Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

[spoiler=kép][/spoiler]

Ezt olvasta már valaki? Tetszik a borítója.

Én

Árvíz Győrött és Kőszegen - biztos nekik is tetszik az idő :F

Xzone

Quote from: Rounin on 2009-06-24, 22:12:49
[spoiler=kép][/spoiler]

Mintha rémlene egy angol közmondás ezzel kapcsolatban.

Oh, megvan a napom mélypontja: "bento"-nak fordítottam a "lunch box"-ot magyarra, mivel így hangzik a legkevésbé hülyén :redface:

Member

Ööö, Wolf's Rain ep vége felé hívott ismerősöm, hogy faterja féltékenységi rohamot rendezett részegen és kiment kinyírni a kutyát (mert az nem üt vissza). Ez kicsit sok volt most.

Xzone

Quote from: Member on 2009-06-24, 23:49:33
Ööö, Wolf's Rain ep vége felé hívott ismerősöm, hogy faterja féltékenységi rohamot rendezett részegen és kiment kinyírni a kutyát (mert az nem üt vissza). Ez kicsit sok volt most.

Legalább nem csövesekre ment vadászni, 3guys1hammer stílusban.

.Attila

Quote from: Próféta on 2009-06-24, 23:52:30
Quote from: .Attila on 2009-06-23, 01:49:08
Quote from: Kvikveg on 2009-06-23, 01:20:09
amv
Ha a tobbi szama is ilyen jo,
http://www.youtube.com/watch?v=s1AcESk7JBA
http://www.youtube.com/watch?v=JvPu2PGzcSg
http://www.youtube.com/watch?v=eCFRsNKGxLI
Részemről a The Bonny Swans az örök kedvenc a művésznőtől.

Az is volt és szerintem jobb is volt, mint az albumos verzió :) Kicsit sajnálom is, hogy nem fogom azt a verziót többször hallani.

Member

Quote from: Xzone on 2009-06-25, 00:29:58
Legalább nem csövesekre ment vadászni, 3guys1hammer stílusban.
Gátőr az öreg, szóval ha egyszer nagyon bevadulna, menekülni sem lehet onnan.

Nakedape

Quote from: Rounin on 2009-06-24, 22:12:49
[spoiler=kép][/spoiler]

megvan. sztem elég jó. kölcsön?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

NLZ

[reserved]

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Quote from: Xzone on 2009-06-24, 22:48:47

Iiiigen? Nekem nem. :P
(a justfuckinggoogleit beugrott, de hát az meg nem közmondás :D)

Quotemegvan. sztem elég jó. kölcsön?

Remek. Ez is, akkor letöltöm. Van pénzem, köszi.

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-06-24, 23:49:33
Mindig meglep, hogy milyen emberek vannak.
Remelem megette a kutya.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Nem, meghalt. Ilyen puliféle kis korcs volt, esélye sem volt.

Fazék

Quote from: Member on 2009-06-25, 10:44:33
Nem, meghalt. Ilyen puliféle kis korcs volt, esélye sem volt.
azonnal tessék indítani a rendőrségi följelentést, vagy állatvédőknek, vagy fogalmam sincs hova kell ezt bejelenteni. persze lehet hogy anoním bejelentés kellene, ha tényleg akkora egy állat.

Xzone

Quote from: Rounin on 2009-06-25, 07:19:39
Quote from: Xzone on 2009-06-24, 22:48:47

Iiiigen? Nekem nem. :P
(a justfuckinggoogleit beugrott, de hát az meg nem közmondás :D)

"Don't judge a book by its cover."

Member

Quote from: Fazék on 2009-06-25, 10:55:46
azonnal tessék indítani a rendőrségi följelentést, vagy állatvédőknek, vagy fogalmam sincs hova kell ezt bejelenteni. persze lehet hogy anoním bejelentés kellene, ha tényleg akkora egy állat.
A puszta közepén kinek jutna eszébe feljelenteni őt, ha nem egy családtagnak? Azonnal rájönne.
Elköltözni szeretnének, meg talán a megbocsátó anya végre válni is fog, de elég speciális a helyzetük, a szolgálati gátőrlakásban laknak, és mivel gátőrné nem lehet egyedül senki, ezért a használati jog gondolom a fateré maradna és ők kerülnének utcára.

EDIT: Nálunk tudomásommal az állatok ellen elkövetett bűncselekmény vagyon elleni rongálásnak minősül, és gyak. a saját vagyonában tett kárt.

motifator

Nem, ez állatkínzás, ami bűncselekmény, akárkié is az állat.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Member

http://philip-egyesulet.tripod.com/id27.html
És tényleg. Ezek szerint a kriminológus kollégám kicsit elmaradt ebben a témában.

Draconire

Én

Ti nem emlékeztek arra a pár hetes esetre amikor egy purdé agyonkínzott egy macskát (megnyúzta, kivájta a szemét) és kb teljesen megúszta?

Zen

Quote from: Én on 2009-06-25, 13:06:26
Ti nem emlékeztek arra a pár hetes esetre amikor egy purdé agyonkínzott egy macskát (megnyúzta, kivájta a szemét) és kb teljesen megúszta?
WHAT?!
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Van egy tippem: Kapott kb. 15k pénzbüntetést?

Én

Most csak ezt a cikket találtam:
http://velvet.hu/sztori/2009/06/09/nem_emelnek_vadat_a_ket_allatkinzo_pecsi_diak_ellen/
Nézzétek meg a linkelt videót is...

Member

Tiszta Csáth Géza. Golyót mindkettő fejébe.

Zen

Én még mindig a kar-láb-szem-nyelv le/kivágást támogatom, aztán éljenek "boldog" életet.
&fmt=1

motifator

Persze, aztán a szociális háló majd eltartja őket, mint mozgássérülteket az én adómból. A börtönt elvileg arra találták ki, hogy a veszélyes egyéneket távol tartsák a társadalomtól. Na nekik pont ott volna a helyük. Meg szerintem egy kényszergyógykezelés is rájuk férne, amolyan Mechanikus Narancsos módon.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zen

Aha, biztos tök poén lesz nekik az eltartás, ha cserébe 0 interakcióra képesek a világgal. ::)
Amúgy meg a börtön ugyanúgy eltartja őket, szal..
&fmt=1