Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Danhibiki

Jobb idõpontra nem is idõzíthettem volna a megnézését!:)(karácsonyos utolsó rész) Összeségében nekem túlságosan pörögnek az események és sajnos nincs idõ a körítésekre nem úgy, mint a TV-ben, szóval nekem hiányoztak ezek a dolgok. A szereplõket sajnos az 5 rész alatt nem igazán tudjuk megismerni:(. Az 5. rész nagyon tetszett a rajzstílusa is kezdett már hasonlítani a TV-re. Mindent összegezve érdemes volt megnézni, mert van 1-2 jelenet ami sajna kimaradt a TV-bõl vagy egészen máshogy lett megvalósítva abban. Szerintem érdemesebb elõbb a TV-t megnézni aztán ezt, mert akkor nem tûnik lassúnak a TV, legalábbis nekem ez így logikus:D.
Jó anime nézést!:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lythis

Ha már mindenki postolta akkor én is csatlakoznék: a vándorló palota szép meg látványos... ugyanakkor itt én leakadtam. A történet alapjaiból lehetne jobb sztorit is gyártani szvsz, de gondolom kötötte õket a dolog, h ez egy könyvadaptáció...
 A Chihiro után nekem kicsit csalódás volt. Annak fényében többet vártam volna... spoilergyanús rész: [COLOR="White"]csak én voltam, aki nem igazán bírta a fõszereplõcsajszi korváltogatásait, amik random történtek, függõen h mennyire pattogott éppen, h mennyire szerelmes?
 És az is tök hamar levágós volt, h a tûznél van Howl szíve...
a puszták banyája meg talán túlzottan is gusztustalan volt szvsz...[/COLOR] end.

Necrid: az Initial-D bõl asszem van live action is, azt is láttad?:D

Ready2

Quote from: zeroneroValaki tudna valami Gokusen-hez hasonló anime-t javasolni számomra?...:)

hat gondolom Great Teacher Onizukat mar lattad, de azon kivul most hirtelen nemtok hasonlot :)

SaiyaGin

Quote from: DanhibikiÖsszeségében nekem túlságosan pörögnek az események és sajnos nincs idõ a körítésekre nem úgy, mint a TV-ben, szóval nekem hiányoztak ezek a dolgok. A szereplõket sajnos az 5 rész alatt nem igazán tudjuk megismerni:(.

Én is valahogy ezt éreztem.

Off: ment még egy válasz.

zeronero

Quote from: Ready2hat gondolom Great Teacher Onizukat mar lattad, de azon kivul most hirtelen nemtok hasonlot :)
Tényleg láttam már.:) Másvalaki tud valami hasonlót?
"In the name of God impure souls of the living dead shall be banished in to ethernal demnation, AMEN."
"Wars, wars never changes."
"THIS IS A COUPLE THAT EVEN GOD WOULD FEAR..."

Zombiee - XIII Editor

Andi

Quote from: LazzaretVégig néztem és baromira tetszett. Imádom a Daft Punk zenéjét és animeval eggyüt tökéletes volt. A story egyszerü, de a legszebb az egészben hogy igaz nincs benne szöveg mégis érthetõ az egész.:jee:

Nekem bekerült a Top 5-be :D Zseniális:D

Xipe

Quote from: LazzaretVégig néztem és baromira tetszett. Imádom a Daft Punk zenéjét és animeval eggyüt tökéletes volt. A story egyszerü, de a legszebb az egészben hogy igaz nincs benne szöveg mégis érthetõ az egész.:jee:

ez hun lenni?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Danhibiki

Quote from: Xipeez hun lenni?
http://ts.searching.com/torrent/351465/Interstella_5555_XViD_DVDrip_tntvillage_org Itten lenni:) Egyébként én is szedem lefelé, mert imádom a Daft Punk-ot (egyébként a Discovery album szól eme anime alatt...):whoah:

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Danhibiki

Ûber kawaii és nagyon jó kis sztorik, még nem láttam ugyan az összeset, de nagyon tetszik:). Mindenkinek ajánlom és könnyed kis kikapcsolódást biztosít, mert röpke 7 perces egy rész, de elég sok rész van belõle azt hiszem 40 körül.:jee: Addig is jó lesz ezt nézni amíg nem jön a season 2!!:whoah:

