Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hehe, ez most nekem is pont kapóra jött, köszi!  :jee:

Moonshiner

Darkstar

Szívesen mindkettõtöknek: :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

TurboK

axelero/tonline adsl alatt külföldi netplay csak nekem játszhatatlanul szar vagy ez egy alap "szolgáltatás" a t-online részérõl? Még normális ping esetén is összevissza szétkapcsol vagy nem hajlandó bevenni minden parancsot (kaillera pl játszhatatlan).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

Quote from: TurboKaxelero/tonline adsl alatt külföldi netplay csak nekem játszhatatlanul szar vagy ez egy alap "szolgáltatás" a t-online részérõl? Még normális ping esetén is összevissza szétkapcsol vagy nem hajlandó bevenni minden parancsot (kaillera pl játszhatatlan).
Én játszottam már német szervereken CS:S-t, igaz, mindig kb. 90-100-as pinggel, de ment.

Necrid^

Quote from: TurboKaxelero/tonline adsl alatt külföldi netplay csak nekem játszhatatlanul szar vagy ez egy alap "szolgáltatás" a t-online részérõl? Még normális ping esetén is összevissza szétkapcsol vagy nem hajlandó bevenni minden parancsot (kaillera pl játszhatatlan).
Tegnap Játszottam francia szereveren és Stabil 60-70 pingem volt.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

megpróbálnám ezt a harmatgyenge Icewind Dale II-t uninstall-álni, de ezt a hibaüzenetet kapom azonnal:

elképzelhetõ, bár nem biztos, hogy onnan származik a gond, hogy legutóbb mikor Moha bepost-olta a letiltható szolgáltatásokat én szorgalmasan végre is hajtottam azokat. kísérletezgetni a szolgáltatások újra engedélyezésével nem sok kedvem van, ha nem tudtok a problémára megoldás, tudom simán is törölni a programot, csak jobban szeretném hivatalos uninstall-al elintézni :)

Moha

Quote from: Fazékmegpróbálnám ezt a harmatgyenge Icewind Dale II-t uninstall-álni, de ezt a hibaüzenetet kapom azonnal:
A Windows Installer szolgáltatást nem tiltottad le véletlenül?

Meg nézd meg, hogy megvan-e az iKernel.exe

Darkstar

Quote from: Fazékmegpróbálnám ezt a harmatgyenge Icewind Dale II-t uninstall-álni, de ezt a hibaüzenetet kapom azonnal...

Ha végképp nem megy szedd le vmilyen törlõprogival. Pl Ashampoo Uninstaller.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarAshampoo Uninstaller.
Az nem úgy mûködik, hogy csak azokat tudja leszedni, amiket utána telepítettél fel? Szerintem ha nincs neki fent az Ashampoo, akkkor nem tud vele utólag mit kezdeni.

Darkstar

Quote from: MohaAz nem úgy mûködik, hogy csak azokat tudja leszedni, amiket utána telepítettél fel? Szerintem ha nincs neki fent az Ashampoo, akkkor nem tud vele utólag mit kezdeni.

Van egy manual üzemmódja is (uninstall an unlogged application, vagy valami hasonló néven), bár azzal valóban nehezebb. Ezért nálam szinte az elsõ progi amit felteszek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Köszi a segítséget, amint hazaértem és nem felejtem el, ki is próbálom õket. :)

Ramiz

Bármit próbálok dc-vel leszedni, ezt mondja:
"Could not open target file: Az eszköz nem áll készen."
Tudom, hogy a torrent jobb, de magyar zenét (Deák Bill Gyula) nem találtam torrenten!
Esetleg tudtok magyar zenés torrent-oldalt? Vagy tudjátok, hogy mi a baja a dc-nek?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: MohaA Windows Installer szolgáltatást nem tiltottad le véletlenül?

Meg nézd meg, hogy megvan-e az iKernel.exe
az ikernel.exe ebben: "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\engine\6\Intel 32" a könyvtárban található, sokat nem tudtam kezdeni az információval.

windows installer nincs letiltva, 'kézi' beállításon van, vagyis gond nélkül futnia kéne és más programoknál mûkszik is.

tanulság: Icewind Dale II-nél nem csak a játék, hanem a telepítõje is gyenge és idegesítõ. jv16 power tools-al menni fog az eltávolítása, tovább nem szórakozom vele :)

Moha

Quote from: RamizVagy tudjátok, hogy mi a baja a dc-nek?
Ilyesmit akkor szokott írni, ha valamiért nem találja a célfile-t. Pl. ki lett véve a vinyó, amire eredetileg mentetted, vagy nincs írásjog a file-hoz (pl. ha korlátozott felhasználó alól indítod a DC-t).

Fazék: passz. Nekem is ugyanezek a beállítások vannak. Icewind Dale-hez még nem volt szerencsém, de én másnál nem tapasztaltam ilyen hibát.

Fazék

Quote from: MohaFazék: passz. Nekem is ugyanezek a beállítások vannak. Icewind Dale-hez még nem volt szerencsém, de én másnál nem tapasztaltam ilyen hibát.
Probléma átugorva, ID2 repült a géprõl, jv16 PT a barátod :)

Moha

Nem tud valaki egy olyan programot, ami át tudja alakítani a Shift_JIS kódolású szüveget Unicode-ba?

Elõre is köszi.

m46u5

Quote from: MohaNem tud valaki egy olyan programot, ami át tudja alakítani a Shift_JIS kódolású szüveget Unicode-ba?

Elõre is köszi.
Ezek közül valamelyik nem jó?

