Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Lacos

#1
Hentai / Igenyes, muveszi hentai
2004-10-19, 10:07:20
Mi az az ecchi?
#2
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-29, 13:31:32
Quote from: StairanNa igazam volt Husztival kapcsolatban, már akarja is vinni a West Bromwich Albion Gera Zoltán csapata.Másfél millió forintot szánna rá ugyanúgy mint Gerára.

Ez király, ezt még nem is hallottam :) Nocsak, lesz pénz a Fradiban :)
(viszont a másfél millió ft tuti elírás, az vagy másfél millió font, vagy másfél milliárd ft)
#3
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-22, 23:30:51
Quote from: DamnatusHali!

Én csak az elsõ félidõt láttam, de mentünk hat gólla nem?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=59570#
#4
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-22, 23:16:09
Huhh, a japán dobó uccsó dobásánál megált bennem az ütõ. (nagyon "bent" láttam)

De szép volt, Adrián!  :jee:
#5
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-21, 12:04:31
Quote from: DamnatusAmeddig láttam, hat góllal vezettünk, de a lényeg hogy nyertünk.

Nem mintha az én memóriám tökéletes lenne (sõt!), de én végignéztem a meccset és úgy emlékszem, négynél többel sosem vittünk. Viszont a németek egyszer se vezettek, ez biztos... :)
---------------------------------------------------------------------------
Na mégegy eredmény:

Vizilabda, férfiak

Magyarország - Kazahsztán : 14 - 4

Végre egy meccs amin nem kellett izgulni. Különösen azért, mert reggel 8:30kor kezdõdött, én meg akkor még aludtam :)...
#6
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-20, 23:36:14
NNa írtam neki egy rövid, de taktikusan fogalmazott levélkét...
-----------------------------------------------------------------------
De hamár sporttopic, akkor Athén!

Kézilabda, férfiak

Magyarország - Németország : 30 - 29

A nap magyar-vonatkozású meglepetése alighanem :) Szép volt fiúk!
#7
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-20, 22:38:33
És válaszolni is szokott? Egyáltalán olvassa ezeket a maileket? Kíváncsi vagyok, mit mondana arra, hogy miért nem játszott a legutóbbi min. 3 válogatott meccsen.
#8
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-20, 13:46:36
Tökö nem rossz játékos klubszinten, de a válogatottban a kritikus pillanatokban rendre meginog. Leginkább ezért nincs bérelt helye a nemzeti 11ben szvsz. Meg van jobb befejezõ csatárunk is jelenleg.

Engem az érdekelne, hogy Szabiccsal mi van? Most akkor igaz az, hogy õ "mondogatja le" a válogatottbéli szereplést? Furcsa. Szerintem beférne a válogatottba, mondjuk Torghelle cseréjeként. 1ébként õ is rugott már egy meccsen két gólt Kahnnak...
#9
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-20, 01:45:11
Quote from: DamnatusMinden sikerre ezt mondjuk, aztán a következõ meccsen kikapunk vmi olyan országtól, ahol még focipálya sincs.
De azért én is örülök, csak nem hiszem, hogy ez fejlõdés elõjele lenne.

Sokan gondolják ezt így. De amikor ilyet hallok/látok, mindig nagyapa mondása jut eszembe: addig ne panaszkodjunk, ameddig nincs miért

Quote from: StairanJa és az utánpotlás sem rossz, õk 4-2-re verték a skótokat!

Jaja! Talán annyit érdemes megjegyezni, hogy ez viszont hazai pályán történt, ezért kisebb a bravúr.

Quote from: TriviJó lenne, ha a nagy csapatokat nem csak barátságos mérkõzésen vernénk meg. Tétmérkõzésen mindig elbukunk.

Mikor játszottunk utoljára tétmérkõzést?? Szerintem még az EB-selejtezõkön lehetett, a lengyelek ellen. Azóta a fél csapat kicserélõdött, plusz a kapitány.
#10
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-20, 01:29:14
Hát én is nagyon szeretném, csak el ne kiabáljuk...

Másként viszont abban egyetértek, hogy vmi megváltozott a játékon. Ha másra nem, hát erre jó volt Matthäus érkezése: sikeresen felkavarta az állóvizet. Meg a külföldre igyekvõ játékosok pályáját is egyengeti (hiába, egy Matthäus-csapatban szerepelni jobb ajánlólevél, mint mondjuk egy Garamiban. Szépen cseng nyugatabbra is a kapitányunk neve). Én nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen, hogy ennyi magyar focista kapjon állást külföldi, erõsebb ligában szereplõ klubnál (mondjuk az is igaz, hogy mostmár mi is EU, és így könnyebb). Pl, talán eddig 1x szerepelt egy magyar játékos a Premiershipben, ehhez képest erre a szezonra 4en is oda igazoltak. Persze én már örülnék, ha csak egy is megragadna ott  :rolleyes: .
#11
Offtopic / Re: SporTopic
2004-08-19, 01:53:05
Foci

Skócia - Magyarország : 0 - 3
(gólszerzõ: Huszti 2x (egyik 11esbõl), ill. Marshall (öngól))

Dekár, hogy nem láttam! Mindenesetre biztató.
#12
OFF
Brrr, a filozófiától a hideg ráz :)
ON

Én 8 éves korom óta játszom PCs játékokkal, kezdve a Prince of Persia-tól, az F1GP1tõl napjainking. 10 éves lehettem, amikor elõször játszottam a Wolf3Dvel. Majd jött a doom és a többiek. Azért nem lettem tömeggyilkos, de ha engem kérdeztek, én nagyon odafigyelnék arra, hogy a gyerekem mit játszik a gépen (persze gyerekem még nincs, hisz csak most haladok a 21 felé). A kisgyerekeket fokozottan óvni kell, a kamaszokkal pedig fel kell mérni, hogy mi az, amit "elvisel" a személyiségük. Szerintem vannak olyan 14 évesek, akiknek oda lehet adni a GTA-t, és vannak olyan 16-17 évesek, akiknek a sportprogramoknál "keményebbet" a kezébe nem adnék. Persze ez is a neveléstõl függ.

Egyébként abban biztos van vmi, hogy hogyha nem játszanék, akkor többet lennék emberek között. És ez valószínûleg a fiatalabbakra mégjobban igaz.

És a (mai) TVnél szerintem nincs rosszabb. Sõt, én az egész offline médiát úgy ahogy van ide veszem (tisztelet a ritka kivételnek).
#13
Help / MPlayer
2004-08-19, 00:40:05
Vki plíz, segítsen, mert nem tudom MPlayerrel megszólaltatni a hátsó hangfalakat! Gondoltam rá, hogy meg kéne nézni a linuxos verziót, hátha, de most nincs hangulatom linot telepíteni...

Még 1 kérdés! Vannak ezek a .cdt .cdp fájlok. Azt vágom, hogy ezek valamiféle "peccsek" a múvifájlhoz, de nem lehetne õket vhogy beilleszteni a videófájlba?

Bocs az alkalmatlankodásért, de én már ilyen csak ilyen maradok, attól tartok...
#14
Help / MPlayer
2004-08-17, 20:13:59
Nekem is lenne egy kérdésem. Valaki próbált már surroundos v. 5.1-es filmet nézni (a windowsos) mplayerrel? Átbogarásztam a man oldalt, van is egy ilyen: -channels. De hiába írom be paraméternek ezt: -channels 6 , a hátsók nem szólnak. Pont mintha nem is írnám oda.
#15
Ha már a komoly, nehezebben érthetõ animékrõl is esett szó, nekem nagyon bejött a Serial Experiments Lain.

OFF

Valahol olvastam egy bemutatót a Lain készítõjének egy újabb anime-jérõl (valami Grey Wing Organization (vagy federation??)), de a szerveren nem láttam. Esetleg nem tudna valaki mondani egy helyet ahol fellelhetõ?

ON
#16
A Bastrard! szvsz csak elvétve vicces, 1ébként inkább fárasztó.
SPOILER ALERT!
Sajnos pontosan idézni nem tudok, de vmi ilyesmi volt:
"He... he can't die, because... because he owns me 500 Yen" (Yoko)
Hát itt azt hittem kivágom a széket a csukott ablakon...
SPOILER END

De ennek ellenére mint paródia (nem komédia) nézhetõ, így senkit sem akarok lebeszélni róla, istenmenccs  :gevumezs:
#17
Games / Deus Ex
2004-08-12, 01:34:25
Talán off, de azért leírom:

Készült egy alternatív textúra pakk a Deus Ex 2-höz (melynek eredeti textúrái hát... konzolosak ;) ) Hallottam már róla régebben, de csak most jutott eszembe, hogy rákeressek. deusex2.filefront.com-on letölthetõ (legalábbis úgy tûnik), screenshotokat is lehet találni ott.
#19
Ez tényleg nem jó :(

Mondjuk, hogy az MXet nem támogatja, azt valahol sejtettem. Manapság minden játék a VGA teljesítménytõl függ. Amikor azt írtam az SH3-mal kapcsolatban, hogy brutális textúra méretek, nem vicceltem. A legnagyobb textúrabeállítás folyamatos megjelenítéséhez negyedgigás kártyát ajánlanak...
és tényleg, az én R9700asom nem volt elég hozzá.
#20
A Deus Ex 2 szvsz ki lett herélve. Nem sokat vesztettél vele (konzolátiratok rulez. 1ébként az SH kifejezetten jó átirat, ugye, a konzolosok hamarabb játszhattak vele kb fél évvel, a PCsek meg nagyobb felbontásokat, és brutál (állítható) méretû textúrákat kapnak cserébe)

Egyébként arról lövésem nincs, hogy az SH3nak mik az alapkövetelményei hardware-fronton.
#21
A System Shock 2-t csak egy haveromnál láttam, még jó régen. Viszont a Deus Ex-et végigvittem. Ha nem csal az emlékezetem, ugyanaz a csapat faragta mindkettõt. A Deus Ex kifejezetten jó volt, még ha nem is paráztatós ;)
#22
SysOP:
A 2-n én se nyomtam végig, bár a sztori miatt érdemes lett volna. De szvsz a 3 egész más tészta :) Ha van rá lehetõséged, szánj rá egy órát  :gevumezs:


Persze ilyen játékkal csak este, egyedül, csendes sötétségben érdemes játszani.
#23
Silent Hillel nem játszott senki? Pedig nemrég a 3. rész olyan heves  benyomásokat keltett bennem, amit már régóta nem tasztaltam single player játéknál. Nameg Konami termék, japán munka. Hmm majd ha kitalálok vmi értelmeset, lehetet nyitok egy SH topicot...
#24
Manga / Berserk manga
2004-08-09, 00:21:01
Kösz az infót!  :jee:
#25
Manga / Berserk manga
2004-08-08, 23:10:25
Elõször én is erre gondoltam. Lerántom ez egészet, nem nagy ügy, hisz csak képek. De ha jól láttam a /Manga/Berserk directory tartalma több mint 2 gigát nyom! Ez brutál. Pedig úgy látom muszály lesz. Még 1 kérdés: Az említett dir tartalma teljes, vagyis a manga hiánytalan? (Úgy értem az eddig megjelent részeket tekintve. Tényleg esetleg anime nem lesz a történet folytatásáról?)
#26
Manga / Berserk manga
2004-08-08, 22:18:29
Most néztem meg a 25 részes anime-ot, de könyörgöm, mondja meg valaki, hogy a szerveren lévõ mangák közül melyiket kell letölteni, hogy megtudhassam mi történt a 25. rész után!
Megõrülök. Így nem lehet befejezni anime-ot, pláne nem egy ilyen jót!