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Yakumo

Na, most fejeztem be. Elõre mondom nem láttam a sorozatot, úgy döntöttem elõször a movie-val nyitok. Végülis nem bántam meg, nem éreztem úgy, hogy látnom kellett volna, mert a film magában is érthetõ, külön kerek története van. Minden kiderül, mi miért van. A történetrõl nem írnék mivel szinte csak Spoiler-eket említhetnék. Részemrõl annyi, hogy elõször lájtosan nyit, majd gyorsan fény derül jó sok dologra, amitõl hirtelen figyelmet váltott ki belõlem, oda is tapadtam a monitorra nyomban, hogy értsem:D Az egész egy lány és egy fiú (meglepõ,mi?) szerelme köré épül. Legalábbis ez végigvezetõdik a sztorin. Nem kevés érdekes fordulatot tartogatva. Persze (naná) vannak kiszámítható dolgok, dehát ez már csak így megy;)
Néha azért elvesztettem a fonalat, "most ki lõ kit?" vagy "mivanakkor ezekkel?" de az anime, mint egy mentõ egybõl a segítségemre sietett és orvosolta értetlenségemet:)
Kis romantika (pont elég és nem túlzó mennyiségben), mechák, akciók, idegenek (demajdkiderül,hogy.....:D), megfelelõ szinten "bonyolított" történet, Motion Picture! Egyszóval engem le tudott kötni, tetszett! :jee:
8/10-et megér! (sztem) :whoah:

Groven

Most néztem meg ezt az animet. Egyszóval kéne jellemezni, akkor annyit mondanék aranyos. Tény, h a megrajzolás nem a top 1, de nem is ez a lényeg, mivel a történet maga kárpótol.:)
A helyzet a következõ: van 1 srác, aki nagy bunyós és barátnõt szeretne. MIndig kikosarazzák, és kínjában azt kívánja, h bárki lehet az, csak legyen. Lett is, de nem akárhogy.... amibõl sok vicces helyzet alakul ki. A történet könnyen követkhetõ és humoros jelenetek mellett erõs érzelmi megnyilvánulások is láthatók. Összefoglalva kellemes kikapcsolódás ez a 13 rész.:)

Yakumo

Quote from: White SeeDNézd meg a sorozatot. Az sokkal tekervényesebb és jobb. Egy csomó dolog máshogy történik benne. Kb olyan a kapcsolatuk mint az X-ben. Ott is a sorozat meg a film teljesen eltérõ:)
Utána én is utánanéztem és azt tudtam meg,h a film a sorozat "összevágása". Így aztán naná, hogy megnézem, mert marha kiváncsi vagyok ezekután a részletekre! :D
Tehát: Yess, Sir! :zen:

SaiyaGin

:cool:  Meglehetõsen ígéretesnek látszik. :whoah:

Moha

Quote from: GrovenA történet könnyen követkhetõ és humoros jelenetek mellett erõs érzelmi megnyilvánulások is láthatók.
Az elsõ néhány résznél fetrengtem a röhögéstõl. :lul: Késõbb kicsit komolyabbá válik, de végig nagyon jó. Humoros alaphelyzet és jó történet. Látom, ez szinte mindenkinek tetszik. ;) Nekem is a kedvenceim között van. :)

Danhibiki

Quote from: SaiyaGin:cool:  Meglehetõsen ígéretesnek látszik. :whoah:
Ez csak egyre jobb lesz;). Nem fogsz rajta unatkozni!!;) A Midori no Hibi meg szerintem is királyság:kiraly:.

Kvikveg

Gantz 3. resz, 8:40: Raveltol megy valami zene alatta... Nezek, mint a moziban.:3x3:
A sorozat maga eeerdekes, kivancsi vagyok mi sul ki belole.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Manu: még nem láttad a Memoriest?

Akkor nézd meg gyorsan. Három rövidebb film egy csokorban, ebbõl egy jó, kettõ pedig :hail: :kiraly:
Szerintem a kihagyhatatlan alapmûvek egyike.
Failure is the default option

Andi

Nekem a 2. történet tetszett a legjobban :D Talán a humora miatt..
De az elsõ se piskóta, a harmadik viszont nagyon nyomasztó:eek:

Danhibiki

Ultra :lol: Wháá még a címnek a felirata szinte egy az egyben a Street Fighters felirat(na de japánul).:D Nagyon poén:hahaha:. Ne töltsem fel FTP-re?(Ez ügyben kivel kell beszélni?:confused: )

