Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2006-04-26, 14:26:20
Nézi ezt valaki rajtam kívül?

Az biztos, hogy a külföldi (nem magyar) rajongók körében máris hatalmas népszerűségre tett szert, sokak szerint ez a sorozat lesz a 'Next Big Thing in Anime', vagy az új Evangelion...

Eddig négy rész van kint, és a legutolsó tényleg annyira  :wtf:, mint az NGE utolsó pár része.

Mindenesetre érdemes követni.
én nézem, és ugyan elképzelésem sincs hogy hozza be bárki is ezzel a sorozattal kapcsolatban az NGE-t, de nekem is tetszik a sorozat :)
a negyedik részt még nem tudtam megnézni, tegnap este jött le, de az első három részt természetesen a sorozathoz hűen idiótán néztem meg...
ugyebár megnéztem az első részt, majd a másodikat, majd néztem volna 1 nappal rá a harmadikat, ami picit meglepett, mert ugyanaz volt, mint a második...  :confused: ezután, kicsit jobban odafigyeltem mik a file-nevek és melyiket indítom el, és meglepődve tapasztaltam, hogy valami furcsaság folytán, az elsőnek a második részt töltöttem le, másodiknak a harmadikat és csak utoljára az elsőt és ilyen sorrendben is néztem meg őket végül :D
így nem is igazán értettem hogy miket írtál az első részről napokkal ezelőtt az ajánlódban, ami miatt letöltöttem a sorozatot, de immár hogy én is láttam a tényleges első részt, már érthető :D
aki tudott követni az kereshet a hűtőjében egy túró rudit és megeheti   :D

szóval a sorozat kellően elborult és mégis normális és mégis hülye és legalább végre egy értelmesnek tűnő fiatal férfi főszereplőnk van, aki tényleg tud racionálisan gondolkodni/cselekedni (időnként) :)

kikuchiyo

Ha nem tudod követni az epizódszámozást, akkor nem (csak ;)) te vagy a hülye.

A végén az ajánlóban a kavarásnak, amikor nem értenek egyet a következő rész címén, jelentősége van.
Ugyanis ami a valóságban az első rész - a paródia -, az valójában a nulladik, nem kapcsolódik a történethez, illetve nagyon is, de ez spoiler.
A második résszel kezdődik a sztori, ezért lett a címe az, hogy 'első rész'.
A harmadik rész a második rész, és így tovább... illetve nem, mert a negyedik rész Haruhi szerint a hetedik, Kyon szerint pedig a címe "Suzumiya Haruhi unalma", és valóban, a negyedik rész kissé előreszalad, és olyan dolgok kerülnek elő benne, amik még nem történtek meg. Valójában a negyedik rész eseményei a könyvsorozat egy későbbi kötetéban szerepelnek.

Érthető vagyok eddig?
Itt egy kevéssé informatív összefoglaló:
http://www12.brinkster.com/stratoct/haruhitimetable.txt (kopi, pészt)

A könyvek angolul, ha érdekel valakit:
itt
Failure is the default option

Ramiz

Na majd ha vége a sorozatnak, én kérnék egy "ilyen sorrendben nézd, hogy értsd" segítséget, mert anélkül esélyem sincs... :o :merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

#393
Időközben megtaláltam a reviewmat.

The Place Promised in Our Early Days

Nehezen tudom szavakba önteni amit láttam. Gyönyörű animáció, eszméletlenül szemgyönyörködtető látvány. Zene is nagyon ottvan, hanghatások is nagyon jók szívdobogtató volt hallani 1-1 sugárhajtású gép áthúzását hála az 5.1 es hangnak.

