Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Az 5 részes, nem tudom az melyik :D
Hát, nem estem tõle hanyatt. Mókás meg minden, meg szép sztori, de hogy a gyerek 9 hónap alatt ne tudja megcsókolni azt a csajt, akivel elvileg jár, meg hogy a végén a nagy dráma utáni gyûrû-átadáskor is csak egy arcrapuszit oszt ki a Bell, az nekem nagyon konzervatív felfogást sugárzott. Nemazigazi.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Quote from: Ready2esetleg Seikai no Monshou vagy Mugen no Ryvius?

Arigato megnézem õket.

www.arkangyalok.uw.hu

Groven

A drámai hangvételû animék után, most kezdtem el nézni ezt. Tudjátok, h meglegyen az egyensúly.:)
Az elején valahogy  fura érzést keltett bennem. Ajaj mondom mi lesz ebbõl -> törlés? Aztán adtam még 1 esélyt megnéztem a 2. részt is. Na kész. Telitalálat. Nagyon fárasztó poénok vannak benne (a dogaiírási jelenet vm frenetikus--áááá). Az OP pedig megadja az alaphangulatot 1 nagy röhögéshez. Kiváncsi vagyok mi fog kisülni ebbõl.

SaiyaGin

Quote from: blarkeAz 5 részes, nem tudom az melyik :D

OVA ;)

Szerk.: egy igazi otaku, azt se tudja, mit néz, de nézi :D

Lazzaret

No ujra végig néztem ezeket az animekat. Életem elsõ animeja ez a sorozat volt. Ez miatt szerettem bele az anime nézésébe. A története sztem nagyon jó, habár lehetne egy kicsit összetetteb is. A grafika mai szemmel elég gyengus de akkoriban király volt. A zenék kiválóak. Akik szeretik a régi 80'as 90'es poprock zenét azoknak biztos bejön. Ami a lényeg és ami miatt ma is az egyik kedvencem azok a jó kis akció jelenetek néhol egy kis érzelmi szállal vegyítve pl gyûlölet barát elvesztése miatti fájdalom stb. Az egész nagyon ellett találva.:jee: :jee: :jee:

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: SaiyaGinSzerk.: egy igazi otaku, azt se tudja, mit néz, de nézi :D
:lol: Hát ja... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

Quote from: blarkeAz 5 részes, nem tudom az melyik :D
Hát, nem estem tõle hanyatt. Mókás meg minden, meg szép sztori, de hogy a gyerek 9 hónap alatt ne tudja megcsókolni azt a csajt, akivel elvileg jár, meg hogy a végén a nagy dráma utáni gyûrû-átadáskor is csak egy arcrapuszit oszt ki a Bell, az nekem nagyon konzervatív felfogást sugárzott. Nemazigazi.
Ezért kell megnézni a TV-t....:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Andi

A minap néztem meg az Interstella 5555-t és....Valami fantasztikusan jó, 10/10. Tetszett hogy egy szó sem hangzik el benne, hanem a Duft Punk - Discovery számai dübörögnek:rolleyes:
Az animáció szép, a színek a történet úgyszintén, a kék földönkívüli zenészek pedig imádnivalóak:D

katz

Quote from: AndiA minap néztem meg az Interstella 5555-t és....Valami fantasztikusan jó, 10/10. Tetszett hogy egy szó sem hangzik el benne, hanem a Duft Punk - Discovery számai dübörögnek:rolleyes:
Az animáció szép, a színek a történet úgyszintén, a kék földönkívüli zenészek pedig imádnivalóak:D
Ez engem is érdekel, honnan töltötted le?

Andi

http://ts.searching.com/torrent/351465/Interstella_5555_XViD_DVDrip_tntvillage_org

Innen elvileg le lehet tölteni. (Hogy én honnan szedtem a torrentet arra már nem emlékszem^^")

katz

Quote from: Andihttp://ts.searching.com/torrent/351465/Interstella_5555_XViD_DVDrip_tntvillage_org

Innen elvileg le lehet tölteni. (Hogy én honnan szedtem a torrentet arra már nem emlékszem^^")
Thx, már csordogál lefelé...

Necrid^

Quote from: DanhibikiEzért kell megnézni a TV-t....:jee:
Szvsz OVA jóbb.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: NecridSzvsz OVA jóbb.
Szerintem is a tv a jobb. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lazzaret

Quote from: AndiA minap néztem meg az Interstella 5555-t és....Valami fantasztikusan jó, 10/10. Tetszett hogy egy szó sem hangzik el benne, hanem a Duft Punk - Discovery számai dübörögnek:rolleyes:

Ennek csak ilyen verziója van vagy van eredeti beszédes is?

www.arkangyalok.uw.hu

SaiyaGin

Quote from: DanhibikiEzért kell megnézni a TV-t....:jee:

Az számomra egy_icipicit_mintha_lassú_lett_volna. :rolleyes:

Lazzaret

Quote from: SaiyaGinAz számomra egy_icipicit_mintha_lassú_lett_volna. :rolleyes:

Ez igaz de sokall részletesebb is és aranyosabb.

www.arkangyalok.uw.hu

roderick

Quote from: LazzaretEnnek csak ilyen verziója van vagy van eredeti beszédes is?
Tudtommal nincs, hisz pont az a lényege:D
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Manu

Megnéztem a moziban a Vándorló palotát. Érdekes, hogy ami elõször kicsit túlzásnak tûnt (úgy éreztem, túlcsordulnak benne a különbözõ mágikus, varázslatos elemek) most nagyon ült. A szinkron is jó volt, úgyhogy örültem, hogy még egy Miyazakit tudtam szélesvásznon megnézni. Remélem az öreg még csinál egy-két finomságot :) Ahhoz képest, hogy a Mononoke Hime után abba akarta hagyni... [SIZE="1"]Azt hiszem veszek munkatársamnak meg a feleségének két jegyet karácsonyi ajándékba :)[/SIZE]

Maron

Quote from: LazzaretEz igaz de sokall részletesebb is és aranyosabb.

Ha Oh! My Goddess!, akkor nálam a manga a nyerõ :D Az OVA-t nem láttam még, az igaz, sem a movie-t, csak a tv-t, de az nekem is pettyet lassú volt.

Ramiz

Quote from: ManuMegnéztem a moziban a Vándorló palotát. Érdekes, hogy ami elõször kicsit túlzásnak tûnt (úgy éreztem, túlcsordulnak benne a különbözõ mágikus, varázslatos elemek) most nagyon ült. A szinkron is jó volt, úgyhogy örültem, hogy még egy Miyazakit tudtam szélesvásznon megnézni. Remélem az öreg még csinál egy-két finomságot :) Ahhoz képest, hogy a Mononoke Hime után abba akarta hagyni... [SIZE="1"]Azt hiszem veszek munkatársamnak meg a feleségének két jegyet karácsonyi ajándékba :)[/SIZE]
Minek ijesztgetik az öreg mesterek mindig ilyenekkel a népet, mint hogy abba akarják hagyni? :rolleyes: :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Megnéztem az Uchuu no Stellvia elsõ részét.
Ami tetszett, hogy a világ jól kigondoltnak tûnik, hihetõ ûrhajókkal és technikával, ami nem, hogy a szereplõk idegesítõen gyerekesek voltak.
Az opening és ending olyan, amit pontosan egyszer hallgat meg az ember életében.

Szóval egyelõre hanyagolom. Jobb is, más dolgom is van.

(Persze egy rész után nem szabad ítéletet alkotni, és pl. a Planetes is, ami a legjobb ûrben játszódó dráma szerintem, elég lagymatag módon kezdõdött.)
Failure is the default option

Rounin

Hogy egy nagy klasszikust idézzek: [SIZE="3"]Yikes![/SIZE]

Egy családtagom szerint egy napra még egy rész is sok.

Részemrõl pont jó volt két napra beosztva.
Kretén, néhol aranyos, nagyon ritkán kicsit komoly, de összeségében egész jó :)

Az már egyéni ízlés dolga, hogy a manga kicsit jobban tetszett. Az anime története egészen más.

