Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: ShiroiJaaa, értem, de ha most azt mondanám, hogy ebben az esetben egyszerûen csak hülyék (hogy egyáltalán elkezdték), akkor meg én lennék az antiszociális ítélkezõ beképzelt bunkó? :rolleyes: Nehogy már igazam legyen.
nem feltétlenül, de ha gondolod :) persze hogy nem normális dolog elkezdeni, de õk akkor így látták jónak és nem hittek benne, hogy ilyen rohadt nehéz lenne leszokni róla, vagy inkább már azt hitték, hogy rá se fognak szokni, csak alkalmanként buliban rágyújtanak, nehogymár azt mondd, hogy ez olyan képtelenség és csak a legnagyobb idióta mûvelhet ilyet... én is cigiztem elég durván bulik alkalmával, vszleg csak azért nem szoktam rá, mert ... fogalmam sincs miért!! sztem egyszerûen mázlim volt.
Quote from: ShiroiCsak tudnám, hogy az emberek miért csinálnak olyan dolokat szándékosan, amikrõl tudják, hogy nagyon nem éri meg...
most mondok egy példát, tudom, komolytalannak tûnhet, hogy a Jóbarátokból egy vicces szituációt veszek elõ példának, de sztem nagyon is valóságos ez a szituáció:

Rachel új munkahelyén a fõnöke és a vele egyenrangú munkatársnõje is dohányosok, szünetekben lemennek dohányozni és szinte minden kérdést ott döntenek el, sokkal jobban tud érvényesülni a dohányos munkatársnõje a fõnökénél, mint õ. válaszul Rachel is lemegy hozzájuk, hogy õ is dohányzik, és tök jól elbeszélgetnek a munkáról... stb stb nem írom le az egészet, de remélem a lényeget veszitek

szóval az ilyen helyzetek és milliónyi hasonló változata visz rá sok embert az alkalmi dohányzásra, hogy õ is a társaság része lehessen. sztem sajnos nagyon is érthetõ ez az indok a dohányzás elkezdésére. átkozottul elterjedt ez az undorító szokás és tényleg az emberek jelentõs hányada a bûzölgõ kategóriába tartozik ezáltal és ha közöttük akarsz érvényesülni, ez is egy megoldás, amit sokan választanak.

sztem legalábbis, de javítsatok ki nyugodtan :)

Kvikveg

Quote from: White SeeDwhahahaháááááááá!
Végre lelépett a csótányság... izé rokonság:)
Pedig holnapra speciális programot eszeltem ki a kölköknek, ha megint a nyakamra hagyták volna õket.
Nem akarom részletezni de a fõmûsorszám az Elfen Lie-d, Hellsing vidám részek valamint hogy tanuljanak is Black Bible lett volna...
Mindenesetre ha legközelebb jönnek már az elsõ napon ezzel kezdünk:) :lazza:
Ha javasolhatom meg Mindwarp Entertainment-tol Korn: Faces of Death szamara komponalt vidam, szivderito rozsaszin tutupillango amv-cskejet esti mesenek?  :__devil:  Garantalt hatas. :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: ShiroiNem, a kis hülyék is. :) (no offence, csak adta magát)
Ez jóó volt! :)
Quote from: ShiroiValóságosnak valóságos ( sajnos :( ), de eléggé gyenge indok, ha azt kérdezik, hogy miért szokott rá.
Nem gyenge indok, hanem egy lehetséges válasz!
a kérdésedre, amit feltettél

A fiataloknál a "sikk" a kulcsszó, hogy érvényesülni tudjanak biznyos társaságokban ahoz dohányozniuk kell, ez a leggyakoribb. A felnõtteknél pedig, mint ahogy azt Fazék(még mindíg furcsa leírnom az új nevet! :) ) kolléga mondta, a munkahely a legtöbbször felelõs ok. Nem akarok többet példálózni, mert még számtalan példa lenne mindkét esetre, ugyhogy szvsz lezárhatnánk a témát azzal, hogy igenis sokan nem élvezetbõl szoknak rá a dohányzásra, de pont élvezetbõl és testi kényszerbõl olyan k*rva nehéz leszokni. Persze túloztam, hogy nem lehet leszokni, de ott azt akartam kifejezni, hogy a többség képtelen leszokni róla 2-3 év után.