A story alternatív történelemmel játszódik és a második világháború után Hokkaido szigete különvált japánból és a maradék szigetek Amerika pártiak maradtak. 1996 nyara három tizenéves fiatal (14 körül) Hiroki Fujisawa, Takuya Shirakawa és a kissé furcsa, de roppantmód aranyos és barátságos Sayuri Sawatari története kezdődik el, azzal hogy megmutatják a lánynak a saját repülőgépüket amivel elszeretnének repülni a titokzatos égig-érő toronyhoz ami Hokkaido szigetén található immáron több mint 20 éve! A két srác nyári munkájuk mellet dolgozgat a repcsin, közben a lány segít hogy ne legyen unalmas a munka. Így telnek múlnak a nyarak mígnem egyszercsak Sayuri-t nemlátják többé, és még el se köszönt :( . A srácok végeznek az általános iskolával és mindketten mennek a saját fejük után, de az útjaik még fognak kereszteződni. Így indul eme mély történet és kis sci-fi elem is bevegyül a párhuzamos világelmélet kapcsán de többet nem szeretnék mondani mert érdekes párhuzomokat feszeget a rendező Makoto Shinkai.
Mély és vegyes érzelmeket keltett bennem eme mű, bár nem nemvezném roppantmód kiemelkedőnek, ámbár mégis kiemelkedő mert ilyesfajta szórakozást nem minden anime nyújt. Ahgy Sayuri szinkronhangja is mondja az interjúban biztos hogy minden emberben másfajta érzelmeket kelt ez  a film és kicsit olyan mintha nosztalgikusan néznénk végig(az elbeszélőmódja miatt) mintha velünk is megtörtént volna és az emlékezetünk egyik szegletéből vesszük elő ezt a szívhez közelálló történetet. Mindenképpen ajánlom hogy ha valaki szeretné nagy élménynek betudni ezt a művet majdan, akkor akkor nézze meg amikor magányos és kis boldogságra, reményre vágyik az életében. Hirtelen nemtudom mit mondjak még de aki teheti és DVD-n nézi meg feltétlen nézze meg az interjúkat mert nagyon jók!!!
10/8

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Lazzaret

Most értem a végére és nem is tudom szavakba önteni milyen is volt.Egy biztos: BAROMI JÓ :D Egyszerüen fantasztikus ahogy végig van vezetve. Mind a grafika mind a hangok eszméletlenül ott vannak. Egy kicsit viszont érdekes volt ez a sok RAP beütésű zene az animéhoz de nagyon passzolt hozzá. Rengeteg mindent belegyúrtak a készítők ebbe a sorozatba. Humortól kezdeve drámáig mindent( azért a jelen dolgai mit kerestek benne :confused:, de ezek is nagyon jó pofák voltak benne :jee: kedvencem a Baseballos rész volt az ilyenek közül :) )Ilyen jót rég szórakoztam és azért ez nagy szó. Ezt mindenkinek látni kell.

Grafika: :cool:
Hangok és zene: :cool:
Story: :cool:

Összegezve:
:hail:


www.arkangyalok.uw.hu

Próféta

Genshiken
Véleményemet fenntartom. Mindenki nézze meg az első három részt, mert nagyon érdekes és tanulságos. A maradék 9-nek nem sok értelme volt, nem sok újat ad hozzá, részenként egy-kettő érdekes dolog, a maradék idő nyögős. Mosolyogtató, de nem igazán vicces, szóval olyan Azumanga-szerű.
A történetben a legnagyobb adut ki se játszották, de azért lehet sejteni, hogy [spoiler]miből írja a klubelnök a diplomáját...[/spoiler]
Aki nem tudná, miről beszélek: ez egy olyan anime, amelyik rólunk, otakukról szól. Mennyire elvetemültek tudunk lenni, milyen szánalmasak vagyunk a "közemberek" szemében, és hogy néha egymást is kicsit viszolyogva nézzük... de igazán így érezzük jól magunkat.

FLCL
Őrült. Beteg. Nagyon. Talán nem annyira, mint a Mind Game. Vagy annyira. Nem tudom eldönteni, mindenestre eléggé.
Vicces is, meg idétlen is, meg kavar is, és a végén nagyjából kiderül, hogy miről is szólt.
Ahogy látom, ez a forma gyakorlatilag mindenkinek bejött és kultiválja, nekem sajnos nem annyira. Azért azt se mondom, hogy nem tetszett.
Mindenesetre kétségtelenül megérte a rá szánt időt, 6 rész akkor sem nagy idő, ha rossz lett volna.
Aki nem tudná, miről beszélek: ez egy elmebeteg/hallucinogén dolog, a szó szoros értelemben.

