Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Yakumoez sajnos így van.... de az állatkert bántó kifejezés sztem! [SIZE="1"]az állatokra nézve....:rolleyes: [/SIZE]
:lol:
Na igen. Valahogy ilyenkor vagyok büszke arra, hogy nem tartozom abba a bizonyos "átlag"-ba.
Nálunk elég végignézni a Bajcsy-n ("disco utca")... hát szánalmas, hogy milyen alakok szoktak összegyûlni ott. :ejj:
Felõlem nevezzenek hülyének az animemániám miatt (leginkább bóknak veszem :D), de legalább nem tartozom az ilyenek közé, hanem van egy értelmes elfoglaltságom és társaloghatok hasonló, normális gondolkodású emberekkel, akiknek szintén elegük van ebbõl a töménytelen xarból, ami manapság megy mindenfelé...

Yakumo

Quote from: Moha:lol:
Na igen. Valahogy ilyenkor vagyok büszke arra, hogy nem tartozom abba a bizonyos "átlag"-ba.
Nálunk elég végignézni a Bajcsy-n ("disco utca")... hát szánalmas, hogy milyen alakok szoktak összegyûlni ott. :ejj:
Felõlem nevezzenek hülyének az animemániám miatt (leginkább bóknak veszem :D), de legalább nem tartozom az ilyenek közé, hanem van egy értelmes elfoglaltságom és társaloghatok hasonló, normális gondolkodású emberekkel, akiknek szintén elegük van ebbõl a töménytelen xarból, ami manapság megy mindenfelé...
Jól mondod. Kicsit már antiszociálisnak is érzem magamat emiatt. Nem szeretek kimenni a sok hülye közé. Nem bírom. Pedig alapból mindenkivel barátságos vagyok. Dehát sok a gyíkhaj. Volt barátnõmmel legalább elvoltunk ketten. (2év 3hónap)Nem jártunk sokat emberek közé, na jó mozi persze ment, de oda is igazán "ketten" megy az ember és azért jó. Vele okés volt, de most nem nagyon tudok értelmes dolgot csinálni vagy ami leköt igazán. Munka persze van sok vezetéssel együtt, meg a szokásos, de az nem ugyanaz, meg van a Meet. Az jó. De jelenleg kissé üres a nagybüdös life.:rolleyes: :3x3:
Lesz ez még így se!  :whoah:

Lythis

Jah, rohadt hideg van ez tény. És valami bizarr oknál fogva már fennvagyok...
 Az óraátállítás meg az idegeimre megy. Szépen leülök ide reggel nyolckor, és a gép közli, hogy még csak 7 óra... én meg nézek, hogy most akkor :wtf: aztán leesik, h JAAA ma van átállás... rulezz...
 Mi a retekért nem lehet a két idõszámítás közé belõni fél órával ezt az egészet, és akkor nem lenne ez a hülye állítgatás ... this world is sick:ejj:

Moha

Quote from: YakumoVolt barátnõmmel legalább elvoltunk ketten. (2év 3hónap)
Hmm, az már szép idõ, jól bírtad. Nekem 10 hónap volt az elsõ és ezidáig egyetlen barátnõmmel. :(
Quotemeg van a Meet. Az jó.
Látod, nekem még az sincs. :( Igaz, hogy lenne itt Debrecenben is anime meet, csakhogy péntek délutánonként, és sajnos a meló miatt nem tudok menni. 3-kor kezdõdik a meet én meg 5-nél elõbb sose tudok eljönni melóból...
QuoteDe jelenleg kissé üres a nagybüdös life.:rolleyes: :3x3:
Nálam szintén. :sóhaj: És ráadásul itt még egy normális bulis hely sincs, ahova el lehetne menni, mindenhol csak disco. Van pár hely ugyan, ahol jó zene megy, de az mind ilyen beülõs hely, ahol igazán bulizni/táncolni nem lehet, csak iszogatni. Egyszóval max koncertekre tudok eljárkálni és már baromira hiányzik egy jó bulis este. :beken:
De hát: such is life. :3x3:

Moha

Quote from: LythisMi a retekért nem lehet a két idõszámítás közé belõni fél órával ezt az egészet, és akkor nem lenne ez a hülye állítgatás ... this world is sick:ejj:
Ja, egyszer kitalálták ezt az "okosok" aztán így maradt. Max arra jó ez a hülye óraállítgatás, hogy az embert összezavarja, meg hogy este 6 helyett már 5 órakor hót sötét legyen. :rolleyes:
Én is kelek fel ma reggel, nézem a mobilom: "He? Hogy lehet, hogy sikerült felkelnem fél kilenckor?" Aztán ugrott be, hogy óraállítás volt, és természetesen a mobil már át is állt. :) Amúgy azt én se tudom soha, hogy mikor is kell átállítani az órát, max abból veszem észre, hogy a számítógép átállt. :D

