Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Lazzaret

No csak nem lett igaza senkinek ezzel a részel kapcsolatban :D Mégsem volt Otome -Otome harc. De a háború elkezdõdõtt:jee:. Végre beindúl az egész. Az a obbanás a végén nem volt egyszerü :)

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Az enemy-k egyre érdekesebbek.
Spoiler.
Amikor Akane harcol és filmezik. Sizurut simán fejbelõhették volna, és ezzel kiktathatták volna a legjobb otomet, de õk inkább megmentették Akane meg a többiek életét.

Nyilvánavaló hogy nekik is szánnak valami szerepet. (Reméllem nem azért mert Midori azt mondta. "Ne öljétek meg mert õ az enyém." )
Ezért nem bízok Akane boldogságban is. Megölhették volna õt is. Neki is lessz valami szerpe, így vagy úgy mielõtt ez az egész véget ér. (Bár lehet hogy, csak sokat belemagyarázok.)

Spoiler end.

Groven

Hoppá! Sukoi! Csak ezt tudom mondani a legfrissebb részre. Eléggé meglepõdtem. Én is teljesen másra számítottam. Így még jobban várom a további részeket.

Ui: Ready2 hála a linkért.:)

Rage

Hat en meg csak annyit tudok mondani a legutobbi reszre, hogy Tate. Ennyi. Nezek inkabb valami mast. :p
(Meg sem neztem a reszt, a 4chanos spoiler bosegesen eleg volt.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Alkyra

Mint külsõs szemével:
Húúúú...mint valami középkategóriás romantikus filmbõl vették volna.
Arika...nos igen. Ebbõl baj lesz. Nagy baj. Fõleg Nina fogja szétrúgni a seggét ezért.(vagy megöli)

Mint shoujo fan:
Heh. Nem gondoltam volna, hogy ebbe is belevisznek romantikát(ugye otomeknek nem lehet pasija, mert kül. elvesztik az erejüket), de vlhogy mégis megcsinálták.Érdekes. Viráglelkûek elõreee!!:whoah: :hahaha:

Ready2

hat nemtom. vhogy tul komotosan indul be. attol tartok hogy nemlesz eleg 26 resz hogy normalisan megcsinaljak. ne legyen igazam...

Prof. William

Vagy legyen és akkor 52-rész vagy second season lessz.

Terveznek még ez utan sorozatot? Nem tud valaki valamit?

Groven

Quote from: AlkyraMint külsõs szemével:
Húúúú...mint valami középkategóriás romantikus filmbõl vették volna.
Arika...nos igen. Ebbõl baj lesz. Nagy baj. Fõleg Nina fogja szétrúgni a seggét ezért.(vagy megöli)

na igen... mondasz vm-t. Lehet h mégis lesz Otomék harca?:)

Quote from: AlkyraMint shoujo fan:
Heh. Nem gondoltam volna, hogy ebbe is belevisznek romantikát(ugye otomeknek nem lehet pasija, mert kül. elvesztik az erejüket), de vlhogy mégis megcsinálták.Érdekes. Viráglelkûek elõreee!!:whoah: :hahaha:

Szerintem mindenkit meglepett, de mondjuk ha a HIME-t  vesszük ennek alapjául, akkor még azt hiszem lesznek meglepetések!:)
Viráglelûek? Hm...akkor mind azok vagyunk, akik ezt (is) nézzük.:DD

Dreamcleaver

Quote from: AlkyraMint shoujo fan:

Szerintem pont emiatt volt nyilvánvaló. hogy lesz benne romantika. Ez egy elõre megtervezett konfliktus helyzet. Választás szerelem vagy álmok/kötelesség között. Elvileg Mai-t (vagy hogy fogják hívni itt) is ez tette tönkre (márha igaz a legenda). Meg aztán szerintem a megmentõs rész óta az Arika-Sergey fonal is elég nyílvánvaló volt. Bár szerintem ez elég bugyután volt megoldve itt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverMeg aztán szerintem a megmentõs rész óta az Arika-Sergey fonal is elég nyílvánvaló volt.

