Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

De most komolyan! Ne használjatok már freemail-t a kedvemért! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

dejazértis!

(ha mondasz más wapon is müködõ mailsystemet, és elintézed, hogy mindenki, aki a freemailes cimemet tudja, hirtelen azt vegye alapértelmezetnek, akkor OK  :hehe: )
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragdejazértis! (ha mondasz más wapon is müködõ mailsystemet, és elintézed, hogy mindenki, aki a freemailes cimemet tudja, hirtelen azt vegye alapértelmezetnek, akkor OK  :hehe: )
Csinálj átirányítást (ha lehet egyáltalán). Akkor a spam-eket továbbra is kapod, de legalább az idegesítõ reklámoktól, bannerektõl stb. megkíméled magad. No meg a tipikus freemail-es rendszerösszeomlástól, túlterheltségtõl (mindenki a freemail-re regelt, és lusták váltani), levél-el-nem-küldéstõl stb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: norikofú, ennyivel már tényleg kész életveszély tömegközlekedni! Egyszer sajnáltam is egy srácot, aki görnyedezett a villamoson!..lehet hogy te voltál! :D

Moha: a kilófelszedés még megoldható, de szegény Kvikveg centijei hosszábban nem fognak ráhízni! :p

Van nálunk a cégnél egy srác, cirka 210-215 centi, olyan 70kg mellett. Na jó, talán megvan 85, ha masszívak a csontjai =] Kicsit érdekes látvány, amikor behajladozik az ajtón^^

Rounin

Quote from: RamizCsinálj átirányítást (ha lehet egyáltalán). Akkor a spam-eket továbbra is kapod, de legalább az idegesítõ reklámoktól, bannerektõl stb. megkíméled magad. No meg a tipikus freemail-es rendszerösszeomlástól, túlterheltségtõl (mindenki a freemail-re regelt, és lusták váltani), levél-el-nem-küldéstõl stb.

Freemailt is használok, de thunderbird nevû aranyos programocska megkímél reklámoktól, bannerektõl. A spamek pedig kiszûrhetõk :]

Ramiz

Quote from: RouninFreemailt is használok, de thunderbird nevû aranyos programocska megkímél reklámoktól, bannerektõl. A spamek pedig kiszûrhetõk :]
Hogyan?

---
BME-n németbõl elõadást kell tartani. Új tanár jött, kitalálta, hogy ha már németül beszélünk, német dologról beszéljünk. Megfúrta a jó kis "Japán popkultúra: anime, manga, filmek" címû elõadásomat... :ejj: Így most hallgathatunk egy csomó unalmas várostörténetet meg ilyeneket, ahelyett, hogy mindenki a hobbijáról vagy valami érdekesrõl mesélne!
Na mindegy... asszem tartok egy elõadást Dr Mengele-rõl és az emberkísérleteirõl... :bsd: Durva dolgok vannak a neten...

Fazék

Quote from: RamizNa mindegy... asszem tartok egy elõadást Dr Mengele-rõl és az emberkísérleteirõl... :bsd: Durva dolgok vannak a neten...
:haha: Ha megcsinálod, meghívlak egy sörre! :D
ha nem és csirke vagy, akkor te engem egy rövidre  :lazza:

Lythis

Quote from: RamizHogyan?

---
BME-n németbõl elõadást kell tartani. Új tanár jött, kitalálta, hogy ha már németül beszélünk, német dologról beszéljünk. Megfúrta a jó kis "Japán popkultúra: anime, manga, filmek" címû elõadásomat... :ejj: Így most hallgathatunk egy csomó unalmas várostörténetet meg ilyeneket, ahelyett, hogy mindenki a hobbijáról vagy valami érdekesrõl mesélne!
Na mindegy... asszem tartok egy elõadást Dr Mengele-rõl és az emberkísérleteirõl... :bsd: Durva dolgok vannak a neten...
ADJ NEKI, NE KÍMÉLD A SZEMETET!!!! és ha balhézik kend rám nyugodtan:D (pluszminusz egy nem oszt-szoroz semmit...)
 Német az nálunk idén úgy ment, h mindenki kezdõ akart lenni, ezeknek a fele pedig már legalább 4 évig tanult németül, de csakazértis (gondolom a kredit miatt). A mammer meg elõlrõl akart kezdeni mindent.... nekem meg az nem hiányzott, úgyhogy leadtam...

Moha

Én nemnagyon járok a freemail felé, de még most, hosszas reload-olás után sem sikerült elõhozni azt a reklámot. Mellesleg, ha az ad-blocker be van kapcsolva, egy fia reklámot nem látok az oldalon. :haha:
Sõt, egyáltalán ritkán látok reklámokat bármelyik oldalon, azokat is csak addig, amíg hozzá nem adom az url-t az ad-trashcan-hez. :)

Rounin

Manuálisan :D

Quoteasszem tartok egy elõadást Dr Mengele-rõl és az emberkísérleteirõl... :bsd: Durva dolgok vannak a neten...