Akkor most erre a naptári évre esedékes viccesanime-adagomat le is tudtam, majd jöhetnek a komolyabb darabok.

Cobra

Genshikent csak otakuk nézzék meg, mások nem fogják értékelni, valószínűleg az első részen túl se jutnak. Igazi otaku teszt, ha valamelyik főszereplőben magadra ismersz, akkor nem menekülhetsz  :smile:
Sajnos igazi történetet nem nagyon hoztak össze, igen minimális a (számomra) kivehető mondanivaló. "Jó" japán szokáshoz hűen rendes befejezést se hoztak össze (bár otakuk mindig is lesznek, szóval nem lehetne sose lezárni a történetet, csak a szereplőgárdát cserélgetni idővel).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Lazzaret: :tezsvir:
Profeta: :tezsvir: Nagyon becsülöm, ha valakinek nem igazán jön be egy stílus/sztori/karakter/stb, de látja és érti és elfogadja, hogy mások miért imádják. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

via_mala

#398
Quote from: Profeta on 2006-04-27, 00:19:54
FLCL
Őrült. Beteg. Nagyon. Talán nem annyira, mint a Mind Game. Vagy annyira. Nem tudom eldönteni, mindenestre eléggé.
Vicces is, meg idétlen is, meg kavar is, és a végén nagyjából kiderül, hogy miről is szólt.
Ahogy látom, ez a forma gyakorlatilag mindenkinek bejött és kultiválja, nekem sajnos nem annyira. Azért azt se mondom, hogy nem tetszett.
Mindenesetre kétségtelenül megérte a rá szánt időt, 6 rész akkor sem nagy idő, ha rossz lett volna.
Aki nem tudná, miről beszélek: ez egy elmebeteg/hallucinogén dolog, a szó szoros értelemben.
Erről nekem is pont ugyenez a véleményem, tehát nem vagy egyedül vele, nekem se jött be igazán. Bár nekem eszembe sem jutott a Mind Game-mel kapcsolatba hozni, valszeg azért mert tökéletesen más a képi megvalósítása, meg annak idején az Excel Saga-t és a Puni Puni Poemi-t nézegettem, inkább azokkal sorolom egy kategóriába.

ON:
GitS-2nd GIG: 6 rész után még mindig nem látom, hogy mi fog kisülni belőle. Grafikailag mondjuk nincs semmi bajom vele, pedig amikor még futó sorozat volt, mintha többen kritizálták volna, hogy visszaesés az első évadhoz képest.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Quote from: via_mala on 2006-04-27, 10:26:37
Erről nekem is pont ugyenez a véleményem, tehát nem vagy egyedül vele, nekem se jött be igazán. Bár nekem eszembe sem jutott a Mind Game-mel kapcsolatba hozni, valszeg azért mert tökéletesen más a képi megvalósítása, meg annak idején az Excel Saga-t és a Puni Puni Poemi-t nézegettem, inkább azokkal sorolom egy kategóriába.
De az FLCL közel sem olyan agyatlan, mint a fenti kettő. Sokkal több dologról szól a debil hangulat felszíne alatt.

Quote from: via_mala on 2006-04-27, 10:26:37
GitS-2nd GIG: 6 rész után még mindig nem látom, hogy mi fog kisülni belőle. Grafikailag mondjuk nincs semmi bajom vele, pedig amikor még futó sorozat volt, mintha többen kritizálták volna, hogy visszaesés az első évadhoz képest.
Kikuchiyo kritizálta, de főleg a sztorit, úgy emlékszem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ignus

Újra itt! :D

Valaki megdobna egy pm-el hogy mit is érdemes megnézni (az alapműveken kívül) ha az ember 1) poénokra 2)"szép lányokra" 3) romantikusabb; animére vágyik? a három kategória együtt és külön külön is érdekel! :D Köszi