Arika elsõ menstuációját éli s ilyenkor eléggé...hullámzóak a nõk érzelmeik.
Szerintem ennek nincs sok jelentõsége.
SPOILER:
[COLOR="White"]Hogy szerethet bele a saját apjába? Igen, Sergey az igazi apja. Ugye volt szó arról, hogy Sergey imádott egy hercegnõt, akirõl késõbb kiderül, hogy Arika anyja volt az.(legalábbis erõs célzás van rá)[/COLOR]

Szal szerintem ez csak ilyen ingadozás.

(ha meg bejönn akkor itt durva -érzelmi- csata lesz Nina s Arika közt. Nekem mindkét oldal tettszik:) )

Lt. Simoan Blarke

na meg lett nézve ami fenn volt ftpn. hmm.
Quote from: AlkyraArika elsõ menstuációját éli s ilyenkor eléggé...hullámzóak a nõk érzelmeik.
Szerintem ennek nincs sok jelentõsége.
SPOILER:
[COLOR="White"]Hogy szerethet bele a saját apjába? Igen, Sergey az igazi apja. Ugye volt szó arról, hogy Sergey imádott egy hercegnõt, akirõl késõbb kiderül, hogy Arika anyja volt az.(legalábbis erõs célzás van rá)[/COLOR]

Szal szerintem ez csak ilyen ingadozás.

(ha meg bejönn akkor itt durva -érzelmi- csata lesz Nina s Arika közt. Nekem mindkét oldal tettszik:) )
kb. ez az, ami legerõsebben megmaradt, biztos velem van a hiba :rolleyes: kicsit pedofil a cucc. meg a tentacle-ös rész is eléggé megmaradt. hiába, rossz vagyok :D
most az, hogy Sergey imádott egy hercegnõt, még nem jelenti azt, hogy megkettyintette - csak a spoilerezésben megemlített dolgokról volt szó imo eddig, arról nem, hogy be is teljesült volna.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Ha jól emlékszem Sergey akkor még gyerek volt kb. 14-15 lehetett amikor Arika annyát megölték. Sztem semi kapocs nincs közöttük. És talán Nina sem lesz olyan õrült hogy azért mert Arika belezúgott Sergeybe hacoljanak. Habár ha HIMEt veszem alapul akkor ez lesz a vége :) Ez a szöktetõs jelenet valahogy nem igazán fért nekem bele a képbe de nem volt rossz. Én inkább most arra a nagy robbanásra vagyok kiváncsi ami a végén volt. Mert az tuti hogy Otome Otome harc eredménye volt.

www.arkangyalok.uw.hu

Groven

Quote from: LazzaretHa jól emlékszem Sergey akkor még gyerek volt kb. 14-15 lehetett amikor Arika annyát megölték. Sztem semi kapocs nincs közöttük.

Jó a bõgés, mester!:) Emlékezzünk csak vissza, mikor az (ál)trónörökös vára kicsit renoválásra szorult a repülõs dolog miatt:), és Sergej a falaknál jár. Lám ott is  visszaemlékezik a múltra. Akkor még kisfiú volt, mikor plátói érzelmei kialakultak a titkozatos otome iránt. Így Alkyra nem hiszem, h Sergej Arika apja lehetne.
Hogy mivé fajul Arika és Sergej között a dolog (mert ugye ez kiskorú megrontása lenne, ha lenne vm:ejnye: ). De bármi is lesz Nina-Akira harcra én is számítok (nem feltétlenül otome-harcra). Ez lenne az 1ik drámai tetõpont, mivel ahogy látom egyre jobb barátságba kerül a 2 lány. Ami még izgat az Nagi mesterkedése. Az a kis sunyi mocsok miben mesterkedhet?

Prof. William

Jaja. Nagi engem is érdekel.

Eddig olyan  kicsit szemétkedõs lazulós Mashirót húzós alak. De pár megnyivánulása. (Pl az orgona beindulásánál) a + most hogy már egyértemûen üzletel a Slaves-manusszal mutatja hogy meibnt készül valamire.

Kár hogy a rosszarcok csoportjai kicsit most egymás ellen dolgoznak. Hatásosabban betehetnének az Otomeknek ha összedolgoznának.
Van ugye az Asvald.
A tenyérbemászó arcú Slavekereskedõ.
Nagi.

