Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: Xipeoket is kuldik, sok valasztasuk nincs.
egyik ismerosom nov19-en megy irakba.
feleseget es 3 gyereket hagy otthon.
B*ssza meg. :ejj:

Xipe

Quote from: KvikvegO foglalkozasilag micsoda, hogy kiszurtak?
Vagy mar van sorozas? Marmint atlag civilek kozul, vagy mi???

o egyetemre jart a USArmy osztondij segitsegevel.
ez annyit jelent hogy ameddig tanulsz, szolgalatot is teljesitesz, de nem fizetsz semmit az oktatasert es meg zsoldot is kapsz.
sajnos senki sem gondolta hogy haboru lesz igy most nagyon sokan szivnak emiatt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: RamizSok szerencsét neki!
Szóval nem önkéntesség alapon megy? USAban él?

Ez érdekes. A kamera meg a fegyverre van kötözve? És a matrac nem takarja ki a távcsövet? Vagy éppen csak a csõbe tömik?

szerintem vagy ketten voltak vagy rogztive volt a kamera.
tavcso szerintem nem is volt a fegyveren.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeo egyetemre jart a USArmy osztondij segitsegevel.
ez annyit jelent hogy ameddig tanulsz, szolgalatot is teljesitesz, de nem fizetsz semmit az oktatasert es meg zsoldot is kapsz.
sajnos senki sem gondolta hogy haboru lesz igy most nagyon sokan szivnak emiatt.
Mégis megszavazták Bush-t. Remélem még egyszer nem fogják. Vagy már nem is lehet?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizMégis megszavazták Bush-t. Remélem még egyszer nem fogják. Vagy már nem is lehet?

Bush se torvenyesen elnok, de hal istennek mar soha a budos eletben nem lehet elnok.
igy is eleg kart tett vilagszerte.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: XipeBush se torvenyesen elnok, de hal istennek mar soha a budos eletben nem lehet elnok.
igy is eleg kart tett vilagszerte.
Egyetértek. Az a kérdés, hogy ki jön utána. Azért voltak már értelmes és tehetséges elnökei is az USAnak...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Xipeo egyetemre jart a USArmy osztondij segitsegevel.
Aha. Ciki. Viszont igy kvazi katonanak ment. Mas kerdes, hogy nem szamitott ra. Pech. De orbitalisan nagy.

Bush miert nem lehet elnok? Mi akadalyozza meg, hogy meg egyszer megszavazzak? Marmint ha lenne annyi idiota, aki ra szavaz.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Úgy tudom, egy adott személy csak kétszer töltheti be az elnöki posztot, harmadszor már nem indulhat. A mostani Bush második elnöksége.
Failure is the default option

Moha

Quote from: RamizEgyetértek. Az a kérdés, hogy ki jön utána. Azért voltak már értelmes és tehetséges elnökei is az USAnak...
... és voltak hozzájuk bérgyilkosok, akik kinyírják. Sajnos. :( Bezzeg Bush...

Xipe

Quote from: KvikvegAha. Ciki. Viszont igy kvazi katonanak ment. Mas kerdes, hogy nem szamitott ra. Pech. De orbitalisan nagy.

Bush miert nem lehet elnok? Mi akadalyozza meg, hogy meg egyszer megszavazzak? Marmint ha lenne annyi idiota, aki ra szavaz.

elnokot nem lehet ketszer ujravalasztani.
osszesen 8 evet tolthet a Feher Hazban.
utana remelem lelovik.
vagy belovi magat.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: KvikvegAha. Ciki. Viszont igy kvazi katonanak ment. Mas kerdes, hogy nem szamitott ra. Pech. De orbitalisan nagy.

Gyurcsanyt is jol megvalasztotta a magyar nep.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: XipeGyurcsanyt is jol megvalasztotta a magyar nep.
Õt nem fogjuk megúszni ilyen hamar. Vagy max lecserélik, mint Medgyessyt, és kerül a helyére más paprikajancsi. 100 gyökérrel kapaszkodik a régi rendszer. :)

Ramiz

Quote from: Shiroi:wtf: Guts osztódik? Kvikveg, mi ez?
:D Már értem... lenyúltad Kvikveg userjét!!! :__devil: (Összeesküvés-elméletek rulez! :lazza: )

Kvikveg

Quote from: Shiroi:wtf: Guts osztódik? Kvikveg, mi ez?
:D Ramizt ugratom, de nem reagal ra. Meg adok neki 30 percet aztan visszaalakulok.

