Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Darkstar

A Fumoffu végére értem, nagyon jó volt!  :jee:
Lenne egy kérdésem: Sousuke miért akarta levettetni Chidori ruhát, MIELÕTT tudta, hogy a vírus azt kajálja meg?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: DarkstarA Fumoffu végére értem, nagyon jó volt!  :jee:
Lenne egy kérdésem: Sousuke miért akarta levettetni Chidori ruhát, MIELÕTT tudta, hogy a vírus azt kajálja meg?
Képzeld magad Sousuke helyébe, képzeld magad elé a csajt, aztán megérted. :D :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: RamizKépzeld magad Sousuke helyébe, képzeld magad elé a csajt, aztán megérted. :D :lazza:
Reméltem hogy valami hasonló.   ;) Csak addig nem sok "ilyen irányú" érdklõdést mutatott, aztán meg hirtelen...  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: DarkstarReméltem hogy valami hasonló.   ;) Csak addig nem sok "ilyen irányú" érdklõdést mutatott, aztán meg hirtelen...  :)
"Aki sokáig elfojtja bûnös vágyait, annak elõbb-utóbb hirtelen erõs lelki indíttatásban és fizikai görcsben jelentkezhet." (Papnövendékek kézikönyve a papi élet nehézségeihez, 2.-16.fejezet: A szex)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

A tegnap befejezett Fumoffu és az itthon töltött nap örömére egyben végignéztem a TSR-t. Az utolsó részbõl azért hiányzott a felirat, különösen, hogy az átlagosnál több volt a beszélgetés, amíbõl csak néhány mondat jött le. A legvégén már kezdtem örülni, hogy végre vmi történni fog (mondjuk valami történt is :)), de amikor megfelent Kyoko és a lánytársaság, majdnem falnak mentem ;)
Simán 9/10
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: DarkstarA tegnap befejezett Fumoffu és az itthon töltött nap örömére egyben végignéztem a TSR-t. Az utolsó részbõl azért hiányzott a felirat, különösen, hogy az átlagosnál több volt a beszélgetés, amíbõl csak néhány mondat jött le. A legvégén már kezdtem örülni, hogy végre vmi történni fog (mondjuk valami történt is :)), de amikor megfelent Kyoko és a lánytársaság, majdnem falnak mentem ;)
Simán 9/10
Most végeztem a TSR-rel. Azért a (nem is annyira) finom utalások ott vannak hogy a TTR-ben inkább romantikus/kacagósra veszik a figurát. Személy szerint nem is bánom olyan nagyon, ez az akciódömping nekem kicsit egysíkú volt.

Necrid^

Quote from: PirulaMost végeztem a TSR-rel. Azért a (nem is annyira) finom utalások ott vannak hogy a TTR-ben inkább romantikus/kacagósra veszik a figurát. Személy szerint nem is bánom olyan nagyon, ez az akciódömping nekem kicsit egysíkú volt.
mér megjelent már sub? hol? mikor? miota?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: Necridmér megjelent már sub? hol? mikor? miota?
Ha jól tudom még nem. Mibõl gondolod, hogy Pirula úgy nézte?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarHa jól tudom még nem. Mibõl gondolod, hogy Pirula úgy nézte?
abból hogy pirula nem tud japánul bár lehet hogy én rosszul tudom. :) amugy RAW verzio már kin van?

Darkstar

Quote from: Necridabból hogy pirula nem tud japánul bár lehet hogy én rosszul tudom. :)
Szvsz az eseménysorokból rakta össze. Amúgy azért is nagy a valószínûsége a humor/romance-nak, mert kiirtottak minden fõgonoszt. Gaurun ezt már csak nem élte túl.

Quote from: Necridamugy RAW verzio már kin van?
Mibõl is? A TSR-t írtad, hogy letöltötted, a TTR-rõl meg még nem is tudjuk, hogy készülne.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarSzvsz az eseménysorokból rakta össze. Amúgy azért is nagy a valószínûsége a humor/romance-nak, mert kiirtottak minden fõgonoszt. Gaurun ezt már csak nem élte túl.

Mibõl is? A TSR-t írtad, hogy letöltötted, a TTR-rõl meg még nem is tudjuk, hogy készülne.
Elvileg holnap este adja ki az anime-shrine.Meglátjuk mit hoz az uccso rész.Réméljuk nem rontják el.