[SIZE="1"]Beteg...nagyon beteg...[/SIZE]

Kvikveg

Quote from: ManuMegnéztem a moziban a Vándorló palotát. Érdekes, hogy ami elõször kicsit túlzásnak tûnt (úgy éreztem, túlcsordulnak benne a különbözõ mágikus, varázslatos elemek) most nagyon ült. A szinkron is jó volt, úgyhogy örültem, hogy még egy Miyazakit tudtam szélesvásznon megnézni. Remélem az öreg még csinál egy-két finomságot :) Ahhoz képest, hogy a Mononoke Hime után abba akarta hagyni... [SIZE="1"]Azt hiszem veszek munkatársamnak meg a feleségének két jegyet karácsonyi ajándékba :)[/SIZE]
En is megneztem par napja. A palota meg a kutya ut.:jee:
Nagyon szep lett van par nagyon aranyos poen benne, es egyaltalan jo megnezni. A karaktereken kicsit ossze voltam zavarodva neha, miert csinal ezt-azt egyik-masik, de nem is nagyon gondolkodtam rajta, lehet, hogy az a hiba. :)
Viszont ->az utolso tiz perc, anyam ne sirass. Az nyalas lett.<-
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Alkyra

Piszok jó anime. Még csak az elsõ két részt láttam, de rögtön a szívembe lopta magát.
A történet az nagyon egyedi:SPOILER:
[COLOR="White"]Történetünk fõhõse Sasaki, egy teljese átlagos srác, épp most kezdi, frissen az új évét a suliba. Ám suli után történik valami, miközben épp egy cd bolt felé tart...Az idõ mintha megállt volna a srác az egyetlen aki tud mozogni. Hiretlen megjelenik vlm óriási szörny s elkezdi beszippantani az emberek lelkét. A srác természetesen teljesen össze van zavarodva. A szörny észreveszi õt s rögtön elkezd örülni, hogy miylen szerencséje van, hogy talált egy Mistet...Már épp megenné a fiút is amikor egy vöröshajú lány levágja a onsta kezét. Ez még semmi érdekes, de ami utána jönn...

A bunyó után csaj csinál vlm varázslatot amitõl mindenkiben megjelenik egy kék kis láng s mindent visszacsinál mintha misem történt volna. A vicces az, hogy a srác már látja a lángokat amik az emberekben vannak...s õ benne is van egy. Kiderül, hogy azok akikben ilyen lángok vannak, már rég hallotak s csak a személyiségük egy része maradt meg a láng miatt.
Ezek a szörnyek, Guzek már rég megették a lelküket s ez a "Láng" csak azért van, hogy addig éljenek míg szépen lassan ki nem törlõdnek az emlékek, jelenlétük az emberekbõl arról a személyrõl, majd végül eltûnnek nyomot se hagyva. A lány egy "Flame Haze" azaz hutner, akik ezekre a Guzekre vadásznak.
Így kezdõdik a sztori...Kiderül, hogy mi is az a Mistet, miért csak egy "tárgy" a srác s mindenki más, a Flame Hazeket is beleértve.
[/COLOR]
SPOILER END

Nézem tovább. Eddig nagyon bejönn. Majd meglátjuk mi lesz belõle.

Manitu

Quote from: AlkyraPiszok jó anime. Még csak az elsõ két részt láttam, de rögtön a szívembe lopta magát.
...
Nézem tovább. Eddig nagyon bejönn. Majd meglátjuk mi lesz belõle.
Jó kis anime, azóta nézem, hogy elkezdõdött, az egyik kedvencem a most futó sorozatok közül :jee:  (a másik a Karin :D )

Ramiz

Quote from: RouninAz már egyéni ízlés dolga, hogy a manga kicsit jobban tetszett. Az anime története egészen más.
Én csak az elsõ kötetet olvastam (hány van? manga topikba is átmehetünk), de eddig úgy tûnt, jól kiegészítik egymást az animével.

Alkyra

Most tartok s az 5. résznél...s nekem nagyon úgytûni, hogy ez egy shoujo anim...Utána jártam s TÉNYLEG az...:grrr:
Ebbõl shoujot csinálni. Beh. Melyik hülye volt?(bár én shoujo fan vagyok szal nekem nem kéne siránkoznom emiatt...)
Mind1. Meglátjuk, hogy hogyan tovább.:uzi:

katz

Egész jó kis idétlen vigjáték egy perverz és roppanrt gazdag otakuról. Amolyan Hanakuyo Maids paródia.

A vége kicsit nyálas lett. 7/10

Ramiz

Quote from: AlkyraEbbõl shoujot csinálni. Beh. Melyik hülye volt?(bár én shoujo fan vagyok szal nekem nem kéne siránkoznom emiatt...)
Hehe... :) Ez aranyos... :)

katz

Nem rossz. Nekem kicsit furák a karakterrajzok, de azt az 1 órát bõségesen megéri. Ajánlom mindenkinek.
8/10 a zene (egy Duft Punk album végig) 9/10