U.i.:Bonci, gondolom van egy pár hétnyi anime amit láttál és iylen... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

Jéé, egy eltévedt bárányka  :D
Bonci-sama jelenleg élőben nézi az animeket, Japánból meg nem érhető el a fórum, szóval nem tud válaszolni :)
Az igényelt kategóriában nem vagyok otthon, ebben majd más kisegít. (gondolom Chobitsot már láttad, komolyabb romantika nélkülinek meg a Dearst tudom mondani)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

GitS SAC 2nd GIG:

Amikor még "élőben" ment, azaz hétről hétre vagy inkább hónapról hónapra vártuk az újabb részeket, akkor nem csak nekem nem tetszett, és nem csak a sztori.
A 3-4. résztől igencsak esni kezd a megvalósítás igényessége, tessék csak megnézni Motoko fejét, minden részben más... az, hogy hova tart ez az egész, a 20. részig nem nagyon derül ki. És közben vannak egészen borzasztóan pocsék epizódok is - bár vannak nagyon jók is.
Failure is the default option

Ramiz

#403
Quote from: ignus on 2006-04-27, 12:58:10
Újra itt! :D
Valaki megdobna egy pm-el hogy mit is érdemes megnézni (az alapműveken kívül) ha az ember 1) poénokra 2)"szép lányokra" 3) romantikusabb; animére vágyik? a három kategória együtt és külön külön is érdekel! :D Köszi
U.i.:Bonci, gondolom van egy pár hétnyi anime amit láttál és iylen... :D
Üdv ignus! Rég láttunk! :) Üdv újra itt! :D
Kicsit lemaradtál, Bonci már több, mint fél éve Japánban van és nem is tud fórumozni, viszont van saját oldala, ahol beszélhetsz vele. :) A cím http://nihontou.interhost.hu asszem.

Kiku: ha minden sorozat csak ennyire lenne "igénytelen", nagyon boldog lennék. :) Motoko annyi sokat azért nem változott... mint például az Ergo Proxy szereplői. :D Nekem tetszett a 2nd GIG is. Például a mellékszerepekben levő karakterekről szóló részek (Pazu-s epizód :cool: ) nagyon királyak. De azért az első sorozat tényleg jobb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ignus

Ha most elmondanám hogy msn-en felvett egy bonci fedőnevű gyerek és hogy mennyit basztattam azzal hogy milyen japánban... :D aztán 2 hét után kiderült hogy nem is ő az... :D Na mindegy, köszi az infokat. Remélehetőleg gyakrabban tudok majd benézni mostantól!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

SaiyaGin

#405
Nagyon jó rész volt, a [spoiler]2 kutya ötletes húzás volt. [/spoiler]
Úgy tűnik nekem, hogy Makoto új szinkronhangot kapott, vagy legalábbis elég barátságtalan volt. :rolleyes: Vagy csak féltékeny volt?

RE@L

Quote from: kikuchiyo on 2006-04-27, 13:21:34
GitS SAC 2nd GIG:

Amikor még "élőben" ment, azaz hétről hétre vagy inkább hónapról hónapra vártuk az újabb részeket, akkor nem csak nekem nem tetszett, és nem csak a sztori.
A 3-4. résztől igencsak esni kezd a megvalósítás igényessége, tessék csak megnézni Motoko fejét, minden részben más... az, hogy hova tart ez az egész, a 20. részig nem nagyon derül ki. És közben vannak egészen borzasztóan pocsék epizódok is - bár vannak nagyon jók is.
Én még nem szántam rá magam a végignézésre, de anno 22. rész környékéig láttam. Zusammen végét nemlátva az első évad tényleg jobb volt, de azért a zene és néhány Stand Alone rész nagyon, nagyon jó volt. Pl.: Amikor Saito elmeséli hogy miért tud olyan kiba jól pókerezni, vagy amikor Pazu-t vesézik ki és az ő nőügyeit. Vagy ottvan az a rész is amikor az őrnagy betéved a régiségboltba és meglát valamit... [spoiler]Aminek köze is van a storyhoz, nem lőném le a poént mert szerintem ha eljut az ember ehez a részhez akkor leesik magától is[/spoiler] Valamikor csak rászánom magam és végignézem 1ültőmben az egészet végre énis.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: RE@L on 2006-04-27, 16:43:36
de azért a zene és néhány Stand Alone rész nagyon, nagyon jó volt. Pl.: Amikor Saito elmeséli hogy miért tud olyan kiba jól pókerezni, vagy amikor Pazu-t vesézik ki és az ő nőügyeit.
Na ezeket én is imádtam. :D :hail:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