A sörrõl pedig csak anyit, hogy megnyugodva tapasztalom, hogy azért nem csak én kelek a védelmére! Hajrá sörösök!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Rövid hozzászólás a sör és a cigaretta témájában (anélkül, hogy védeném, vagy bárkit is rábeszélnék): én az elejétõl fogva élveztem mind a kettõt.
 :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Ramiz(anélkül, hogy védeném
"Sir Robin a bátor elfutott, mint nyúl nyargalt el bizony!"
(minimum egy félképernyõnyi védést vártam volna mindkettõhöz!!):hehe:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon"Sir Robin a bátor elfutott, mint nyúl nyargalt el bizony!"
"De elõre csak lassan jutott, mert közben gyakran elcsúszott..."
Hirtelen errõl most 2 dolog ugrott be anime táborból:
1. Zoli, a rikiki lapító gyõztese futva elpályázik, mire Baldy rászánja magát, hogy leöntse egy palack vízzel. :D
2. Baldy menekül, miután rámlocsolta a vizet, én pedig felbõszülten elhatározom, hogy kitépek egy marék szõrt a hátából. (Nem sikerült, papucsban voltam és sár volt...) :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Pancser peches! :D

Well, do ya, punk?"

Dragon

Quote from: White SeeDValéaki tudna valamit mondani a ragnarok online-ról? valaki gammelt már vele?
Tapasztalatok?
Egész jó. Habár néhány privát szerver nincs túl jól megcsinálva.
Baldy még mindig benne van a témában tudtommal, sõt, régen volt ilyen thread is valahol, páran a fórumról játszottunk.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

kisvirag

nyugi :)

a Ro nagyon jo kis játék

a térképen meg ne aggódj, keresd meg a legközelebbi várost (max 2-3 térképnyire lenni kell) és warpolj egyet :)

egyébként meg, amíg novice vagy, egy térképnyinél túlra nem érdemes elmászkálni. ja, és ha archert akarsz gyûjtsd a fákat, sok sok fát (kapsz majd érte sok sok nyilat)

gyógyitalok?
pontosan már nem emlékszem, de van ilyen kis hotmenu, ahova ha bepakolod, akkor a számgombok megnyomásával tudod használni.
egyébként szerintem nem érdemes sok lötyit inni, fõleg az elején. ha nagyon meggyaktak, ülj le kicsit, és várj, míg feltöltõdsz.
Késõbb meg ajánlott a sok fagyi fogyasztása (Morrocban (remélem még jól emlékszem a nevére, másfél éve nem játszottam) egy fiucskánál lehet kapni)

én nagyon szerettem játszani, egy vizsgaidõszakom majnem rá is ment :)
de hogy lehalt a priv szerverünk, amin játszottam, nem kerestem újat, mert több elég magas szintû karakterem volt, és elment a kedvem az újrafejtegetéstõl.

ja, jótanács, archerböl csak akkor csinálj majd dancert, ha van csapatod, és elég népes a server, mert az kimondott support kari, bár rendkívül édesen táncol, és imádnivaló ahogy a korbácsát csattogtatja :))
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Én még nem játszottam ezzel a játékkal, de mostanában ki akartam próbálni valami online játékot, lehet hogy a Ragnarok lesz az. Utána is nézek egy kicsit.

sirtomi

Fizetõs ez a játék, vagy ingyenes?
Mert én valami ingyeneset szeretnék elõször kipróbálni. Gondolkodtam a Lineage 2 -õn is.

kisvirag

juteszembe, emberek, nem a reklám miatt, de!

ha ICvel vagytok kénytelenek utazni, ajánlom az elsõ osztályos akciót (h-cs, szombat) én most 200 ftot sporoltam ezzel, és elsõ osztályon utazhattam :)
mondjuk ICn kutyahideg van :)

.Attila

Én is voltam Ragnarok-os, az elsõ magyar privát szerveren az elsõk között voltam, nekem volt a legerõsebb karakterem mindaddig, amíg az egyik gyereket át nem változtatták paladinná.
Aztán én is elértem a 99-es szintet, és nem akartak átrakni, mert még nem voltak készen az adv. 2nd job-ok. Ezért és már irtózatosan nagy hülyeségekért és szemét admin húzásokért elhúztam a szerverrõl, és azóta nem játszottam.