Pirula

Quote from: Necridabból hogy pirula nem tud japánul bár lehet hogy én rosszul tudom. :) amugy RAW verzio már kin van?
Már kinn bizony! Nem kell ahhoz japánul tudni hogy levonjon az emberfia ilyen következtetéseket, nézd meg és szerintem te is rájössz.
Anno a Knight Rider-t is németül néztük - mert itt a határszélen lehetett fogni Pro7-et meg Sat1-et - akkor még nem ismertem a nyelvet, mégis értettem a történetet.
Hey Kumpan! :D

Necrid^

Quote from: PirulaMár kinn bizony! Nem kell ahhoz japánul tudni hogy levonjon az emberfia ilyen következtetéseket, nézd meg és szerintem te is rájössz.
Anno a Knight Rider-t is németül néztük - mert itt a határszélen lehetett fogni Pro7-et meg Sat1-et - akkor még nem ismertem a nyelvet, mégis értettem a történetet.
Hey Kumpan! :D
Mondjuk igazad van! de akkor is 1 nap nem árt senkinek.holnap ugyis kijón. :)

Pirula

Quote from: DarkstarSzvsz az eseménysorokból rakta össze.
Meg Tessa viselkedésébõl az utolsó jelenetében, aztán hogy ott lesz az a fejvadász - vagy megfigyelõ - csaj, ez +1 nõ, és a Love Hina óta tudjuk hogy a szerelmet csak 99%-os feminin környezetben lehet kibontakoztatni. :D Na meg egy komoly hangvételú filmben nem mutatják hogy az aktuális távcsöves halálosztó a tetõn ül és tüsszög. :) Ilyesmik.
Quote from: DarkstarMibõl is? A TSR-t írtad, hogy letöltötted, a TTR-rõl meg még nem is tudjuk, hogy készülne.
De a nyakam rá hogy lesz! :)

Darkstar

Quote from: PirulaDe a nyakam rá hogy lesz! :)
Ámen!  :zen:

Tessa meg hogy örült neki, amikor simán Tessa-nak hívta. Lesz itt még harc! :D

Necrid, az anime-shrine-rõl hogyan lehet tölteni? A múltkor jártam az oldaukon, de letöltõs rész nem nagyon találtam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Nos elkeztem nézni eme két igen érdekes animét.
FMP:
Nagyon jó! Tele van poénokkal (felidézi a régi Slayers-es idõket)! Grafika nagoyn jó és tele van bombázó csajokkal, s amellett kékhajú csajok (Chidori) nálam RULZ! :D
Grafika: hozza a színvonalat! Nagyon jó! Csajok is nagyonjól megvannak rajzolva!  :jee:
Zene: illenek a hangulatokhoz, meg a jó kis harci jelentetekhez!
Történet: imádom azokat az animáket amik vmilyen útón módón kötödnek az iskolához. (PL: Genshinken is ott "játszódott" részben)
Összértékelés: 10/9

Spiral:
Elég érdekes. Így elsõre a Detectív Conan jut róla eszembe. Egy iskaloai tanulót (már megint a suli :D) mutat be kinek rejtályes a múltja és vmi misztikum övezi a bátyját, akit meg akar találni, s közben bûneseteket derít fel, s nem kevésszer az élete a tét...
Grafika: nagyon jó, hozza a színvonalat
Zene: közepes
Történet: van benne valami, a krimi és a misztikum keveredése, jó összkép!
Összhatás: 10/7

Relunx

Necrid^

Quote from: DarkstarNecrid, az anime-shrine-rõl hogyan lehet tölteni? A múltkor jártam az oldaukon, de letöltõs rész nem nagyon találtam.
Ott van a jóbb oldalon a linksnél a "bit torrent tracker 2" ott vannak a torrentek. de középen is szoktak linkelni direckt linket. Click