Az azért érdekes volt hogy Mai kb egyidõben járt az akadémáira Kuga-val de már senki sem emlékszik rá és szerepel egy legendáskönyvben. :ejnye:

Alkyra

Quote from: GrovenÍgy Alkyra nem hiszem, h Sergej Arika apja lehetne.
/QUOTE]

Hmm.. most h mondjátok., tényleg.^^Bocsi rosszul emlékeztem vissza rá.
Egyb. Nagira most én kíváncsi lettem...meghogy mi volt abban a kis dobozban amit elloptak tõlük a "kirándulás" alkalmával.
Szerintem a Slave tech. kapcsolatos, mert ugye az az áruló elszólta magát ezzel kapcs.(mostmár tudnak vml mást is készíteni az otomek erején kívûl)
Majd meglátjuk.Kíváncsian várom.

Rage

Hat, lehet itt keresni az osszefuggeseket, de ne lepodjon meg senki, ha a vegen kiderul, hogy Tate TENYLEG Arika apja. (Amugy nekem ugy tunik, hogy most a HiMEmanga-fele Tate kerult a sorozatba, annyi kulonbseggel, hogy nem ra maszik az osszes nonemu, hanem o maszik rajuk*). [Ugyebar van Rena, Mai, Arika, Nina EDDIG. ;)].

*: OK, Arinko & Nina eseteben forditott a helyzet, bocsanat. :p
痛みを感じる方向に、出口がある!

Prof. William

Nem tudom de Segei eléggi kis surmó volt amikor bele volt zúgva arika anyjába. Fiatalab volt min arinko. Sztem biztos nem õ az apja. Inkáb afféle rajongással nézhetet fel rá.

Lazzaret

Hát igen ez tuti igy van. Hát hamarosan ezekrõl is biztos többet megtudunk majd. De az biztos hogy Mai is fel fog bukkanni a történetben. Arra viszont kiváncsi leszek hogy a jó v a rossz oldalon( vagyis nézõpont kérdése lesz ez azthiszem :D). Talán hétvégén néhány dologra fény derül.

www.arkangyalok.uw.hu

Cobra

Én pont ezért nem kezdtem el nézni, még így is tökre izgulok mit írtok a köv. részekrõl, hát még ha nézném is  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rage

Quote from: CobraÉn pont ezért nem kezdtem el nézni
Nyugi, nem veszitesz vele sokat, ha nem nezed. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Groven

Quote from: AlkyraEgyb. Nagira most én kíváncsi lettem...meghogy mi volt abban a kis dobozban amit elloptak tõlük a "kirándulás" alkalmával.
Szerintem a Slave tech. kapcsolatos, mert ugye az az áruló elszólta magát ezzel kapcs.(mostmár tudnak vml mást is készíteni az otomek erején kívûl)
Majd meglátjuk.Kíváncsian várom.

Ha jól emlékszem, akkor a doboz vmféle adathordozó, ami az Otomékról is tartalmaz infot.

Más. Ugye a Mai Otome My Himevel való kapcsolata egyértelmû. Ezt senki nem vitatja /pláne h az utsó részben a végén Arika meg is jelenik, mint táfutó statiszta:)/. Amit Lazzaret említett, h Mai esetleg felbukkanhat, ennek is megvan a valószínûsége. Na amit mondani akarok. A Himeben ugye Mai és Yuuichi között elég mély érzelmek alakultak ki. Namost kicsit belegondolva  Sergej és Arika között nagy valószínûséggel várhatunk hasonló fordulatokat, ez alapján Nina harcát Arikával.
Ha valamelyest követik a Hime vonalát, akkor tuti h vm pálfordulattal oldják meg az Otome-lét céljának, értelmének bemutatását (Himeben államat kerestem úgy megdöbbentem, mikor néztem). Valószínû, h itt is látni fogjunk csatákat és azt, h a legyõzött Otome mestere hogy hal meg, mint a Himeben az a személy, aki a legkedvesebb volt a Himenek.

Prof. William

Hát igen a Himeben Sizuru pálfordulása teázgató holotnyugodt igazgatóból, szerelmes õrültté, aki még az imsrõseit (Haruka) is megõli elég kemény volt.

Nekem azért továbra is tetszik a sorozat, bár eddig azért meg sem közelíti a Himet. De még 13 rész hátravan. Az alatt bármi lehet. :)

Groven

Quote from: Prof. WilliamHát igen a Himeben Sizuru pálfordulása teázgató holotnyugodt igazgatóból, szerelmes õrültté, aki még az imsrõseit (Haruka) is megõli elég kemény volt.

