Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Titkos

Quote from: Member on 2010-01-25, 00:24:44
Black Cat

Nekem mesélte az egyik manga-fan, hogy nála már ott elszúrták a sorozatot, hogy a mangában "le sem lehet vakarni a vigyort a képéről" főhősből az animében egy darkos f*sz lett, most csak megerősítettél, hogy ha valaha belekezdek, akkor csakis a manga szerint. :) (Főleg, hogy azt is Yabuki-sensei rajzolja.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Member

Nekem jobban bejött a darkos Train, de gondolom azért, mert azzal nyitottak. Utána rettentően fura volt, hogy vigyorgott és gagyizott megállás nélkül, Creed meg hirtelen alkoholos pszichózist kapott, vagy nemtom, de egy agresszív gátlástalan majom lett belőle.

LiaLia

Tegami Bachi OVA

Aranyos rövid mese egy olyan birodalomról, ahol sohse kel fel a nap, mindig kékes-lilás az ég. Itt egy ideje háború dúl, és az emberek egymásnak küldött híreit egy Levél Méheknek nevezett speciális postás csapat szállítja. Rendkívül veszélyes a munkájuk, mert ha letérnek az útról, hatalmas bogarak támadják meg őket, amik ellen különleges erővel feltöltött fegyvereket tudnak csak használni.
Lag Seeing, egy fiatal fiúcskának épp egy különös csomagot kell kézbesítenie, ráadásul az útra egy nagyon furcsa kísérőt is kap.
Hogy valójában mit is kell továbbítania és ki is a tényleges címzett, az csak az úton fog kiderülni.

A két kis főszereplő nagyon aranyos, nagyon kedves történet, bár elég szívszorító a befejezés. Viszont még a vége felé is megőrzi az anime a bájosságát, kedvességét. Képileg időnként már festményszerű, nagyon jó grafikával. A zenéje kifejezetten tetszett, bizonyos helyeken kicsit antik, barokkos orgonajátékot lehet hallani, ami nagyon jól illeszkedik a történet hangulathoz.
Összességében: 10/10

Ebből elindítottak egy sorozatot is, annak még nem néztem utána.

LuckyDingo

Quote from: LiaLia on 2010-01-25, 22:53:40
Tegami Bachi OVA

Ebből elindítottak egy sorozatot is, annak még nem néztem utána.
A sorozat szerintem fájdalmasan rossz lett. Az ovat még nem láttam, de ha szerinted 10/10 akkor lehet megnézem.

LiaLia

Quote from: LuckyDingo on 2010-01-26, 00:23:12
Quote from: LiaLia on 2010-01-25, 22:53:40
Tegami Bachi OVA

Ebből elindítottak egy sorozatot is, annak még nem néztem utána.
A sorozat szerintem fájdalmasan rossz lett. Az ovat még nem láttam, de ha szerinted 10/10 akkor lehet megnézem.
Kíváncsi lettem a sorozatra is, bár az igaz, hogy az ova-ban egy bizonyos történetet visznek végig, így nem volt idejük sokat kombinálni és esetleg így elrontani. Akkor majd óvatosabb leszek a sorozatnál :smile:
Az ova szerintem alapvetően mese, és ezen keresztül lesz benne egy élet-mese. Lehet benne találni logikátlanságot, vagy egy-két lassabb jelenetet, viszont ezek engem nem zavartak, a fő történést tartom nagyon jónak.

fema

Kämpfer

Most fejeztem be kis szünet után. Egy kicsit WTF a vége. Csak egy kicsit... Most kb úgy vagyok vele, hogy "Mit is láttam az utolsó részben?". ^^
Egy biztos: WTF. :D

5/10 nálam.  :ejj:

Cobra

Kampfert remélhetőleg folytatják valamikor, mert ez nem épp befejezés volt :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

bimanc

Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen:

Hát, még nehezen tudok bármit írni, de érdekes volt. Az első másfél óra nagyjából olyan, mint a sorozat, néhol egyszerűsítve, néhol kiegészítve, sok jelenet átírva, kihagyva, satöbbi. A zeneválasztás néhány helyen nagyon fail, de ez betudható annak, hogy sokkal vidámabb, felemelőbb, rózsaszínebb verziót akartak csinálni (ez a bodycounton is látszik). Viszont! Az utolsó fél óra WHAT THE FUCK! [spoiler]az ember azt hinné a TTGL után már nincs semmi, ami nagyobb, erre még csak akkor kezdődik a harc  :zomg:[/spoiler]
Ezt moziban egyszer látni kéne, remélem lesz rá alkalom valamikor.

