Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: DarkstarHackelték és War leállította. Lehet, hogy végleg. :(

:confused: o.O ???????

Na neee. Az azért enyhén durva lenne. =(
Sõt. Már kezdtem megismerni a masszívan játszókat, beilleszkedni, ráérezni a játékra... -_-
És a (névleg) 1/1/1 is tetszett =(

Rounin

No, nincs vész... legalábbis úgy néz ki, Warlock kezdi uralni a helyzetet, bár károk keletkeztek :(

Darkstar

Örülök hogy újra megy a szerver.
A FateRo-n van valahol nyílárus? Ha igen, hol?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarÖrülök hogy újra megy a szerver.
A FateRo-n van valahol nyílárus? Ha igen, hol?
sajnos nincs

Amúgy ki van benne,hogy FateRO-n csinálunk gy USTeam guildet, ugyanis most oszlot fel a Guildem a sok kis kötsög miatt -.-
Ja... és ebbõl az esetbõl tanultam egy dolgot: a Guildben katonai szigornak kell lennie :P (kivéve, ha nem WOE guild)

NLZ

Hát AD már újra van alapítva fatero-n, szal tuti nem leszek usteamos guildben. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZHát AD már újra van alapítva fatero-n, szal tuti nem leszek usteamos guildben. :D
0m3n csak megunta a lassú fejlõdést, ezért átment faterora. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Azun

Kicsit késve de itt vannak a képek akriaimról, egyelõre kettõrõl.
A 2nd jobosokból.
Az aláírásban keresétek.:D
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

NLZ

Jahm, Omennek elege lett a szaros mwbõl, meg warlock balfaszságából, ezért átjöttünk. :)
Egyébként asszem ragnahun szétosztom a javaim, akinek kell vmi, szóljon. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZJahm, Omennek elege lett a szaros mwbõl, meg warlock balfaszságából, ezért átjöttünk. :)
A milliárdból jöhetne némi pénz. Megköszönném :D Mért mész te is? Meg ha van empid, az is. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Jóvanna, ez csak egy ártatlan kötõszó, nehogymár ez legyen a legnagyobb gond. :)  Sztem ha nem szólsz, észre se veszi senki más. :)
Darkstar, a guildotok kap pénzt rendesen, ne aggódj. :D
[reserved]

Darkstar

Nem aggódok, de a tõzsdén jól jön nekem is minden milla. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: NLZJahm, Omennek elege lett a szaros mwbõl, meg warlock balfaszságából, ezért átjöttünk. :)

Ha eddig segítettél, most már felesleges lenne felhagyni ezzel a hagyománnyal :D

Avagy szólok, hogy anyagilag jó lenne kis segítség tõzsdéhez :)

thrall

nemtudja valaki, hogy ki az a Daniel, akit addig kell ölnöm, amíg rá nem jön, hogy õ nekemakarja adni a poring hat-jét?

Darkstar

Quote from: thrallnemtudja valaki, hogy ki az a Daniel, akit addig kell ölnöm, amíg rá nem jön, hogy õ nekemakarja adni a poring hat-jét?
:lol: Remlem egy 255ös crossassa. :D:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: Darkstar:lol: Remlem egy 255ös crossassa. :D:D
nekem mindegy, akkor egy csapattal megyünk rá, egyszer majd úgyis rájön, hogy karácsonyi ajándékként nekemakarja adni :D

Darkstar

Megnyugatlak, hogy azt csapatban sem vernétek le. :D Ha viszel pár Thanatost, akkor talán. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarMegnyugatlak, hogy azt csapatban sem vernétek le. :D Ha viszel pár Thanatost, akkor talán. :D
csak még 99-es advenced sem sok van, szal ez lehetetlen :P

Darkstar

Quote from: thrallcsak még 99-es advenced sem sok van, szal ez lehetetlen :P
Gondolom. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Szem néhány mastersmith simán szétkapná azt az assaX-et. :D
[reserved]

Darkstar

Csak nem bannoltak a ragna.hu fórumáról? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Ki lettél tiltva a Fórumról!
A további tudnivalókért vedd fel a kapcsolatot a webmesterrel, vagy az Adminisztrátorral.
[reserved]

Rounin

:lol:

Egy F-anatic nevû emberke Geffentõl északra csak úgy megtámadott :D
Én swordman 50/37 vagyok, AGI : 59+1 szóval egyértelmûen melléütött vagy 5-6szor. Mire ráfordultam és megcsaptam, lendületbõl elteleportált. =D
Kíváncsi vagyok, egyáltalán hányadik szintû szerencsétlen...

thrall

Quote from: Rounin:lol:

Egy F-anatic nevû emberke Geffentõl északra csak úgy megtámadott :D
Én swordman 50/37 vagyok, AGI : 59+1 szóval egyértelmûen melléütött vagy 5-6szor. Mire ráfordultam és megcsaptam, lendületbõl elteleportált. =D
Kíváncsi vagyok, egyáltalán hányadik szintû szerencsétlen...
nemtom, de ha kell segítek leölni :D

Rounin

Quote from: thrallnemtom, de ha kell segítek leölni :D

:lol: be is tenné a kiskaput ha ehhez segítség kellene :D

Viszont bepróbálok egy Angelinget.. stat calc szerint átlag 130at sebez rajtam, percenként cirka 11500-at ütök rajta (90%hit) és csak 42,7% esélye van megütni engem...

És dob angel winget!!! Remélem még életben van a rohadék és nem gyakta le senki elõttem =)

(de elõbb kell pénz páncélra.. már csak 50 blue herb... argh xD)

thrall

Quote from: Rounin:lol: be is tenné a kiskaput ha ehhez segítség kellene :D

Viszont bepróbálok egy Angelinget.. stat calc szerint átlag 130at sebez rajtam, percenként cirka 11500-at ütök rajta (90%hit) és csak 42,7% esélye van megütni engem...

És dob angel winget!!! Remélem még életben van a rohadék és nem gyakta le senki elõttem =)

(de elõbb kell pénz páncélra.. már csak 50 blue herb... argh xD)
nehogy megmerészeld, most mi öljük, kell az empije

Rounin

Quote from: thrallnehogy megmerészeld, most mi öljük, kell az empije

=/ Fene... akkor adj angyalszárnyat fejemre :D
Ez nem ér.. van kettõ abból a dögbõl és nem ölhetem? =( Sznüpp...

thrall

Quote from: Rounin=/ Fene... akkor adj angyalszárnyat fejemre :D
Ez nem ér.. van kettõ abból a dögbõl és nem ölhetem? =( Sznüpp...
tudodmit, egyezzünk meg, ölheted teis, de ha empet dob azt add nekem, hameg én találok angel wing-et, azt meg nekedadom
régebben 3 volt, a 3. kihalt, vagy mi?

Rounin

Quote from: thralltudodmit, egyezzünk meg, ölheted teis, de ha empet dob azt add nekem, hameg én találok angel wing-et, azt meg nekedadom
régebben 3 volt, a 3. kihalt, vagy mi?

Adatbázis szerint kettõ van.

Amúgy öljetek baphometet vagy gtb-t. Azok nagyobb eséllyel adnak.

Amúgy meg nem egyezség, mert én egyedül akartam nekimenni =) Na majd amikor mindenki alszik :D

thrall

Quote from: RouninAdatbázis szerint kettõ van.

Amúgy öljetek baphometet vagy gtb-t. Azok nagyobb eséllyel adnak.

Amúgy meg nem egyezség, mert én egyedül akartam nekimenni =) Na majd amikor mindenki alszik :D
az jólesz,mert én egész héten nemmegyek suliba, így sokáááááááááááááááááig fennmaradok :p  amúgy, 59-es rogummal hogy írtsak bapho-t? XD

Rounin

Quote from: thrallaz jólesz,mert én egész héten nemmegyek suliba, így sokáááááááááááááááááig fennmaradok :p  amúgy, 59-es rogummal hogy írtsak bapho-t? XD

Hát nagyon. Vagy csapatban. :D Angelinget hányan irtjátok? Menjetek akkor gtb-re. Az nem olyan durva..... na jó. Durva. Két ütésbõl megfektet engem.
Szóval megértem, hogy angelinget irtotok, de esélyt kell hagyni a magányos, bátor õrülteknek is :p