Hunterem volt egyébként, és egyedül öltem az mvp-ket :)

edit: más téma: úgy tûnik az USB 2.0 problémám megoldódott, még file-t sem kellett kijelölnöm, feltelepítette a rendszer maga a megfelelõ illesztõprogramot, csak letesztelni nem tudom, mert nincs mivel.

Moha

Quote from: kisviragmondjuk ICn kutyahideg van :)
És nem lehet rajta aludni. ;) Én legalább is IC-n még sose tudtam aludni azokban a székekben. Ülni nem kényelmetlen, de aludni... :rolleyes:

Darkstar

Quote from: MohaÉs nem lehet rajta aludni. ;) Én legalább is IC-n még sose tudtam aludni azokban a székekben. Ülni nem kényelmetlen, de aludni... :rolleyes:

Nekem mindíg sikerül. :) Viszont nem mindíg van hideg. Ha elfelejtik bekapcsolni a klímát, meleg van. És az ablakot sem lehet kinyitni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

elsõ osztályos székek valamivel nagyobbak és kényelmesebbek, csak épp a lábamnál jött a hideg.... azt meg nagggyon rosszul viselem :)

Darkstar

Quote from: kisviragelsõ osztályos székek valamivel nagyobbak és kényelmesebbek, csak épp a lábamnál jött a hideg.... azt meg nagggyon rosszul viselem :)

Jó hogy nagyobbak, négy sor helyett három van. :) Pontosan mirõl szól ez az elsõ osztály kedvezmény?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Most vicceltek? Én eddig úgy tapasztaltam, hogy az elsõ osztályon a székek kényelmesek és ráadásul egész jól kihúzhatók. Majdnem olyan jó tud lenni, mint a hálófülke :) Hideg? Nem lehet ezt állítani ezek szerint a fönti kapcsolókkal? :confused: fura. Sztem egész jó dolog vonatozgatni, amennyiben jó a társaság, vagy van egy jó könyved :)

kisvirag

Quote from: DarkstarJó hogy nagyobbak, négy sor helyett három van. :) Pontosan mirõl szól ez az elsõ osztály kedvezmény?

Arról, hogyha hétfõtõl csütörtökig, vagy szombaton ICvel utazol, és elsõ osztályra váltasz jegyet, a helyjegyet ingyen kapod.

Igne, három sor van, de ahol két szék van egymás mellett, az is távol egymástól, pedig ha nem ül mellettem senki, akkor szokásom, hogy átteszem a lábam a másikra... itt kicsit kényelmetlenebb ez :)
mondjuk most az egyszékes sorban ültem...

kapcsolo? semmilyen kapcsolo nem volt...

Rounin

Quote from: sirtomiFizetõs ez a játék, vagy ingyenes?
Mert én valami ingyeneset szeretnék elõször kipróbálni. Gondolkodtam a Lineage 2 -õn is.

Ha priv szerveren játszol, akkor nem fizetõs =] Ahogy a WoW, L2 sem az. Kérdés, hogy megéri-e így is ;)

Fazék

Quote from: kisviragIgne, három sor van, de ahol két szék van egymás mellett, az is távol egymástól, pedig ha nem ül mellettem senki, akkor szokásom, hogy átteszem a lábam a másikra... itt kicsit kényelmetlenebb ez :)
mondjuk most az egyszékes sorban ültem...
Ha nem ülnek veled szemben elsõosztályon, akkor a szembelevõ széket teljesen és a sajátodat is kihúzod valamennyire, akkor a kettõ szinte összeér és sztem kapsz egy igen kényelmes ágyikót :) legalábbis mi gyakran utaztunk így hosszan :)
Quote from: kisviragkapcsolo? semmilyen kapcsolo nem volt...
hmmm mondjuk rég vonatozgattam, hogy biztos legyek a dolgomban, de úgy emlékszem az ajtó fölött szokott lenni kezelõszerv a fûtést illetõen.