RAW

kelvor

Quote from: bimanc on 2010-01-27, 13:26:49
[WHAT THE FUCK! [spoiler]az ember azt hinné a TTGL után már nincs semmi, ami nagyobb, erre még csak akkor kezdődik a harc  :zomg:[/spoiler]

Hmm, na ez jól hangzik.  :smile:

bimanc

Azért itt megnéztem kétszer is, mit látok, kicsit becsapós a kép  ^^"

[spoiler=annyira nem is spoiler][/spoiler]

LiaLia

#7780
Quote from: bimanc on 2010-01-27, 17:06:49
Azért itt megnéztem kétszer is, mit látok, kicsit becsapós a kép  ^^"

[spoiler=annyira nem is spoiler][/spoiler]
Érdekes az a füstfelhő, vagy micsoda  :smile:



(beszerkesztettem ide, hogy ne legyen duplapost ^^")


Pet Shop of Horrors

Egy 4 részes klasszikus horror OVA, ami San Francisco rejtélyes kínai negyedében játszódik. D, egy gróf fia, aki apja állatkereskedését vezeti, az egyszerű kívánságokon túl a vevők különleges igényeit is igyekszik kielégíteni, így értékes ritkaságok is gazdára találnak. Azonban a vétel egy szerződéssel is együtt jár, amit ha megszegnek a tulajdonosok, igen komoly következményei lesznek.
Mindeközben furcsa halálesetek történnek a városban. Egy lelkes ifjú nyomozó az elkövetők után kutatva gyanús körülményeket talál, és elkezd az Állatkereskedésben is kérdezősködni...

Az OVA 1999-ben készült, kicsit régies a grafikája és a zenéje, viszont a történet érdekes volt, ahogy nemcsak keleti, hanem nyugati mítikus történetek is megjelennek benne. A nyomozó egy ujjatlanpólós, izmos, szőke, nagyszájú amerikai, aki azért időközben emberi hangnemben is tud beszélni. A gróf figurája már egy kicsit nőiesnek hatott, viszont ez nekem beleillett a történet misztikus, keleti hangulatába. D hangja nagyon tetszett, szerintem nagyon illett a karakteréhez.

Az animében a gyermek-szülő, férfi-nő, barátok közötti szeretet, szerelem és az ezekből kialakuló szenvedély különböző formái jelennek meg. Hol a határ ezekben, mi az ami még boldoggá tesz, és honnantól válik pusztító, halálos érzelemmé, amitől már vakok módjára cselekednek az emberek. A szenvedély önmagában nem rossz, jót is jelenthet egy kapcsolatban, de ha ez elhatalmasodik, az a másik megsemmisüléséhez vezethet.
Hasonlítanám ezt ahhoz, hogy ugyan sokan irtóznak a kígyóktól, viszont a görögöknél Aszklepiosz, a gyógyítás istenének a jelképe volt. A kígyóméreg kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben azonban már súlyos bajt, pusztulást okozhat.

Összességében: 8/10, a mondanivaló 10/10

smash++

Byousoku 5 Centimeter

Katasztrófa. Ez egy szép időpazarlás volt.
Az biztos, hogy romantkius kategóribában nem ajánlom, de még egy szép lightos drámai történetbe sem...

Szép, mert a graf nagyon jó volt
Időpazarlás, mert a felétől felfoghatatlan a történet...

[spoiler]Tény és való,hogy nem tudom elképzelni milyen az, ha egy pár hónapokig távol van egymástol és jó esetben is évente csak párszor láthatják egymást. Na de Én is lehúztam 5 évből 3 év távkapcsolatot és még mindig együtt vagyunk...