Moha

Quote from: White SeeDNálam ez nagyon messze van a bulitól. Inkább nevezném tortúrának. Nem is tudom mi ebben a jó....
Egyetértek! :tezsvir:
Valahogy engem sem vonz az a fajta "buli" aminek az a lényege, hogy mindenki csak piál. Anyum is folyton mondja, hogy miért nem megyek bulizni/csajozni... Jó, de HOVA? Discoba nem fogok menni, nincs kedvem azt a zenének csúfolt "tüc-tüc" izét hallgatni, miközben egy csomó bunkó vesz körül, akik már azért leütnek, mert "ránéztél a barátnõmre???" :ejj:
Azért az durva, hogy itt lakok egy 200 ezres városban és nem lehet mit csinálni szombat esténként. Egyetlen normális hely volt, azt is bezárták. :( Pedig ott legalább jó zene és normális társaság volt. Tanulságos volt, mikor egyik volt osztálytásamat (lány), aki korábban csak discoba járt, elvittük oda és csodálkozva mondta: "Te, az a srác véletlenül rálépett a lábamra és bocsánatot kért. Ilyen a discoban nincs." - No comment...
Mostanság már kedvem sincs kimozdulni hétvégén. Max billiárdozni megyünk el néha a haverokkal és kész. Idióta világban élünk.
Komolyan mondom, lehet hogy jobban járunk, ha 15 évvel korábban születünk. A 80-as években legalább a disco is jó volt. Ha most is olyan zene menne, nem bánnám a discot...

Ramiz

Quote from: KvikvegAzt akartam irni, hogy miert nezek animeket es nem tv-t. De ahogy latom mindenkinek nagyjabol ugyanazok az okai: unalmas/pocsek tv, erdekes anime, japan nyelv/kultura. A tarsasag meg bonuszba jon. :jee:
Én azért, mert lusta vagyok lemenni a tv-ig :__devil:

Quote from: White SeeD"Húúú, de megb*sznám a pultoslány/tácoslányt"
"Ugye láttad a mónika show-t..."
"Mingyár elhányom magam hahaha"...
Tényleg ilyenek a mai partik... :D
Csoda, hogy nehéz ismerkedni?
Persze meg lehet oldani a dolgot másképp is, nekem pl egy bazi nagy könyvtárnyi jpg barátnőm van. És nem is féltékenyek egymásra, ha nincsenek egyszerre megnyitva. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: White SeeDAmúgy mi ez a nyúl sokatok aláírásában? Nehogy azt mondjátok hogy már húsvét van... Nem mintha nagyon érintene. Ezt is abból szoktam tudni, hogy mikor felébredek már fõ a sonka és az az illat:D
Olvasd el JaFaR aláírását, aztán te is tegyél az aláírásodba jó sok nyuszit, hogy megkapja a világuralmat! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizOlvasd el JaFaR aláírását, aztán te is tegyél az aláírásodba jó sok nyuszit, hogy megkapja a világuralmat! :D
Ti is jókor kezditek végre.... szegény Bunny kb már laza egy éve ottfigyelt egyik minitokyo-s arc aláfirkantásában....:D
 Kishazánkba ezekszerint nem csak a mozifilmek jönnek be késve:D

Moha

Quote from: Ramiznekem pl egy bazi nagy könyvtárnyi jpg barátnõm van.
Igen. :hehe: Az ideális barátnõ méretei: 1024x768x16M :D
Quote from: White SeeDSzal nem az, hogy egy hiányos öltözetû lotyó vonaglik mint akibe épp most vezették bele a 220-at:D
Hát ja. Nem tudom, lehet, hogy bennem van a hiba, de nem találok az ilyesmiben semmi vonzót.
Amúgy még ezzel kapcsolatban: hírekben hallottam, hogy vannak olyankok akik 13-14 éves lányokat foglalkoztatnak így discoban táncoslányként és akkor adnak nekik bónuszt, ha vetkõznek is. :ejj: Na ha rajtam múlna, garantálnám, hogy az ilyenek a rács mögött rohadjanak életük végéig!