Way to go ;>

kisvirag

nemtom hogy csináltam, de a freemailem minden extra spamszûrés nélkül spam mentes...
a tulterheltség levélelnemküldés inkább a mailboxra igaz ,az tényleg iszonyu sux, freemail márnememlékszem mikor crashelt utoljára....

átirányítás: WAP! ha nem érhetem el WAPon a levelesládám, rohadtul nem érdkel, mennyire ûberjó az adott mailsystem....

Ramiz

Quote from: Fazék:haha: Ha megcsinálod, meghívlak egy sörre! :D
ha nem és csirke vagy, akkor te engem egy rövidre  :lazza:
Beülsz egy órára? Már megéri! :D

edit: elküldtem neki a javaslatot jóváhagyásra. Ehhez ragaszkodott... talán látta a furcsa fényt felcsillanni a szememben... :lazza:

Fazék

Quote from: RamizBeülsz egy órára? Már megéri! :D
Mondd, hol, mikor és ha engedik, miért ne :haha:

Quote from: Ramizedit: elküldtem neki a javaslatot jóváhagyásra. Ehhez ragaszkodott... talán látta a furcsa fényt felcsillanni a szememben... :lazza:
:rotflol:

Moha

Quote from: kisviraga tulterheltség levélelnemküldés inkább a mailboxra igaz ,az tényleg iszonyu sux
Ezt tanúsítom! Egy idõben király volt a rendszerük, de az utóbbi kb 1-1,5 évben eléggé gyenge. Még most hagyján is, de pl. tavaly karácsony körül volt, hogy 10 napot! késett egy email. Na az már tényleg durva volt.

Ramiz

Quote from: LythisNos ha már parazita, meg minden ilyenek, akkor egy kis OFF, hogy elvegyem a kedveteket az ilyesmi példálódzásoktól... Szóval nekem volt szerencsém - igaz csak fényképen - látni olyan újszülöttet, aki benõtt szemekkel, és orrlyukakkal, valamint száj nélkül született. (kb úgy festett, mint valami félkész játékbaba) Nem, nem tudom meddig élt, vagy ilyesmi, én csak a képet láttam, de azóta valahogy csak kacaghatnékom van sz ilyen "ott fejlõdik bennem  a kis szörnyeteg" rizsáktól...
Nem értem az összefüggést. :confused: Azért nevetséges valaki undora attól, hogy a testében egy idegen test nõ, akitõl eldeformálódik a teste, hányingerek törnek rá és ájulások, többet kell ennie és mindig éhes stb, aztán át kell szenvednie egy éjszakát stb stb amik elõjöttek, mert lehetne rosszabb is a végeredmény? ......

kisvirag

ezt most melyik topicbol hoztátok?

egyébként azt a nõt fejbelõném, aki a gyermekáldást tehernek, és nem az élet legszebb adományának gondolja...
és alapvetõen szerintem leginkább rajta múlik, milyen lesz az a gyerek....

Ramiz

Quote from: kisviragezt most melyik topicbol hoztátok?
egyébként azt a nõt fejbelõném, aki a gyermekáldást tehernek, és nem az élet legszebb adományának gondolja...
és alapvetõen szerintem leginkább rajta múlik, milyen lesz az a gyerek....
Nem mondom meg, nehogy odamenj dzsihádolni és szétflémeld. :lazza:
Szerencse, hogy nem vagyok nõ... :__devil:

kisvirag

micsoda diszkrimináció!
*megjátszott sértõdött arc*

Kuroi Tenshi

Quote from: LythisNémet az nálunk idén úgy ment, h mindenki kezdõ akart lenni, ezeknek a fele pedig már legalább 4 évig tanult németül, de csakazértis (gondolom a kredit miatt).
Érdekesen megy nálatok... itt még a felsõre is vannak jelentkezõk - sõt, annyi is, hogy már elinduljon a tanfolyam  :)
Mi kreditet "kapunk" érte, de az a kemény 2 kredit csak az ösztöndíjba számít bele  :rolleyes: Meg hát csak 4 félév nyelvtanulás ingyenes  :rolleyes: ezután panaszkodnak, hogy a magyarok nem beszélnek nyelveket  :rolleyes:  :mad:

Pirula

Quote from: animoniRAMIZ  :morci: Meglátogatlak álmaidban!
Minõ romantikus lenne ha nem volna ott az a :morci: :haha:

sirtomi

Quote from: kisviraga tulterheltség levélelnemküldés inkább a mailboxra igaz ,az tényleg iszonyu sux, freemail márnememlékszem mikor crashelt utoljára....
A freemail éppen most is szarakodik. Nem jelenik meg a menû és fél nap mire megjeleníti a levelet. És kb 2 hete volt hogy szinte egy teljes napig nem tudtam belépni, mert állandóan azt írta, hogy adatbázishiba miatt szünetel.