- Mi az, hogy nem tudnak találkozni??? Nyár itt is ott is lehet gondolom aludni valahogyan...
- Bazz nem lehet mit tenni, ha a szülők miatt kell szétmenni, megoldás egyszerűen -> főiskola vagy egyetem egy közösen kiválasztott városban és már 18 éves kor után együtt lehet lenni...
- A srác teljesen szétesett
- A csaj mintha elfelejtette volna az érzéseit
- Pont a lényeget nem mutatták a történetből...
- Megmagyarázatlanul elhidegültek egymástól kommunikáció terén...
[/spoiler]

Szal sajnos gyenge produkció volt.
Egy jó kezdés és alaptörténetből -> méyzuhanás kiaknázatlanul hagyott történettel
nem is értem az anidb ~8,5 értékelését

Akinek nagyon van fölös ideje, hajrá...

motifator

Egy ilyen szentimentális művet nem hiszem, hogy volna értelme ennyire reálisan nézni.
Az életben nem így működnek a dolgok. Az emberek néha rosszul döntenek, vagyis inkább nem merik meghozni azokat a döntéseket, amiket te felsoroltál.
[spoiler]A srác elbaszta, ez látszik a film utolsó harmadában. Nem lett boldog. Hogy lehetett volna-e? Biztosan, de ezt már sose tudjuk meg. Bazz, ez csak egy iskolás szerelem volt. Persze nem kicsi dolog az, mindannyian emlékszünk az ilyen első szerelmeinkre. Ha az első szerelmünkkel éljük le az életünket, lehet, hogy az a főnyeremény. Ki tudja? De lehetünk boldogok úgy is, hogy ez a szerelem csak egy kellemes emlék marad. A srácnak ez nem sikerült, ő nem lett boldog, így az első szerelem emléke inkább szívbemarkolóan fájdalmas, mint nosztalgikus.[/spoiler]
Á, mindegy, nem hiszem, hogy ezt van értelme így magyarázni. Neked nem ezt adta az anime, hát így jártál.
Talán a Byousoku 5 Centimeter nem is akar ilyen mélységekbe menni. Nem ítélkezik a szereplők felett, és tőlünk se várja el. Egyszerűen csak elmeséli, hogy mi történt, ráadásul mindezt gyönyörű és hangulatos formában. Van, akinek ez is elég a 8.5 anidb ratinghez :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

bimanc

5 cm nekem is csalódás volt, egyedül a grafika tetszett, de a történet nagyon vontatott, és kristálytiszta depresszió volt. Ugyanez a Voices of a distant star-ban sokkal jobban sikerült a fickónak. Meg talán az is rátett nálam egy lapáttal, hogy nem tudtam megjegyezni ki kicsoda, és így a végét nem nagyon értettem.


Quote from: LiaLia on 2010-01-27, 19:42:21
Quote from: bimanc on 2010-01-27, 17:06:49
Azért itt megnéztem kétszer is, mit látok, kicsit becsapós a kép  ^^"

[spoiler=annyira nem is spoiler][/spoiler]
Érdekes az a füstfelhő, vagy micsoda  :smile:

Az a haja a karakternek, csak teljesen véletlenül pont oda vetül árnyék, ahova, szóval érted.  :smile:

Titkos

Quote from: bimanc on 2010-01-27, 13:26:49
Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen:

Remélhetőleg akkor a subra sem kell már várni, és ahogy látom fanservice terén sem adta alább a Gainax. :D Csak annyik kérdésem lenne, hogy ha már [spoiler]mondtad, hogy rózsaszínebb lett az utolsó fél óra, akkor itt nem ölik meg a fél Gurren-brigádot? Esetleg Nia és Simon is megkapják a kiérdemelt happyendjüket, vagy a filmnek is pont az a vége, hogy "A nőm meghalt, én megyek hajléktalannak, Gimmy-re hagyom a kocsim kulcsát"? (A perfekt egy Nia x Simon + Yoko x Kittan ending lenne, de legfeljebb álmomban, ahogy Gainaxékat ismerem. :))[/spoiler]