Kuroi Tenshi

Quote from: RelunxNos elkeztem nézni eme két igen érdekes animét.
FMP:
What a coincidence! Tegnapelõtt fejeztem be.
Amikor elõször láttam az A+-on, annyira nem igazán jött be. Valahogy nem stimmelt benne valami. Fõleg a fordítás meg a hangok hibája lehetett (na ja, "Engedje meg, hogy az ujjaimat rágjam" vagy miafene  :rolleyes: ), meg mindenki mosolyog, minden rózsaszín-árnyalatú, lightos, a helyzet komolysága ellenére.
No meg a fanservice. Néhol egy kicsit túlzásnak éreztem; fõleg a második részben volt egy jelenet: Kaname az állomáson beszélget a vonatból az elõbb kiugrott Sousekével. Utána feláll, spontán pózba vágja magát, a kép átvált slow-motionba, az eddigi szélkcsendet felváltja egy kis szellõ, mely a hosszú haját lobogtatja és egészen véletlenül rózsaszín szirmokat sodor el elõtte; majd egy snitt után látjuk, ahogy a szoknyája fel-felliben.
Na ja.  :rolleyes: Ez már a kissé szemet szúró fanservice. Szóval ezek után konkrétan a fejemet fogtam. De azért még adtam neki esélyt.
3.ról lemaradtam, 4.-et még elértem. Na ez már normálisabb volt. Sõt, mivel hétfõn inkább hanyagoltam a sulit, gondoltam "a franc fog várni még egy hetet, megnézem most a folytatást!" Utána jött a következõ. Aztán még egy. Meg megint :D Ahhoz képest, hogy számvitelt kellett volna tanulnom, nem igazán sikerült.  :haha:

Naszóval, vélemény:
Gyenge (vagy legalább is számomra nem tetszõ) kezdés után elég jó lett a sorozat. Aranyos, poénos (azért nem vitték túlzásba, de a feszültebb vagy komolyabb helyzeteket a közepéig mindig oldotta valamilyen poén), veszekedõs-féltékenykedõs, érzelgõs-felnemfogós, akció is van benne bõven.
Látványilag nincs rajta mit kifogásolni. Nekem azonban a sötét-türkiz haj, barna szem párosítás nem éppen jön be. Akkor már inkább Tessa :p
Maradt azonban benne egy-két olyan dolog, amiért azonban rossz pontot kap:
 - néha nem következetes Honnan van Gauronnak pénze mindig új AS-ekre, amikor a Mithrilnél is panaszkodnak a költségekre? Hogy lehet egy 16 éves leányzó egy szupertengeralattjáró parancsnoka? :3x3:  :rolleyes:
 - Hogy a francba él túl Gauron mindent? :rolleyes:
 - Na meg a jófiúk is mindent túlélnek - kivéve néhány részben

Mondjuk 8.5/10

death_scythe

Befejeztem a Madlax-t. Nekem nagyon bejött, a hangulat, a rajzolás, a zene(na ja Kajiura Yuki-tól nem is várhat mást az ember),minden.Többen mondták hogy mivel túl sok minden titokzatos volt ezért nekik nem jött be, ez engem nem zavart bár lehet hogy bennem van a hiba. Madlax lett az új kedvenc nõi karakterem :jee:  (természetesen Nemu (Bleach) mellett) tök király a rucija és amikor táncol az vmi iszonyatosan jól nézki. A kedvencem az amikor oda se néz és jobbra vagy balra lõ egyet és az ellenfél egyszerûen kidõl a búvó helyérõl. Lehet hogy le is cserélem az aláírásomat egy Madlax-es gif-re(majd) :D  Spoiler is: A végén kicsit féltettem Madlax-t de szerencsére nem olvadt egybe Margaret-tel, ha ez megtörtént volna azt hiszem holtan fordultam volna le a képernyõ elõl. :haha:

U.i.: Nem tud vki Madlax-es wallpaper helye(ke)t mert keresgéltem de nem igazán találtam.

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiNo meg a fanservice. Néhol egy kicsit túlzásnak éreztem; fõleg a második részben volt egy jelenet: Kaname az állomáson beszélget a vonatból az elõbb kiugrott Sousekével. Utána feláll, spontán pózba vágja magát, a kép átvált slow-motionba, az eddigi szélkcsendet felváltja egy kis szellõ, mely a hosszú haját lobogtatja és egészen véletlenül rózsaszín szirmokat sodor el elõtte; majd egy snitt után látjuk, ahogy a szoknyája fel-felliben.
Na ja.  :rolleyes: Ez már a kissé szemet szúró fanservice.
De hát ez poén! Ez fanservice-paródia! :)

Quote from: Kuro_TenshiMaradt azonban benne egy-két olyan dolog, amiért azonban rossz pontot kap:
A sztori meg az akciók szerintem is bénák. Folytatsd a Fumoffuval, imádni fogod, mint én, ha a poénokat bírtad jobban a FMP-ban is. :D

Alkyra

Nagyon jó anime! Elõször csak egy egyszerû sok lány egy fiúra stílusú animnak hittem, de közelsem az!
Nagyon gyönyörûen vannak ábrázolva az érzelmek s a lányok, egyedül a végét sajnálom a filmnek(Nimlot elõre lelõtte a poént... :) ).
A rajzolása remek, a zenék is alatta nagyon királyak(fõleg az ed nagyon jó!:D),
a karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva s szép története van az animnak.
Aki szereti a romantikus animokat s ezt még nem látta, akkor annak kötelezõ(Hallod Moha????? :)  :)  :) ) most rögtön megnézni.
Rövid--sajnos...:(- 12 rész +5 ova, de azt mondják, hogy lesz second season...
("theres going to b a second season cus lots of ppl arent satified with its ending. n yes theres going to b a 5th ova n will b subbed by digitalpanic."<=ezt írták vlhol...)