Lythis

Quote from: MohaAmúgy még ezzel kapcsolatban: hírekben hallottam, hogy vannak olyankok akik 13-14 éves lányokat foglalkoztatnak így discoban táncoslányként és akkor adnak nekik bónuszt, ha vetkõznek is. :ejj: Na ha rajtam múlna, garantálnám, hogy az ilyenek a rács mögött rohadjanak életük végéig!
:wtf: ez azért kib*szittul beteges.... szal az ilyet így falhozállítani, és :linsux:
oké, hogy elvont és beteg egy világban élünk, de ez azért kicsit NAGYON sok...

katz

Quote from: MohaIgen. :hehe: Az ideális barátnõ méretei: 1024x768x16M :D
Ja, és kisviragot ábrázolja :D

Viccet félretéve szerintetek milyen az ideállis barátnõ?
Szereti az animét+csinos+inteligens+kedves+aranyos+jól fõz+házias+elfogadja minden örültséget, esetleg teccik is neki+hasonló a szexuális érdeklõdése (a mai aberrált világban, azt hiszem már ez is fontos kitétel)+?

Ramiz

Quote from: katzViccet félretéve: szerintetek milyen az ideállis barátnõ?
Szereti az animét+csinos+inteligens+kedves+aranyos+jól fõz+házias+elfogadja minden örültséget, esetleg teccik is neki+hasonló a szexuális érdeklõdése (a mai aberrált világban, azt hiszem már ez is fontos kitétel)+?
Az ideális barátnõ :)
Viccet félretéve: szerintem elsõ prioritást kap, hogy szeressen és legyen hûséges. Ha a többi közül is teljesül egy-két feltétel, az csak mázli. :)

kisvirag

Ghihi, akkor katz ûbermázlista, hiszen kisvirag minden fenn emlitett kitételnek megfelel *szerény*
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Moha

Quote from: RamizViccet félretéve: szerintem elsõ prioritást kap, hogy szeressen és legyen hûséges. Ha a többi közül is teljesül egy-két feltétel, az csak mázli. :)
Én is kb így gondolom. Egyszerre úgysem teljesülhet minden "elvárás" :D
Persze mondjuk nem rossz, ha az illetõ leányzó szereti az animét vagy legalább is nem zárkózik el tõle (az is jó ha te vezethetsz be valakit az anime világába. :))

katz

Quote from: RamizAz ideális barátnõ :)
Ki ez, Csermobil szépe? Minek neked egy hatmellû nõ, amikor csak két kezed és csak egy szád van?
Quote from: MohaÉn is kb így gondolom. Egyszerre úgysem teljesülhet minden "elvárás" :D
:lol: Irigykedsz? :D
Quote from: kisviragGhihi, akkor katz ûbermázlista, hiszen kisvirag minden fenn emlitett kitételnek megfelel *szerény*
Nem nehéz. Téged jellemeztelek...

Feldin

Quote from: RamizÉn azért, mert lusta vagyok lemenni a tv-ig :__devil:

Tényleg ilyenek a mai partik... :D
Csoda, hogy nehéz ismerkedni?
Persze meg lehet oldani a dolgot másképp is, nekem pl egy bazi nagy könyvtárnyi jpg barátnõm van. És nem is féltékenyek egymásra, ha nincsenek egyszerre megnyitva. :D
tudod az a baj h ez inkább szomorú.
mégha nálam is ez van akkor is.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: katz:lol: Irigykedsz? :D
Nem nehéz. Téged jellemeztelek...
Hehe... a szabadszájú, beszólogatós katzból végleg PRÉDA lett... :D

Yakumo

Quote from: RamizHehe... a szabadszájú, beszólogatós katzból végleg PRÉDA lett... :D
:D hehe.. This Post Rocks! :hopp: :hopp: :hopp:

katz

Quote from: RamizHehe... a szabadszájú, beszólogatós katzból végleg PRÉDA lett... :D
Ezért meghalsz, kis patkány. Mellesleg a préda most itt piheg mellettem :hehe:

Kuroi Tenshi

Quote from: YakumoNem tudom az emberek miért néznek ekkora *****!
Nem szól másról mint, egymás b*szogatása, pletykálás, itt-ott gyûlölködés, más dolgaival való foglalkozás, válykálás. Semmi tanulság, az ifjúság esetleges "tanítása" valamilyen szinten semmi! Szeretet? Písz? Lósz*rt!
A másik kedvencem: Szeress most! Nézz meg egy elõzetest, mennyi szeretet van benne, hm? Minek ez a cím? "Ezt még megkeserüli, hogy velem kezdett" stb. Eh...:b+: Sz*r az egész. Ezért nem nézek TV-t!
Egyetértek. Ezért nem nézek én se annyi tv-t. Amit még nézek:
A+ ( ;) )
Mezzo, VH1, MTV, Viva+ - zenei csatornák
m1, m2, Duna kulturális mûsorok
Spektrum, Discovery, NGC
NBC (Leno és O'Brien :D )
animék a Vox-on
és ennyi. Meg még néha 1-2 értelmesebb film becsúszik itt-ott.