Ready2

Quote from: DanhibikiUltra :lol: Wháá még a címnek a felirata szinte egy az egyben a Street Fighters felirat(na de japánul).:D Nagyon poén:hahaha:. Ne töltsem fel FTP-re?(Ez ügyben kivel kell beszélni?:confused: )

de az nagyon jo lenne :jee:

Yakumo

Quote from: DanhibikiUltra :lol: Wháá még a címnek a felirata szinte egy az egyben a Street Fighters felirat(na de japánul).:D Nagyon poén:hahaha:. Ne töltsem fel FTP-re?(Ez ügyben kivel kell beszélni?:confused: )
Na, kivel? :rolleyes: Zsozso-sama is the main Ruler of this Paradise:D

Danhibiki

Quote from: Ready2de az nagyon jo lenne:jee:
Oksi, igyekszem teljesíteni:).
Quote from: YakumoNa, kivel? :rolleyes: Zsozso-sama is the main Ruler of this Paradise:D
Hát, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?:rolleyes:

Xaga

Adventures of the mini goddesses; de rég láttam, legjobb episodok akkor is Rainy day és a The Rules of the Ninja I & II :) de a többi is jó mindenkinek ajánlom megnézni min 1x

Lazzaret

Most nézném a School Rumble 11-dik részét de nem tudom lejátszani semmivel. Nálam van a hiba de egy rész kedvéért nem telepitem ujra a gépem :) Valaki leirná PMbe hogy mi van benne? Köszi elõre is.

www.arkangyalok.uw.hu

SaiyaGin

:eek: Már a 19. résznél tartasz? Ez szerintem még 7 perces részekkel is szép teljesítmény. :jee:

Danhibiki

Quote from: SaiyaGin:eek: Már a 19. résznél tartasz? Ez szerintem még 7 perces részekkel is szép teljesítmény. :jee:
Most fejeztem be a 28. részt az Esõs napot. Nagyon megható:beken:

Maron

Sok mindent láttam^^
Detective Conan 369
Semmi különös, átlagos anime original, de onan és Kogoro szövege ultra lol volt a végén :hahaha:

Detective Conan Movie 3 - The Last Wizard of the Century
Végre láttam normális felirattal is a 3. filmet^^ Egy helyen ugyan rossz a romanizáció (nem Selgei, hanem Sergei helyesen), de ez az egyetlen dolog, amibe beleköthetek. A film továbbra is nagyon tetszik, jó a történet, a vendégszereplõ is (Kiddo-sama), és a stáblista utáni jelenet is xD Szegény Shinichi, mi vár rá, ha majd visszatérhet! XD

Mai-Otome 10-11 (Static-Subs)
Egyszer már láttam ezt a 2 részt, de ismét leszedtem. Mit ne mondjak, nagyon tetszettek, és kíváncsian szedem le majd a 12. rész feliratos verzióját is :)

Következnek: Mai-Otome 12, Detective Conan Movie 8 - Magician of the Silver Sky, Detective Conan Movie 5 - Countdown to Heaven (fanoknak szólok, 2 cd-s változatban kihozta a NazoNoKami tegnap), Itsudatte My Santa OVA 1-2

Cobra

Most fejeztem be, és huhh...szerintem mindenkinek érdemes megnéznie.
A történet Amerikában, a '20-as évek végén játszódik. A fõszereplõk a Magdaléna rend tagjai, illetve az ördögök, akik ellen harcolnak. Bár nem vagyok vallásos, de tetszenek a különbözõ keresztény vallást feldolgozó anime-k, ez ráadásul igen jól össze is lett hozva (nem úgy, mint az NGE).
A történetben nincsenek komoly fordulatok, és viszonylag egyenletesen változik a hangulat. Ami engem zavart kissé, az a viszonylag sok fanservice (igaz lightos formában), illetve az SD-s berakások, fõleg az elsõ pár részben.
Grafikailag elég jó, bár ez talán elvárható egy 2003-as anime-tõl, a CG is elég jól meg van csinálva, nem üt el a rajzolt részletektõl. A végén jó japán szokáshoz méltóan [COLOR="LemonChiffon"]a legtöbb fõszereplõ meghal, de legalább nomálisan befejezik.[/COLOR]
A pár negatívumtól eltekintve igen tetszett, nálam 8,5/10
Hide and fear, Cobra Commander is here !