Nekem azért továbra is tetszik a sorozat, bár eddig azért meg sem közelíti a Himet. De még 13 rész hátravan. Az alatt bármi lehet. :)

Hát igen. De nem csak erre gondoltam. Pl Himeben a legmegrázóbb az volt számomra, mikor felismertem, h  Mai és Yuuichi "kishuga" (nem ugrik be a neve) párharcából bárki kerül ki gyõztesen, Yuuichi meghal. Ez durva volt. Drámai hatás a tetõfokon.
Az a megérzésem, h az Otome el fogja érni a Himét. Abban már reménykedem, h felül is múlja.

Prof. William

Shiho a neve asszem. Na õ volt a másik akitõl lehidaltam. Amikor hime. Sejtettem hogy hogyha hime lenne nem adná senkinek Tatet , és tényleg. Az a beteg arckifejezés... Zseniális. Sztem az animeben amikor valaki ilyen beteges arcot vág. Olyan vidám, õrült keveréket. És közben olyan szánalmas szegeny.

Groven

Quote from: Prof. WilliamShiho a neve asszem. Na õ volt a másik akitõl lehidaltam. Amikor hime. Sejtettem hogy hogyha hime lenne nem adná senkinek Tatet , és tényleg. Az a beteg arckifejezés... Zseniális. Sztem az animeben amikor valaki ilyen beteges arcot vág. Olyan vidám, õrült keveréket. És közben olyan szánalmas szegeny.

Azaz! Na ez volt a drámai szálvezetés, ami nagyon jól kitaláltak. Ezért is ütött akkorát. Mint utaltam már rá, az Otoméknél is vm hasonlót, vagy erõsebb "ütést" várok.
De mondjuk a történet mindig 1 dolog körül forog,amit pl az aláírásom is alátámaszt.:)

Prof. William

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Most látom mi az aláírásod!!!!

Imádom az a számot!

Maygarul hogy van pontosan? Lefordítani lusta vagyok. Pls.

Groven

Quote from: Prof. WilliamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Most látom mi az aláírásod!!!!

Imádom az a számot!

Maygarul hogy van pontosan? Lefordítani lusta vagyok. Pls.

Ezt hallgatom most is. Hangulatomhoz nagyon passzol. Na magyarul hogy szól? Hát elég nyers fordításban íme:

Azok a kicsi lányok, kiknek fájdalmaik vannak
Épp a hold sötét oldalán lévõ kastélyban estek fogságba
Közülük 12nek fényesen ragyog hiába
Mint virágok, melyek évente egyszer borulnak virágba
Az árnyékban táncolnak, mint a szerelem suttogása
csak egy helyrõl álmodva, ahol szabadok lehetnek, mint a gerlék
Soha nem szerethetnek ebben az elátkozott ketrecben
Ez csak egy tündérmese, amiben hisznek

Vm ilyesmi.:) Ha kívánod rímesebb formába is öntöm.

Prof. William

Huhh.... kösz... Ténlyeg tökéletesen kifejezi a Hime egészét. És Alyssa ezt már akkor tudta. Csak most figyelek fel rá. Megint nõtt a szemeben a sorozat.

Manitu

Quote from: GrovenEzt hallgatom most is.
Heh... most esett le, hogy angolul énekel :rotflol: Eddig csak a sorok végét sikerült elkapnom :D
Amúgy én is :)

Groven

Quote from: ManituHeh... most esett le, hogy angolul énekel :rotflol: Eddig csak a sorok végét sikerült elkapnom :D
Amúgy én is :)

A dal egyedisége és egyben vonzerejének 1ik titka, h az énekes mûvészi szinten töri az angolt, ami keveredik a gyermeki kiejtéssel és sejpítõs hangzással.  Így néhány szót alig lehet kivenni. Na ezt adnám fel a fordítótolmács vizsgán feladatnak.:__devil:
Amikor elõször meghallottam, akkor leesett h angolul énekel, csak nemigen értettem egészen, h mirõl.:) A kavart már csak fokozza, h az mp3 lejátszóban teljesen másként szól és más a hatása, mint a gépen a winampban hallgatva.:hahaha: