Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Draconire

Nakedape

szemétség zh íratás közben netezni?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Quote from: Nakedape on 2008-12-10, 09:47:10

Höhö, ott puskáztam a negyedik sorban :)

Nakedape

Quote from: Xzone on 2008-12-10, 11:11:37
Quote from: Nakedape on 2008-12-10, 09:47:10

Höhö, ott puskáztam a negyedik sorban :)
nem is tudtam, h átoperáltattad magad Lánnyá  :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

chilip

hát leadtam a beadandómat, majdnem megbasztak mert jópár dolgot kifelejtettem :D tul-képp google-öztem a dolgot és a teljes kód meglett. :D aztán warningmentesítettem, magyarítottam, újratagoltam. ment csodálatosan csak olyan triviális dolgok maradtak ki belőle mint a bentlévő kód ellenőrzése a 0. lépésben. ergo az inputot még nem ellenőrizte, hogy lehetséges-e. :D kicsit kivert a víz mikor rámutatot a tanár ;)

ed.: amúgy ma reggelire 2 pohár kakaót ittam és egy pizzás csigát ettem... ne tegyétek. hullámokban tör rám a sz@rh@tnék :D elég érdekes volt bemutatás közben azzal is küzdei hogy ne csináljak oda a tanár orra alá :D

Xzone

Quote from: chilip on 2008-12-10, 11:51:47
ed.: amúgy ma reggelire 2 pohár kakaót ittam és egy pizzás csigát ettem... ne tegyétek. hullámokban tör rám a sz@rh@tnék :D elég érdekes volt bemutatás közben azzal is küzdei hogy ne csináljak oda a tanár orra alá :D

http://www.youtube.com/watch?v=UaTto48GFes#t=1m09s

Ramiz

Valaki fel tud nekem hirtelenszarni egy Total Commander (7.02) cräcket?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

[reserved]

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Nem hiszed el, hogy én tőlük kaptam egy iylen kulcsot legálisan? :D
[reserved]

Moha

Quote from: NLZ on 2008-12-10, 22:22:53
Nem hiszed el, hogy én tőlük kaptam egy iylen kulcsot legálisan? :D
Biztosan úgy gondolták, hogy ha már a fű legális, akkor legyen ez is. :lol:

Draconire

Xzone

Szar ügy.

Hitman: Blood Money, anyone?

Kvikveg

Quote from: Xzone on 2008-12-11, 14:55:28
Szar ügy.

Hitman: Blood Money, anyone?
Uhh...
QuoteRemarkably, Hoevels returned to the stage the next night with a bandage on his neck.
:hai:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2008-12-11, 15:00:40
QuoteRemarkably, Hoevels returned to the stage the next night with a bandage on his neck.
:hai:

Így garantált a teltház.

Zsiga

Az azért ultragáz hogy senkinek nem tűnt fel hogy valami nincs rendben... Mármint az OK hogy a nézők esetleg azt hiszik hogy valami látványos speciális effekt, mert a gyökér amerikaiak miatt már a színházak is erről szólnak, de könyörgöm, a stábból senkinek nem esett le hogy igazából nem kéne ömlenie a vérnek a nyakából? Az meg a másik, hogy a vérnek van egy jellegzetes szaga, amit nagyobb mennyiség esetén pillanatokon belül méterekről lehet érezni, és még véletlenül sem hasonlít a művérre.
Mondjuk a színész is epikus szintre emelte a faszlámaságot azzal hogy nem tűnt fel neki hogy a kezében lévő kés éles...

Kvikveg

Ha feltetelezzuk, hogy az ujsagban jol felfujtak az esetet, akkor valoszinuleg nem vagta meg magat annyira. Tenyleg atvagott torokkal nem ugral az ember masnap este.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2008-12-11, 15:55:23
Ha feltetelezzuk, hogy az ujsagban jol felfujtak az esetet, akkor valoszinuleg nem vagta meg magat annyira. Tenyleg atvagott torokkal nem ugral az ember masnap este.
Dehogynem. Egy közepesen komoly (= nem kell műteni) vágott sebes vérzés után 24 órával már nem vagy a kórházban (ha mégis akkor a pincében az egyik frigóban). :)

Makos

Quote from: Zsiga on 2008-12-11, 16:22:10
Dehogynem. Egy közepesen komoly (= nem kell műteni) vágott sebes vérzés után 24 órával már nem vagy a kórházban (ha mégis akkor a pincében az egyik frigóban). :)

basszus most akartam írni hogy mindjárt jössz és megmagyarázod :D

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2008-12-11, 16:22:10
Engem azert meglep, hogy olyan vagott seb, hogy nem tud tole felkelni, de meg nem is rinyal annyira, hogy felfigyeljenek ra, de masnap este meg mar OK?!

motifator

Nekem is az a furcsa a sztoriban, hogy nem kelt fel. Ha a vágás nem sértett artériát vagy a gégét, akkor szerintem fel tudott volna kelni, vagy legalábbis jelezni tudott volna, hogy srácok, para van.
A másik lehetőség az, hogy megvágta magát egy kicsit, és a vér látványától elájult. De ez elég hihetetlen, ha meg így volt, akkor  :lol:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Minimális vérveszteségtől is simán rosszul lehet lenni, vagy tűszúrástól, vagy vágástól, stb, de akár a vér látványától is. Alkattól függ, az egyik mentőtisztünk a Máltánál pl. a legapróbb tűszúrástól is elájul. :) (Legalábbis állítása szerint, még nem volt alkalmunk letesztelni... :__devil:) Én meg fél deci vérvételtől olyan rosszul leszek hogy nem bírok felülni sem órákig.

Kvikveg

No igen, ez is igaz.
Kepzelem hogy meglepodott.  ^^"

.Attila

California Coffee Co-ban lehet kapni forró csokit?

Én

noriko

nemrég a Dexter forgatásán is volt valami fake-knife-valójában-real-knife sztori. ott valami kaszkadőrt vágtak meg állítólag, de nem lett baja.
szóval annyira nem is ritka jelenség :D
"I wish I could, but I don't want to."

NLZ

Az ilyen mindig megesik, a bűnügyi sorozatokban is mindig elsütik ezt.
[reserved]

.Attila

Próféta

Quote from: NLZ on 2008-12-11, 22:32:34
Ja, a Holló forgatásán is elsütötték, tök klisés... :)

Kvikveg

A Punisher-ben a foszereplo vagta meg azt a batar nagy szoket.

Quote from: Próféta on 2008-12-11, 23:51:49
Quote from: NLZ on 2008-12-11, 22:32:34
Ja, a Holló forgatásán is elsütötték, tök klisés... :)
Vaaa, de morbid...  :ejj: