Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: NLZÉs mennyit sebez az a jupi? frostal? :) felveszek magamra pár cuccot, s máris csak nevetek. ;)
Frosttal nem kérsz 2t belõle. Vagy max -nagyon-nagyon esetleg- 3 elég. De poringon annélkül is 10k+  :D Ha énis felveszek pár cuccot, egyszerûen fizikailag nem fogsz sebezni (ghostring), nem tudsz stunnolni (nemugrikbe, de úgyis mondani fogod :)) és megszakítani (phen) sem a varázslatot. Sõt, ha még Vitata cardot is felveszek, még jobban fogok nevetni. Közelharci karakter ne próbálkozzon wizával, ha csak nincs cloakja vagy mental strenghje.
Ja és ha végre kijavítják az új wizaskillt, az lesz a jó móka. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Látom még nem találkoztál igazi anti-wizával. :)  Ghosti cardot egyszerûen kikerülöm egy nem-normal sebzésû fegyóval. :) Vagy akár gc is megteszi. :) Stun ellen orc hero card kell, de mvp cardod nem lesz sose (a mostani és az elõzõ szerveren se volt senkinek se legálisan). Egyébként meg egy stone curse simán lekõrözi a stunt. :) Phen ellen meg megintcsak ott a stone curse vagy a stun. :) Vitata cardot meg vehetsz fel, csak nemtom hogy minek. :D Nem lesz idõd használni. ;) És még annyit, hogy bumis crusa nem számít nagyon közelharci karakternek. :D
[reserved]

Darkstar

Én csak arra utaltam, hogy vannak olyan cuccok, amivel nehezen irthatóvá lehet tenni a wizát. :D De ez bármelyik kasztra igaz. A GC sebzésbõl, meg az elementekbõl az mdef ne vesz le? Hameg egy wiza instanttá vállik -akárhogy-, nem sok minden áll az útjába. Esetleg egy hunti. A skilljavítás mikorra várható? Mert így semmit nem ér, csak jól néz ki :D
Kérdés: a GC szívja az életet, ha sebzel valakit/valamit. Ha egyszerre többet sebzel, akkor ez összeadódik és úgy vonódik le? Mert akkor erõs GCt tömegben használni veszélyes, ha nincs healed.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

egy rogunak nemkell jó cucc, csak sok SP (najó, azért egy Damascus nemárt) CHEAP FIGHT FOREVAAAAAAAA (najó, így magician, és aco kasztosokat nemtom leszedni ruwach és sight miatt, de a többi igen... na, meg VIT-es karikat, fõleg vrusa/knight :D)

thrall

amúgy rájöttem közben, hogy mire megszerzem a poring hat-emet, teljsen meggazdagszok a toy factory-ból XD

NLZ

Jó, ha megszerezhetetlen cuccokkal dobálózunk, akkor tudod mi kell a wiza ellen? GTB card. :DDD Na az az útjába áll. :D Sõt, a GC crusa is halhatatlan lesz, mert önmagát se sebzi. :D
[reserved]

Rounin

Ah.. volt esküvõ? Ti. nagyon nem tudtam ottlenni =D Kicsit késõn kapcsoltam, hogy IRL program oldalbordával ^^

Kérdés: STR/AGI crusa ill. knight build mennyire életképes? Szerintem arra fogok gyúrni^^"

thrall

Quote from: RouninAh.. volt esküvõ? Ti. nagyon nem tudtam ottlenni =D Kicsit késõn kapcsoltam, hogy IRL program oldalbordával ^^

Kérdés: STR/AGI crusa ill. knight build mennyire életképes? Szerintem arra fogok gyúrni^^"
én csak annyit mondok rá, hogy egyik ismerõsöm STR/AGI build szerûség volt (volt kb 20 VIT-e is) mint crusa, és elég gyorsan fejlõdött :P

Darkstar

Melyik locationt nézted? Nem hiszem, hogy kéne hozzá elõquest, sehol nem írják. Amit én tudok az Comodo 112,182
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: ShiroiNézz utána. :)

Elsõ dolgom ez volt =) De mégiscsak más gyakorlati tapasztalatokról hallani, mint  holmi ismeretlen review-betyárokat olvasni.^^

Ramiz

RO miben más nagyjából L2-tõl?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizRO miben más nagyjából L2-tõl?
Umm.. hát kezdetnek, hogy nincsenek benne különbözõ fajok... meg õõõ... hááát...
(//iro.ragnarokonline.com
//www.rodatabase.org)

Rounin

Quote from: RamizRO miben más nagyjából L2-tõl?

Grafikailag pl. A világ nem olyan komoly kinézetû, hanem inkább kawaii. (Számodra tömény fájdalom :p)

A zene nem gyönyörû, hanem hosszútávon idegesítõ. De jócskán kisebb a gépigénye, szóval nem árt neki, ha winamp fut a háttérben ^^

Rounin

Quote from: White SeeDMagyarúl ez azt jelenti:

Eredeti keleti klasszikus stílusú RPG grafika:)  (Az olyan régi RPG motorosoknak mint én ez a menyország)
A zene szintén  klasszikus keleti stílusú RPG zene. Én csak azért nem hallgatom, mert gyenge a gépem, és nem akarom ezzel terhelni:)

Magyarul az a gond pusztán, hogy a grafika bár tényleg a nagy klasszikusokat idézi és imádom (fõleg a támadáskor nagy kardlendítéssel "belépek" mozdulatot), a zene nagyon elmarad. Néhány FF sorozatot idézõ motívum, ami unalmasan monotonná válik sajna =(
Pedig nagyon jó alapmotívumai vannak a zenéknek... -.-"

thrall

Quote from: White SeeDMagyarúl ez azt jelenti:

Eredeti keleti klasszikus stílusú RPG grafika:)  (Az olyan régi RPG motorosoknak mint én ez a menyország)
A zene szintén  klasszikus keleti stílusú RPG zene. Én csak azért nem hallgatom, mert gyenge a gépem, és nem akarom ezzel terhelni:)
igen, számomra a legjobb játék a RO, grafikailag, zeneileg(valamiért nekem azis tetszik :D)... L2-t valahogy elég hamar meguntam, és nem a mép volt az ok, nekem nem tetszenek a teljesen 2D-s komoly grafikájú játékok :D
Szerintem a RO egy alapmû WoW-al és L2-vel együtt (amibõl a RO a legjobb ;) )

Darkstar

Quote from: thralli
Szerintem a RO egy alapmû WoW-al és L2-vel együtt (amibõl a RO a legjobb ;) )
Szerintem is. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Én már játék elején kikapcsoltam a zenét, mert idegesített a pittyegõ menü. :) Aztán néhányan mondják, hogy milyen érdekes zene van. Én meg csak csodálkozok, hogy mik nem vannak. :D

Egyébként én ilyen leírásoknak nem hiszek nagyon. Inkább egy minõségi kalkulátorral kiszámolom a statokat, megtervezem a skilleket, oszt csókolom. Statok, substatok mûködését ismerem, csak aztán azt kiszámolni, hogy mibõl mennyi fér ki, na az nem megy. :) Meg aspd-t se tudok számolni. Fõleg nem skill módosítókkal meg gyorsító potikkal. :)
[reserved]

NLZ

Egyébként most csináltam meg elsõ spear buildemet. :) str-agi-luk statot dobtam össze. :) Végülis nemrossz, bár pvp-re csapnivaló. :) High Orcot viszont elpüfölgetem vele simán. :) De crit úgyérzem kis szinten nem túl jó. Inkább agi kell. :)
[reserved]

Azun

Hello mindenki!!
Az esküvõ meg volt tarva.
Bár nem javult meg a másik gép így egy géprõl ment két ragi:(
Hát sajnálom.
CSak fele meber jött el aki igérte:(
Bezzeg olyan is jött akit nem ismerem.Nah mindenkinek köszönöm aki ott volt és aki nem annak...
is(ha jó kívánságait közli egy héten belül :P)
Végre meg szerzetm magamnak a Kaisert
:jee: :jee: :jee:
Jó kis fegyó.
Bár 110 -es Atkja a Fistemnek 115 volt és +5:P
ez még csak +2-es
De jaj a fókáknak, ma meg csináloma fóka bulidem azt muhahahaha /gg
És majd elkezdek gyûjteni a Berserkre is /gg
Akinek van orija attól vennék szívesen meg elut is.
Nah pá.
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

thrall

Quote from: AzunHello mindenki!!
Az esküvõ meg volt tarva.
Bár nem javult meg a másik gép így egy géprõl ment két ragi:(
Hát sajnálom.
CSak fele meber jött el aki igérte:(
Bezzeg olyan is jött akit nem ismerem.Nah mindenkinek köszönöm aki ott volt és aki nem annak...
Végre meg szerzetm magamnak a Kaisert
:jee: :jee: :jee:
Jó kis fegyó.
Bár 110 -es Atkja a Fistemnek 115 volt és +5:P
ez még csak +2-es
De jaj a fókáknak, ma meg csináloma fóka bulidem azt muhahahaha /gg
És majd elkezdek gyûjteni a Berserkre is /gg
Akinek van orija attól vennék szívesen meg elut is.
Nah pá.
én már fénymaradéknak mondtam mindenféle jókívánságot, de ha kell, akkor nekedis mondok :D
amúgy, bocs, hogy nemvoltam esküvõn, bárcsak ott lettem volna hülye herri potthead helyett :D

Darkstar

Bár nem egy szerveren játszunk, de grat az esküvöhöz! Legyetek boldogak! :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: AzunCSak fele meber jött el aki igérte:(

Sajna ( :rolleyes: ez azért nem egészen igaz) nem otthon vagyok mostanság, RO is csak most kúszik fel erre a gépre, szóval gomen -.- Mindenesetre felnézek fateROra párszor, hátha elcsípem valamelyikõtöket ^^

Más: ragnahun sikerült lefoglalnom a Gattsu nevet^^ Jeee, lesz egy kétkezes kardokkal rohangáló brutál lovagom (mivel "beruseruku" kaszt nincs^^")

Quote from: thrallSzerintem a RO egy alapmû WoW-al és L2-vel együtt

//www.achaea.com :p Ha már alapmûveket emlegetünk ;)

Rounin

Quote from: AzunCSak fele meber jött el aki igérte:(

Sajna ( :rolleyes: ez azért nem egészen igaz) nem otthon vagyok mostanság, RO is csak most kúszik fel erre a gépre, szóval gomen -.- Mindenesetre felnézek fateROra párszor, hátha elcsípem valamelyikõtöket ^^

Más: ragnahun sikerült lefoglalnom a Gattsu nevet^^ Jeee, lesz egy kétkezes kardokkal rohangáló brutál lovagom (mivel "beruseruku" kaszt nincs^^")

Quote from: thrallSzerintem a RO egy alapmû WoW-al és L2-vel együtt

//www.achaea.com :p Ha már alapmûveket emlegetünk ;)

NLZ

Érdekes ez a Takewon. Most barátkozok vele. :) Egyedül eléggé életképtelen :)
[reserved]

Azun

Köszönöm neketek srácok.
Hmm most semmi más nem tok mondani.
Nah pápás

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kósza->bard
Darton->teakwon

thrall

Quote from: NLZÉrdekes ez a Takewon. Most barátkozok vele. :) Egyedül eléggé életképtelen :)
énis most csináltam.. az elején egyedül hasztalan, majd késõbb bejön a warm wind, és úgy már jó lesz :D (csak 15 skillpontot kel elhasználni hozzá, meg azt a 7-et, ami szinte kötelezõ :D)... de az ATK-ja nagyon zavar, hogy alacsony

Azun

Akarok 1 teakwont.Thrall Gm válotott át???
VAgy már lehet játékon belül is át váltani.

Kósza->bard
Darton->teakwon

NLZ

A híres kruza: :D Kép

A kis Soul Linker wannabe: Kép2

Statokat nem adok a crusáról, mert az államtitok. :D Örüljetek, hogy a cuccait megmutatom. :P A takewon statjai meg kit érdekelnek.? :)
[reserved]

Alkyra

Két newbei karakter. Nemrég jöttem ide s nem is játszom vlm sokat a gaméval.
Hunros Shina
Fateros Nilu
Fateros Shina

NLZ

zöld pronti, böááá. :D
[reserved]