Ah, Bush masodik ciklusa... Anyam ne sirass.

edit: ah, Ramiz nincs fent. Valoszinuleg. Ugyhogy visszaalakulok.. Pápá Guts!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

Quote from: Xipeszerintem vagy ketten voltak vagy rogztive volt a kamera.
tavcso szerintem nem is volt a fegyveren.

nekem olyan érzésem volt, mintha a kamera vagy a fegyveren, vagy azon az emberen lett volna, aki lõ, mert olyankor ugrik egyet a kép.... igy ujra megnézve, talán a fején lehet...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: Kvikveg:D Ramizt ugratom, de nem reagal ra. Meg adok neki 30 percet aztan visszaalakulok.
edit: ah, Ramiz nincs fent. Valoszinuleg. Ugyhogy visszaalakulok.. Pápá Guts!
Nem hagyom magam ilyen könnyen.
Nõk márpedig nem használnak olyan avatárt, mint amilyen Shiroinak van, soha nem is használtak és soha nem is fognak.
Legalábbis én nem vettem észre és nem is fogom. :D

Kvikveg

Quote from: RamizNem hagyom magam ilyen könnyen.
Nõk márpedig nem használnak olyan avatárt, mint amilyen Shiroinak van, soha nem is használtak és soha nem is fognak.
Legalábbis én nem vettem észre és nem is fogom. :D
Áááá, igy nem er! :haha:

Yakumo

Quote from: KvikvegÁááá, igy nem er! :haha:
Meg kell hagyni, ez Ramiz részérõl rendkívül frappáns volt. :D :lul: :jee:

kisvirag

nyehh

harmadjára márcsak sikerült...

valahogy, bármennyire is édes és aranyos vagyok, idegesitõ volt 3éves önmagam visszabámulni...

kicsiny asassinom, aki a desktopom is oly sokáig diszitette (most a halál angyala van ott), most avatarommá válik :D

Yakumo

Quote from: kisviragvalahogy, bármennyire is édes és aranyos vagyok,
meg szerény of course! :D    :D  :lol:
De komolyan jó ez az Ava! :hail:

kisvirag

váááááááá

asszem "kicsit" hût a hûtõnk....
majdnem a fogam tört a jéggé fagyott husba, amit épp szeretnék elfagyasztani....

ááááááááááá, ez hideeeeeeg!!!

Yakumo: miért kellene szerénykednem, kisgyereknek mindenki aranyos (persze nem mindenki ennyire überkawaii módon :hehe: mint ééén voltam :szerény: ), nem értem a problémát :D

Lothandar

Quote from: kisviragnyehh

harmadjára márcsak sikerült...

valahogy, bármennyire is édes és aranyos vagyok, idegesitõ volt 3éves önmagam visszabámulni...

kicsiny asassinom, aki a desktopom is oly sokáig diszitette (most a halál angyala van ott), most avatarommá válik :D

Minek a halalnak angyal? Eljon az magatol is :D
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

kisvirag

mittom, ez volt a kép cime :D

nahm, fogjuk rá, hogy jólaktam, mentem aludni is mellé, mindenkinek jó éjszakát!

ja, és miért nem vagyok már legalább 2 órája ágyban?

Ezért

Yakumo

Quote from: kisviragYakumo: miért kellene szerénykednem, kisgyereknek mindenki aranyos (persze nem mindenki ennyire überkawaii módon :hehe: mint ééén voltam :szerény: ), nem értem a problémát :D
Ok! :haha:

Lothandar

Quote from: kisviragváááááááá

asszem "kicsit" hűt a hűtőnk....
majdnem a fogam tört a jéggé fagyott husba, amit épp szeretnék elfagyasztani....

ááááááááááá, ez hideeeeeeg!!!

Yakumo: miért kellene szerénykednem, kisgyereknek mindenki aranyos (persze nem mindenki ennyire überkawaii módon :hehe: mint ééén voltam :szerény: ), nem értem a problémát :D

Apam mondta egyszer

"Szepsegemet csak szerenysegem mulja felul!" :>
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Rounin

Fangir..Fanboy-mode on ^^"

URIEL-SAMAAAA!!! Jó, tudom, ez nem az, de akkor is halálangyal^^

Fene..két gácc miatt kedvet kaptam visszaváltani griffiszre.... ..ellenállok!

katz

Quote from: RamizA kamera meg a fegyverre van kötözve?
Kizárt. Szvsz a segítõnél van, vagy le van téva a kocsi hátsó ablakába.
Quote from: RamizÉs a matrac nem takarja ki a távcsövet?
Gondolom csak egy darabot használnak. Ha kitakarná a távcsövet, nem tudna pontosan lõni. De ekkora távról, nyílt irányzékkal is el lehet találni az ellent.
Quote from: RamizVagy éppen csak a csõbe tömik?
Kizárt. Felrobbanna a csõ.

Lythis

Háhh, mai suliadag letudva:D

Rounin meg közbe fangir..fanboyolódik... hehe... és persze hogy mostis nagyban a fórumot lesi, hogy letaposson valakit, hogy legyen benne szufla lángonátorkodni:D

Fazék

JézusoM! Errõl már hallottatok? Éljen a mai ifjúság...

Kvikveg

Quote from: FazékJézusoM! Errõl már hallottatok? Éljen a mai ifjúság...
A, ez is tuti valami firkasz talalmanya, mellesleg mar lassan 3 eves: "2003 január 31, péntek".