Quote from: smash++ on 2010-01-27, 23:44:28
Byousoku 5 Centimeter

Nem láttam a rendező egyéb filmjeit (szóval lehet, hogy pl. a Voices... valóban jobban meséli el ugyanezt a sztorit), de nekem tetszett. Úgy voltam vele, hogy:
1. Egy egy erősen hangulatra, és látványra építő film. Nyilván nem fog tetszeni, ha a történettől vársz nagy dolgot, esetleg kiemelkedő karaktereket remélsz. (Tudod, "Avatar-effektus". :))
2. Én nem látom, mi volt vele a gond. Szerintem azt, amit el akart mondani (hogyan múlhat el egy kapcsolat, a távolság és az évek miatt) elég jól bemutatta. [spoiler]Költözés, más iskola, másik lány az új helyen stb. Persze lehet kukacoskodni, hogy miért nem tettek többet, meg ilyesmi, de ahogy motifator is írja, nem mindig azt teszik az emberek az életben sem, amit tudják, hogy kellene, sőt... Meg azért vedd hozzá, hogy elég fiatalok voltak, és első szerelem, ez általában tényleg addig működik, amíg nap mint nap találkoznak, szerintem ahhoz már kell egy bizonyos fokú érettség, hogy akkor is szeressen az ember valakit, ha mondjuk épp sokáig nem tudnak találkozni, és kitartson mellette. (Mondjuk az is be volt mutatva, hogy a srácnak egy odaút meddig tart, kemény lenne azt heti gyakorisággal vagy még gyakrabban eljátszani...) De amúgy szerintem a másik, amiről szólt a film, nem is az, hogy "úristen, miért nem vagyok vele", hanem hogy a srác egy álomképet kergetett még 8-10 év után is, miközben a lány már lehet egyáltalán nem is olyan, akibe anno beleszeretett. Mivel nem tudott rajta túllépni, nem csoda, hogy boldogtalan maradt, végig egész idő alatt azon rágódott. (Pl. én speciel szurkoltam, hogy a másik lánnyal jöjjön össze, de akkor sem látta meg a boldogságra való esélyt, mert mindig az "exéről" ábrándozott.)[/spoiler]
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


bimanc

Quote from: Titkos on 2010-01-28, 14:27:43
Quote from: bimanc on 2010-01-27, 13:26:49
Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen:

Remélhetőleg akkor a subra sem kell már várni, és ahogy látom fanservice terén sem adta alább a Gainax. :D Csak annyik kérdésem lenne, hogy ha már [spoiler]mondtad, hogy rózsaszínebb lett az utolsó fél óra, akkor itt nem ölik meg a fél Gurren-brigádot? Esetleg Nia és Simon is megkapják a kiérdemelt happyendjüket, vagy a filmnek is pont az a vége, hogy "A nőm meghalt, én megyek hajléktalannak, Gimmy-re hagyom a kocsim kulcsát"? (A perfekt egy Nia x Simon + Yoko x Kittan ending lenne, de legfeljebb álmomban, ahogy Gainaxékat ismerem. :))[/spoiler]

Sub elvileg készülget, közelebbit nem tudok. Az a helyzet, hogy annyiszor néztem meg az utolsó részeket, hogy igazából nem sok minden volt, amit nem értettem. Persze rengeteg új tartalom van benne, csak máshogy.

[spoiler]Egyedül Kittan hal meg, a többiek ott vannak a végén is, pont ettől lesz más a végső harc. A befejezés ugyanaz, mármint az ending utáni rész. [/spoiler]

Egyébként az egész kicsit viccesebb, könnyedebb lett, ott van például a hackelős jelenet, ami már kicsit túl wtf is.

LiaLia

Ha már itt ennyire megoszlanak Byousoku 5 Centimeterről a vélemények, megnézem én is, kíváncsi lettem mit fogok látni benne. Úgyis el volt téve, hogy majd egyszer megnézős lesz.

Titkos

bimanc: Értem, köszi. :) [spoiler]Ehh, akkor pont azt vették ki, amivel még nem is volt bajom, és pont azokat hagyták benne, amit már a sorozatban is utáltam. :( Sebaj, úgy látom arra jó lesz, amire az első film: 1-2 alkalommal megnézhető bőrlehúzás, kissé más sztorival. :)[/spoiler]

A hangulat komolytalanítása nem tudom mennyire lesz nyerő, szerintem a TV-ben pont el volt találva az arány a humoros részek és a poénok között egészen a végéig, de majd meglátom. :) (Ezen a hackelésen mondjuk röhögtem. XD)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


SaiyaGin

Quote from: Titkos on 2010-01-28, 19:59:05
bimanc: Értem, köszi. :) [spoiler]Ehh, akkor pont azt vették ki, amivel még nem is volt bajom, és pont azokat hagyták benne, amit már a sorozatban is utáltam. :( Sebaj, úgy látom arra jó lesz, amire az első film: 1-2 alkalommal megnézhető bőrlehúzás, kissé más sztorival. :)[/spoiler]

A hangulat komolytalanítása nem tudom mennyire lesz nyerő, szerintem a TV-ben pont el volt találva az arány a humoros részek és a poénok között egészen a végéig, de majd meglátom. :) (Ezen a hackelésen mondjuk röhögtem. XD)

Még mielőtt valaki más kötne bele.  :__devil:

bimanc

 :lol:

Igazából nem annyira vicces a film, néhány szösszenettől eltekintve, mint inkább olyan pozitívabb hangvételű. [spoiler]A sorozat vége elég sötét volt, ugye nagyon komoly próbatétel előtt álltak, és nem hezitáltak a szereplők, ha fel kellett áldozniuk magukat. Ezzel szemben a filmben inkább a csapatszellemre helyezik a hangsúlyt, szinte mindenki megmarad, és együtt harcolnak, úgy mint a történet elején. A sorozat első felében is csak Kamina halt meg ugye, ami nagy meglepetés volt, itt ugyanaz történt Kittannal.[/spoiler]

Egyébként tényleg nem nézte még meg senki? Már nagyon szívesen megbeszélném mekkora lol is volt az a [spoiler]HISSATSU CHOOOOUUU TENGEN TOPPA GIGAAAA DORRIRRUUU BREEEAAAKAAAA[/spoiler] a végén.  :D



fema

Bimanc, azt spoilerben le tudnád írni, légyszi, hogy a csaj a végén eltűnik-e? ^^ Eléggé szar kedvem volt 1 egész héten át a sorozat után emiatt és ha most mégse tűnne el, akkor megnézném és talán jó kedvem lenne.  ::)

smash++

#7791
Quote from: motifator on 2010-01-28, 00:24:48
Egy ilyen szentimentális művet nem hiszem, hogy volna értelme ennyire reálisan nézni.
Az életben nem így működnek a dolgok. Az emberek néha rosszul döntenek, vagyis inkább nem merik meghozni azokat a döntéseket, amiket te felsoroltál.
[spoiler]A srác elbaszta, ez látszik a film utolsó harmadában. Nem lett boldog. Hogy lehetett volna-e? Biztosan, de ezt már sose tudjuk meg. Bazz, ez csak egy iskolás szerelem volt. Persze nem kicsi dolog az, mindannyian emlékszünk az ilyen első szerelmeinkre. Ha az első szerelmünkkel éljük le az életünket, lehet, hogy az a főnyeremény. Ki tudja? De lehetünk boldogok úgy is, hogy ez a szerelem csak egy kellemes emlék marad. A srácnak ez nem sikerült, ő nem lett boldog, így az első szerelem emléke inkább szívbemarkolóan fájdalmas, mint nosztalgikus.[/spoiler]
Á, mindegy, nem hiszem, hogy ezt van értelme így magyarázni. Neked nem ezt adta az anime, hát így jártál.
Talán a Byousoku 5 Centimeter nem is akar ilyen mélységekbe menni. Nem ítélkezik a szereplők felett, és tőlünk se várja el. Egyszerűen csak elmeséli, hogy mi történt, ráadásul mindezt gyönyörű és hangulatos formában. Van, akinek ez is elég a 8.5 anidb ratinghez :)

Értem, amit leírtál nem kell magyarázni és egyetértek azzal, hogy mással is lehetünk boldogok (ismerem). Az animeben vannak nagyon jó dolgok is. Lehet nem egyből a megnézés után kellett voln írni a postot...
De sajnos engem, így összességében tényleg nem fogott meg, mint egy kiemelkedő remekmű. Ez a sajnáltatom magam, nem teszek semmit és csak ábrándozok nem az én világom.

- Azért ez nem egy átlagos "iskolás szerelemként" lett bemutatva az elején. (Átlagos kb az, amit évente éreztem mindig másik lány iránt :) )
- A történet zavaros, hiszen nagyon sok mindent nem tudunk meg, csak a végén pillanatképekbe ömlesztve (ami egyébként nem sikerült rosszul).
- A srácot valahogy nem tudtam sajnálni, nagyon durva átalakuláson megy át... (pl az sms írás). Annak ellenére, hogy igazából elég magabiztosnak mutatják itt-ott, teljesen leamortizálják (nem akarom megsérteni a bárba italozni járókat és a dohányosokat).
- A lányt szinte alig látjuk -> mintha az egész a srácról szólna és nem egy párról (lehet ez volt a cél  ^^)
- Bizonyos pontokon nagyon erősen adagolták, hogy mi lesz az egészből.