Én már alig várom a folytatást.^^ Neki is kezdek a mangának...

Értékelés: 10/10

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizA sztori meg az akciók szerintem is bénák. Folytatsd a Fumoffuval, imádni fogod, mint én, ha a poénokat bírtad jobban a FMP-ban is. :D
Majd fogom, csak elõbb ma számvitel zh lesz... ;)
Meg már semmi hely a gépen.
Technikai kérdés: ha jól emlékszem, két verzió is van (vagy talán 3?). melyiket töltsem le?

SaiyaGin

Quote from: Kuro_TenshiMaradt azonban benne egy-két olyan dolog, amiért azonban rossz pontot kap:
 - néha nem következetes Honnan van Gauronnak pénze mindig új AS-ekre, amikor a Mithrilnél is panaszkodnak a költségekre? Hogy lehet egy 16 éves leányzó egy szupertengeralattjáró parancsnoka? :3x3:  :rolleyes:
 - Hogy a francba él túl Gauron mindent? :rolleyes:
 [/COLOR]

Mondjuk 8.5/10

1. Ez a TSR-ben többé-kevésbé kiderül
2. Ez az A21-es részeknél kiderül.
3. Nem akar meghalni.  :hehe:

SaiyaGin

1 napos töltés után végre lejött az utolsó rész. Szerintem többé-kevésbe elfogadhatóan zárták le a dolgot, persze helyet hagytak a folytatásnak. :)
A részben nincs opening és ending, de még így is jóval hosszabb, mint a többi.
Számomra Chidori ismét eltúlzottan idegbeteg volt, (ami kezd NEM viccessé válni) viszont Yu Fan-t megértettem (aki szerintem túl könnyen meghalt). Amikor Sousuke elkezdte osztani az ólmot, az viszont nagyon  :lazza:  volt.
Összességében: a sorozat a közepe táján sajnos nagyon lelassult, és a kelleténél tovább mutatták Sousuke szenvedését. A legnagyobb hibája természetesen az, hogy RÖVID! :__devil:
Mivel elfogult FMP-otaku vagyok, azt hiszem jobb ha nem osztályzok.  :lazza:

SaiyaGin

Quote from: DarkstarAmúgy azért is nagy a valószínûsége a humor/romance-nak, mert kiirtottak minden fõgonoszt.

Ez azért nem teljesen igaz. ;)

Darkstar

Quote from: SaiyaGinEz azért nem teljesen igaz. ;)
Ki maradt?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Szakítottam idõt a második rész megtekintésére, és azt kell mondjam egész jó lett, talán még az én "tömegtermék-útálós" igényeimnek is meg fog felelni hosszútávon is :) Bár a klisék itt is meglesznek (vannak) de ezek nélkül ma már egy tapodtat se... :)

Kvikveg

Na, NGE utolso ket filmje - Death&Rebirth, End of EVA - mar fel eve kb itt csucsul a gepemen ha jol emlekszem... Megneztem... Bar inkabb a mar egyszer latott dolgok attekerese, ill egyaltalan ugralas volt jellemzo, mert ha eddig itt allt, akkor normal uzemmodban nem neztem volna meg az tuti.
Aztan letoroltem az egeszet. Sorozatostul.
Nemnekemvalo. *karikas szemmel unottan asit egy nagyot*

Love Hina bonuszokkal remelem nem igy fogok jarni... :eeek:
Ott legalabb a sorozatot elveztem tobbnyire.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: FazékSzakítottam idõt a második rész megtekintésére, és azt kell mondjam egész jó lett, talán még az én "tömegtermék-útálós" igényeimnek is meg fog felelni hosszútávon is :) Bár a klisék itt is meglesznek (vannak) de ezek nélkül ma már egy tapodtat se... :)
Ugye a [bakakozou]-t nézed? mert gondolom te se sokat értesz a RAW-os verzioból :)

Lythis

Láttam 2 részt az Azumanga Daioh-ból.... nem tudom hova tenni. Ez most mi akar lenni?