Neon Genesis Evangelion 2003

Started by Chronos, 2003-07-11, 12:24:19

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by emperor
Vagy közzé tenni a codec-packet amivel megy...
A codeced jó, a kódolás a rossz...;)
Különben nem bírtad volna lejátszani...

CHRONOS

Drótmalac

Ja, a codec packok egyébként sem jó megoldások, mert gyakran tesznek egybe olyan codeceket és filtereket, stb, amik ütköznek egymással, emiatt a lejáttszás mindig lefagy.
A kódolási hibát általában nem lehet javítani, csak ha az eredetibõl kiindulva újrakódolják.
A Ryan közlegény nekem se jött be annyira, jobb az Ellenség a kapuknál "Az ember a puskával lõ! Akinél nincs puska követi!" Vagy az Elit alakulat. De a Ryanban hallottam a gebaß szót és meg is magyarázták a jelentését:)
Amúgy én is ebben az értelemben használom: probléma, gáz, gebaß

McDouglas

QuoteOriginally posted by Chronos
DivFix-el kell kivenni a hibás frameket, és utána működik...;)
Én azt hittem hogy eleve a "jó" verziót fogják felrakni az FTP-re...:rolleyes:

CHRONOS

En az eredeti 2 cd-t tettem fel (hibas 2cd-vel), mert nem publikus reszbe szantam, gondolvan tovabbi tervek vannak veluk... mivel nem volt, ezert hibasan kerult ki.

A megoldas a divfix (ajanlom a legujabbat, leven regivel vannak gondok), es ott a hibas framek kivagasat, es ujraindexelest.

Szegyen ugyan, de be kell vallani, iszonyat gaz ez a raw. Rengeteg hibaval, ami egyertelmuen visszavezetheto a riper hozza nem ertesehez. (csak hogy parat emlitsek: kockasodas. ep9 botranyos minosege (akik nem lattak, nem tudjak, hogy mibol is csinalta ezt black), az eoe2 hibas framjei, 400 megahoz kepest rossz minoseg). Es a felbontas korul is svindli van, ugyanis Japanban NTSC a szabvany, ez pedig egy atmeretezes kovetkezteben lett olyan amilyen.

Szal sux.
Kukorica Rox ^^

McDouglas

QuoteOriginally posted by tblack
Ja igen... én már olyan 1,5 éve csak Princo CD-t használok... mindig is olcsó volt de tökéletes.

Most már DVD-re írok és nem meglepetés, hogy Princo-t használok... Szintén hibátlan és egy 4x írható Princo DVD-t 350Ft-ért meg lehet venni.

Leven DVD-vel meg nincs tapasztalatom, ezert nalam tapasztaltabbak velemenyere adni szoktam. A kovetkezo rezsletet egy levlista DVD szekciojabol szedtem.

"Majd' el felejtettem, az alapanyag sem mindegy ám! Princo DVD-R-t például csak abban az esetben használjatok, ha idén karácsonykor már semmiképpen nem akarjátok megnézni a kiírt filmet!:o)"

En mindig is kerultem noname cd-ket, lehet ezert nincs egy princo cd-m se ^_^ (ettol fuggetlenul a cd lehet, hogy jo)
Kukorica Rox ^^

emperor

Na de mi lesz az NGE 2003-al?:confused:
Loyalty Never Dies

Chronos

Na de mi lesz az NGE 2003-al?:confused:
    Várjuk a fejleményeket...;)

CHRONOS

emperor

Várjuk a fejleményeket...;)

CHRONOS

Én is, de nagyon csend  van...:confused:
    Loyalty Never Dies

Drótmalac

Olyan vihar elõtti?

Chronos

Türelem rózsát terem...;)

CHRONOS

emperor

Türelem rózsát terem...;)

CHRONOS

Mondta a vén kertész, aztán ráharapott a kétcsõvüre és meghúzta a ravaszt:D
      Loyalty Never Dies

emperor

Na, valaki plz mondjon már valamit, hogy mi lesz!
        Mi türelmesen várunk, de nagyon nagy itten a csend:ejnye:
        Loyalty Never Dies

Drótmalac

Halga csak!
          Ha csendben vagy, hallani a fotonok srrogását a monitor felõl!:D

Chronos

Na, valaki plz mondjon már valamit, hogy mi lesz!
          Mi türelmesen várunk, de nagyon nagy itten a csend:ejnye:
          Várjuk mikor jön Black a hírekkel...;)

CHRONOS

Drótmalac

Várjuk mikor jön Black a hírekkel...;)