Edit: Most meg szép "Adatbázis hiba!" üzenettel elszállt az egész :)

kisvirag

hátnem tudom sirtomi

nekem sem ma, sem hetekkel ezelõtt, sõt, lekopogom, nagyon régen volt gondom a freemaillal, pedig ha az mondom h óránként nézem, lehet h keveset mondok (ha gép elõtt ülök, a negyedóra biztos)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarIndex hír
hehh.. :lol: De örülünk neki:D A többi csapat is tanulhatna a példából... az emberek szívesebben néznek szépségkirálynõket, mint pl Ron Denis-t

Ramiz

Quote from: kisviraghátnem tudom sirtomi
nekem sem ma, sem hetekkel ezelõtt, sõt, lekopogom, nagyon régen volt gondom a freemaillal, pedig ha az mondom h óránként nézem, lehet h keveset mondok (ha gép elõtt ülök, a negyedóra biztos)
Fizetett hirdetést olvastak. :D

Quote from: DarkstarIndex hír
Nem is szép... :bsd:

Kvikveg

---
Hmmmm. Ramiz, mikor es hol adod elo? Erdekelne... :D
Amugy azt is erdekes megemliteni, hogy eloszor az amcsik kezdtek bele tisztogatasba, pl emlekeim szerint ertelmi fogyatekosokat, siketeket, stb ivartalanitottak (Brr ez rondan hangzik, emberre lehet normalisabban mondani?? Egyaltalan? :eeek: ). Aztan eleg gyorsan abbahagytak. Szerencsere. Talan Spektrumon vagy Nationalen volt rola film. Neztunk is rendesen. Errol tobbnyire siri csond van ugye.

Index hir: whoa! Nem semmi egy no! :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Quote from: KvikvegHmmmm. Ramiz, mikor es hol adod elo? Erdekelne... :D
Amugy azt is erdekes megemliteni, hogy eloszor az amcsik kezdtek bele tisztogatasba, pl emlekeim szerint ertelmi fogyatekosokat, siketeket, stb ivartalanitottak (Brr ez rondan hangzik, emberre lehet normalisabban mondani?? Egyaltalan? :eeek: ). Aztan eleg gyorsan abbahagytak. Szerencsere. Talan Spektrumon vagy Nationalen volt rola film. Neztunk is rendesen. Errol tobbnyire siri csond van ugye.
Errõl én is láttam egy mûsort. A két VH között valamilyen egészséges nemzet program keretében ment a verseny a németek meg az amcsik között. A cél a minél hibátlanabb génállományú családok összehozása volt ha jól emléxem.

Ramiz

Quote from: KvikvegAmugy azt is erdekes megemliteni, hogy eloszor az amcsik kezdtek bele tisztogatasba, pl emlekeim szerint ertelmi fogyatekosokat, siketeket, stb ivartalanitottak (Brr ez rondan hangzik, emberre lehet normalisabban mondani?? Egyaltalan? :eeek: ). Aztan eleg gyorsan abbahagytak. Szerencsere. Talan Spektrumon vagy Nationalen volt rola film. Neztunk is rendesen. Errol tobbnyire siri csond van ugye.
Nem tudom, errõl nem hallottam.
Egyébként eléggé belejöttem a keresgélésbe, és Mengele után (apropó: egy magyar fickó írt egy könyvet "Dr Mengele boncolóorvosa voltam" címmel... kiveszem, kíváncsi vagyok... :3x3: ) rákerestem olyan "örökzöld" nevekre, mint "Hitler" és "SS". Hmm... mi minden van a neten...
(Amikor egy fórumra keveredtem, ahol valaki épp azt bizonygatta, hogy õ - szerencsére! - annyira 100%-osan magyar, hogy az 1600-as évekig tudja vezetni a családfáját, de sajnos ez sok emberrõl Magyarországon nem mondható el, akkor azért röhögni kezdtem... bár sírni akartam...)

Rounin

Quote from: Ramiz(Amikor egy fórumra keveredtem, ahol valaki épp azt bizonygatta, hogy õ - szerencsére! - annyira 100%-osan magyar, hogy az 1600-as évekig tudja vezetni a családfáját, de sajnos ez sok emberrõl Magyarországon nem mondható el, akkor azért röhögni kezdtem... bár sírni akartam...)

Hehe... lefogadom, hogy azért nem vezeti vissza korábbra, mert 1241-42 után betelepített németországi zsidóktól ered a családfa :__devil: :bsd:

Kvikveg

edit: atpakoltam a gasztronomiaba
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.