Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

HVp213

De gonoszak vagytok...

És amigyis 2 ujjas!!!! :rolleyes:

edit: de nincs kedvem aludni!!! Nem iszunk vmit skacok???  ^^
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: HVp213edit: de nincs kedvem aludni!!! Nem iszunk vmit skacok???  ^^

Ha fizeted a taxit (cirka 240km) és a piát (ez a súlyosabb összeg :D) akkor naná  :haha:

Pirula

Quote from: RouninMeg persze lehet, hogy életében nem ivott egy korty alkoholt sem :haha:
:körülnéz: :félrevon: :halkan:
Én már láttam hogy igen! :D

Quote from: HVp213De gonoszak vagytok...
Én nem! Kikérem magamnak!
Quote from: HVp213edit: de nincs kedvem eludni!!! Nem iszunk vmit skacok???
Na jó, akkor kikérek magamnak valamit. :D
Egyébként nem, okok: ld. elõzõ post.

HVp213

Quote from: RouninHa fizeted a taxit (cirka 240km) és a piát (ez a súlyosabb összeg :D) akkor naná  :haha:
Nem Nem! nem igy goondoltam...
én isazok mindenki egészségre és ha megy utána leirom a következményeket! :haha:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213edit: de nincs kedvem aludni!!! Nem iszunk vmit skacok???  ^^
kérek egy cimet. és oda pattanunk haverokkal 2 fekete mercivel. :lazza:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pirula

Quote from: RouninHa fizeted a taxit (cirka 240km)
Pedig egy ilyen hosszú taxi biztos drága! :eek:

Pirula

Quote from: HVp213Nem Nem! nem igy goondoltam...
én isazok mindenki egészségre és ha megy utána leirom a következményeket! :haha:
Hajrá! Én egyszer már vettem részt MSN-es Becherovkapartiban, mókás volt. :D

HVp213

Quote from: Necridkérek egy cimet. és oda pattanunk haverokkal 2 fekete mercivel. :lazza:
már mondtam te meg a haverjaid csak a pusztába nem tévedtek menjetek homokozni vissza inkább olajosföldre

Quote from: Pirula:körülnéz: :félrevon: :halkan:

éppighogy csak egy két apro kortyocskát ittogattam...

Rounin

Quote from: Pirula:körülnéz: :félrevon: :halkan:

Van egy olyan érzésem, hogy annak a kortynak (sok kortynak) voltál már ajánlója :P

QuoteÉn nem! Kikérem magamnak!

Meg is kaptad ^^

QuotePedig egy ilyen hosszú taxi biztos drága!

Amíg nem én fizetem... :__devil:

Hvp213. Ez.. halvaszületett ötlet. Ha még iszol, akkor nem fogsz írni semmilyen következményt, legfeljebb egy alapos detox után :hehe: Holnap így is editelheted az összes postod hibajavítási célzattal :P:P:P:P

Pirula

Quote from: RouninVan egy olyan érzésem, hogy annak a kortynak (sok kortynak) voltál már ajánlója :P
Lárifári! :D Igen.
Quote from: Rounin2 mp-enkénti kattintás a who's online-ra, mikor fejezi be végre az átkozott postját. :P
Lassan postolj... ööö... khm... monjuk... óbort kóstolj.

Na, léptem aludni, jó huligánkodást.

HVp213

Quote from: RouninVan egy olyan érzésem, hogy annak a kortynak (sok kortynak) voltál már ajánlója :P
hát igen beamutattam egykiét pajtinak öket...
Quote from: RouninHvp213. Ez.. halvaszületett ötlet. Ha még iszol, akkor nem fogsz írni semmilyen következményt, legfeljebb egy alapos detox után :hehe: Holnap így is editelheted az összes postod hibajavítási célzattal :P:P:P:P
MÉ mibajod a postjaim hibájioval? :3x3:

JÓÉJT! csapos-bá

Rounin

Quote from: PirulaLárifári! :D Igen.

;)

QuoteLassan postolj... ööö... khm... monjuk... óbort kóstolj.

Na, léptem aludni, jó huligánkodást.

Ki óbort kóstol, rögvest bódul
s bódultában jár majd pórul,
mikor a nagy kóstolásban
elboruland önnön lábban... Pedig én aztán nem is iszok o.o

Szép álmot mindenkinek, mentem én is ágymasszázsra :yawn:

Ui.: Hvp213 : nekem semmi bajom nincs velük, de amit megszültél, arról gondoskodnod is kell :D Nevelgesd csak õket :p

HVp213

Quote from: RouninUi.: Hvp213 : nekem semmi bajom nincs velük, de amit megszültél, arról gondoskodnod is kell :D Nevelgesd csak õket :p
áh az ilyen mocskos részeg küölkiröl??? mnem látod h dülöngélnek össze viszza a bötük benne? :haha:

JÓÉJT! neekd IS!

