Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Rune

"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Itachi

Hmm...Vizuálisan szép, a történet eléggé B kategória, de minden FF7 rajongónak kötelezõ.Jobbat vártam, de nem rossz az tuti.Reeno rulez. :)

Edit:éljenek a kalózhálózatok és a 4chan. :haha:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rune

Grafikailag tényleg bûntet, a történetrõl még nem tudok nyilatkozni, mert még csak félig láttam. Reggel belenéztem. ERl is késtem miatta:)
A Legjobb amikor Tifa és Loz bunyóznak és Loz-nak megszólal a mobilja :lul:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Ramiz

Quote from: RuneGrafikailag tényleg büntet (...)
Én sokkal kevesebb részbe néztem bele, de asszem meg fog dõlni a "semmit nem szeretek pusztán mert jól néz ki" szokásom. :D Ha meg még mellé az adaptálás is jó (mert a sztori elsõrangú, tudom :) ), akkor pláne imádni fogom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ArchElf

Quote from: RuneGrafikailag tényleg bûntet, a történetrõl még nem tudok nyilatkozni, mert még csak félig láttam. Reggel belenéztem. ERl is késtem miatta:)
A Legjobb amikor Tifa és Loz bunyóznak és Loz-nak megszólal a mobilja :lul:
És tényleg megvan az új csengõhangom...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Cloud

van az advent childrenhez már normális magyar felirat.ha nincs akkor mikor lesz?

Necrid^

Quote from: akna3van az advent childrenhez már normális magyar felirat.ha nincs akkor mikor lesz?
Ami az ftpn van fen sztem elég normális.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Naruto 1-10.
 Eddig bejön, csak a részek elején ismételgetjük az elõzõ végét de-csak-ha-harc-volt dolog nem votl túlzottan az ínyemre, de maga a sorozat poén.

Ramiz

Quote from: LythisNaruto 1-10.
 Eddig bejön, csak a részek elején ismételgetjük az elõzõ végét de-csak-ha-harc-volt dolog nem votl túlzottan az ínyemre, de maga a sorozat poén.
Erre találták ki a tekerés opciót. :D

NLZ

FF VII-hez egyébként naponta jön ki új felirat, szal érdemes nézegetni a feliratok.hu oldalt. :)
[reserved]

ArchElf

Akit érdekel az FF7AC Special Edition DVD felirat (angol) nélkül, annak a köv. oldalt ajánlom:
DaTorrents

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

.Attila

Idiótizmus^3 :lol: :lul: :rotflol: :haha: :D :jee: :cool: :kiraly:

Stílusa: paródia. Rengeteg anime-t parodizálnak egy-egy jelenetben (pl. Love Hina, NGE, hogy csak a nevesebbeket említsem), de nem csak ezeket, hanem az animek/mangak világát és a cosplayt is parodizálják. És hát rohadt jó :haha:

Rounin

Quote from: ItachiHmm...Vizuálisan szép, a történet eléggé B kategória, de minden FF7 rajongónak kötelezõ.Jobbat vártam, de nem rossz az tuti.Reeno rulez. :)

Egyetértek, történetileg lehetne magasabb kategória, de azért volt benne olyan csavar(? nem igazán az, csak az elõzetesek után megdöbbenés), ami tényleg szíven ütött.
De nem spoilerkedek. Aki megnézi, tudni fogja :D

Rune

Szerintem kb úgy jártunk vele mint a GITS: Innocence-el.
Attól is sokat vártunk, sõt...aztán kaptunk gyönyörû animációt+ egy storyt amivel elvagyunk. Alapjában véve teljesen jó.

Rounin

Quote from: RuneSzerintem kb úgy jártunk vele mint a GITS: Innocence-el.
Attól is sokat vártunk, sõt...aztán kaptunk gyönyörû animációt+ egy storyt amivel elvagyunk. Alapjában véve teljesen jó.

:hehe: Ekkora névtõl még jó, hogy Himaláját vártunk :)
Egyetlen igazi szívfájdalmam, hogy Nanaki ennyire kevés szerepet kapott-.- De legalább isteni hangja van :]

zolan43

Sagara visszatér a szigetre, találkozik az új osztagparancsnokával.
- Mellesleg megríkatja Tesszát -

Alkyra

Nagyon jó anime. A sztori nagyon aranyos(lásd aoianime leírás), furcsa karik(egy fotómánikus, egy lány aki többet képes inni mint 3 ember, egy író aki bábúval kommunikál, egy anya s lány fordított szerepben s sötét titokkal s maga a fõkari akinek ugye alapból 5 jelleme van. :)  :jee: )
, remek grafika, jó zenék, jó hangok.

Ha ki szeretnél kapcsolódni egy kicsit s vágysz egy vicces, de aranyos sztorira akkor ez mindenképpen ajánlott!!
Én nagyon jól szórakoztam rajta.

Végértékelés:
95%

Itachi

Quote from: RouninEgyetértek, történetileg lehetne magasabb kategória, de azért volt benne olyan csavar(? nem igazán az, csak az elõzetesek után megdöbbenés), ami tényleg szíven ütött.
De nem spoilerkedek. Aki megnézi, tudni fogja :D
Írd már le plz mire gondolsz, spoiler el.Én láttam, de nekem semmi csavar nem volt benne... :eeek:

Rounin

Quote from: ItachiÍrd már le plz mire gondolsz, spoiler el.Én láttam, de nekem semmi csavar nem volt benne... :eeek:

Gyakorlatilag csak meglepõ, legalábbis számomra az volt : a tolószékes alak kiléte. Mármint, hogy õ Rufus, holott én (és úgy néztem még nagyon sokan) azt hitték, hogy õ az az ominózus Anya (Jenova).

Itachi

Quote from: Rounin

Gyakorlatilag csak meglepõ, legalábbis számomra az volt : a tolószékes alak kiléte. Mármint, hogy õ Rufus, holott én (és úgy néztem még nagyon sokan) azt hitték, hogy õ az az ominózus Anya (Jenova).
Ehhhh....Hogy lenne az????Hisz FÉRFI hangja volt.Meg amúgy is a Turks csak neki engedelmeskedik.Ez sztem egyértelmû volt.Még a film legeléjen Cloud Rufus nak szólítja.

Rounin

Quote from: ItachiEhhhh....Hogy lenne az????Hisz FÉRFI hangja volt.Meg amúgy is a Turks csak neki engedelmeskedik.Ez sztem egyértelmû volt.Még a film legeléjen Cloud Rufus nak szólítja.

A trailerekben rohadtul nem szólította senki semminek, piszkosul nem is volt hangja :D Igaz, hogy nem láttam az összeset, csak sokat :>

Basara Neki

Nya ma néztem meg ezt a kis OVA-t és széles mosolyal döltem aztán hátra a székemben :) (no nem olyan széles mosolyal mint amikor AC-t néztem de ez is elég széles volt XD) A történet a játék elõtörténete mit már a játékba is hallotunk s láthatunk de most anime képébe lett öntve.  Láthatjuk Sephirot öntudatára ébredését és tombolását Cloud és Tifa szülöfalujába s kicsit Zacket is jobban megismerhetjük :) Rövid kis történet de érdemes megnézni szerintem. Kicsit azért mérges voltam két (3?) helyen változtatak mit nem lövök le maradjon meglepetés :) egyet emelek ki csak: Honnan van a sok Turks? ugye az alap turks felálás : Rude, Reno, Tseng, Elena. Na már most itt feltünöen elszaporodtak ! Hogy miért van az egészenegyszerü a Telefonos Before Crisis miat van miben ezek a karakterek feltünnek mivel az ugye a Turksel foglalkozik s ugytünik van egy rész a játékban mi az OVA-val kapcsolatos...
-Some wounds never heal-
-Some tears never dry-

FF7: AC:)

Gundamel, Macrossal és más mecha kérdésel forduljatok hozzám ^_^

Basara Neki

Quote from: White SeeDNincsen köztünk egy Gundam rajongó aki tanácsokkal látna el, hogy mit milyen sorrendben kéne nézni?