Edit: itt még van sok szép dolog: http://www.vector.co.jp/vpack/filearea/win/util/text/conv/code/
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

.Attila

Bittorrentrõl nem töltöttem le a Disgaea címû játékot, és nem írtam ki DVD-re. Nem tettem be a PS2-be, hogy utána azt tapasztaljam, hogy nem megy a játék. A gép nem írta ki, hogy "Insert a Playstation  or Playstation2 disc", és nem egy 450 Ft-os lemezre csináltam mindezt.
A kérdésem nem az, hogy mit nem kell csinálnom, hogy ne játsza le a gép a lemezt. Természetesen nincs chippelve a gép.
Nincs vki, aki nem tudna segíteni? Nem mountoltam a dvd-képet, és nem írtam ki neroval. Ha így tettem volna, rosszul tettem volna?

Moha

Én tudok segíteni, mert mindig is volt PS gépem és amúgy is sokat játszom. Én bittorrenten leginkább csak animét nem szoktam tölteni.
Amúgy miért nem írtad ilyen stílusban a postot? :rolleyes:

.Attila

Quote from: MohaÉn tudok segíteni, mert mindig is volt PS gépem és amúgy is sokat játszom. Én bittorrenten leginkább csak animét nem szoktam tölteni.
Amúgy miért nem írtad ilyen stílusban a postot? :rolleyes:
Mert a játékok másolása egy full legális dolog, és én csak egy kíváncsi érdeklõdõ vagyok :)

Moha

Hello,

Létezik olyan program, ami egy shoutcast-os rádió streamet lejátszás közben menteni is tud? Olyan lenne a legjobb, ami számonként szétbontva, megfelelõ filenévvel mentene. Vagy ne reménykedjek? :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: BonciBittorrentrõl nem töltöttem le a Disgaea címû játékot, és nem írtam ki DVD-re. Nem tettem be a PS2-be, hogy utána azt tapasztaljam, hogy nem megy a játék. A gép nem írta ki, hogy "Insert a Playstation  or Playstation2 disc", és nem egy 450 Ft-os lemezre csináltam mindezt.
A kérdésem nem az, hogy mit nem kell csinálnom, hogy ne játsza le a gép a lemezt. Természetesen nincs chippelve a gép.
Nincs vki, aki nem tudna segíteni? Nem mountoltam a dvd-képet, és nem írtam ki neroval. Ha így tettem volna, rosszul tettem volna?
:D:D:D
Egyebkent gozom nincs mit nem kene csinalnod...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Erre találták ki a Winampba illeszkedõ Streamrippert. Megtalálod itt. Ha az adásba be van ágyazva, kinyeri az ID3 Tag-eket is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarErre találták ki a Winampba illeszkedõ Streamrippert. Megtalálod itt. Ha az adásba be van ágyazva, kinyeri az ID3 Tag-eket is. :)
Hálás köszönetem!!! :merci: Nem is tudod mennyi keresgéléstõl mentettél meg! ;)
Eddig 2 verzió volt:
- Audacity-vel felvettem, aztán elmentettem
- Kiírtam az elõadót/címet, és késõbb megkerestem a számot DC-n. :)

Darkstar

Quote from: MohaHálás köszönetem!!! :merci: Nem is tudod mennyi keresgéléstõl mentettél meg! ;)
Eddig 2 verzió volt:
- Audacity-vel felvettem, aztán elmentettem
- Kiírtam az elõadót/címet, és késõbb megkerestem a számot DC-n. :)

Szívesen. Nekem is megkönnyítette a dolgomat. :) Mûködik rendesen?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarSzívesen. Nekem is megkönnyítette a dolgomat. :) Mûködik rendesen?
Tökéletes! :) Megy 2-es winamp alatt is. Pedig elõször azt hittem, hogy le kell hozzá szednem az új winampot. ;)

Xaga

Kérdés: torrentel szedek le DVD-t (4.46 Gb) viszont nincs seed és most 99.8%nál rostokolok a torrentben wan egy .MDS és 1 rar file ami tartalmazza az ISO-t természetesen mer hát mé ne pont a rar fileból hiányoznak részek és persze hogy nincs helyreállítási bejegyzés se. Vmit lehetne tenni ellene, ne legyen szimpla szemét a letöltött adat.

Pirula

Remélem tud valaki segíteni. Mozilla levelezõprogramját használtam eddig a mailjeim olvasgatásához, de kábé öt perce kellemetlen meglepetés ért. Nyitni akartam a levelezõ/hírolvasó ablakot és erre bedobta nekem az új postafiók varázslót. Most akkor vehetem úgy hogy kétéves levelezésem huss eltûnt? Elõ lehet még bányászni azokat a cuccokat? Gondolom ment a program valami könyvtárba, de az most mûxik?
Ja, és megcsináltam újra a fiókot, annyit változtattam hogy axelero helyett most t-online-t adtam meg, megy is, de természetesen a régi leveleimnek se híre se hamva.

sirtomi

Quote from: PirulaRemélem tud valaki segíteni. Mozilla levelezõprogramját használtam eddig a mailjeim olvasgatásához, de kábé öt perce kellemetlen meglepetés ért. Nyitni akartam a levelezõ/hírolvasó ablakot és erre bedobta nekem az új postafiók varázslót. Most akkor vehetem úgy hogy kétéves levelezésem huss eltûnt? Elõ lehet még bányászni azokat a cuccokat? Gondolom ment a program valami könyvtárba, de az most mûxik?
Ja, és megcsináltam újra a fiókot, annyit változtattam hogy axelero helyett most t-online-t adtam meg, megy is, de természetesen a régi leveleimnek se híre se hamva.
Az új postafiókba nem is fognak a régi leveleid átkerülni.
Ment valami könyvtárba. Asszem az Aplication Data mappában van valahol, de hogy elõtudod-e varázsolni õket azt nem tudom. Biztos lesz valaki aki jobban ért hozzá.