kell ahhoz a matek pár, művészettörténet fakt WTF
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん