Neon Genesis Evangelion 2003

Started by Chronos, 2003-07-11, 12:24:19

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by Pharaoh
Hol van az eoe? Nem találom.
Gondolom, Zsozso nem a rawokat fogja kirakni az FTP-re hanem elõtte újra lesznek kódolva...(mint a részek is)

CHRONOS

Pharaoh

QuoteOriginally posted by Chronos
Gondolom, Zsozso nem a rawokat fogja kirakni az FTP-re hanem elõtte újra lesznek kódolva...(mint a részek is)

CHRONOS

Miért? A 2cd-s eoe-t 1 cd-re akkarja konvertálni? Szerintem a 2 cd nem olyan sok és az már 50%-al kissebb, ami már lehet, hogy sok.

Ekuseru

lehet, hogy zsozso arra gondolt, hogy nem kerül fel a 2cd-s mert már nincs benne semmi újjitás :D
日本 - 中國 - 한국

Lac

FaxMactor: Oké nyertél :hehe: (a téma 'OffTopic' mivolta, és a részemrõl való közöny miatt ennyi elég is lesz)

:zen:

Menjen mindenki nyaralni! :gevumezs: :gevumezs: :gevumezs:

:p :p :p

Ekuseru

Oké nem szóltam! :D
Látom felkerült a 2CD-s End of Eva és a Death.

zsozso, bemásolod majd a 2-id részét az End of Eva feliratnak?

Thnx
日本 - 中國 - 한국

zsozso

QuoteOriginally posted by Ekuseru
Oké nem szóltam! :D
Látom felkerült a 2CD-s End of Eva és a Death.

zsozso, bemásolod majd a 2-id részét az End of Eva feliratnak?

Thnx

Be
Death is the only redemption

faxmactor

QuoteOriginally posted by Lac
FaxMactor: Oké nyertél :hehe: (a téma 'OffTopic' mivolta, és a részemrõl való közöny miatt ennyi elég is lesz)
Ha közönyös a dolog, akkor meg miért kellett flame hangnemet felvenni?
Egyébként hogy nyertem volna, azt nem állítanám, mert szó ami szó, azért elfogult vagyok :D Offtopicnak meg offtopic, úgyhogy a döntés innen is nyugtázva.
Azért azt elárulom, hogy alkalomadtán szeretném majd gazdagítani a szervert egy Bubblegum Crisis 2040 rippel, (XviD-Ogg) MKV-ban, netalán angol-magyar elirattal. (Bár utóbbihoz mindenképpen fordítótársak kellenek, hoy még idén elkészüljön ;) )
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

tblack

9 óra munkával kijavítottam a hibákat a 9-es részben...

Itt egy kis 14 mp-es részlet a timeline-ból: http://gk2.gau.hu/black/timeline.gif

És itt található 3 elõtte/utána összehasonlító sample: http://gk2.gau.hu/black/09/

Ezek a legújabb unstable xvid-el, 1 pass quality based 97% -al készültek.

Ekuseru

Chronos!

Készen vagy az Nge ssa-k kijavitásával? nekem nagyon kéne
(vagy nem is folytattad? :D :rolleyes: )

már csak azok kellenének aztán elkezdeném felpakolni CD-re az új NGE részeket. (kb. 40 cd hehe:) )
日本 - 中國 - 한국

Chronos

Chronos!

Készen vagy az Nge ssa-k kijavitásával? nekem nagyon kéne

már csak azok kellenének aztán elkezdeném felpakolni CD-re az új NGE részeket. (kb. 40 cd hehe:) )
Mindjárt...;)

CHRONOS

Chronos

Chronos!

Készen vagy az Nge ssa-k kijavitásával?
17-ig felment...;)
Ha akarjátok, holnapra meglesz végig a javított sub...:D
Általában amit megigérek, azt mindig teljesítem...
40 CD???
Ez hogy jött ki neked?

CHRONOS

Pharaoh

Biztos az eredeti rawokat írja ki.

Chronos

QuoteOriginally posted by Pharaoh
Biztos az eredeti rawokat írja ki.
Csak az a baj, hogy még így sem jön ki, mivel a sorozat még az eredeti rawokat kiírva is felmegy 26 CD-re, és Death + End of Evangelion = 4 CD, tehát még így is "csak" 30 CD...;)

CHRONOS

Pharaoh

Csak az a baj, hogy még így sem jön ki, mivel a sorozat még az eredeti rawokat kiírva is felmegy 26 CD-re, és Death + End of Evangelion = 4 CD, tehát még így is "csak" 30 CD...;)

CHRONOS

+ a rendezõi változatok is, igaz így se jön ki a negyven, de lehet, hogy kerekített.

Ekuseru

ez csak sacc volt de egyébként:
26 rész + 4 rendezõi + 2*2 film + soundtrack + S2 works soundtrack + artbooks stb....
日本 - 中國 - 한국

Lac

QuoteOriginally posted by faxmactor
Ha közönyös a dolog, akkor meg miért kellett flame hangnemet felvenni?

Ja, bocs, nem flame-ltem senkit (egy pár személytelen vulgáris szó még messze nem flame war ;) ) néha csak ilyen a stílusom :hogyaza:  (de többnyire azért normális vagyok :D )

Amúgy meg a közönyt úgy értettem, hogy a hozzászólásodhoz is lett volna mit hozzáfûznöm (ill. javítanom), de egyszerûen nem érdekel annyira ez a téma, hogy most nekiálljak további vitákba bonyolódni. Na, pont.

emperor

10 napja mentem el nyaralni, akkor azt hittem, mire haza jövök az NGE 2003 talán fent lesz a 10-g részig, ehelyett fent van a 12-g és az összes film is:hopp:
Szép munka volt fiúk! Csak így tovább!:D
UI: Ugye a Death-nek és az EoE-nek nincs már más változata mint ami fent van, ugye?:confused:
Loyalty Never Dies

Chronos

QuoteOriginally posted by emperor
    Ugye a Death-nek és az EoE-nek nincs már más változata mint ami fent van, ugye?:confused:
    Nincs...;)

CHRONOS

emperor

Nincs...;)

CHRONOS

Akkor megnyugodtam!:)
    Köszi!
    Loyalty Never Dies

emperor

Nekem vannak (már megint) problémáim a felújított részekkel...
      Nem tudom, hogy csak nálam-e, de gyakran a háttérben történõ események (pl: elsõ részben, mikor lifttel mennek és beúszik UNIT-01 keze, akkot ott a háttér akadozva megy (a lift megy rendesen, csak a háttér akadozik), és ugyanígy van gyakran a szájmozgásokkal is és még sok más helyen... De többnyire az olyan jelenetekkel van ez, amikor valami a háttérben mozog...
      Nálam van csak ez a gond, vagy másnál is?
      Ha csak nálam, akkor mi lehet a gáz?:confused:
      Loyalty Never Dies

Chronos

Nekem vannak (már megint) problémáim a felújított részekkel...
        Nem tudom, hogy csak nálam-e, de gyakran a háttérben történõ események (pl: elsõ részben, mikor lifttel mennek és beúszik UNIT-01 keze, akkot ott a háttér akadozva megy (a lift megy rendesen, csak a háttér akadozik), és ugyanígy van gyakran a szájmozgásokkal is és még sok más helyen... De többnyire az olyan jelenetekkel van ez, amikor valami a háttérben mozog...
        Nálam van csak ez a gond, vagy másnál is?
        Ha csak nálam, akkor mi lehet a gáz?:confused:
        Nálam is ugyanez a hiba...:confused:
        Engem is érdekelne, hogy most a mi készülékünkben van a hiba, vagy csak a kódolás lett rossz...:confused:

CHRONOS

emperor

Nálam is ugyanez a hiba...:confused:
        Engem is érdekelne, hogy most a mi készülékünkben van a hiba, vagy csak a kódolás lett rossz...:confused:

CHRONOS

Örülök, hogy nem vagyok egyedûl ezzel...
        Remélem csak valami Codec. Ha ma senki nem válaszol, akkor leírtom a codecjeimet, és újrarakom egyenként, hátha az rendbehozza...:hehe:
        Loyalty Never Dies

McDouglas

Kösz, csak azt hittem hogy valami angol kifejezés...:rolleyes:

CHRONOS

Persze lehet Never Mind is ;) De ahogy irtak itt a nincs mit-et szantam ;)
          Kukorica Rox ^^

McDouglas

ez csak sacc volt de egyébként:
          26 rész + 4 rendezõi + 2*2 film + soundtrack + S2 works soundtrack + artbooks stb....

Umm, DVD-re olcsobb lenne... sokkal olcsobb ;)

En 3 dvd-re rakom fel, es kb 1500 pizembe fog kerulni...ha veszel 30 cd-t, akkor az meg gagyi cd-vel is 3k huf ;)
          Kukorica Rox ^^

emperor

Van valakineki valami ötlete, hogy mért csinálja nálunk az NGE 2003 azt amit leírtunk?:confused: :confused:
          Loyalty Never Dies

McDouglas

Van valakineki valami tlete, hogy mrt csinlja nlunk az NGE 2003 azt amit lertunk?:confused: :confused:

Probald ki mplayerrel is, ha azzal is szar, akkor biztos lehecc benne, hogy a file a rossz.
            Kukorica Rox ^^

McDouglas

madofakin automod... minyna kihackolom jol :PP
            Kukorica Rox ^^

zsozso

QuoteOriginally posted by McDouglas
            madofakin automod... minyna kihackolom jol :PP
            Haha very funny very funny ;) ;)

Drótmalac

Hát, remélhetõleg nem kódolási hiba, de ha az is, akkor javítható.
            Mióta megy az OP rendszer?
            Mert a codec-ek és codec packok hajlamosak alapjában felforgatni a registry-t, ez internetezéssel és/vagy játékkal kombinálva kb.: 3 hónap alatt tönkrevág bármilyen win*os rendszert, nincs az a javítóprogi, amivel meg lehet berhelni.
            Sõtt egy Linuxot használó ismerõsöm szerint még azt is megviseli az ilyesmi. Szóval lehet hogy az alapcodecekkel, vagy a registryvel van gond.
            Én ezért szoktam kb 3 havonta újradobni az OP rendszert, de olyan 6-9 hónap után már elõfordul hogy el se indul.

zsozso

QuoteOriginally posted by Drótmalac
            Hát, remélhetõleg nem kódolási hiba, de ha az is, akkor javítható.
            Mióta megy az OP rendszer?
            Mert a codec-ek és codec packok hajlamosak alapjában felforgatni a registry-t, ez internetezéssel és/vagy játékkal kombinálva kb.: 3 hónap alatt tönkrevág bármilyen win*os rendszert, nincs az a javítóprogi, amivel meg lehet berhelni.
            Sõtt egy Linuxot használó ismerõsöm szerint még azt is megviseli az ilyesmi. Szóval lehet hogy az alapcodecekkel, vagy a registryvel van gond.
            Én ezért szoktam kb 3 havonta újradobni az OP rendszert, de olyan 6-9 hónap után már elõfordul hogy el se indul.

Hát nemtudom én ezt nemtapasztaltam még ;)
            2 éve megy a mostani win***om és semmi hasonló nemtörtént...
            A linuxos ismerősöd meg nemigazán ért hozzá ;)