Az utazásra visszatérve (más említette) -> így tényleg egyszerű bemutatni, hogy milyen sokat is kell utazni a srácnak (bazi nagy hóviharban...). Alapból 19:00-re kellett menetrend szerint odaérni 16:00-ás indulással. Tehát 3 óra az út és ezt az animeben megfejelték +4 órával

bimanc

Quote from: fema on 2010-01-28, 21:48:34
Bimanc, azt spoilerben le tudnád írni, légyszi, hogy a csaj a végén eltűnik-e? ^^ Eléggé szar kedvem volt 1 egész héten át a sorozat után emiatt és ha most mégse tűnne el, akkor megnézném és talán jó kedvem lenne.  ::)

Sry, elfoglalt voltam, szóval [spoiler]Nia a végén eltűnik, az esküvői jelenet kb ugyanaz, mint a sorozatban. Ami utána van, kb az is.
Valahogy mégis kellemesebb az ember szájíze utána, erre gondoltam, amikor a felemelőbbet, vidámabbat írtam. [/spoiler]
Viszont a végső harc a +1 szinttel nem semmi, engem inkább az kötött le.  :whoah:



Bysysksou 5 cm: Szerintem csak az a baj ezzel, hogy túl hosszan és túl tisztán mutatta be a szerző azt az egyszerű dolgot, hogy két embert elválaszt a tér. A Voices-ban ezt röviden velősen összefoglalta, úgy volt mellette egy értelmes kerettörténet, viszont itt semmi ilyesmi, ráadásul háromszor mondja el ugyanazt. Ettől még szerethető, de kicsit vontatott, emiatt nekem sem jött be, pedig szeretem a depressziós történeteket.

ogre

Akagi

a Kaiji után néztem meg, mivel az nagyon bejött. Itt a téma miatt máshogy jelenik meg a feszültség, bár a második felétől elég durva ez is, de nem tudták végig tartani (vagy érzéketlen lettem rá egy ponton). a narrálás és magyarázás egy szinten ugyanazokat a köröket futotta a sorozat harmadik negyedében [spoiler]Akagi lost 1100ccs és barátai[/spoiler], ami az addigi komoly lelkesedésemet erősen lelohasztotta. a vége szerencsére nem lett elrontva.
grafika 10/10
zene 10/10
történet+tálalás 8/10

így összességében egy 9/10 azért jár neki :)

Member

Azért ugyanazokat a köröket nem futotta le, mert Kaiji-nál max a túlélése volt garantált, a győzelme közel sem, Akagi meg immortal. Akkor már kezdj bele te is a One Outs-ba, még a szinkron is ugyanaz, SSJ2 Akagi baseball-ozik. :haha:

ogre

Quote from: Member on 2010-01-29, 14:02:42
Azért ugyanazokat a köröket nem futotta le, mert Kaiji-nál max a túlélése volt garantált, a győzelme közel sem, Akagi meg immortal. Akkor már kezdj bele te is a One Outs-ba, még a szinkron is ugyanaz, SSJ2 Akagi baseball-ozik. :haha:

nem a kaijihoz képest gondoltam ugyanazokra a körökre, hanem önmagában. attól nekem nem lesz feszültebb, hogy részenként háromszor-ötször elmondják, mennyit vesztett Akagi, és élet és halál között lesz, ha még csak egy egyszerű kis hibát vét.
ha összehasonlítom a kettőt, akkor kaiji jobban összeszedett, és kb az utolsó pillanatig feszült. rám elég komoly hatással volt, az utolsó 5-6 részt nem is egyben, hanem naponként, két naponként néztem csak, mert sok volt.

Member

Így már értem. :) Ja, Kaiji szerintem is nagyobbat üt, az esélyeik eléggé ki voltak egyenlítve, így bármi megtörténhetett. Azért remélem, hogy folytatják egyszer, kíváncsi volnék rá, hogy legyőzi-e az öreget egyszer. :)

LuckyDingo

Erementar Gerad -
Hmm.. gyenge story, gyenge szereplők, de úgy egyébként sem valami nagy bumm. Elsőre olyan Final Fantasy X ripoffnak tűnt story alapján... :D Igazából végig kiszámítható és elég unalmas anime volt, de azért nézhető sok sok tekeréssel. 4/10 imho. :)

ui.: lehet azért kapott ilyen jó eredményt (XD) mert a Ren karakterét minden animében komálom :)


chilip