Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Általában életük során az alkalomszerű homoszexuális élmények (ilyenen mindenki átesik, nem kell a szexre gondolni), a nonkomform viselkedés (ahogyan nő, inkább a lányos dolgok érdeklik és velük is jön ki jobban), a szexuálatisuk tárgya (az, hogy miként izgulnak fel és mi a tevékenységük célja) tereli őket egyik vagy minden irányba. Freud szerint egyenesen biszexuális mindenki óvodás koráig, aztán ugye ez kisiskolásoknál ez a folyamat elfojtódik és a kamaszoknál jön elő újra. Itt jön rá a legtöbb tag, hogy valami nincs rendben vele, és később kezdi el felvállalni magát, amikor már nem tart a szülei reakciójától (ismerek vkit, aki ha bevallaná, valszeg az apja felnégyeli, nemtom, meddig tudja még titkolni).

Vannak persze, akikre ránézel, hogy "hmmm, de jó nő" és hátbaböknek, hogy "ő srác", na náluk valószínűbb, hogy ez kódolva volt.

Makos

Quote from: Darkstar on 2009-09-04, 18:03:14
Hazaértem a gólyatáborból, és hangom nincs, le vagyok égve, a torokom meg fáj, de valami mocsok jó volt.  :hopp:

Igen, ezek a fő jellemzői a gólyatáboroknak :D
Najó a leégés nem.

Selmo

Leégés
=0 pénz
=főtt rák színe
=
?

A tökéletesség unalmas.

Bruce

Quote from: Makos on 2009-09-04, 18:59:01
Quote from: Darkstar on 2009-09-04, 18:03:14
Hazaértem a gólyatáborból, és hangom nincs, le vagyok égve, a torokom meg fáj, de valami mocsok jó volt.  :hopp:

Igen, ezek a fő jellemzői a gólyatáboroknak :D
Najó a leégés nem.
Attól függ, hogy érti. Ha napon, az valóban nem feltétlenül szerves része. Ha anyagilag, az benne van a pakliban, ha meg történt vele valami... khm... fogalmazzunk úgy, vállalhatatlan, nos az meg főleg előfordulhat  :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Member

Szerintem pénzügyileg, egy gólyatábor eléggé viszi a zsét.

Bicskei

sztem a buzis témát dobjátok amig nem önt el az ideg és nem teszek valami csunyat a forumon.

mas a golyataborosknak én,darkstar. pedig grat ezt mindenkinek át kell élni minimum egyszer.
Ultras liberi

motifator

A témát szerintem is érdemes dobni, volt már ebből csúnya vita itt, nem is egy, én is megkaptam anno, hogy buzi vagyok. Ez tipikusan nem olyan téma, amiről bárkinek megváltozna a véleménye egy fórumbeszélgetés miatt, tuti, hogy előbb-utóbb flame lesz a vége.

A videó meg sarkít, mint az ostoba amerikaiakról szóló videók. Nyilván összeválogatták a legnagyobb barmokat, az interjúalanyok 80%-a láthatóan be van baszva, alig forog a nyelve. Ezt szerintem még az is látja, aki egyetért azzal, amit mondanak. Innentől kezdve ez a videó nem érdemes arra, hogy komolyan kitárgyaljuk. Mehetett volna inkább a lolba.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Quote from: Member on 2009-09-04, 19:06:04
Szerintem pénzügyileg, egy gólyatábor eléggé viszi a zsét.
Én 2ezret költöttem 4 nap alatt, hoztak piát vagy 2 kamionnyit :D Member te külön élvezted volna, legszarabb műanyag palackos borok, márkás tömények úgymint Pertu, Kevert, etc... :D Szerencsére a jóarcok ipari mennyiségű HP-t hoztak, meg a poén része volt a szarpia-ivás, szal jó volt.
Amúgy nekem is EPIC volt, ha még nem említettem volna.

Bicskei

igen egyetértek ez a video annyira hiteles mint az Emma-s videok....
Ultras liberi

Selmo

Hitelesen bemutatja a tájékozatlanságot.