L.Mole

Quote from: via_mala on 2006-04-27, 10:26:37...meg annak idején az Excel Saga-t és a Puni Puni Poemi-t nézegettem, inkább azokkal sorolom egy kategóriába.

Inkább ne!

Relunx

Legutoljára a Get Backers-t néztem meg (mindössze 2 nap alatt a 49 részt :D)
Imádom az ilyen bunyós animéket, hisz bunyós gameken nevelkedtem. A Történet is tetszik bár "igazi" története nincs, hanem a karaterek múltjait eleveníti fel meg hogy mit rontottak el és mik történtek akkoriban. Mindezek ellenére nagoyn tetszett. Főleg az egyik főhős Midou Ban "Evel-Eye" képessége. Zenében is nagyon ott volt, jól illettek a pörgös zenék a harci jelenetekhez. Vége is tetszett. mMindent összevetve: még előfőg venni párszor hogy újra megnézzem.
Ajánlom mindenkinek aki szereti a búnyós feelingű animéket, némi misztikummla keverve.

Relunx

Ramiz

Gungrave - a hihetetlenül ratyi első epizód beletekerése és átugrása után egy klasszikus jakuzatörténet kezdődött el. Tetszik! :cool: Ezt fogom most nézni. :) Köszi Bálint a noszogatást. :D

Black Lagoon - tényleg könnyű nézni és kikapcsol, csak a négy főszereplőből kettő akkora koppintás a FMP-ból, hogy az végig visszhangzik (Levi és a szőke hajú srác). A főszereplő fickó viszont nem is olyan sablonos, mint féltem, nem egy balek tizenéves gimnazista, hanem egy jól betört és megalázkodásra nevelt japán üzletember ("ordinary salaryman"), szóval nem kevés társadalomkritika is van benne, ami miatt úgy érzem, hogy egyrészt felnőtt(ebb), másrészt Japánt jól ismerő közönségnek készült. És ez jó. A sztori nagyon egyszerű, a harcjelenetek sajnos elég bénák. Még nem tudom, hogy nézek-e még belőle.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

#411
Szó ami szó, rosszabbra számítottam, féltem, hogy megfulladok az unalomban, mint a Lain alatt, ehelyett gyorsan elment. Ami viszont nem tetszett:
1. Testalkat. Ritka nagy túlkapásokat engednek meg.
2. "Jaj, én nem tudom megcsinálni! Jaj én nem!" behozzák a félholt lányt, srác megsajnálja, a pilóta nélkül robot meg megmenti... Ennyi klisét egymás után...
Ettől függetlenül mehet majd tovább.

Fazék

#412
 :eek: :confused:  :wtf: kezdem érteni miről beszéltél kikuchiyo :haha:
de amúgy honnan lehet ennyire előre tudni, hogy hogyan lesznek össze-vissza a részek? mert ahogy nézem ANN szerint manga nincs belőle

szerk: esetleg a készítők mondták el ezt előre a sorozattal kapcsolatban?
az viszont biztos, hogy nem fogom végignézni mind a 15,498 részt a sorozatból :haha:

btw: Nem tudna pár lelkes programozó összefogni és beleépíteni egy szűrőt a fórumba, ami kiszűri Member-nek legalább azon post-jait, amelyekben szerepel a "test" "arány" és pár hasonló szó bármelyike is? Előre is köszi! :D

kikuchiyo

Fazék: van egy könyvsorozat, az alapján készül az anime. Úgy néz ki, hogy a 14 részesre tervezett anime csak az első kötetet fogja tartalmazni, plusz néhány bevágást a későbbi könyvekből - mint pl. ez a 4. rész is ilyen volt.