Rounin

Quote from: HVp213áh az ilyen mocskos részeg küölkiröl??? mnem látod h dülöngélnek össze viszza a bötük benne? :haha:

:rotflol: Meggyõztél :D

Quote from: NecridAmugy Grat a Signatureért. nekem vhogy naon tetszik van benne vmi ami naon tetszik csak nemtom megmagyarázni.

Talán egy holló? :D Na jó, bocs. A betûszín nem tetszik nekem :| Meg szélesebbre akartam.. majd.

-=OFF=-

Kvikveg

Unatkozom... Aludnom kene... Semmi kedvem...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: PirulaHajrá! Én egyszer már vettem részt MSN-es Becherovkapartiban, mókás volt. :D
Ezt ki kell próbálnom egyszer... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: White SeeDGyere RO-zni:p
Ha unom magam és van netem én is ezt csinálom:)
Vagy Catanozni :D
Egyébként sosem értettem az "unalom" szó jelentését. Számomra értelmetlen...  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: White SeeDViszont annál jobban ismerem az idõhiány kifejezést:(

Ah.. ez talán még az unalomnál is rosszabb :|

Rounin

Quote from: White SeeDBizony.
Ráadásúl otthonfelejtettem a DVD-im, amit el akartam hozni, és már 3 napja nem láttam egy anime-ot se:(
Már kezdek kiakadni. :bruhuhu:
Ráadásúl még 2 napot ki kell bírnom valahogy  :bruhuhu:

Kitartás :comfort:
De ha idõhiányod van, amúgysem érnél rá nagyon animét nézni, nem? :|

Rounin

Quote from: White SeeDIgen, de általában azért van idõhiányom mert anime-ket nézek:)

:lol: :rotflol: Jó, oké, rendben. Ez nem jutott eszembe. Megyek, elvonulok remetének a Csomolungma egyik kiszögellése alá >_<

Pirula

Quote from: KvikvegUnatkozom... Aludnom kene... Semmi kedvem...
Költözz tanyára. Ott ilyentájban már kelni kell hogy reggel megetethesd a jószágot!

Djinn

Quote from: White SeeDUgyan, ezért legalább életfogytiglan, roszabb esetben gázkamra jár:)
Szvsz az életfogytiglani rosszabb, mint a gázkamra...  :rolleyes: De ez csak az én véleményem.

kisvirag

életfogytiglani:

egyan, godnolj bele! egész életedben nincs gondod szállásra, kajára, megtanulhatsz egy csomó dolgot, meg olvashatsz, meg ilyenek! semmi meló, semmi ideg, písz end láv!  :__devil:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Djinn

Quote from: White SeeDJah, ezt gondolod, de nyomban más a helyzet a férfi zuhanyzóban mikor leesik a szappan és mögötted megjelenik egy kigyúrt kopasz állat:D
Nem hiszem, hogy kisvirag a férfi zuhanyzóba kerülne...   :rolleyes: :haha:

Pirula

Quote from: kisviragéletfogytiglani:

egyan, godnolj bele! egész életedben nincs gondod szállásra, kajára, megtanulhatsz egy csomó dolgot, meg olvashatsz, meg ilyenek! semmi meló, semmi ideg, písz end láv!  :__devil:
Én nem nagyon vagyok kíváncsi arra a börtön lávra...:D

Quote from: Necrid a GratulációkbólVan kölönbség varju és Holló között? szótárt ugyan az irja :lame:
Ha a rendszertani latin nevüket nézzük akkor íme:
Vetési varjú - Corvus frugilegus
Kormos varjú - Corvus corone corone
Dolmányos varjú - Corvus corone cornix
Holló - Corvus corax

Ramiz

Quote from: DjinnNem hiszem, hogy kisvirag a férfi zuhanyzóba kerülne...   :rolleyes: :haha:
Szerintem lepecsételt, aláírt írásbeli kérvényekkel érkezne, hogy oda tegyék. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: PirulaHa a rendszertani latin nevüket nézzük akkor íme:
Vetési varjú - Corvus frugilegus
Kormos varjú - Corvus corone corone
Dolmányos varjú - Corvus corone cornix
Holló - Corvus corax
Aham.. igy egyból más. kösz a megvilágitást.:merci:

Necrid^

Quote from: White SeeDRemek, akkor a mai napra megvolt a biológia óra is:)  :merci:
Ugye?:) azé érdemes ide járni. :D

Pirula

Quote from: White SeeDRemek, akkor a mai napra megvolt a biológia óra is:)  :merci:
:D Csak eszembe jutott hogy az Ace Venturában volt a Corvus corax - okos madár :) - viszont a többi nem, úgyhogy szakszerû segítség után néztem: Fürkész zsebkönyvek sorozat, Madarak rész. :haha:

Pirula

Quote from: White SeeDLegalább is aki látta az NGE utolsó részét ott vagy 10 szer elhangzik, és szinte beleég az emberbe:)
Hmm... most hogy mondod, mintha valami rémlene.