Hmm hogy mijen sorrendben kell nézni? Hát látom a Gundam SeeD Destenyvel kezdted ami a legrosszabb sorozat mindközül (na jó nem az élõszereplös roszabb volt XD ) Hát ugye ha ezt akarod nézni akkor érdemes megnézni a Gundam SeeD-et elöte majd a Desteny-t ezek a Cosmic Era idõvonalba játszodnak.

arra a kijelentésre hogy semmi közük egymáshoz... hmm belekötök mert egészen a Victory Gundam-ig a sorozat az Universal Century idõvonalban játszodot 0079-töl 019X valahányig ( no nem tudom már a pontos végét XD)
ha idõrend szerint szeretnéd nézni öket akkor :
Mobile Suit Gundam
Gundam 8th Ms team
Gundam 0080
Gundam 0083
Zeta Gundam
Gundam Double Zeta
Gundam Char's CounterAttack
Gundam F91
Victory Gundam

Ezek után csak alternativ sorozatok következtek :
Mobil Fighter G Gundam - olyan mintha nyakon öntenéd a Dragon Ballal
New Mobile Report Unit Gundam Wing - Képzeld ell az eredeti UC-s gundamet összezsufolva egy sztoriba ami elégé gyenge... -
After War Gundam X - egyik nagy kedvencem X) -
Turn A Gundam -Érdekes egy történet inkább nem írok rolla XD -
-Some wounds never heal-
-Some tears never dry-

FF7: AC:)

Gundamel, Macrossal és más mecha kérdésel forduljatok hozzám ^_^

Itachi

Quote from: RouninA trailerekben rohadtul nem szólította senki semminek, piszkosul nem is volt hangja :D Igaz, hogy nem láttam az összeset, csak sokat :>
Ezért nem nézek trailer eket. :rolleyes:  :haha:

Ramiz

GitS SAC 2 - alig örvendeztem  a Motoko múltjáról szóló részen, máris kaptam ajándékba egyet a (sorozatban) második kedvenc szereplõmrõl, az örök morcos, macsó, csendben dohányzó Pazuról (aki az elsõ sorozat végén, az "elfogásnál" is jól dolgozik ;) ), aztán pedig Saitoról, a mesterlövészrõl! :cool: Le vagyok nyûgözve! :D

Rounin

Quote from: ItachiEzért nem nézek trailer eket. :rolleyes:  :haha:

Mázlista. Akkor téged nem sikerült átverniük :D

Utolsó termés:

Dragon Half elsõ két része.

Beteg. Kretén. Idióta!
A gonosz megjelenik, szinte sikló vonulás, sötét zene, misztikus ruha, gomolygó köd szivárog elõ, kameranézet vált... az ajtóban elrejtve szárazjég, onnan jön a köd XD Anyuka (sárkány), apuka (eredetileg a sárkány megölése volt a célja) és leányuk viszonyáról már nem is szólva^^

Fazék

Quote from: RouninDragon Half elsõ két része.

Beteg. Kretén. Idióta!
no igen, nekem se véletlenül tetszik :D
amúgy el kell, hogy keserítselek, de az annyi összesen, nincs több rész belõle, viszont a manga fordítása már a 30. fejezetnél jár, és innen be is szerezhetõ. (azért javaslom ezt a forrást, mert mindkét ftp-n kicsit össze-vissza vannak fönt, én inkább errõl az oldalról szedtem le az egészet)

amivel én végeztem immár másodszor is életem során és tartok tõle, hogy még végig fogom nézni párszor:
[SIZE=8]GTO[/SIZE] :hail:
Cowboy Bebop, Trigun és GTO triumvirátusból mindig az éppen aktuálisan újranézettet tartom a legjobbnak, szóval most éppen a GTO-t :D Megtekintése kötelezõ!  :3x3: Sztem ;)

Fazék

Nékem tetszik :)
Korrekt párbeszédek, reakciók, történet. Bár hogy mit hoznak ki 13 részben a sorozatból... már nincs túl sok idejük hátra, a magyarázkodásra. Tartok tõle, hogy félbe lesz szakítva a történet...

Rounin

Quote from: Fazékno igen, nekem se véletlenül tetszik :D

Keblemre sorstárs! :haha:

Mellesleg köszi a linket, ezzel sikeresen felvidítottál az okozott megrázkódtatás után.

Gto...gto... az mi az? Már láttam párszor ezt a rövidítést, de nem ugrik be :S