Megadtam a könyvek angol fordításának előrhetőségét, ill. t0rr3ntről le lehet szedni japánul az összeset.
Failure is the default option

Member

Quote from: Fazék on 2006-04-27, 21:06:55
btw: Nem tudna pár lelkes programozó összefogni és beleépíteni egy szűrőt a fórumba, ami kiszűri Member-nek legalább azon post-jait, amelyekben szerepel a "test" "arány" és pár hasonló szó bármelyike is? Előre is köszi! :D
Esetleg szépen megkérhetnéd az illetőt, hogy azokat a szavakát "bézs"-esítse ki.
Megteszem.

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-04-27, 21:06:55
btw: Nem tudna pár lelkes programozó összefogni és beleépíteni egy szűrőt a fórumba, ami kiszűri Member-nek legalább azon post-jait, amelyekben szerepel a "test" "arány" és pár hasonló szó bármelyike is? Előre is köszi! :D
:lol:

Member: azoknak a kliséknek egy része onnan származik, erre nem gondoltál? :) Amiket te nagyon eredetinek tartasz animék, azok meg mind elég újak... ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Manny Calavera (Ramiz) on 2006-04-28, 01:37:56
Member: azoknak a kliséknek egy része onnan származik, erre nem gondoltál? :) Amiket te nagyon eredetinek tartasz animék, azok meg mind elég újak... ^^

Pont ez jutott eszembe, mikor olvastam a postot. Hogy lehet klisének nevezni, mikor inkább onnan származik :)

Member

Hát sztem egy 96-so anime előtt is voltak dolgok, ha jól tudom, 52-ben nyitott az Astral Boy. Lehet, hogy egy 79-es animében pont ugyanezek vannak benne., ki tudja?

Manitu

Quote from: Fazék on 2006-04-27, 21:06:55
:eek: :confused:  :wtf: kezdem érteni miről beszéltél kikuchiyo :haha:
de amúgy honnan lehet ennyire előre tudni, hogy hogyan lesznek össze-vissza a részek? mert ahogy nézem ANN szerint manga nincs belőle

szerk: esetleg a készítők mondták el ezt előre a sorozattal kapcsolatban?
az viszont biztos, hogy nem fogom végignézni mind a 15,498 részt a sorozatból :haha:
De van manga, az első kötet itt figyel a winyómon, sajnos csak japánul, úgyhogy nem sokat értek belőle. Egyébként meg ne higgy a sorozat számozásának, Suzumiya mondja jól a végén, hogy melyik lesz a következő :D
Quote from: Member on 2006-04-28, 11:54:01
Hát sztem egy 96-so anime előtt is voltak dolgok, ha jól tudom, 52-ben nyitott az Astral Boy. Lehet, hogy egy 79-es animében pont ugyanezek vannak benne., ki tudja?
Mond a címét annak a 79-es sorozatnak, megnézem. Ha neked minden ennyire klisé, hát senki nem mondta, hogy kötelező animét nézni. Nézd a 20-as évek némafilmjeit, azokban talán még voltak eredeti ötletek... lol...
Egyébként rosszul tudod, az első anime 1917-ből származik Click. Az Astroboy meg '63-as.


Member

Mondom első rész. Folyamatosan szedem le a f*spisztoly netemmel...
Lain-hez képest, eddig ahhoz képest felüdülés. Bár Zan szerint a felénél kb. el fogom veszíteni a fonalat, de nem baj, ha nem lesz dögunalmas.

EDIT: A 79 csak példa volt. Írhattam volna 64-et is. Már annyi van, hogy senki sem tudja, ki találta ki a jelenleteket először.