CHRONOS
          Addig ajánlom a Kyodaj Mahjongg-ot, unalomûzésre. A legtöbb letöltõközponton fentvan;)

Ekuseru

Végre mintegy 8 napos non-stop letöltési idõ alatt lejött az
          S2 WORKS Eva album
          és csak annyit mondhatok, hogy rettenetesen jó!
          !!!!!!!!!!   8,5   !!!!!!!!!!! óra Eva muzsika olyanok is amelyek nincsenek rajta egy ost albumon se!

tudom, hogy felkerült már jó sok Eva album de ha esetleg van rá igény akkor felpakolom
          日本 - 中國 - 한국

emperor

QuoteOriginally posted by Ekuseru
          Végre mintegy 8 napos non-stop letöltési idõ alatt lejött az
          S2 WORKS Eva album
          és csak annyit mondhatok, hogy rettenetesen jó!
          !!!!!!!!!!   8,5   !!!!!!!!!!! óra Eva muzsika olyanok is amelyek nincsenek rajta egy ost albumon se!

tudom, hogy felkerült már jó sok Eva album de ha esetleg van rá igény akkor felpakolom

Én már elkezdtem fixálni az én változatomat, szóval én majd feltöltöm ha kész (3-4 nap, mert a többi albummal is foglalkozom és töltöm fől;)), de ha te akarod, akkor töltsd fel...

Lélegzetvisszafojtva várom Black híreit...:hopp:
          Loyalty Never Dies

Chronos

Lélegzetvisszafojtva várom Black híreit...:hopp:
            Csak nehogy megfulladj...:D
            Viccet félretéve: Én is várom, ezerrel...

CHRONOS

Ekuseru

Emperor:

a fixálás mit jelent? Egyébként én átirom az mp3 file-ok ID-tag-jeit 2-es verzióra és mindegyiknek adok cimet, mert azokat lespórólták :confused:
            Szóval úgy éjfél fele el is kezdem a feltöltést és holnapra már fenn is lesz.

(egyébként az egyik file 0-kbyte-ot foglal woopsz!
            mindegy! 8,5 óra zenébõl nem nagy baj ha "csak" 223 szám van meg a 224-bõl :D )
            日本 - 中國 - 한국

Ekuseru

MUSZÁLY ÁRADOZNOM ERRÕL AZ S2 WORS-RÕL!!!!!!!!!!!
            Tényleg Fantasztikus !!!

Szerintem aki egy kicsit is szereti az EVA-t az majd letölti az ftp-rõl (persze ha már fennt lesz) majd felkel egy szép reggelen, leül a gép elé és végighallgatja egy huzamban !!!!!!!!

Olyan marhajó és részletes, hogy még az apró 6-7 másodperces zenékrõl sem feledkeztek el !!!!!!!!!!

A másik: olyan "hivatalosak" a számcimek, hogy pl. a THE BEAST és a HARBINGER OF TRAGEDY zenék amelyeket az OST-n külön névvel láttak el, itt mind úgy szerepelnek mint az EVA-00 szám "tempós és ritmus verziói"

Nagyon komoly!!!!!:hopp:
            日本 - 中國 - 한국

Chronos

MUSZÁLY ÁRADOZNOM ERRÕL AZ S2 WORS-RÕL!!!!!!!!!!!
            Tényleg Fantasztikus !!!

Szerintem aki egy kicsit is szereti az EVA-t az majd letölti az ftp-rõl (persze ha már fennt lesz) majd felkel egy szép reggelen, leül a gép elé és végighallgatja egy huzamban !!!!!!!!

Olyan marhajó és részletes, hogy még az apró 6-7 másodperces zenékrõl sem feledkeztek el !!!!!!!!!!

A másik: olyan "hivatalosak" a számcimek, hogy pl. a THE BEAST és a HARBINGER OF TRAGEDY zenék amelyeket az OST-n külön névvel láttak el, itt mind úgy szerepelnek mint az EVA-00 szám "tempós és ritmus verziói"

Nagyon komoly!!!!!:hopp:
            Majd meghalgatom, ha fent lesz...;)

CHRONOS

Ekuseru

2 órája hallgatom, de azóta folyamatos vigyor ül az arcomon.:D :D :D
            Fõleg miután megláttam, hogy az egyik kedvenc számomból (Don't make others suffer...) 6 féle verzió is van !!!!!
            日本 - 中國 - 한국

emperor

Emperor:

a fixálás mit jelent? Egyébként én átirom az mp3 file-ok ID-tag-jeit 2-es verzióra és mindegyiknek adok cimet, mert azokat lespórólták :confused:
            Szóval úgy éjfél fele el is kezdem a feltöltést és holnapra már fenn is lesz.

(egyébként az egyik file 0-kbyte-ot foglal woopsz!
            mindegy! 8,5 óra zenébõl nem nagy baj ha "csak" 223 szám van meg a 224-bõl :D )

Nekem megvan minden szám... Én a fixálás alatt azt értem, hogy minden ID taget megírok (szerző, kiadás éve stb stb), átnevezem az mp3-kat rendes formába, az igazi címmel Ha valamelyik sérült akkor azt leszedem újra. Ha a minsőéggel gondok vannak akkor is. Berakom a borítókat és némi infot az albumról. Nekem megvan az összes szám, szóval akkor szeretném inkább én feltölteni, mert a hajam égnek áll attól, ha egy album ugy van feltöltve, hogy hiányos.;)  De ha mindenképp te akarod, csináld.:)
            Loyalty Never Dies

emperor

[B
               [/B]

Az nem a hivatalosság miatt van, hanem mert Shiroh Sagisu nem szokott nevet adni a számainak,  hanem alfanumerikusan nevezi el õket. Aminek van címe, azt valószínüleg Hideaki adta, vagy azért írták fel, hogy tudja a jó nép, hogy mit hallgat...;)
              Loyalty Never Dies

emperor

Ekuseru, ha megengeded, hogy én tegyem fel, akkor holnap este már kezdem is a feltöltést, és legrosszabb esetben is, vasárnap délre fent lesz az egész!:jee:
                Loyalty Never Dies

Ekuseru

日本 - 中國 - 한국

Ekuseru

QuoteAz nem a hivatalosság miatt van, hanem mert Shiroh Sagisu nem szokott nevet adni a számainak, hanem alfanumerikusan nevezi el õket. Aminek van címe, azt valószínüleg Hideaki adta, vagy azért írták fel, hogy tudja a jó nép, hogy mit hallgat...

nem érted mire céloztam.
                  a "hivatalosság" látszatát arra értettem, hogy a zenék a különbőző verziók szerint vannak csoportositva ( A-10, OP-1 ) stb ahogyan a filmzenék felvételénél szokás...;)
                  az azonos "kód"-u darabok csak az ütemükben vagy hangszerelésükben kölönböznek, esetleg vágásban
                  ( persze vannak kivételek )
                  日本 - 中國 - 한국

Ekuseru

hopp még valami...
                  ugye nem akarod összetömöriteni?
                  (mert az ost-ket összetömöritetted)
                  nem b***ogatás képpen mondom, de elég hülyeség amikor úgyis mp3-ban van.
                  legalább úgy szektiven lehet leszedni a számokat
                  日本 - 中國 - 한국

emperor

nem érted mire céloztam.
                  a "hivatalosság" látszatát arra értettem, hogy a zenék a különbőző verziók szerint vannak csoportositva ( A-10, OP-1 ) stb ahogyan a filmzenék felvételénél szokás...;)
                  az azonos "kód"-u darabok csak az ütemükben vagy hangszerelésükben kölönböznek, esetleg vágásban
                  ( persze vannak kivételek )

Én is errõl beszéltem. Shiroh Sagisu szokta így nevezni a mûveit, lusta címet adni:D
                  Köszi, hogy átengeded nekem a feltöltést. Én eddig azért tömörítettem össze, mert akadnak problémáim a feltöltéssel, és így egyszerübb volt megoldani....
                  Loyalty Never Dies

Chronos

mert akadnak problémáim a feltöltéssel, és így egyszerübb volt megoldani....
                    Milyen problémáid akadnak a feltöltéssel?

CHRONOS

emperor

Milyen problémáid akadnak a feltöltéssel?

CHRONOS

Ha pl a Total Commandert használom, akkor ha kijelölök 2 fájlt feltöltésre (mondjuk két csomagolt albumot) akkor az egyiket elviszi 100%-g, feltölti, de ott megáll, nem folytatja. A Flashfxp-be is produkál valami hasonlót... Eddig még nem sikerült megoldani, ezért csomagolom be az mp3-kat, mert ha minden 5-k track után megakadna, enyhén szólva ki*aszott sokáig tartana feltölteni mondjuk az S2 Works-t. De majd küzdök a beállításokkal, hátha!;)
                    Loyalty Never Dies