Quote from: MohaHmmm, ha találsz egyet, majd szólj, hogy hol, mert azt a helyet én is felkeresem. ;)
Nekem is ;)

Quote from: kisviragnormális barátnõ meg: sajna, jahm, egyre nehezebb dolog, leginkább azért, mert egyre kevesebb az értelmes ember... basszus kimegyek az utcára, és mintha álatkertbe mennék... hihetetlen...
Amilyen alacsony manapság a kerítés, egyáltalán nem csodálkozom ;)
:D

Yakumo

Na jó katz kérdésére visszatérve: Sztem az "ideális" barátnõ "szeressen és legyen hûséges". Pontosan így van, ahogy Ramiz mondja. A többi kialakul vagy nem. Volt barátnõmnél teljesült ez a két dolog. És viszont. Ezért tartott ilyen sokáig. Csakhát olyan dolgok is fontosak, hogy egy nõ/lány álljon a férfi mellett, ha kell. Nem tudott igazán mellettem kiállni, ha kellett. (pl. a szüleivel szemben, nagyon gáz a "családja") Én mindent megtettem érte, kiálltam érte, de õ ugyanezt sajnos nem tudta megtenni értem. :( A szülei végig utáltak, mint a sz*rt. Azt hiszem, ha éreztem volna, h mellém tud állni, akkor nem itt tartanánk. De nem tudott elvonatkoztatni soha tõlük, pedig én csak õt tartottam fontosnak. De azért nem bánok semmit. Szerettük egymást, ez a lényeg.
Bocs,h ennyit rizsáztam. :lame:

Yakumo

Quote from: katzEzért meghalsz, kis patkány. Mellesleg a préda most itt piheg mellettem :hehe:
"Love: you protect the person you love and you are pride that this person is you love" -Yakumo;)

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizPersze meg lehet oldani a dolgot másképp is, nekem pl egy bazi nagy könyvtárnyi jpg barátnõm van. És nem is féltékenyek egymásra, ha nincsenek egyszerre megnyitva. :D
Szóval most már nem csak a sört és a kaját akarod letölteni, de a barátnõket is? Meg hozzájuk egy virtuális kezet, ami.... öö... :o
Küldök én is neked egy virtuális kezet, csak ez egy cédulát tart, amin ez áll:

[SIZE="5"]Get a life![/SIZE]
És ha találsz, szólj nekem is!

Ramiz

Quote from: katzEzért meghalsz, kis patkány. Mellesleg a préda most itt piheg mellettem :hehe:
Aha, szóval ezért dicséred annyira! Félsz az asszonytól meg a sodrófától! Papucs lett hát a büszke vadászból is... :D

Moha

Quote from: Kuro_Tenshi[SIZE="5"]Get a life![/SIZE]
És ha találsz, szólj nekem is!
Nekem szintén...
Quote from: RamizAha, szóval ezért dicséred annyira! Félsz az asszonytól meg a sodrófától! Papucs lett hát a büszke vadászból is... :D
Szenzoraim ellenséges pillantásokat jeleznek katz irányából... :D

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiKüldök én is neked egy virtuális kezet, csak ez egy cédulát tart, amin ez áll:
[SIZE="5"]Get a life![/SIZE]
És ha találsz, szólj nekem is! :D

Quote from: MohaNekem szintén...Szenzoraim ellenséges pillantásokat jeleznek katz irányából... :D
Nyugi, pórázon van... :D

kisvirag

Quote from: RamizNyugi, pórázon van... :D

csak nehogy véletlen kicsússzon a kezembõl, ilyen beszólásokra :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Quote from: RamizNyugi, pórázon van... :D
jujjuujjuuujujjujjuuujj, szerintem most lépted át a határt! :D :D     :D

Ramiz

Quote from: kisviragcsak nehogy véletlen kicsússzon a kezembõl, ilyen beszólásokra :hehe:
Ahá, szóval ezért kellett papagáj helyett katz a ketrecbe: fenyegetõzni! :__devil: