Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

lynx655

Újabb Miyazaki instant classic született. Tényleg jó, érdemes megnézni, bár lenne rá idõm másodjára is, talán majd holnap...

Próféta

Csodák márpedig vannak. Na jó, néha vannak. Kicsit félresikerülnek, kicsit ügyetlenek, de vannak.

Abszolút karácsonyi mozi :jee: Satoshi Kon mestertõl (Paranoia Agent, Millenium Actress, ...). No nem ám olyan, amit akkor látunk, amikor a tévék elõszedik a legygyengébb mûsoraikat az ünnepekre, hanem igazi 'élet sója' film!

Ready2

huh ahogy Alkyra mondta shuffle kb 180fokos fordulatot vesz 19. resztol kezdodoen (mar kicsit elobb is lehet sejteni hogy "vmi keszul"). remek kis drama kerekedik belole ha ezt igy folytatjak.
azt hiszem csak 24reszes lesz sajnos, pedig ilyenbol meg tobb reszt eltudnek viselni. kar hogy nem elobb kezdtek ezt az iramot :)

EDIT: ja amugy Alkyra az avatarod kicsit spoiler

Alkyra

Quote from: Ready2EDIT: ja amugy Alkyra az avatarod kicsit spoiler

Nemissssssss.:haha: :haha:
Aki nem nézi, az nem tudja. S aki elkezdi annak már ez nem lesz meglepetés a 18. rész után.:) :)
A mangát nehezen fordítják, de azt mondják animesukin, hogy jobb mint az anim sok tekintetben.
Egyenlõre az anim is eléggé kikészítõ, nemhogy még a mangát is olvassam,:rolleyes:

Ready2

fura hogy h-game-kbol milyen jokis animeket tudnak csinalni
(shuffle, air, shingetsutan tsukihime stb...)

Alkyra

Mostmár jobb Ready2? Ez nem spoiler. csak kawaii(kedvenc karim asa mellett:) )

Alkyra

Keresgélek itt pár háttérképet a shufflehoz s [COLOR="White"]Kaede látványától már a hideg ráz ki, haver.:haha: [/COLOR] Piszkosul várom a következõ részt...Ebbõl mit fognak vajon kihozni.

Ready2

hat remelem nemrontjak el holmi mai himes endinggel :)

Alkyra

Quote from: Ready2hat remelem nemrontjak el holmi mai himes endinggel :)
nemtom. én szeretem a happy endet. de ez nem lesz az. ez tuti.halálbiztos.
[COLOR="White"]asa betegsége napról napra rosszabb..ahogy kaede elméje is...[/COLOR]

Slayer_Ace

Oh! My Goddess TV
Hát ezt nagyon érdemes volt megnézni, ha belegondolok, hogy mibõl maradtam volna ki...
Az intro-ját nagyon eltalálták:jee: , egyszer sem voltam képes átlépni:)
Keiichi aztán [COLOR="White"]nagy átváltozó mûvész :), majdnem lefordultam a székrõl amikor motor lett belõle:lul:  [/COLOR]
Az utolsó 3 rész talán egy kicsit túl mozgalmas volt az elõzõekhez képest, de a movie után már ezen sem lepõdtem meg
(nem egészen idetartozó kérdés, de tudja valaki, hogy a manga hány volume-os?)

Lazzaret

Quote from: Slayer_AceOh! My Goddess TV
(nem egészen idetartozó kérdés, de tudja valaki, hogy a manga hány volume-os?)

Ha jól tudom eddig 28 és még fut. De ez nem 100%!

www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Szóval megnéztem végre az utolsó két részt, és a a Major mellbõsége meggyõzött, hogy végülis ez se volt rossz, de nekem is jobban tetszett az elsõ sorozat. :)

Maron

Quote from: LazzaretHa jól tudom eddig 28 és még fut. De ez nem 100%!

Még fut, és tudtommal 31 van kinn japánul ;)

Slayer_Ace

Quote from: MaronMég fut, és tudtommal 31 van kinn japánul ;)
Kicsit rákerestem...nemsemmi, '88-ban indult és még fut(velem egykoru:lol: )
Angolul, ha jól tudom 27 volume jött ki

Maron

Igen, jó hosszú. Mondjuk a Conan hosszabb :P De ez 1 fejezet/hó, az meg 1 fejezet/hét, szóval nem csoda^^;;

Mit is láttam utoljára? YGO! DM 94. rész felirattal :D Eddig is a kedvenc részem volt, de így... *__* Ennél a résznél lettem végérvényesen Kaiba fan :) És a felirat némi kívánnivalót hagyott maga után ugyan, de így is mérföldekkel jobb volt a 4Crap szinkronjánál/""fordításánál""  >_> Sose bocsátom meg nekik, hogy kihagyták Kaiba best ever mondatait >_<
Hogy érdemben is írjak róla, ne csak szidjam a 4Crapet, tetszett. Még mindig :) Fõleg az a szép flashback :hail: A zenérõl nem is beszélve az alatt :lazza: És imádom az angol nevû kártyák japános kiejtését :lul:

Yakumo

Quote from: ProfetaCsodák márpedig vannak. Na jó, néha vannak. Kicsit félresikerülnek, kicsit ügyetlenek, de vannak.

Abszolút karácsonyi mozi :jee: Satoshi Kon mestertõl (Paranoia Agent, Millenium Actress, ...). No nem ám olyan, amit akkor látunk, amikor a tévék elõszedik a legygyengébb mûsoraikat az ünnepekre, hanem igazi 'élet sója' film!
Jól beszélsz. :tezsvir: (naná, te vagy a Próféta! :lol: :D )

Szóval én tegnap fejeztem be az Ai Yori Aoshi elsõ sorozatát. (24 rész)
Összességében tetszett. (érdekes, hogy mostanában ilyen jellegû anime-k kötnek le)
Árnyoldala annyi lehet a sorozatnak, hogy néha már-már túlzásba megy Aoi naivitása, hogy mindenért magát hibáztatja, de ez csak abból adódik, hogy tényleg maximálisan meg akar felelni Kaoru-nak.
Bár ha belegondolunk, azért furcsa ez, mert a mai világban képzelj el egy ilyen lányt! Sikerült? Ugye,hogy nem!
Tehát a hiba bennünk van, nem a sorozatban. Sajnos:(
Bárcsak..... ;)
Szerintem egyik alap a romantikus anime-k között, mondom ezt akkor is, ha még nem sokat láttam. Aki kicsit is vonzódik ehhez a mûfajhoz annak ajánlom!
9/10 :jee:

Ramiz

Quote from: FazékSzóval megnéztem végre az utolsó két részt, és a a Major mellbõsége meggyõzött, hogy végülis ez se volt rossz, de nekem is jobban tetszett az elsõ sorozat. :)
:lol:
Jah. Viszont (nekem) már csak a Pazu-s és a Saito-s rész miatt is megérte a 2nd GiGN. A két :lazza: és :cool: arc. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ready2

Quote from: YakumoJól beszélsz. :tezsvir: (naná, te vagy a Próféta! :lol: :D )

Szerintem egyik alap a romantikus anime-k között, mondom ezt akkor is, ha még nem sokat láttam. Aki kicsit is vonzódik ehhez a mûfajhoz annak ajánlom!
9/10 :jee:

en eleg sokat lattam, de ennek ellenre is teljesen egyetertek :jee:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz:lol:
Jah. Viszont (nekem) már csak a Pazu-s és a Saito-s rész miatt is megérte a 2nd GiGN. A két :lazza: és :cool: arc. :D
azért a kurtizános rész se semmi :D
és sajnálom a Tachikomákat :( :( sad ending :(
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

fajkus

Én most néztem meg a ninja scrool tv sorozatot és nagyon tetszett a filmet belöle meg most nézem meg mert már állati kiváncsi vagyok rá a sorozat után: Le szedtem hozáá egy feliratot ami a a brainwawer-röl van nem tom igy irják e pontosan de elég szar volt én valamennyit értek angolul és iy még idegesitöbb volt hogy 5 percig beszéltek és ebböl lett egy ,,ok, mennyünk"  mondat de még igy is nagyon franko volt!!!

Fazék

Quote from: White SeeDÉn elképzelni el tudom, de sajnos ilyen nem létezik nagyonlevantörvemertamailányokanyugatfeléhúznakottmegalotyókvannaktöbbségbensmile :D
Amúgy ha belegondolsz, Aoi nem mai nevelést kapott, hanem hagyományost. akkor még a nemesebb nõnek az volt a feladatuk, hogy a férjüket lássák el és mindent megtegyenek nekik (azok a régi száp idõk :lazza: ) (/me látja amint gonosz nõi szempárok jelennek meg mögötte gyûlölettõl sugárzó tekintettel, úgyhogy nem szól semmit a nõi nemrõl többet:D). Ráadásúl már gyermekkora óta szereti csak csak erre készûl. De az értékelés hejénvaló, igaz nálam az abszolút A (10+) skálába tartozik:D
(amúgy akik sokat bíráskodnak felette, kiváncsi lennék hogyan reagálnának, ha olyan lolyális, szeretõ, sokoldaló, hagyományos neveltetésû japán barátnõje lenne, aki csak õt szeretné:p)
Ha jól emlékszem meg lett beszélve, hogy az ilyen nõk csak álmaitokban léteztek, még a hagyományos Japánban se ilyenek voltak... :rolleyes: but dream on... :)

Ramiz

Quote from: FazékHa jól emlékszem meg lett beszélve, hogy az ilyen nõk csak álmaitokban léteztek, még a hagyományos Japánban se ilyenek voltak... :rolleyes: but dream on... :)
Gonooosz! :bruhuhu: Ne irigykedj! Nekünk azért is lesz! :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Ez a rész elég zavaros volt számomra.:3x3:

Jól értettem, hogy a végén [COLOR="White"]Maina meghalt?[/COLOR]

Ready2

Quote from: FazékHa jól emlékszem meg lett beszélve, hogy az ilyen nõk csak álmaitokban léteztek, még a hagyományos Japánban se ilyenek voltak... :rolleyes: but dream on... :)

hat szerintem fogalmunk sincs hogy a tortenelmi japanban a nok milyenek voltak (gyanitom, hogy kozelebb voltak ehhez az "idealhoz" mint ahogy mondod), ugyhogy ezt hagyjuk szerintem :)

(az hogy megbeszeltetek semmit nemjelent gondolom sejted :) )

es igenis must dream on! (mara mar ugysem maradt mas :D )

Fazék

SaiyaGin

A rész végkicsengése nem volt túl vidám...
Úgy tûnik, izgalmas részek jönnek ezután.:)

Alkyra

Quote from: Ready2es igenis must dream on! (mara mar ugysem maradt mas :D )

Ahogy mondod barátom, ahogy mondod...Sajnos.
Ma egy nõ 3* annyi pénzbe kerül, mint te egymagad a lakásod eltartása s mit kapsz érte? Megcsal, hazudik s átver.Majd elvál tõled s elviszi a fele vagyonod.
Beh. Meghülyült mindenki ebben a világban.

Nimlot

Hali all!
Most néztem meg az Initial-D fourth stage-et és nem értettem... :wtf:
20. részig vannak föltöltve a rész de még lenne legalább abból a versenyrészbõl 3 epizód. Lehetséges hogy nem fejezték be:hogyaza: ? vagy csak nincsenek feltöltve? esetleg mangában meg lehet találni ezeket a részeket ha anime nem lesz?

Magáról az animérõl az a véleményem: kiváló :) . Nekem eleinte a rajzolás stílus nem tetszett de elfogadtam mert maga a történet teszett ill az autók és azok mozgásának a megjelenítése szép volt. Engem nagyon letudott kötni, tényleg izgalmasnak látszottak a versenyek habár amit nem annak szántak az nem is volt az:) de tényleg sok ötletes dolgot láttam (meg életveszélyeset :D ) A zene kifejezetten teszett és a legszebb hogy nem ugyan az a 3-4 szám ismétlõdik állandóan hanem jóval gazdagabb a repertoár(remélem jól írtam :) ) vagy legalábbis stage-enként változik az tuti :D. A karakter fejlõdés szintén jól kivehetõ és kell is bele! De mit érne az egész anélkül a pár jó pillanatban elsütött poén nélkül:D. sõt eleinte még romantika szálat is füzögettek bele... legalább kicsit színesebb lett :D
Szóval én mindenkinek ajánlom mert :jee:
Igaz a hiányzó részek nagyon hiányoznak, uh aki nem akar ezt érezni annak azt ajánlom hogy csak a 4.stage 17-18. epizódig nézze (18. elég indiferens)
"Being too kind is also... cruel!"

Necrid^

Quote from: NimlotHali all!
Most néztem meg az Initial-D fourth stage-et és nem értettem... :wtf:
20. részig vannak föltöltve a rész de még lenne legalább abból a versenyrészbõl 3 epizód. Lehetséges hogy nem fejezték be:hogyaza: ? vagy csak nincsenek feltöltve? esetleg mangában meg lehet találni ezeket a részeket ha anime nem lesz?
Még mindig megy. tõbb info itt Click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Stairan

Quote from: NecridMég mindig megy. tõbb info itt Click
Kéthavonta szokott két új rész megjelenni, utoljára novemberben volt új rész, szóval nemsokára megint kell jönni két résznek!:)