Djinn

Quote from: Fazékhmmm mondjuk rég vonatozgattam, hogy biztos legyek a dolgomban, de úgy emlékszem az ajtó fölött szokott lenni kezelõszerv a fûtést illetõen.
Mikor én legutóbb IC-n utaztam (kb 4 éve nyárom) a Balatontól felfelé, akkor baromira nem volt hideg. Ugyanis egyátalán nem volt légkondi.  Ablak lehúzás ugye meg nem létezik.  AZ úton 6-en ájultak el és hánytak is páran. :eeek: Nem emléxem, milyen kocsi volt mellettünk (mögöttünk) , de annak volt egy lehúzahtó ablaka, ott álltak sorba az emberek levegõért...
Na akkor megkérdeztük a kalamona bácsit errõl a kezelõszervrõl vagy mirõl. Õ mutogatott, hogy ott van meg be is van kapcsolva. Aztán széttárta a kezét és ment levegõért az egyetlen ablakhoz... :ejj:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnMikor én legutóbb IC-n utaztam (kb 4 éve nyárom) a Balatontól felfelé, akkor baromira nem volt hideg. Ugyanis egyátalán nem volt légkondi.  Ablak lehúzás ugye meg nem létezik.  AZ úton 6-en ájultak el és hánytak is páran. :eeek: Nem emléxem, milyen kocsi volt mellettünk (mögöttünk) , de annak volt egy lehúzahtó ablaka, ott álltak sorba az emberek levegõért...
hehe csak most ugrott be, hogy IC nem fülkés rendszerrel van...  :lame: szóval bocsánat :)
Quote from: DjinnNa akkor megkérdeztük a kalamona bácsit errõl a kezelõszervrõl vagy mirõl. Õ mutogatott, hogy ott van meg be is van kapcsolva. Aztán széttárta a kezét és ment levegõért az egyetlen ablakhoz... :ejj:
ez azért valahol égõ...

tudom, hogy rossz példa, de a svédeknél voltunk úgy, hogy olyan durva helyi járataik voltak, amiken elgondolkodtunk, hogy úgyis ingyen utazhatunk rajta InterRail jegy miatt, lehet hogy inkább egy éjszakai járatot kéne szálláshelyként választanunk, olcsó és kényelmesebb, mint a diákszállás  :p :haha:

Ramiz

Quote from: Fazéktudom, hogy rossz példa, de a svédeknél voltunk úgy, hogy olyan durva helyi járataik voltak, amiken elgondolkodtunk, hogy úgyis ingyen utazhatunk rajta InterRail jegy miatt, lehet hogy inkább egy éjszakai járatot kéne szálláshelyként választanunk, olcsó és kényelmesebb, mint a diákszállás  :p :haha:
:cool: :hail: Ügyes... :D

Dragon

Kap egy jó pontot aki kitalálja milyen nap van ma.
(kis segítség: lévén anime fórumon vagyunk, anime-vel kapcsolatos)
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

katz

Quote from: bpka000Kap egy jó pontot aki kitalálja milyen nap van ma.
Ma kezdik el forgatni az NGE Live Actiont amerikában.

Dragon

Quote from: katzMa kezdik el forgatni az NGE Live Actiont amerikában.
Bzzzzzzzzt.... nem nyert.

katz

Quote from: bpka000Bzzzzzzzzt.... nem nyert.
Szerencsére, már kezdtem megijedni. :megkönnyebülõs szmájli:

Kis támpontot adhatnál mit kell keresni, de mondjuk holnap estig biztos kitalálják a többiek...

Dragon

Quote from: katzSzerencsére, már kezdtem megijedni. :megkönnyebülõs szmájli:

Kis támpontot adhatnál mit kell keresni, de mondjuk holnap estig biztos kitalálják a többiek...
Annyi támpontot adtam, hogy épp csak meg nem mondtam a megfejtést. :D
Ahogy Miyagi sensei mondaná: láss, ne csak nézz!

.Attila

Quote from: bpka000Kap egy jó pontot aki kitalálja milyen nap van ma.
Az a nap van ma, amikor kijött az elsõ My Otome (Mai HiME 2nd season) trailer. Klikk!