Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: thrallaz jólesz,mert én egész héten nemmegyek suliba, így sokáááááááááááááááááig fennmaradok :p  amúgy, 59-es rogummal hogy írtsak bapho-t? XD

Hát nagyon. Vagy csapatban. :D Angelinget hányan irtjátok? Menjetek akkor gtb-re. Az nem olyan durva..... na jó. Durva. Két ütésbõl megfektet engem.
Szóval megértem, hogy angelinget irtotok, de esélyt kell hagyni a magányos, bátor õrülteknek is :p

Edit: menjetek a játékgyárba angelinget ölni :P

thrall

Quote from: RouninHát nagyon. Vagy csapatban. :D Angelinget hányan irtjátok? Menjetek akkor gtb-re. Az nem olyan durva..... na jó. Durva. Két ütésbõl megfektet engem.
Szóval megértem, hogy angelinget irtotok, de esélyt kell hagyni a magányos, bátor õrülteknek is :p

Edit: menjetek a játékgyárba angelinget ölni :P
2-en, egy 59-es rogu (én), és egy 50-es aco :D

NLZ

thrall, 59es rúzs a legnagyobb karid? :) Omen 4 napja játszik fatero-n, s már 76os wiza. :D
[reserved]

thrall

Quote from: NLZthrall, 59es rúzs a legnagyobb karid? :) Omen 4 napja játszik fatero-n, s már 76os wiza. :D
nem mindenkinek az jár az agyában csak, hogy KILLKILLKILLKILL I MUST LVL UP... én pl sokat töltök prontiban, üldögélek beszélgetek, poring hat-et kersgélek,segítek a playereknek fejlõdni, és nem a fejlõdés a fontos a számomra

Rounin

Quote from: NLZthrall, 59es rúzs a legnagyobb karid? :) Omen 4 napja játszik fatero-n, s már 76os wiza. :D

Nem nehéz fejlõdni. Fõleg wizával, elég elmenni a geo-khoz :p

Rounin

Nem nehéz fejlõdni. Fõleg wizával, elég elmenni a geo-khoz :p

Jut eszembe: lándzsával lehet úgy geo-t ütni, hogy az ne érjen el? Hallottam pletykát, miszerint igen, de nekem nem jött össze. Lendületbõl továbbra is elértek. Vagy speciális helyezkedés kell? Esetleg nem mindegy, melyik spear-el ütöm?

Darkstar

Angelinget simán ölöm egyedül. :D
Viszont most beszélnem kell a 1 GMel, mert a hacker miatt törlésbõl kifolyólag elbuktam 88% baseXPt, ami cirka 300 Alarm. :( Azóta összeszedtem a hiányzó 12%ot, úgyhogy valamelyik csak ad egy baseupot. :)
Én már láttam, hogy geon húztak swordit, és a geo nem érte el. Szval lehetséges. Amúgy meg wizával soha nem jártam Geoknál. :)
Nolzi, Omen nem 4 napja van ott (mert nekem is van ott karim) és több nappal ezelõtt láttam, hogy omen rare cuccot kapott. Azonkívül meg azon a raten nem olyan nehéz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: ShiroiBármelyik spear jó, és három kockányira kell állni a Geographer-tól. Elõször nekem sem ment, mindig zoom-oltam, hogy lássam, hol állok, de hamar ki lehet tapasztalni. Haladj felé egyesével, és úgy próbáld ki. Nem árt egy bekapcsolt Endure skill sem az elején, amíg nem megy.

See. Endure alap a rohadékoknál ;>
Érdekes mód ha támadni akarok rá, hülye Ramien (a karakterem) egybõl berushol felé két kockányira és kapja a pofonokat.
Na, még egy próbát megér ma éjjel.
Argh.. elunom az életem herbeléssel.. óránként 60 blue plant, 55% eséllyel dobnak blue herbet.. o.O De már van 80 darab :D

Edit: Ja és köszönöm -.-

Rounin

Quote from: ShiroiMert csak mellé kell állni, és utána megütni. És akkor már nem lép elõrébb a karakter.

:ejnye: Ebbõl is látszik, hogy nem tudtam már gondolkodni :) Pedig más játékokban is megjátszották már ezt :rolleyes:

Rounin

Quote from: ShiroiMert csak mellé kell állni, és utána megütni. És akkor már nem lép elõrébb a karakter.

:ejnye: Ebbõl is látszik, hogy nem tudtam már gondolkodni :) Pedig más játékokban is megjátszották már ezt :rolleyes:

Hülye kérdés jön: ha egy tárgyhoz az van írva, hogy swordman class, merchant class, thief class akkor ez azt jelenti, hogy csak ezek a kasztok, vagy ezek alkasztjai is viselhetik? Nem szeretném csak pár szint kedvéért megvenni :|

thrall

Quote from: Rounin:ejnye: Ebbõl is látszik, hogy nem tudtam már gondolkodni :) Pedig más játékokban is megjátszották már ezt :rolleyes:

Hülye kérdés jön: ha egy tárgyhoz az van írva, hogy swordman class, merchant class, thief class akkor ez azt jelenti, hogy csak ezek a kasztok, vagy ezek alkasztjai is viselhetik? Nem szeretném csak pár szint kedvéért megvenni :|
pontosan, de mivel te swordi vagy, ezért vegyél ring pomel sabre-t, ha crusa leszel, mert az egy ideig elég :D (de a swordman class annyit jelent, hogy knight,crusa, a thief rogue,assa és így tovább használhatja)

Rounin

Quote from: thrallpontosan, de mivel te swordi vagy, ezért vegyél ring pomel sabre-t, ha crusa leszel, mert az egy ideig elég :D (de a swordman class annyit jelent, hogy knight,crusa, a thief rogue,assa és így tovább használhatja)

Most van egy Vital Tsurugim, miért cserélném le? :D A gemmed salletet miért nem rajzolja ki :(

No sebaj. Megpróbálom ezt a hírhedt lándzsa vs. geo trükköt^^

thrall

Quote from: RouninMost van egy Vital Tsurugim, miért cserélném le? :D A gemmed salletet miért nem rajzolja ki :(

No sebaj. Megpróbálom ezt a hírhedt lándzsa vs. geo trükköt^^
ja télleg, lándzsázol :D..amúgy a gemmed-et nemtom, miért nem rajzolja ki, de nekem miért nem updatel XD

Rounin

Quote from: thrallja télleg, lándzsázol :D..amúgy a gemmed-et nemtom, miért nem rajzolja ki, de nekem miért nem updatel XD

Lándzsázni csak geoknál. Mûködik^^ De alapvetõen egy Tsurugit használok Fabre Card-al. +1 VIT +100 HP, ATK 130 egykezes kard ;>

Darkstar

Geokhoz nem árt a nagy hit, mert különben sokat fogsz misselni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarGeokhoz nem árt a nagy hit, mert különben sokat fogsz misselni.

Veszem észre.. azon töprengek, hogy átrakom statom agiról dexre addig =) utána meg vissza. Bár az is lehet, hogy orkokkal jobban járnék már =/

Darkstar

Quote from: RouninVeszem észre.. azon töprengek, hogy átrakom statom agiról dexre addig =) utána meg vissza. Bár az is lehet, hogy orkokkal jobban járnék már =/
Ha van rá pénzed megéri a reset. A geók sokkal jobban adnak az orcoknál. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarHa van rá pénzed megéri a reset. A geók sokkal jobban adnak az orcoknál. :)

Igen, de geót ölni cirka 5 perc, orkot 4-5 mp. Simán jobb. Fateron reset költség 1%-a ragnahusnak. (5K/5K/9K zeny :D)

thrall

Quote from: RouninIgen, de geót ölni cirka 5 perc, orkot 4-5 mp. Simán jobb. Fateron reset költség 1%-a ragnahusnak. (5K/5K/9K zeny :D)
jaja, csak én eddig 4* összekevertem a stat, és a skillresetet a hülye magyarítás miatt :D

Rounin

Quote from: thralljaja, csak én eddig 4* összekevertem a stat, és a skillresetet a hülye magyarítás miatt :D

Nekem már volt balszerencsém párhoz, szóval rutinosan (és alaposan átolvasva) sikerült nem összekeverni :D Nolzit viszont szerintem fárasztottam, mikor skill újraelosztásnál véletlenül rosszra pakoltam 4 pontot :D A milliárdos földesúr rámköltött párszázezret :D

Darkstar

Nézõpont kérdése, hogy mennyi idõ egy geó. Azt meg el is felejtettem, hogy a FateRon annyi a reset. Kicsit egyszerûbb, mint az 500k/500k/900k. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarNézõpont kérdése, hogy mennyi idõ egy geó. Azt meg el is felejtettem, hogy a FateRon annyi a reset. Kicsit egyszerûbb, mint az 500k/500k/900k. :)
na ja, és így könnyebb egy kicsit... amikor WOE-ztem elõtte reset, utána reset, minde nap, 10k-t meg röhögve kifizettem minden nap :D

Darkstar

Lol, most csináltam egy merchantot. Mekkora poén, hogy a boltban az adásvétellel is szintetlép. Amikor vettem neki egy damascust, az 260% jobot ért. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarLol, most csináltam egy merchantot. Mekkora poén, hogy a boltban az adásvétellel is szintetlép. Amikor vettem neki egy damascust, az 260% jobot ért. :D
lol, nemrossz :D

Rounin

Quote from: thrallna ja, és így könnyebb egy kicsit... amikor WOE-ztem elõtte reset, utána reset, minde nap, 10k-t meg röhögve kifizettem minden nap :D

Ráadásul így könnyebb alkalmazkodni egy-egy specifikus bosshoz, vagy zsákmányszerzõ körúthoz. Ld. engem és a geók :D Átraktam minden agit dexre, és máris gyorsabb ^^

Darkstar

Ma volt Tiara születésnapja, ezért Warlock teljesítette egy kívánságát. Íme:
A gyanú - nézzétek a chatboxot
Miért van mindíg igazam? :)
Akivel még egy GM se bír. :D
Én :D:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarMa volt Tiara születésnapja, ezért Warlock teljesítette egy kívánságát. Íme:
A gyanú - nézzétek a chatboxot
Miért van mindíg igazam? :)
Akivel még egy GM se bír. :D
Én :D:D
én Poring_v -t kértem volna

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

A Rogue és farkasa pillanatkép :D

NLZ

Jah, lehet 1 nappal elszámoltam a kezdési idõt. De te milyen rare cuccról hadoválsz? :) Arról a nevermiss daggerrõl, amivel stana poringokat ölt? :D Jah, hát igen, Omennek már vannak tapasztalatai a játékról. :)
Egyébként a spear trükk geónál hülyeség, mert geónak nagy a defje (28+47), 143 hit kell, hogy 100%ban eltaláld, s pár perc eltelik, míg levered a 8k hpját. Szal ha spearral akarsz trükközni, akkor Greatest General sokkal jobb választás. Expet fele annyit ad, de 3-4x gyorsabban levered. :) Esetleg azt lehet még, hogy akinek jó kapcsolatai vannak, az szerez egy Fireblendet, azt fireboltozza a geókat 99 intel. :) Kb minden guildnak van, amelyik MvPzik, mer Eddga dobja 1,5%al.
[reserved]