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Én on 2009-09-04, 19:22:44
Én 2ezret költöttem 4 nap alatt, hoztak piát vagy 2 kamionnyit :D
Jó, én Szegeden akartam vásárolni és eleve kiderült, hogy amit befizettünk, az csak az ár fele, így 3000-m volt egy hétre.
"Member te külön élvezted volna, legszarabb műanyag palackos borok, márkás tömények úgymint Pertu, Kevert, etc... [/quote]
Tisztán előbbieket nem iszom (azért mindennek van határa :)), utóbbiakból meg elég egy 3 centi, hogy mindent kiadjak ott helyben (ajánlatom a Sütő és a Hajós). Amúgyis, inkább sörözni szoktam, Karpackije 9% és máris buli van. :)

Quote from: Bicskei on 2009-09-04, 19:23:17
Valahogyan kompenzálni kell a hamarosan előtörő kuruc.info-s anyázóvidiket, akármennyire is túloz mindkettő.

Bicskei

Quote from: Bicskei on 2009-09-04, 19:23:17
Valahogyan kompenzálni kell a hamarosan előtörő kuruc.info-s anyázóvidiket, akármennyire is túloz mindkettő.
[/quote]

ááá dehogy :ejnye:
http://www.youtube.com/watch?v=QkNJSdWqrd0&feature=related

[spoiler=holnapi tanács]ne sétálgasson senki az andrássy-n délután[/spoiler]
Ultras liberi

Xzone

Quote from: Member on 2009-09-04, 19:33:49
Quote from: Én on 2009-09-04, 19:22:44
Én 2ezret költöttem 4 nap alatt, hoztak piát vagy 2 kamionnyit :D
Jó, én Szegeden akartam vásárolni és eleve kiderült, hogy amit befizettünk, az csak az ár fele, így 3000-m volt egy hétre.
"Member te külön élvezted volna, legszarabb műanyag palackos borok, márkás tömények úgymint Pertu, Kevert, etc...
Tisztán előbbieket nem iszom (azért mindennek van határa :)), utóbbiakból meg elég egy 3 centi, hogy mindent kiadjak ott helyben (ajánlatom a Sütő és a Hajós). Amúgyis, inkább sörözni szoktam, Karpackije 9% és máris buli van. :)
[/quote]

Egyszer ittam Betyár Barackot és Garronet egy este. Istenem, de szar volt!

Én

Te kóstoltad a Pálesz Drinket amit Ramizhoz vittem? Na az legendáré még :D

Xzone

Quote from: Én on 2009-09-04, 19:49:08
Te kóstoltad a Pálesz Drinket amit Ramizhoz vittem? Na az legendáré még :D

Mire az előkerült, én már a kertben fetrengtem szerintem :redface:

.Attila

Akit idegesít a homo téma, ugorja át ezt a postot.
Szarok bele, ki mit gondol a melegekről, én pusztán azt kérdezem, hogy mik lehetnek az okai a homoszexualitásnak.

Quote from: Member on 2009-09-04, 18:46:10
Freud szerint egyenesen biszexuális mindenki óvodás koráig, aztán ugye ez kisiskolásoknál ez a folyamat elfojtódik és a kamaszoknál jön elő újra. Itt jön rá a legtöbb tag, hogy valami nincs rendben vele

Hirtelen rájön? Akkor mégiscsak kódolva van benne?

Bicskei

abszolút nem értek egyet memberrel ez nem genetika szvsz.
ez betegség amit kezelni kell(inkább pszichés mint másfajta)
Ultras liberi

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Nem hirtelen, csak érzi, hogy más mint a többiek (nem feltétlen tudja még, hogy miben, csak már kapisgál valamit). Sok kamasz persze kitalálja, hogy ő biszex meg minden, mert különcködni akar (pl. az emo fílinghez baromira illik), aztán visszaáll normálba, a többi pedig egy ideig próbálkozik, megnézi, jó-e neki nővel (hátha), aztán elfogadja ezt az életstílust.
De már sokat felejtek én is, nem is ez lesz a szakterületem, itt egész röviden leírják nálam okosabb emberek dióhéjban a lényeget.

Bicskei: Nem genetikával magyarázom, szerintem gyermekkori fejlődés során átélt tapasztalatok alapján választott életforma. Betegség => Nem teljesértékű ember, nem igazán szeretem ezt a megközelítést.

Xzone

No, akkor kezdjük.

Quote from: Bicskei on 2009-09-04, 21:10:58
ez nem genetika szvsz.

Ezt gondold már át légyszíves. Nagyon facepalm-gyanús, hülye kijelentés.

Az állatvilágban is létezik, valamint semmilyen negatív hatása nincs a 'betegre' vagy a környezetére. A melegek utálata a többévszázados keresztény faszságoknak köszönhető, egyszerűen beleívódott az emberekbe ("a családom, ismerőseim utálják a buzikat meg a cigányokat, hát én is fogom" -mindez persze tudat alatt).

Az ókorban teljesen elfogadott volt, csakúgy mint a pedofília. Mint a legtöbb dologban, itt sincs jó vagy rossz, csak az, amit a közösség nagyobbik része helyesnek vél.

Bicskei

addig ok h átélt események alapján jön elő ez az izé.
de én pont emiatt írtam h egy pszichs betegség.
member az utolsó mondatod nem elfogadhato számomra a betegek lehetnek teljes értékű emberek míg egy homoszexuál csak biró segédlettel(adoptálás,törvénymodosítások)
Ultras liberi

Bicskei

Quote from: Xzone on 2009-09-04, 21:22:10
No, akkor kezdjük.

ez nem genetika szvsz.

Ezt gondold már át légyszíves. Nagyon facepalm-gyanús, hülye kijelentés.

Az állatvilágban is létezik, valamint semmilyen negatív hatása nincs a 'betegre' vagy a környezetére. A melegek utálata a többévszázados keresztény faszságoknak köszönhető, egyszerűen beleívódott az emberekbe ("a családom, ismerőseim utálják a buzikat meg a cigányokat, hát én is fogom" -mindez persze tudat alatt).

Az ókorban teljesen elfogadott volt, csakúgy mint a pedofília. Mint a legtöbb dologban, itt sincs jó vagy rossz, csak az, amit a közösség nagyobbik része helyesnek vél.

a nem genetikás véleményemet tartom ennyi erővel születés előtt belehetne határolni h buzi lesz e az illető ami szerintem faszság.

a keresztény faszságokkal meg óvatosan mert azok a faszságok birodalmakat,országokat,népeket tartottak fent immár többezer éven át.
és csak utobbi 30 évben elterjedt liberális,deviáns világszemlélet tette ezt elfogadhatóvá.(olyan szövegekkel h légy természetes satöbbi).

ui. jo kis flame lesz ebből is
Ultras liberi

Member

Bibliá-ban megkövezik a homoszexuálisokat (bezzeg a vérfertőzők megmenekülnek a kénkőtől) >> Utálni kell őket. Ma a kereszténység már nem a keresztyén szeretetről szól, amit Jézus tanított, hanem a bibliában leírtak hatósági végrehajtásáról. Végülis amennyire beszűkültek a "magyarok istene" hívei, én ezt látom.

Nakedape

Quote from: Bicskei on 2009-09-04, 21:29:40

a nem genetikás véleményemet tartom ennyi erővel születés előtt belehetne határolni h buzi lesz e az illető ami szerintem faszság.

be lehet már
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Nem is volt haszontalan ez a buzológiai flamewar-kezdemény! Be akartam linkelni egy SMBC-t trollkodásképp, de nem tudom fejből a linkjét, és ahogy matattam az oldalon, rájöttem, hogy a képregény alatt van egy piros gomb, és arra rámászatva az egeret, feljön egy alt-text-szerű kép!
Failure is the default option

Selmo

Quote from: Bicskei on 2009-09-04, 21:29:40
...
A vallást most hagyjuk, de tény, hogy az egyház miatt van berögzülve a dolog.

A tökéletesség unalmas.

Bicskei

akkor más helyeken mért utálják őket szintén ahol az egyáznak nem volt ilyen befolyása mint europában.
Ultras liberi

Selmo

Mondj egy egyházmentes példát pls. Ja és Európa, lol.

A tökéletesség unalmas.

Member

Mindenhol volt valamilyen vallás vagy (tév)eszme és ezek általában egy merev értékrendhez ragaszkodnak. Adnak egy követendő példát, amitől eltérni = tarkónlövés.

Bicskei

Quote from: Selmo on 2009-09-04, 22:00:08
Mondj egy egyházmentes példát pls. Ja és Európa, lol.

afrika
a legjobb példa erre.ott irtották őket.
én nem szeretem őket8ez gondolom mindenki számára már egyértelmű) de amíg 4fal közt addig nyugodtan, ne vonulgassanak.
Ultras liberi