Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Shiroi. on 2025-01-12, 13:38:49You're Under Arrest OVA

Kellemes kis slice of life egy rendőrőrsről, kifejezetten jó egy-két naponta megnézni belőle egy részt úgyhogy bele is kezdtem a 47 részes TV folytatásba.

Hajrá! Az első tv sorozat nagyon jó (a folytatások már hullámzó színvonalúak).

Shiroi.

Quote from: SaiyaGin on 2025-01-13, 21:04:50
Quote from: Shiroi. on 2025-01-12, 13:38:49You're Under Arrest OVA

Kellemes kis slice of life egy rendőrőrsről, kifejezetten jó egy-két naponta megnézni belőle egy részt úgyhogy bele is kezdtem a 47 részes TV folytatásba.

Hajrá! Az első tv sorozat nagyon jó (a folytatások már hullámzó színvonalúak).

Nagyon nem a mostani világ hangulatát adja vissza de pont ezért tetszik  :smile:
Nem is szeretnék egyszerre több részt megnézni, így is kicsit jobban visszahozza a 90-es évek életérzést.  ^^

SaiyaGin

Quote from: Soldier on 2025-03-29, 17:21:00
Quote from: SaiyaGin on 2025-03-10, 22:10:42Kyoukai Senki

Kitartóan nyomod  :kocc:

Azért már jóval kevesebb animét nézek, mint 10-20 éve, úgyhogy lassabban haladok a kinézett sorozatokkal. Mostanában a 2023-as sorozatokat nézem.  :haha:

SaiyaGin

Tomo-chan wa Onnanoko

Tomo, a gorillaszerű karatemester lánya, és Jun, a szomszéd fiú, gyerekkoruk óta legjobb barátok. A lány kamaszkorukra ráébred, hogy a barátságnál többet érez a fiú iránt, de amikor összeszedi a bátorságát és szerelmet vall neki, a fiú félreérti a helyzetet, és azt hiszi, hogy Tomo csak a barátságuk szilárdságát akarja kifejezni. Hogy ráébressze Junt arra, hogy ő nem csak a legjobb barátja, hanem egy egy nőnemű emberegyed, legjobb barátnője tanácsára Tomo eldönti, hogy megpróbál lányosan viselkedni - ami nem könnyű, ha az ember lánya eddig fiúsan beszélt, öltözködött és viselkedett (ami Tomo esetében azt jelenti, hogy a problémákat leginkább az ökleivel akarja megoldani, és ebben a gyerekkora óta tartó karateedzések hatására igencsak sikeres).

Az első rész után még elég szkeptikus voltam a sorozattal, de elég hamar meggyőzött. A poénok általában működtek, és a slapstick vonalat nem vitték túlzásba, főszereplőink pont annyira lököttek, hogy viccesek legyenek, ne pedig idegesítően hülyék.

7/10